- GOTT NYTT ÅR 2011

GOTT NYTT 2011 ALLIHOPA

BKV-BLOGG ÖNSKAR ALLA LÄSARE ETT RIKTIGT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!!
Och jag gör det genom att ge er det "värsta" fyrverkeri jag någonsin sett, visserligen ett par år gammalt nu men fortfarande otroligt sevärt. Och med tanke på att jag höll på att få fira även detta nyår i London så tyckte jag att det passade lite bra. Norrtälje ju lär få vänta länge på något liknande, men vem vet när vi 2015 kliver upp i Allsvenskan ;)

.... tio, nio, åtta, sju, sex, fem, fyra, tre, två, ett......





Och så en liten bonus-film från en miffare på nätet... som firar in nyåret ensam i badkaret (?) Med must!





ps. Årets lista kommer inom kort....


- ÅRETS LISTA



BKV.BLOGG SLÄNGER UPP EN SPONTAN "ÅRETS-LISTA"

Självklart så fokuserar jag på vissa lag i BKV och skulle jag var riktigt ego så skulle det ju bara handla om en enda spelare. Men jag är en lag-spelare, det vet ni, så därför blir det lite blandad kompott och inte en massa Ludde hehe. Men hur gärna ni än vill så kommer den första kategorien att hamna hos familjen, nämligen.....

- Årets "comeback", Ludde som efter en tung skade-vinter gör comeback i mars mot Ursvik, och fick rött direkt. (har lidit med grabben, mycket skit 2010. Vi kör på Gnagets ordspråk, "nästa år, då jävl**")

- Årets mål, Simons skruvade frispark mot Brage, rena Ronaldo på den.
(Boomtjakalackjatack)

- Årets tjäl-lossning, Niklas fyra baljor mot Gusk efter en lång måltorka.
(underbart mot gusk Niklas)

- Årets utveckling, Axel med sitt aggresiva spel och långa löpningar.

- Årets match 1, givetvis finalen i TivoliCup. En otrolig laginsats med hårt spel och ett helt respektlöst BKV. Man trodde inte att det var samma killar som annars, sjukt spännande match.

- Årets match 2, 4-2 vinsten borta mot gusk (alltid lika skönt), och som säkrade PA-spelet för 2011.

- Årets kommentar, "Fuck off!" Luddes svar på brasse-killens fråga om han skulla ha spö efter slutsignalen.

- Årets bajs-attack 1, Kvarnlöf som låste in sig själv i halvtid, och inte fick upp dörren när han skulle ut.
(tack till Anders som bröt sig in och räddade Viktor ur ångorna) 

- Årets bajsattack 2, Erik som fick kuta iväg mitt matchen, med kramp i baken

- Årets offsidelöpare, Skoogs 27 st mot Märsta hehe

- Årets supporter, jag själv, massor av mammor, pappor, chaufförer, Nettan, Perre, Lundinarna. Vi är BKV!!

- Årets resa 1, Danmarks-resan som blev kanon med Hackes lånade bussar och alla utflykter. Den smidigaste cup jag någonsin varit på om man ser till förläggning, avstånd, bussar och givetvis resultatet. TACK ALLA!

- Årets resa 2, PA till norrland och en mycket lärorik upplevelse. Hörde bara positiva kommentarer efter det

- Årets skador, Ludde med revben, rygg, ljumskar, lår och fötter. Hur tungt kan ett år bli egentligen liksom?

- Årets fest, den årliga kräftskivan... har jag hört.

- Årets vinst, cupfinalen mot brasilianska Interclube i Danmark så klart.
(Värmer fortfarande ;) ;)

- Årets Hacke, killen med tre lag, bilen full med fotbollar, 100 samtal i veckan, och med grabbar i alla lag.
(Eldsjälar är sällsynta nu för tiden, guldstjärna till dom som brinner)

- Årets slitvargar, Gurra och Tobbe

- Årets spelare P94, Christoffer Luther, Festim Bajrami, Theo Bergsten, Sean Dagerman, Tobias Dageryd, Olle Freiman, Victor Hellgren, Viktor Hellström, Christian Johansson-Tello, Dennis Caldén, Erik Karlström, Viktor Kvarnlöf, Sam Liljegren, Ludwig Lindbergh, Marcus Molitor, William Mårdberg, Shivan Mohammad, Daniel Patkovic, Kevin Pärni, Rikard Svensk Karlsson, Gustav Wiita Adamsson, Nicklas Åkerlund, Robin Åström, Jonathan Ödqvist.

- Årets spelare PA, Alexander Svecke, Anton Hermansson, Axel af Malmborg, Christian Johnasson-Tello, Daniel Hellström, Daniel Skoog, Dennis Caldén, Herman Kamitz, Johannes Söder Jansson, Kevin Pärni, Ludwig Lindbergh, Nicklas Åkerlund, Robin Jonasson, Shivan Mohammad, Simon Alin, Tobias Hedendahl Filipsson, Viktor Kvarnlöf



Och givetvis blir det en A-lags-lista, men som ni vet så siktar bloggen mest på junior-fotbollen av diverse skäl. Fast hänger grabben "i" så kommer A-Laget att ha en blogg på HÖG NIVÅ framöver hehe. Men här kommer i alla fall några "årets", sett ur mina ögon.

- Årets fest, segerbanketten efter 6-3 vinsten mot Spånga. Kändes nästan som ett AIK-guld ;)
- Årets sjukaste vinst, 7-1 i seriematchen borta mot Karlberg.
- Årets spelare, Andreas Bellander och Fredrik Wessberg... kämpa kämpa kämpa, men hela BKV ska ha cred!!
- Årets coolaste. Bullen, you mothafucka.
- Årets BKV:are, Peter Hauta som med sjukt skön inställning styr hela skutan mot rätt resmål. Stort!!
- Årets styrelse, klipporna som inte bara fikar på mötena utan jobbar aktivt. BKV så klart ;)
- Årets foton, bkv.blogg som fotar båda Lindströms-målen, Heby och Råsunda, som renderar i 1-0, 1-0, och som indirekt ger oss seriesegen ;)

Det finns ju massor av mera, och vill ni läsa mera så maila mig era förslag (lite idétorka just nu) på [email protected] så fixar vi en "lista 2" efter årsskiftet;)
 
- Årets förväntning, BKV-galan 2011.......... Tobbe var är bilderna från 2010???


- JUNIORALLSVENSKAN 2011


JUNIORALLSVENSKAN ÄR UPPLAGD - SERIESTART 5:E MAJ


Som ni säkert redan har sett så är det klart med Juniorallsvenskan Norra Sveland nu, och BKV börjar mot borta mot Spånga IS FK den femte maj. Ni kan se hela matchprogrammet här och givetvis kommer det att finnas här på bloggen också. Det ser ut att blir bra motstånd i alla fall så någon "walk in the park" lär det inte bli. Kul :) Jag återkommer med mera så fort man spikat Pojkallsvenskan också, fast vi redan har en liten aning om hur det kommer att se ut.


Äh vi kan väl kolla in Herrarnas serie också på en gång, Div 2 Norra Sveland. Vilket getingbo det blir, och det hela startar med hemmamatch mot Falu FK. Här har ni spelprogrammet.


- GOD JUL


- TACK!!



TACK ALLA - NI VET VILKA NI ÄR

Skrattar fortfarande åt en liten födelsedags-hälsning
jag fick från fam Karlström medan jag var i London, och jag bjuder på den. Var så goda haha. Och givetvis så tackar jag alla andra för era gratulationer, ni e fan goa ;) Sen måste jag ju bara samtidigt meddela att vår inställda jul-resa till Jämtland inte känns allt för jäv*** nu när vi fått reda på att det är MINUS TRETTIOSEX GRADER där just nu!! - 36.... rena Novisibirsk. Betydligt "svalare" här ju ;) Vi ses på konstgräset imorgon för en morgon-glögg.... eller?

HA EN UNDERBAR JULAFTONSMORGON ALLIHOPA, och glöm inte att kolla in bloggen efter paket-utdelningen ;) GOD JUL!!!!


- ÄNTLIGEN HEMMA



DET BLEV EN JUL HEMMA - LONDON SLÄPPTE OSS TILL SLUT

Driving home for Christmas…
min jul-favoritlåt nummer  ett har åter igen fått en nytt minne till handlingarna. Fast den här gången körde jag inte själv, det var en irakisk pilot (!) som fick hem mig och Ludde från ett nollgradigt London till -26 på Arlanda. Och när jag tänker efter så kanske det var därför vi fick ”borda” sist av alla på Gatwick samtidigt som det vankade omkring  S.A.S  folk (nej inte SAS, dom finns inte) med både AK och k-pistar fullt synliga i vänthallarna. Jag hävdar fortfarande att det där ”snö-ovädret” bara var bullshit, ni såg väl tillslaget mot terroristerna i England/London...


Hur som helst, borta bra men hemma bäst.
Jag ska inte tråka ut er med dagens alla händeleser men fy fan  va skönt det var när planet lättade från det brittiska öarna trots att mitt engelska hjärta skrek ”Oh noooooo”. Att bara gå och vänta på att någon ska ta dig hem är jobbigt värre, och det med bara någon dag innan självaste julafton gjorde det än värre. Men den lokala puben hade lovat oss en svensk julafton samtidigt som hotellet skulle se till att vi hade det bra med det mesta ifall det hade gått åt pipan med hemresan. Nu blev det en svarttaxi i mörkret istället och några adjökramar i all hast, men jag tackar alla ladsen där borta för omtanken, cheers ;)

Passar på att önska er alla en RIKTIGT RIKTIGT GOD JUL!!

Sköt om varandra och tänk på alla som har det värre än er, det ska jag  ;)


- MILLWALL POSTPONED



HELA ENGLAND FRYSER - FULLSTÄNDIG KAOS ÖVERALLT

En liten snabb rapport
från ett näst intill internet-fritt England, och som har STORA problem med lite snö. Så gott som samtliga fotbolls-matcher inställda, bara sju av åttio matcher spelades i topp-ligorna. Folk sitter fast i flygplan sedan åtta-tio timmar tillbaka, M-roads helt avstängda och det finns inte ett enda ledigt hotellrum i hela stan.... och där är Ludde och jag!!

Jag lovar ett lite längre inlägg
med några sköna bilder om någon dag för det går knappt att surfa här på hotellet och det är liksom lördagkväll just nu och LONDON har ju några pubar, så jag känner mig lätt stressad. Hoppas ni mår bra och jag återkommer som sagt med mera... om jag nu kommer hem hmmm... borta bra men hemma bäst. Best Regards from a frozen London hehe.

Heja Millwall, wherever u ar!!


- VAD HÄNDER

HÄNDER INTE MYCKET NU - NYÅRSKNALLEN NÄSTA

Undrar om man ska anmäla sig, nja risken är för stor att man tunnlar några stycken och då blir det ju så sur stämning efteråt. Så jag vilar nog mina ljumskar ett år till om nu ingen ringer och erbjuder en massa öl eller nåt ;)


Nu är det dags igen.... Spel i en av Sveriges "Hetaste" Inomhusturnering!!

Fredagen den 7 januari 2011
Vad är ”knallen”? Jo Knallen är årets inomhusturnering i BKV, där alla (gamla som nya) ledare i BKV, aktiva seniorspelare och f.d. seniorspelare i BKV samt speciellt inbjudna möts i en 5:manna turnering.

Anmälan: E-post: [email protected]. SMS: 073-600 47 33.... Senast: 3/1
Lagindelning: Bestäms av tävlingsledningen
Var: Sportcentrum´s bollhall
Tid: 17:00 -20:00 sedan, Bastu & ”efterfest”
Kostnad: 20 kronor lämnas före matchstart. Allt till segrande laget!!

Gammal/Skadad/Sambo/Maka/Make/supporter/Anhörig etc. Kom och heja fram din ”favorit” och var med på ”efterfesten”..... 150 kr Helstekt fläskfilé med potatisgratäng & grönpeppar sås, 1 bärs.


- JULMARKNAD

TIDIG SÖNDAGSMORGON - BARA BKV PÅ STAN

I morse hade vi samling redan kl 07.00,
Ordförande hade tvingat upp vissa av oss ur våra varma sängar för att montera upp bord inför julmarknaden på stan. Men han lockade med en god frukost så vi hade något att se fram emot liksom, och tack vare alla hjläpsamma så tog det bara ett par timmar. Just nu ligger jag hemma i soffan och laddar inför eftermiddagen då allting ska ner igen, suck. Förresten, kolla in tältet på en av bilderna, några som campade för att köpa seplet WOW imorgon bitti, vilka dårar ;)

Så alla ni där hemma, som har sovit som grisar, ner med er på stan nu och kolla in alla vackra marknads-stånd som står där fyllda med godsaker och massa julpynt. Själv går jag och lägger mig ett par timmar hehe.










- LUCKA 2



BKV SIGNAR PROFFS - BULLEN FÖRST I KLUBBENS HISTORIA

Lucka 2 blir Andreas "Bullen" Östlund
, grabben som blev BKV:s första proffs ever, historiskt. I och med att BKV klev upp en division så innebar det att vi nu har samma regler som de i divisionerna över oss. Och på bilden sätter Bullen sin "kråka" på ett papper allt medan Herr Ordförande övervakar det hela. Tyvärr för Bullens skull så blev det inget fett kassakonto, men nu är det ju inte långt kvar till Superettan och då kanske ;)

Äh, orkar inte med några "luckor", det får bli en ÅRETS-LISTA senare istället tror jag ;)

- NY TRÄNARE I JA



BKV PRESENTERAR PETER JOHANSSON - IGEN

BKV kan glädjande nog presentera en ny tränare
för det juniorallsvenska laget (P92-94). Det är ett bekant ansikte som efter ett år i divison 1 med Valsta/Syrianska gör comeback i föreningen. Mannen vi talar om är givetvis Peter Johansson, som under 8 år framgångsrikt ledde BKV herrseniorer. Att det är en meriterande tränare är helt klart. BKV Norrtälje är givetvis väldigt glada att Peter väljer att vända "hem".

- Det ska bli väldigt spännande att ta sig ann uppdraget med dessa unga hungriga spelare en ny erfarenhet i mitt fotbollsliv säger Johansson som ser uppdraget som en härlig utmaning att få möjlighet att fostra framtidens A-lagsspelare är en morot så god som någon! Peter kommer att ge en närmare presentation om sin syn på sin roll som huvudtränare tisdagen den 7/12 när han träffar spelarna i mittskeppet kl.18.00.

Bkv-blogg säger välkommen HEM Peter Johansson.

- GRYMMA LEDARE





STIPENDIUM UNGDOMSLEDARE 2010 - GRATTIS PERRE OCH NETTAN

Så, nu är det äntligen officiellt,
Perre och Nettan får liiite lön för mödan och det är dom verkligen värda. Tänk om vi hade flera såna här drivkrafter i föreningen, man blir nästan lite rörd när man ser dom där uppe på KG en tidig söndagsmorgon fast det är P94 som spelar. Ni är ovärderliga mina vänner, keep up the good work. Och hade det inte varit för Svecke så hade jag skrivit "Im lovin it" men då blir han bara för mallig osv.
GRATTIS till er från BKV.BLOGG ;)

Nomineringen saxat från BKV:s hemsida

"BKV Norrtälje har tilldelats ungdomsledarstipendium 2010 av Roslagens Sparbanks Stiftelser. och det är med stor glädje vi kan konstatera att det kom in många ansökningar till oss på Roslagens Sparbanks Stiftelse avseende stipendium till ungdomsledare.

I år utdelas tre stycken stipendier på 10.000 kronor vardera varav ett delas mellan 2 ledare från samma förening. Stipendiet infördes av Roslagens Sparbank 1984 och sedan starten har nu delats ut 150 stipendier till ungdomsledare på totalt 660.000 kronor.
Nedanstående inbjuds till utdelning av stipendier den 9 december 2010.

Stipendier på 5.000 kronor vardera
Nettan Magnusson och
Per Hallström BKV Norrtälje"


BKV styrelse motivering till ansökan:
Förutom ett mångårigt arbete med sitt lag, BKV flickor 94 har även Nettan och Perre engagerat sig i föreningen BKV Norrtälje. Det har inneburit många timmar med i bil till och från träning, match och möten/träffar samt olika evenemang och aktiviteter som arrangeras av föreningen. Det har Nettan och Perre gjort med ett leende på läpparna. De båda har även engagerat sig i föreningen utveckling bl.a. genom vara delaktiga att utveckla föreningens röda tråd…BKV på väg framåt och dess verksamhetsplan. Nettan är även invald i BKV styrelse och varit engagerad/drivande i projekt Roslagens akademi där flickor från hela Roslagen samlas och för att få träna extra.

BKV styrelse önskar Nettan och Perre ett stort GRATTIS!

ps. När får bloggen typ 100 lax för utvecklande av skribenten?

- BKV ADVENTSKALENDER



LUCKA 1 - ÅRETS MÅLTJUV

Tänkte i all fall försöka mig på en egen liten "adventskalender"
även om jag redan nu känner att den kan bli lite "B", och att jag inte kommer att hinna med varje dag. Fast jag kör på med gott mod och förhoppningar om att ni inte tror att detta är VM i lucköppning eller nåt sånt ;)

Lucka ett blir LUDDES (så klart), och det var matchen där han snodde ett mål från Simon i PA-matchen mot Brage. En match som BKV vänder upp och som killarna verkligen borde ha vunnit och där Simons mål var en riktig pärla. MEN.... i matchrapporten stod det Ludwig Lindberg som målskytt. Tur att inte skytteligan inte avgjordes där. 

Jag tar tacksamt emot förslag på "luck-förslag", var inte blyga ;) Maila mig i så fall på [email protected]

RSS 2.0