- RIMBO VANN



RIMBOVINST I UPPLANDSCUPEN - GÄSTERNA VANN MED KLARA 7-4

BKV rådde inte på Rimbo
i kvällens match i Upplandscupen, utan fick noll poäng med sig i serien. Jag var personligen inte på plats och såg "eländet", så jag undanbeder mig att kommentera det hela. Men enligt rapporter så kom man aldrig riktigt nära resultatmässigt och att Rimbo inte alls var så dåliga... hur nu det är möjligt ;) Bilden får väl kanske summera det hela, en något uppgiven varg som mest verkar vilja att det hela ska ta slut. Äsch, det här tar ni igen i nästa match killar, det är bara att kämpa på så ger det sig, det vet ni.

Personlig reflektion över cupen. Dom där straffarna som ingår i handikappsystemet är TUNGA alltså. Det blir ju en konstant press och jakt på mål för det straffade laget, medan de som får straffarna tenderar att "gris-spela" lite, spelet blir lidande och resultatet nås liksom inte ikapp ibland. Helt ok, och jag skyller inte på det, det är säkert rättvist, kanske. Men fotbollen blir lite krampaktig när det står 0-4 på resultattavlan vid avspark. Vissa älskar det.... och jag längtar till seriestarterna hehe

Grattis till Rimbo... hmmmm

- HAMMARBY HAHA

LOTTAT OCH KLART I SVENSKA CUPEN - BAJEN TILL NORRTAN

Det blev BINGO för BKV Norrtälje
(och Hauta), för det kan väl inte finnas något man hellre vill. Att få spöa Hammarby i en cupmatch, eller hur grabbar. Personligen lutar det dock åt en tragedi, matchen går av stapeln den 6 april 18.30 och då sitter jag förmodligen kvar i Malmö. Är ju där just nu och jobbar och planerna är att jag inte åker hemåt förrän nästa torsdag, f**!! "Men vad är väl en bal på slottet..." Förresten, man kanske skulle flyga hem... hmmmmm

Men för er som har chansen att få se matchen, SE DEN! Och heja fram BKV till en vinst. Nästan så att jag skulle kunna lova varje spelare något lockande om dom grejade det, jag ska fundera på saken hehe. Bonus liksom!! Förresten, om vi leder/ligger under med ett par mål, kan inte jag få hoppa in sista fem och röja runt lite ;)



Sorry bajen-vänner, men nu är jag ändå SNÄLL i videovalet ;) Kan tänka mig att det låter så här vid Sportcentrum när vi har satt fem bollar bakom Rami (?)


- STORVINST FÖR U17



SEGELTORP GICK PÅ KNÄNA IDAG - BKV-MASKINEN BLEV FÖR SVÅR

Jag ska inte skriva så mycket om dagens träningsmatch
mot Segeltorps IF för ni förstår nog hur spelet såg ut med tanke på slutresultatet, 11-1. Det står några få rader på BKV:s hemsida om det hela, så jag väljer att skippa det hela här. Det blev dock inte så mycket träningsmatchande kanske, men Segeltorp fick ju i alla fall en helt ok lektion i fotboll.


FEM SNABBA
- Crilles frispark, rena Ronaldo på den ju ;)
- Luddes 2-1 mål, en riktig "mörsare" upp i klykan, KA-BOOM!!
- Nr 11 i SIF, skrek sig hes i första, men "tappade" rösten i andra
- Girmai hoppade in och dömde, schysst kille!
- Piss-kallt... nä imorgon drar jag till varma Malmö


Domare Girmai glider in. Tack för att du ställde upp mannnen!


Viktor krigar på


Vad är detta... är det bara jag som får det till något kriminellt haha


Hacke och Tommy hade en "dag på jobbet"


Luddes "motståndare" blev rejält uppkäkad ;)


Dennis forsade fram efter kanten, två baljor idag


En hårt uppvaktad Robin


Ronaldo... eh... Crille var det visst. Snyggt 3-1 mål efter denna frispark ;)


Matchen sedd från världens blåsigaste kulle


Ludde nickar in sitt andra mål, 5-1


Deppigt i Segeltorp... nä jag tror han var skadad? Krya på dig isf!


Betydligt gladare min på Niklas, efter 11-1 målet. Den satt skönt va?


Tack för idag grabbar, det gjorde ni bra!!

- ASPUDDEN VANN



BKV JUNIORERNA FÖRLORADE - ASPUDDEN FICK MATCHEN

Dagens träningsmatch mot IFK Aspudden
(med snodd Peking-logga) slutade med en 0-3 förlust och man kan nog enkelt samanfatta det hela med Peters matchanalys på BKV:s hemsida. Sista-meningen säger allt, "övriga vet jag kan bättre". Men jag vill personligen gärna tillägga att jag såg tre bra insatser till, Hella för en hel del bra brytningar, Ludde som klarar av sin nya position helt ok genom att störa uppspelen och samtidigt leverera. Och Anton som sprattlade hej vilt idag, minns hans tre-chans-räddning i andra halvlek, så spider-man! Men i övrigt så var det en hel del sega ben och jag vet att det finns en orsak, skärp upp er nu killar, när serien börjar kräver vi mera ;) För vi e ju....
"BKV på väg framåt"



Herman på alla fyra, watch you´re back ;)


Anton var stabil som vanligt, MVG ;)


Hella ligger på som en "skållad iller"


En sekund senare kliver Luddes lår in och stoppar anfallet ;)


En Lundinare ligger och observerar


Sepulveda skapade en hel del, fin snabbhet där


En förbannad Niklas gillar jag, men luuuugn hehe


Svecke nafsar men tyvärr mållös idag


Krallig och mycket duktig Aspuddare


Svecke och LL deppar aldrig


Freiman får en ryggdunk... trött


"Va f**, spelar dom fotboll i 27 sekundmeter och 18 minusgrader"


Han som ALLTID dömer emot BKV... hemma (!) Typ 5-25 i frisparkar idag tror jag


- BKV VIDARE



BKV VIDARE I CUPEN - SLEIPNER ORKADE INTE STÅ EMOT

En helt underbar vinst idag uppe på Sportcentrum,
2-1 över division 1 laget IK Sleipner. Så vilka står på tur nu tro, Bajen kanske. Jag ska kolla upp lite senare hur det ser ut med eventuella motståndare osv. Men om vi ser till dagens match så var det en fullt rättvis seger för BKV, man pressar ner Sleipner i brygga i andra halvlek och jag stod bara och väntade på avgörandet. Matchens lirare satte också dit den till slut i 87:e minuten, och blev alltså tvåmålsskytt idag då han ju även gjorde 1-0 målet i matchens första minut (!). Det är dock inte pga av målen som han får min "man of the match", utan det är det bollvinnande slitet på mitten under hela matchen. Oerhört jobbig att möta, det såg man på motståndarna samt att han ju "screenar" bort folk konstant, och det ju så klart mycket tack vare sin rutin och blick för spelet. Älskar såna där slit-vargar som jobbar för LAGET!! Kul att han fick göra målen idag, det var han värd.

Jag skulle kunna rabbla många namn men som vanligt vill jag hylla LAGET BKV, åter igen! Tålamodet, kämpandet, kamratandan, snabbheten och idag även fysiken/orken. För i andra halvlek såg det ut som Sleipner gick på knäna av trötthet, och då lirar dom i en högre division, det bådar gott inför kommande säsong. Nu var det väl i och för sig ett lite skadedrabbat Sleipner och som även hade någon avstängd men ändå. Förresten, jag hörde en motståndarsupporter som ringde hem och som på bred östgötska kommenterade matchen. "F** det här går aldrig... dom e ju bra... och nu blev xxx skadad också, skit också...  juniorerna orkar ju f** inte... vi har ju ingen bänk... ". Själv skrockade jag för mig själv och tänkte "vicken looser", och jag hade ju inte helt fel hehe. BKV  2 - IK Sleipner  1. Tack till motståndarna vill jag tillägga....

FEM SNABBA
- Tack till er som jobbade utanför planen idag , Sofie, Calle, Elin, Lennart, ni andra och bollkallarna. Laginsats ;)
- Bullen frös så han skakade, snacka om iskall målvakt, och han blir bara bättre och bättre
- Lätt körigt att vara med kioskverksamheten idag, koka kaffe, sälja korv och ta emot kalla enkronor
- Var är våren? Svin-kallt idag ju, skönt att man ska jobba i Skåne en månad nu. Där växer det tulpaner nu hehe 
- Ett STORT GRATTIS till Tobbe med familj, det blev en liten flicka... en elak damlagsforward framöver eller ;)

IK Sleipners matchanalys, tycker liiite synd om Jonni Kjellberg ;)



Sleipners buss med chaffis, betydligt snyggare än Lasse-Kongo


Bella showar efter snygg mottagning


Wessberg i full speed framåt


Domaren får godkänt... dock lite snorig ;)


"Man Of The Match".... Martin Ekström


Härmed förbjuder jag gårdar-mössor på bollkallar


Valle siktar högt... dock i lite skabbigt underställ


Vad händer haha?


Matchvärdinnan Sofie


Lindström och Armen röjer fett vid hörnflaggan


Live-sändning pågår, och Råttan refererar. Bra jobbat killar!!


Segerintervju för Norrtälje Tidning med en nöjd Hauta


Triss i Bellander... goa gubbar


- SVENSKA CUPEN




PÅ LÖRDAG ÄR DET DAGS IGEN - BKV TAR SIG AN SLEIPNER

Alla till Sportcentrum på lördag 14.15,
för då är det en viktig cupmatch för BKV, den här gången mot gästande Div 1-laget IK Sleipner. För att detta ska gå vägen så behöver givetvis grabbarna DITT stöd, så ta med familjen upp och heja fram BKV till en ny vinst. Och du, gapa gärna lite mer på matcherna, ibland upplever jag det som att man är på ett bönemöte hehe. Bli lite mer AIK ;) Förresten, kom gärna upp lite tidigare, för Juniorerna spelar träningsmatch mot IFK Aspudden med start kl 12.00. Det lär bli en spännande match, och vem vill inte se framtidens BKV-spelare liksom?

Här har ni några frågor som Richard Holmlund (tränare IK Sleipner) har svarat på angående matchen:

Tankar inför helgens cup-match mot BKV Norrtälje?
- Vi åker givetvis till Norrtälje med målsättningen att gå vidare i Svenska Cupen. Men vi vet att det kommer att bli en tuff match mot ett bra div 2-lag. De slog ju ut div 1-laget BK Frej i förra omgången. Vi måste höja oss ett snäpp jämfört med förra matchen mot Motala AIF, även om vi skapade chanser och kanske skulle kunnat få till ett kryss i den matchen.
Våra senaste nyförvärv är inte spelklara till helgen. Men det gör att våra yngre spelare att får chansen att spela en tävlingsmatch, vilket är en bra erfarenhet. Vi har flera av de yngre som har sett bra ut i träning nu under sista tiden.

Hur är läget i truppen?
- Thomas Magnusson och Vinicius Gil de Souza Camago är inte spelklara ännu som sagt. Kutshi Moilo är avstängd sedan han blev utvisad i Östgötacupfinalen mot Smedby AIS i höstas. Där kom domen i tisdags och han är avstängd t.o.m. 26 mars. Fredrik "Lillen" Åström är bortrest med jobbet och Erik Janson har problem med höftböjarna och vilar i helgen. Långtidsskadade sedan tidigare är Henrik Nilsson och Tobias Häll.

Truppen till matchen mot BKV Norrtälje?
- Preliminär trupp innan torsdagsträningen: Robin Ahlberg (mv), Jasmin Feratovic, Axel Schylström, Viktor Adsell Sjöberg, Jonnie Kjellberg, Esat Jashari, Johan Nilsson, Calle Svensson, Alexander Radesjö, Peter Skoog, Bylent Halili, Sunday Eyenga, Merdin Kojic, Gabriel Chamoun.

Sleipners senaste matcher:
Sleipner - Motala 0-1
Sleipner - Vimmerby 3-0
Sleipner - Smedby 1-1
Forward - Sleipner 1-0

Avdelningen "Onödigt vetande" om Sleipner:
… klubbnamnet SLEIPNER betyder springare och är hämtat ur dennordiska mytologin.Det var namnet på Odens grå, åttafotade häst, som var följden av en förbindelse mellan stoet Loke och hingsten Svadelfare.
...17 juli 1931 besegras Milan med 2-1 i en internationell stormatch på Idrottsparken.
…Harry Andersson vann allsvenska skytteligan 1936 med 23 mål före Sven Jonasson, Elfsborg på 22 mål.
... 1938 vann IK Sleipner Allsvenskan.
…Nils Liedholm, sedmera Milanproffset, debuterade i Sleipnertröjan den 30 juli 1943 i en reservlagsmatch mot Kamraterna.

ps. Färjestad har BARA tur ;)


- HJÄRNSLÄPP



DET ÄR INTE LÄTT ALLA GÅNGER - MEN SNÄLLA.....

Nu lär väl så gott som hela världen ha sett
det här klippet på Mario Balotelli, men det tål att ses en gång till haha. Vad gör karln? Personligen så har jag aldrig sett honom som någon Einstein direkt, inte ens på plan, och om man nu ändå dizzar honom så hörde ni väl det senaste, hans påstådda gräs-allergi... nä, färgen var det visst... eller vad det plasten? Jag kan slå vad om att han ligger bakom frisparken här nedan också hahaha.
ps. Otroligt men sant. Hur dum man än må vara så tjänar han mer på ett år än vad jag kommer att göra i hela mitt liv, så det är han som garvar och visslar när han går till banken ;)




- TÄBY VANN



TÄBY DROG AV SIG OVERALLERNA - OCH SPÖADE BKV

BKV P94 fick se sig besegrade
av ett fysiskt mycket tungt Täby IS i dagens träningsmatch, men det blev bara med uddamålet, 1-2. Det syntes ganska omgående att det var ett ganska match-otränat BKV som gång på gång slog bort bollarna, men man gör dock 1-0 och håller spelet väl uppe. När Täby sedan kvitterar så har dom flera chanser till efter det men bränner sina målchanser rejält. Min morsa hade t.o.m satt dom ;) Whatever, det var årets första träningsmatch för killarna och dom får godkänt för sin kämpainsats trots förlusten. Fortsätt bara nöta på så blir det här bra tror jag. Tommy coachade för enligt rykten så sitter Hacke uppe i fjällvärlden och ler med en stor stark i näven... för åka lagg kan han väl ändå inte, eller?

ps. Täby är en förort till Stockholm och har ett affärscentrum och en "häst-bana" med en massa små människor.


Olle i riktigt bra form... och snyggt matchande blått "pannband"


Va F** gör Kevin i höger bildkant. Tar en tupplur?


Stekhet Hellgren idag, men skit i domarna ;)



Liten men trogen publik, fotbolls-morsor/farser är det bästa som finns.


Tommy filosoferar över vad? Spelet, middagen, tvätt-tider...


Theo i en något annorlunda posé, men som han krigar....


Wiiliam i hård närkamp 


Planenens bästa idag tycker jag, Kevin


Varg-ungar

- BKV VÄNDE OCH VANN



MISSADE NI DAGENS MATCH - DÅ MISSADE NI ATT FÅ SE EN LAGMASKIN

När gästande Strömsberg fick en något billig straff
och gjorde 2-0 i första halvlek så trodde jag att det skulle bli en tung dag för oss BKV-are. Men jag har ju tjatat om det förut så helt kört kändes det ändå inte tycker jag. Och mycket riktigt, åter igen så visar laget upp en grym moral och en underbar inställning ute på planen, man gnager ner motståndarna mer och mer för varje minut, och man viker inte ner sig en tum. Killarna krigar verkligen, och som åskådare njuter man verkligen av skådespelet. Tack, och BRA JOBBAT BKV!!
Och efter den här 4-2 vinsten har i alla fall jag nu insett att man klarar av att stanna kvar i division 2 den här säsongen, och det känns ju skönt ;)


FEM SNABBA
- LAGET
- Peter H, för en mycket bra coachning
- Bullen var också i toppform, vilket ju ger hela laget en trygghet.
- Martin för sin rutin, och ett underbart vackert mål
- Strömsberg, som var riktigt bra i första. Tungt anfall!

(saxat matchreferat från BKV:s hemsida)
Moral, glöd och passion får samanfatta dagens träningsmatch mot seriekollegan Strömsbergs IF. Det började bra men utdelningen kom liksom åt fel håll. Efter en fin individuell prestation av Strömsbergs ytterfältare kunde målmaskinen Björn Berglund rulla in bollen bakom en chanslös Bullen. Eländet fortsatte i den 10:e minuten tilldöms gästerna en straffspark, som åtmindståne från mitt håll såg en aning billig ut?! Berglund mot Bullen, Berglund segrade och 0-2 var ett faktum. BKV fortsatte och äga boll, Strömsberg fortsatte att hota, gärna med bollar som hittade in i ytan mellan vårat centrala mittfält och backlinjen. Reduceringen skulle komma efter knappa 30 minuter då Martin elegant lobbar in bollen bakom en chanslös bortakeeper. Kvitteringen kom också den innan halvtidsvilan. Martin hittar ut till vänsterkanten där Andreas L med en utmärkt första touch tar sig förbi sin försvarare och på sedvanlig manér krutar in bollen mellan benen på målvakten.
En jämn första halvlek sluter precis lika jämt 2-2.

Ett taggat hemmalag kommer ut som ett nytt lag och visar stundtals upp ett fint och vägvinnande passningsspel.
Spelövertaget blir markant, det är tydligt att BKV gärna vill vinna matchen och råda bot på Strömsbergsspöket som gäckat oss under några säsonger. 3-2 skulle komma. Efte väggspel av bröderna Lindström hittar Lindström JR (den snabbare) in till en fristående A Bellander som behärskat stöter in bollen i mål. Hemmalaget nöjde sig inte med det. 4-2 återigen ett vackert mål A Bellander avancerar på högerkanten och slår en vacker passning till T Lindström som behärskat trycker upp bollen i nättaket bakom en uppgiven och chanslös borta målvakt.

Nertränad, luftning av trupp, skadedrabbat eller icke.
BKV Norrtälje gör idag en bra match och visar att man på allvar vill etablera sig i division 2.
- Moral *check*
- Glöd *check*
- Passion *check*















- SOVMORGON

JUNIORERNAS TRÄNINGSMATCH INSTÄLLD - MÄRSTA KAN PUSTA UT

Morgondagens träningsmatch för JA-gänget
blev inställd ikväll vilket innebär att man nu kan ta ett extra-glas rött och sen få sova länge och skönt imorgon bitti hehe. Lite synd dock för jag blir lika taggad som grabben när det vankas match, nerverna kryper ut under skinnet och jag går och mumlar för mig själv om löpningar, skott, ansvar och "tufft in bara". Men som sagt, kör man som jag runt 200 mil i veckan så är varje insparad mil på helgerna en ren bonus ;)

Nu fokuserar vi på herrarnas träningsmatch istället, matchstart kl 12.00 uppe på Sportcentrum och det mot Strömsberg IF från metropolen Tierp. Självklart så kommer alla vi som kan att vara där och stötta våra krigare imorgon, för det lär behövas. BKV har haft det tufft mot just Strömsberg tidigare och enligt rykten är dom ganska tuffa. Dom torskade dock senast hemma mot Sirius, men var tydligen inte helt borta, stolpnick osv. Hoppas också att Bullen är tillbaka, han behövs verkligen... trots skador och en gammal ålands-resa i blodomloppet så tror jag att det går bra.



(Dokument inifrån med Strömsberg IF, lika mogna som BKV fast på dal-mål typ hehe)


Klockan 14.00 börjar sen PA-laget sin träningsmatch mot Täby IS, så stanna kvar och ta en kaffe till. För det här laget kommer att representera BKV i Pojkallsvenkan i år och det är ett riktigt vinnar-gäng, så det kan säkert bli underhållande att se. En HÄRLIG FOTBOLLS-LÖRDAG, eller hur?

Vi ses imorgon!!

ps. nya bloggen på G, men jag är lite tveksam. Någon som vill tjuvkika och komma med en åsikt? Maila mig på [email protected] så får ni adressen ;)


- TEST

    

TESTING TESTING - BLOGGJOBB

Flipprar lite med html-blabla-blabla,
och fick fram någon slags "röstnings-stjärnor", så nu kan ni rösta på en skala 1-5 om det var bra eller dåligt typ... om ni orkar ;) (kolla uppe i vänster hörn så ser ni). Jobbar just nu lite på en ny hemsida men jag vet inte om den blir så mycket roligare än den här, förutom en del nyheter i designen. Lite motigt dock, då det tar massor av tid för en amatör som jag, vet ni hur yr man blir av alla koder och grejor egentligen? För att inte tala om hur "putt" man blir när det inte fungerar som det ska efter 15 försök hahaha. Tur att man har ett jobb som gör att man just nu ligger hemma i soffan och sörplar gott kaffe och leker med BKV-sidor... hoppas chefen inte läser detta nu bara.
Nä nu ska jag goggla på "AIK+hockey+skräll+guld+enkelt". Ha re bra!


- BKV UPP I TOPP




NY VINST I UPPLANDSCUPEN - ÅTER IGEN BARA STRAFFMÅL

BKV vann kvällens match mot Väddö IF
med klara 6-3, och åter igen så lyckas inte motståndarna göra något riktigt spelmål. Utan målen tillkommer på handikapp-straffar. Riktigt bra att junorerna kan gå in och köra en sån här match och det som sagt utan att släppa till något mål bakåt, bra gjort grabbar. BKV hade inget referat upplagt ikväll, men här kan ni läsa vad man tyckte om matchen på Väddös hemsida... förresten, nu gick BKV upp i ledningen i Upplandscupen grupp 8. Najs!

Saxat från Väddö IF
"Idag gör vi en hyfsat bra match vi vet att bkv kommer att vara det bollförande laget
och det låter vi dom vara vi ska spela ett lågt försvars spel med en tydlig press på egen planhalva och det klarar vi av att göra i stora delar av matchen men när man möter ett så bollskickligt lag så kommer det alltid luckor bakåt som bkv är duktiga att ta vara på men vi svarar med våra straffar som vi tyvärr bara sätter 3 av 4 och det har man inte råd med en sån här match men jag är nöjd en då såg idag att det finns potential i laget och vi har ett tag till seriepremiär att jobba fram ett eget spel så jag känner mig lugn/Coach"

Bra säger jag, för jag gillar Väddö, har ju stugan där uppe och en del goda väner. Men nu blir det kudden, trött och nyss hemkommen efter en ännu en hotellvecka och 150 mil på vägarna... zzzov gott på er, vi hörs imorgon ;)

- UPPLANDSCUPEN

CUPMATCH PÅ SPORTCENTRUM - TORSDAG 18.30

Missa INTE kvällens match
, BKV möter Väddö IF i Upplandscupen uppe på Konstgräset kl 18.30. Så se till att masa er upp och kolla in när killarna spelar, lite publikstöd är aldrig fel. Förra matchen i cupen slutade ju som bekant med en bekväm 7-4 vinst över Blidö, och där motståndarna gjorde samtliga sina mål på "handikapp-straffar. Vi får väl se hur det slutar ikväll men med tanke på att Rimbo slog Väddö med 9-0 för en vecka sedan så är väl knappast mitt tips på en BKV-vinst helt otroligt va?

Och nej jag ska inte skriva något om AIK som spöade skiten ur Sveriges Jerusalem i FYRA raka matcher och med målskillnaden 14-4 i kvartsfinalerna i hockey härom dagen, nä jag lovar. Men jag har lite svårt för att låta bli och bloggen handlar ju inte om AIK utan om BKV... så va f**, lite skit får ni allt tåla. Det kommer mera..... ;) Darra Färjestad!!!

Vi ses ikväll!


- OAVGJORT FÖR DAMERNA



BKV KVITTERADE MOT  ÖSTHAMMAR - DELAD POTT PÅ SPORTCENTRUM

Saxat matchreferat
från damernas hemsida... lite besviken på min kamera bara. Någon inställning gjorde att de blev en jä*** massa sudd, så det blev bara några få bilder tyvärr. Men jag får reparera skadan genom att plåta nästa hemmamatch den 27/3 mot Vallentuna istället. BRA KÄMPAT TJEJER!!


Dagens match slutade rättvist 1-1. I mitt tycke hade vi varsin halvlek. Östhammar hade ett markant övertag i den första då vi inte alls kom upp i den nivå vi ville. Alldeles för dåligt jobb tillsammans och inget bollspel alls. Vi som pratat om att gå ut och äga boll! Det blev nästan tvärtom. Så fort vi fick tag i bollen slog vi bort den. Deras mål kom till efter ett dåligt uppspel där de vann boll och de ställde om blixtsnabbt. Efter ett inspel parallellt med målinjen rakade de in ledningsbollen enkelt i ett tomt mål.

I paus pratade vi om att öka intenciteten och arbetsinsatsen. Vi kom ut och dominerade totalt till en början. Vi malde på och lyckades åstadkomma några fina spelsekvenser. 1-1 målet kom efter ett finfint anfall där Lorita spelade in ett fint inlägg som Fanny var framme och högg på. Efter lite flipperspel rullade bollen till Linda som tryckte in den. Skönt! Efter det jämnades spelet ut en aning. Men oavgjort var i mitt tycke ett rättvist resultat.
















- VIKING LINE



TACK TILL VIKING LINE - DET GÖR VI GÄRNA OM

Måste bara få säga att gårdagens resa
med Viking Line till Mariehamn var en mycket trevlig resa. Tina Eriksson tog hand om oss på ett jättebra sätt och jag tror att alla med mig håller med om att det var en kanon-resa. Så ett STORT TACK till Viking Line för denna resa.

Skoj också att få träffa folk inom BKV utanför planen, på ett mer avslappnat vis liksom. Jag tror att det är ett jättebra koncept inför framtiden att anordna liknande resor/sammankomster för att svetsa ihop klubben än mer. Och självklart väljer vi Viking Line för våra fotbollsresor till Åland framöver... "BKV på väg framåt".

ps. Tack också till Bullen som stod för efterfesten, samt Lennart för bra planering.

- BKV JA, KÖR SÅ DET RYKER

JUNIORERNA ÖVERTYGAR - VINST ÖVER EDSBRO IDAG

Saxar detta "referat" från BKV:s hemsida
, klockren analys och mycket bra sammanfattat tycker jag. Skitkul att tränarna/lagledarna får ihop några rader efter matcherna. Vi är ju alla nyfikna på hur matchen var osv, fortsätt så, det uppskattas! Tack!
(synd bara att INGEN kunde ta en ynka bild, tröttmössor)

BKV 2 - Edsbro 0

Vi inleder matchen positivt och skapar omgående några fina lägen, men en mycket duktig Edsbro målvakt avstyr dessa chanser. De lägen vi skapar är framförallt när vi hittar fina kombinationer ute på våra kanter, ofta efter bollerövringar centralt. Vi tar ledningen i den 14 matchminuten, just genom ett fint anfall på vår vänstersida, målskytt Skoog. Vi fortsätter att ha ett stort bollinnehav men Edsbro försvarar sig bra. Resultatet 1-0 står sig halvleken ut.

I halvtid pratar vi om att försöka vara lite mer tålmodiga i anfallsspelet, men även vara lite snabbare i våra spelvändningar för att dra isär Edsbros försvarsspel än mer.
Vi lyckas stundtals riktig bra i den andra halvleken, vi kommer runt bra i vårt kantspel och skapar många fina lägen, men en bra Edsbro målvakt och ibland lite för snäva inspel, resulterar i uteblivna mål. Intrycket från sidan är att vi stänger matchen i den andra halvleken på ett positivt sätt, och avgörandet kommer definitivt i minut 89, återigen efter ett mycket fint anfall där vi kommer runt på vår vänster kant genom Sepulveda, målskytt Svecke.

Sammanfattningsvis var den här matchen en av våra bästa så här långt under försäsongen. Vi börjar hitta linjer i både försvarsspel, liksom anfallsspelet. Speliden börjar sitta mer och mer bland spelarna. Plus i denna match går till kollektivet, extra plus till Sebbe som klok mittback, Sepulveda för fina lösningar i sitt kantspel, centrala mittfältet med Herman och Viktor, för sitt kreativa spel.
Nu ser vi fram mot en positiv träningsvecka, men även U-cup matchen på torsdag mot Väddö och lördagsmatchen borta mot Märstas JA lag.


- ÅRETS FÖRSTA TORSK



BOTKYRKA VAR BÄTTRE IDAG - BKV OVANLIGT KLENA

Här kommer det bilder,
hoppas att ni tycker någon var bra men tänk på att jag frös som F**. Inte helt lätt att "plåta" när fingrarna är helt stela ;) Om matchen skiter jag i att skriva om, ni får kolla tränarens åsikter på hemsidan. Men ok då, liiiite taskigt drag idag, men det blir bättre. Hellre nu än i serien liksom hehe....

3+ Tränarträffen och Ålandsresan
2+ Turkarna, snabba, ettriga och "verbala"
1+ 2-0 segern över Edsbro, Juniorerna ångar på






























Ops, Bullen i baren...


- BILDER KOMMER

SEN UPPDATERING IDAG - NYA BILDER KOMMER IKVÄLL

Lämnade precis Sportcentrum
efter att ha kollat in träningsmatchen mot Konyaspor, och då stod det 2-4 tio minuter in i andra halvlek. Jag har sett betydligt bättre matcher än den idag men vem vet det kanske är kvitterat nu. Nåja, jag återkommer senare ikväll med bilder om jag nu inte tippar i mig för mycket whiskey på båten. Vi har ju en ledarträffs-resa på nya MS Rosella och jag tror att vi är hemma framåt 20-21, så vi hörs och ses.
Ha en trevlig lördag allihopa!!


- HEMVÄNDARE

MISSA INTE BKV IMORGON 12.00 - TVÅ PROVSPELARE PÅ PLANEN

Såg i laguttagningen att det var två nya namn
på gång imorgondagens träningsmatch, Jonas Olsson och Adam Outinen, kan bli skoj att se dom igen. Tråkigt dock för dessa att det inte gick bättre i Stockholm som så många andra trodde, men visst är det väl skoj att man vill hem till "lilla Norrtälje" och BKV igen. Där vi just nu rider på medvindar i alla läger och där det känns som att det kommer att bli en mycket spännande säsong i många serier... BKV på väg framåt ;)

På tal om framåt, AIK vann ikväll... IGEN!! Ja jag ska inte skriva så mycket mer om det, men visst f** blir man lycklig om man är Gnagare. Kolla in fotbollsgänget som är nere i Turkiet på träningsläger tex, snacka om KLUBBKÄNSLA!! 3-0 i matcher nu, det är helt vansinnigt med tanke på att det svenska mästarna man möter, att dom vann serien och fick välja först.... AIK. För att inte prata om det där med budget, HV ska bara utklassa AIK... David 3 - Goliat 0.




ps. Bra deppig att jag missar juniorernas match kl 14 pga av Rosella-resan, kan ingen SNÄLLA ta lite bilder och maila mig. Pussa ;) ;) ;)

- ÖDMJUKA BKV



NT-BLOGGEN - GER DIG ETT GOTT SKRATT

Igår läste jag
NT-Bloggen och skrockade gott efter det, kul att BKV försöker på bred front just nu. Live-rapporteringar, uppdaterade och fräscha hemsidor och så några bloggar på det. Gillar det nya, gör inte ni det? Sen att killen som skrev det senaste inlägget på den bloggen är betydligt ödmjukare än jag själv är väl trevligt. "Är det möjligt att segra ihjäl sig?".... Lysande ;) Fortsätt så TL, och krydda gärna med lite skvaller om laget och spelarna. Vad lyssnar ni på i omklädningsrummet/bussen, vem har sämst musiksmak, fulaste kallingarna, flest pojkvänner eller varför inte en förhandstippning av kommande säsong. Om ni inte törs så maila mig! Jag hugger på ALLT!

Kryssning på lördag med "nya" Rosella och bjud-buffé, hoppas vi ses på havet. Men först måste jag ju givetvis kolla in matchen Konyanspor från Botkyrka. Försökte snoka lite på deras hemsida men jag la ner projektet ganska snabbt då det bara var suddiga bilder och "duydumki konyaspor turkiye birinci lig takimlarindan kardemir". Men dom lirar också i tvåan va?.... och med tanke på bilden, borde inte BKV satsa på ett buss-köp nästa år hehe. Jag ska skissa lite på lackningen och återkomma med förslag.


- SORRY, MEN.....



FÖRLÅT BKV MEN.... - AIK LIRAR JU HOCKEY SOM GUDAR

Man bara älskar ju rubrikerna
i massmedia just nu, CHOCK, SKRÄLL, KRIS.... VAD HÄR DET SOM HÄNDER? Två raka vinster till AIK i slutspelet över HV 71, 4-2 och 3-0.... vem hade oddsat på det? hehe
Ett kvartsfinals-spel med AIK berör, massmedia kissar ner sig just nu och resten av hockey-sverige sitter ovanligt tysta. Skumt? Nä, men ganska roligt tycker jag. Oavsett om jag varit gårdare, bajjare eller skellefte-kopia-supporter så hade jag skrattat åt överbetalda HV just nu, för erkänn att det känns lite äckligt när man som Ledin, Davidsson, Laine tjänar en halv mille i månaden och inte kan sopa banan med en liten Bång som lyfter ungefär 10% av den lönen.

Sällan har det väl varit mer fokus på ett "skitlag" än så här? Men.... It ain´t over until the fat lady sings.... tyvärr ;)

- MATCHREFERAT



OM NI HAR MISSAT DET - BKV:s MATCHREFERAT (IK FREJ)

(egen kommentar, man kan bara hålla med, vilken jä*** rysare och... BOKA IN DEN 26/3 ;)

Saxat från BKV:s hemsida

Vilken rysare! Underläge 1-0 vändes till ledning 3-1. En tillsynes komfortabel ledning, som tappades till oavgjort resultat 3-3 under matchens sista 5 min.

Matchen som helhet präglades mer av kamp än skönspel. IK Frej som nykomlingar i division 1 Norra Svealand öppnade matchen bäst och kunde efter en del slarv av hemmaspelarna ta ledningen i den 8 min. En rättvis sådan. Att det blåser på Sportfältet är mer en regel än undantag, denna dag blåste det lite till (om det är möjligt)? Vinden påverkade spelet i bägge riktningar, något som visade sig i spelet på planen.

Vi får en chans att komma tillbaka in i matchen när vi tilldöms en straff efter en handssituation. Rätt eller fel?!
Kalla mig partisk, men straff var det ). Martin E stegade fram och grundlurade bortakeepern, 1-1. Ett resultat som skulle hålla sig halvleken ut.

I halvtid pratade "Hauta" om tålamod och att vi måste våga spela bollen efter marken. 2:a halvlek kom att bli vår bästa. Tålamodet, viljan och kunnandet fanns där. Stundtals visades fina kombinationer upp. 2-1 & 3-1 gjordes av A.Bellander efter fint förarbete av i nämnd ordning av A. Lindström & M. Ekström.

När klockan tickade upp på 86 minuter så trodde nog att de flesta i publiken att matchen var vunnen. Frej ville något annat och kunde via en frispark & Hörna både reducera & kvittera. Onödigt och lärorikt för våra unga spelare.

Förlägning 2 x 15 minuter.

När vi tar ledningen med 4-3 i 98 min genom T.Lindström (ett för övrigt riktigt vackert fotbollsmål! Lillebror Lindström Hittar storebror med ett perfekt inlägg som förvaltas på bästa sätt) tycker man att matchen borde vara vunnen! Frej visade återigen styrka och kvitterade ännu en gång...

4-4 stod sig matchen ut, straffar skulle få avgöra vilket lag som skall få möte IK Sleipner i nästa omgång av Svenska Cupen.

Stor matchhjälte blev målvakten Andreas "Bullen" Östlund efter att först ha räddat Frejs målvakts straff och sedan dunkat in avgörandet 11-10 via en otagbar straff i målvaktens högra kryss. Jubel utbröt hos publik och hemmaspelare! En riktigt stark moralseger, imponerande att vi trots två sent insläppta mål kan mobilisera kraft för att "orka" vinna fajten. Beröm kan tilldelas många, men x-tra plus till: A. Lindström, H. Holmström, M. Ekström, A. Bellander (speciellt andra halvlek).

Nästa omgång kommer att spelas den 26 mars kl.14.15 då IK Sleipner kommer på besök!

- FÖR ALLA GNAGARE

VAD VAR DET SOM HÄNDE IGÅR, ANRELL - ÄGD!!

Vem minns inte denna krönika
, åtminstone vi som håller på AIK i hockey. Ni som inte är intresserade, surfa vidare ;)

Läs denna krönika först ;)

Skrattar bäst som skrattar sist Anrell hehehe


Kvartsfinal ett i Jönköping..... hv71 - AIK  2-4

- BKV (JA) VANN STORT



HELA ELVA MÅL MOT GÄSTANDE ALBION FC - JA-GÄNGET VANN ÖVERTYGADE

Sorry att jag blev lite sen med inlägget men va f**..
.. AIK krigade ner MODO nyss och jag studsade runt med all möjlig live-rapportering där hemma. Den dog dock mer och mer i takt med öl-nedsläppet.... skit samma, AIK är i slutspel och åter igen hade journalisterna med Lasse Anrell i spetsen fel som tippade oss sist ;)

Först fick man se en match som slutade 11-10, och efter det så kollade jag in när Juniorerna smällde in 11 (spelmål) baljor. Det är INTE ofta man får se 22 BKV-mål på en och samma dag.
....är vi "PÅ VÄG FRAMÅT ELLER".
Jag börjar med att skicka en hälsning till gästande Albions FC med Josh, Tony F och Sammy D som ställde upp med kort varsel, well done todays lads, keep up the good work... cheers. Men idag hade ni ingen chans, ta en grav-öl hos er sponsor "O´Connells" ikväll ;)
Kul att dom mörkar förlusten på sin hemsida genom att skriva att det blev 1-1 HAHAHAHA

Första halvlek, slarvig tycker jag, lite lojt BKV med trötta blickar. Vet ju att ni kan massor av mera, och det vet ni också så jag ska inte säga mer än så. Ibland blixtrade ni till och då stod motståndarna stilla, och det är så ni ska spela, snabbt, hård press och stress, och trycka på rakt mot mål. Sorry Peter haha, jag kanske säger tvärtemot dig nu. Men nog kan vi bättre.... och det skriver jag efter en 11-1 vinst. Är jag helt dum i huvudet eller? ;) Andra halvlek blev stabilare och i och med att jag såg er säkra segern så stack jag och köpte pizza. Jag höll på att frysa ihjäl, och dö av hunger samtidigt. Hur det nu är möjligt?

WELL DONE LADS!!

Matchreferat BKV.... Matchreferat Albions FC

Tre snabba personliga:
1. Laget, fan va bra ni ser ut.
2. Skoog, ett ÄKTA hat-trick. Snyggt!
3. Sammy D har lirat i Millwall med Rio och grabbarna. Kolla in hans website, vilken snubbe ;)
4. Bra coachat Peter, och åter igen tack för bra uppdatering
5. Ludde 3 mål och 4 ass på tre matcher, het som en spis ;)
(ps. Hella får min guld-stjärna idag)

BILDER KOMMER ALLDELES STRAX .......


(Tony F, en skön snubbe i Albion FC)


(Sammy D värmer upp lite, vilka passningar den killen hade. WOW!)


(Axel vinner boll)


(Snacka om bromssträcka, Ludde är f** snabbare än man tror)


(Herman vs Peter)


(Hella attackerar, och gjorde även ett mål. Snyggt!)


(Albion FC)


(Många tilltrasslade situationer)


(The Coach... Josh?)


(Och här åker IK Frej hem... utslagna ur cupen)


(Löpduell och BKV vinner ;)


(Simon snurrar)


(BKV flyger högst)


(Albion-supporter)


(Sammy D:s "höger-fram" kostar mer än 10 planhyror)


- BKV VANN CUP-RYSARE



RYSAREN PÅ SPORTCENTRUM - BKV VIDARE I CUPEN PÅ STRAFFAR

OH MY GOD,
jag var helt slut när domaren till slut blåste av matchen efter 120 min och 21 straffar. Tröttare än samtliga spelare faktiskt och rejält nerfrusen i den svinkalla vinden. Men SÅ JÄVLA SKÖNT att BKV vann... och rättvist också. Tänker inte referera matchen, det överlåter jag till dom som kan och ni kan säkert läsa om det hela på BKV:s hemsida senare ikväll. Men liiiite kortfattat så måste jag ju skriva några meningar sett ur mina partiska ögon dock. (ni kan även läsa lite på live-webben HÄR)

Till att börja med så kan man ju bara undra varför Frej ställer över båda sina "stjärnor" Gallo och Guterstam, om dom nu inte var skadade förstås. Annars gjorde dom bort sig fullständigt om dom trodde det skulle bli en "walk in the park", och åtminstone jag skrockar lite nöjt. Frej var inte på långa vägar så bra som jag trodde dom skulle vara, men det förtar absolut inte BKV:s insats. En riktigt lagseger, en lagmaskin som bara kör och kör och kör. Jätteläskigt när dom tappade 3-1 ledningen på övertid men klarar ändå av att hålla oavgjort vid 120 spelade minuter. Och att sen vinna straffläggningen var bara det en bragd.... f** vad jag var nervös. Extra skoj att det hela avgörs när deras keeper ska spela allan och lägga straff vid 10-10, och missar! (Erland Hellström har lite att jobba med där hehe). Och efter det vill ju inte Bullen vara sämre så han tar den som visar sig bli sista straffen. 11-10 är ett faktum och BKV är vidare i cupen. Darra Sleipner ;)

Tack grabbar för underhållningen, gör som jag, ta en stänkare och fira segern ikväll ;)

Målskyttar
:
0-1 Petter Andersson 7
1-1 Martin Ekström str.32
2-1 Andreas Bellander 65
3-1 Andreas Bellander 73
3-2 ? 88
3-3 Sven-Erik Röst 90
4-3 Tobias Lindström 96
4-4 Sven-Erik Röst 101
------------------------------
(straffar)
5-5 D Wahlgren
6-6 Henke Holmström
7-7 Martin Ekström
8-8 Oskar Kiianlinna
9-9 Fredrik Wessberg
10-10 Andreas Lindström
11-10 BULLEN!!

 FOTON KOMMER INOM KORT.... 500 bilder att plöja igenom haha




(Bella skriker ut sin glädje över 2-1 målet, lysande genomfört ;)


(Stilstudie på Linus när han driver framåt)


(Andreas röjde fett idag, och nr 24 Blomqvist muckade hela tiden, en riktig gnällspik)


(Bella vinner boll på boll, matchens lirare idag)


(Gnällspiken fick lite plåster efter en riktig tryckare av Martin E)


(Dagens mål, bröderna Lindström show. Tobbe knoppar in Andreas inlägg, så snyggt!)


(JA-gänget väntar på sin match under förlängningen)


(Straffdramat kan börja....)


(Martin gav bkv.blogg tummen upp efter 7-7)


(Och laget jublar över målet)


(This is it.... Bullen peggar upp och.... avgör matchen)


(Bänken blir hel-galen)


(ÄKTA BKV-GLÄDJE!!)


(Deppiga och skadade får IK Frej åka hem till Stockholm. Tack för en bra match grabbar!)


Avslutar det hela med förra helgens "buse" som då stod och deppade utvisad bakom ett galler. Nu var det en vinnare och målskytt som kunde ge oss alla en "tumme upp". Härligt Henke!!!!

- LÖRDAG HERR

BKV VS IK FREJ - ALLA TILL SPORTCENTRUM

Följande text kommer från BKV:s hemsida
.... och dom är taggade som f**

Nu på lördag möter vi det nyblivna div 1 laget IK Frej hemma 12,00. Vi ser verkligen fram mot matchen då vi har allt att vinna och vi kommer att sälja oss dyrt. Truppen har ett mycket bra självförtroende och vi kommer göra allt vi kan för att gå vidare i Svenska cupen. I nästa omgång så är lotten fallen på IK Sleipner för det laget som vinner denna match. Vi mönstrar följande trupp i helgen. Östlund, D Bellander, H Holmström, O Kiialinna, S Bellander, A Bernström, F Wessberg, A Bellander, D Wahlgren, Linus B, M Douhan, M Ekström, J Westlin, A Lindström, K Askebris, T Lindström.

Nu hoppas vi på kanonväder på lördag och jättemycket publik så kommer vi att göra allt för att ni ska trivas på konstgräset!!! Bkv.blogg.se är som vanligt där med kameran i högsta hugg för att fota Gute, Gallo och Grey....  å å hej med farbror Frej.....

- LÖRDAG JA


INSTÄLLT MOT EDSBRO FÖR JA - ALBION FC KOMMER ISTÄLLET

Matchen imorgon mot Edsbro
är inställd för juniorerna, men det blir spel i alla fall mot Albion FC från Stockholm hemmahörande i div 6. Ett gäng som ingen har koll på, det kan bli allt från ben-knäckare till ballerinor tror jag. Var hittade du dom Ove hehe...Dom förlorade senast träningsmatchen mot Råsunda med 4-2 och så här löd deras referat efter den matchen:

"The lads did very well today. The first half showed a decent passing game and energy that had Råsunda on their heels for most of the time. a probable possession rate of 75% wuld have been recorded. half time 1-0. Second half started a little slower than the first and Råsunda managed to score three more before we answered with a brace in quick succession and a final goal close to the end lifting the players confidence and energy. The game finished 4-3 where all the players should be commended for their strength and sense of teamwork."

Matchstart 14.15

Truppen till matchen:
Anton, Axel, Daniel H, Johannes, Ludde, Herman, Robin, Simon, Tobbe, Viktor, Micke, Sepulveda, Alexander, Skoog, Shivan.

Underbar läsning, och lite ovanligt när det gäller BKV... förhands-snack. Me like ;)
Läget i truppen. Niklas dras fortfarande med en envis förkylning, annars är för närvarande alla spelare i träning, imponerande när det varit sportlovsvecka och samtliga utom Niklas har tränat. Detta visar på stor ambition bland spelarna. Det har varit lite tunga ben och huven under veckan, beroende på relativt tuff träning de senaste två veckorna. Men i morgon är det match! och lön för slitet i veckan.

- BLIDÖ CHANSLÖSA


FÖRSTA VINSTEN I UPPLANDSCUPEN - CHECK

Kom precis innanför dörren
, stelfrusen som en jä*** pingvin efter att ha sett BKV spelat skiten av Blidö. Ursäkta ni som supportar dom men det var inte mycket att komma med om man ska se till det fotbollsmässiga ;)
Nu slutade matchen i och för sig 7-4 men då hade motståndarna FEM (!) straffar, som dom fick lägga precis när dom ville i matchen. Sjuka regler egentligen, det blir så överdrivet stressat liksom. Nåja, dom tryckte in fyra av dom men annars tror jag bara att dom hade ett enda anfall, då kanske ni förstår åt vilket håll spelet gick.

Personligen tyckte jag att det var mest kul att se juniorerna spela och ingen av dom behöver skämmas för sina insatser, absolut inte. Utan man står upp mycket bra och visar upp både teknik och vilja på bred front. Skoj! Kvällens mål var ju så klart Luddes ;).... ok Bellas "förspel" med dribbling klack och tunnel (på en kille som säkert fortfarande står kvar och inte fattar att matchen är slut) var väl kanske det som gjorde det. Men det var ju ändå Ludde som sen satte den... med en klackspark. (ja jag är ju lite ironisk/partisk också haha)

BRA JOBBAT BKV, skönt att se er ge järnet hela matchen igenom. Inget snack om vilka som var bäst idag!
Anton H, Sebbe B, Oskar K, Daniel W, Andreas B, Johan W, Axel M, Johannes S, Daniel S, Kim A, Tobias H, Ludde L, Herman C, Robin J.

(Kortare matchreferat här.)


ps. Sa jag att Gnaget spöade Linköping borta ikväll.... nähä, ok då säger jag det nu då. GNAGET spöade Linköping borta ikväll ;) ;)

- BÅTBILJETTER



BÅTMÄSSAN I STOCKHOLM - VILL NI GÅ?

BKV.BLOGG.SE bjuder på biljetter
om ni vill gå och frossa på båtmässan som startar nu på fredag, jag tror t.o.m att dessa "plåtar" innebär lite extra. Men det är nog lite bråttom för dom är eftertraktade, så hör av er er så fort ni bara kan.

Simma lugnt  ;)

RSS 2.0