- TEST

Detta är bara ett TEST.... laborerar lite bara, sorry!
Nästa uppdatering kommer förmodligen under kommande helg.

Förresten, vad gillar ni den coola lilla temperaturmätaren till höger. Nu vet ni ALLTID hur vamt/kallt det är i "stan" ;)


- BKV VANN NOTE-CUPEN

image120

DEN ENES BRÖD- DEN ANDRES DÖD

Lag två hade fått äran att köra av förmiddagspasset, så glada ihågen kom Anders och Limpan upp för att coacha loss. Givetvis med revanschlust efter fiaskot i Uppsala förra helgen. Dom ivriga killarna som skulle få ut och kriga för äran på planen var: Ludde, Theo, Christoffer, Robin Å, Iko, Sam, Rikard, Niklas, Marcus, Mini, Jonis, Vicke och Hellgren. Det var bara det att.... vi kutade rakt in i väggen IGEN!!!
1. INGEN MÅLVAKT!!!!
2. Det var morgonmatcher
3. Svår grupp
4. "stolpe ut"
5. Fyra killar som var sjuka på lördagen
6. Träningsvärk och slutkörda från gårdagens fyspass
7. Näsblod x 2 och ömma ljumskar
(observera att domarna INTE ingår i mina bortförklaringar ;)
Så ja... det blev liksom inte så himla bra, om man säger så hehe... typ trea i gruppen.... av ja.... hehe.... tre... hehe

Allvarligt, det var inte BKV 2:s dag helt enkelt, och man ska väl antagligen inte leta undanflykter. Men som Anders senare under dagen sa när vi pratades vid i telefonen. "Vad gjorde vi för fel egentligen?... Nu får vi nog avgå, eller är vi redan sparkade?".
Vårat eget svar på frågan blir.... Shit Happens! Och vi tackar våra killar för att man stod upp trots allt elände.
Nåja, vi lät i fall vissa lag få åka hem realativt nöjda och glada, och om jag nu ska ljuga lite så kan man väl säga att vi la oss helt enkelt, ställde ut skorna bara... ALLT för att cupen ska gå med vinst och även dra mer lag tills nästa år. (Hörde sen i högtalarna efter finalen att NOTE-CUPEN spelat sitt sista år... SHIT hahaha!!!!)

Däremot så trummade lag ett på som värsta ångloket och vann hela skiten. STORT, STORT GRATTIS TILL: Coach Mårdberg, Sean, Kevin P, Filip, Matte, William, Festim, Daniel, Karla, Robin O, Joar och Mr Hellström.
Såg inte alla matcherna men jag missade inte semin och finalen, och jag är djupt imponerad av lagspelet man hade. Och kämpaglöden som gjorde att man till slut fällde stora stygga Brottby i finalen, GRYMT BRA GRABBAR!!
Ett speciellt GRATTIS till Festim, som ÄNTLIGEN fick göra sitt mål, och vilket mål sen, snyggt! OCh som inte det vore nog, grabben fyllde 14 också ;)

Men det absolut viktigaste denna dag var vår kiosk och lottförsäljning.
Vilken superinsats av BKV 3, supermammorna vs kunderna. En lagmaskin som fungerade klockrent, och som bara öste in cashen. Jag fick tårar i ögonen när jag såg Carinorna langa korv som om de inte hade gjort annat, Sofia som "frontade" upp kunderna så dom villigt öppnade upp sina plånböcker, Anna som pumpade kaffe så det stänkte om det. Och Lotta som sålde mackor ena stunden och i andra agerade spion och hot-messade mobiltjuvar. Pernilla, Annica och Daniels pappa som sålde läsk och bullar så kunderna rapade.
Allting mästerligt coachat av Anna Lena, och Peter som stabil materialare och till viss mån min lilla ögonsten Lena.... puss på er alla!!

image121
(Nöjd korv-kund, pålurad ett par extra wurstar av våra eminenta försäljerskor)

BKV 4, sekreteriatet, domarna, städarna.... Peter, Kenneth H, Kenneth A, Arne, Marina, Tomas, Håkan, Hacke, Ted, Tommy, Slatko, Sofia L, Peter K, Fam Robin O.
En fruuuuktansvärt bra uppställning som kan få de flesta mammor och pappor att börja darra. Full koll på läktarna, planen och i kulisserna. Ett gäng som får FIFA att se ut som ett korplag på Grinds grusplan en disig novembermorgon. Ludde påstår till och med att NOTE-CUPEN förfogade över de bästa cup-domarna någonsin, vilket drömbetyg. För den killen brukar ofta ha en hel del kommentarer över den "kåren".... precis som pappa hehe

Nä nu går jag lägger mig, ska spränga halva kroppen imorgon på sjukan, nåja ena njuren iaf. Nästan värre en tre raka förluster.... eller.... nääää.
Sov Gott

//Limpan

ps. Dagens nöjdaste efter BKV-gänget som vann, var nog Familjen Joar som sopade hem bajen-tröjan, och Henrik med sin säck (!!) full av priser haha.... GRATTIS till er också!

image122image123

- TIDIGT APRILSKÄMT

image119

STOR FOTBOLLSPARODI NÄR BKV MÖTTE GUSK I DM-SEMIFINAL - HAHAHAHA 

DM-Semin mot Gusk blev en MYCKET märklig tillställning, en slags komedi på hög nivå med två avgörande faktorer. Domarna! Jag försöker alltid att undvika att skriva "ner" en domare i bloggen, men nu är det banne mig dags.

Matchen började bra, och vi tog faktiskt en ganska tidig ledning, Theo halvklackar in bollen på en tilltrasslad hörna och helt plötsligt har vi 1-0. Tio minuter senare har dom dock vänt på det hela och har en 2-1 ledning, som också håller sig till pausvilan. Det som sen utspelar sig i andra halvlek blev faktiskt lite skrattretande så här i efterhand. För när dom fick straffspark efter straffspark (reglerna i Futsal säger straff på alla frisparkar efter sjätte frisparken), komedi att vi inte fick det i första halvlek efter den sjätte bara??? Samt att vi i andra bara fick TVÅ frisparkar med oss, och dom alltså 6 + 10 straffar!!! Mot lilla BKV hehe
Vi hade olika regler beroende färg på tröjan helt enkelt, ni på läktarplats förstår säkert vad jag menar, det lär väl knappast ha undgått er heller ;)

Jag försökte verkligen fråga domarna om varför dom fick frisparkar för "armar", och inte vi. Varför dom fick straffar för filmningar (!!!!) Och varför den andra domaren gav dom insparkarna för att vi la bollen bakom sidolinjen som domaren på vår sida sa. Nej, dom ska ligga PÅ linjen säger den andra, PARDODI!
Vi fick tre varningar för vanliga småförselser som knappt renderar i frisparkar i andra matcher, också det lite underligt tycker jag. Nä, kvaliten på dagens domare var LÅG.... vääääldigt LÅG!

Jag led verkligen med er som satt där på bänken mellan bytena med tårar rinnandes, men ni stod ändå upp för Anders och mig. Slet vidare där ute trots alla straffar och det kaos som rådde, TACK GRABBAR!!
En extra eloge till Sean, som stod där i straff efter straff och ALDRIG gav upp, det gjorde du bra!
Ni var våra hjältar idag,
Inomhusfotboll i all ära, men jag längtar verkligen efter det gröna gräset nu, gör ni?

Extra trist att vi fick full vinterväg och 14 mil i 60 km/tim.... men nu när detta skrivs förmodar jag att ni alla sussar sött där hemma. Så nu glömmer vi den här skit-matchen och ser framåt istället, vi får väl ge dem en lektion i sommar hur man spelar RIKTIG FOTBOLL!! ;) ;) ;)


RSS 2.0