- SEX LAG KVAR



EN VECKA INNAN SERIEPREMIÄREN - VALSTA UTGÅR


I den redan tunna P16 div 3-serien med bara sju lag utgår nu Valsta Syrianska redan innan seriepremiären på onsdag. Så det blir alltså bara fem lag att kriga mot i serien för BKV:s del, och det är ju lika bra dom hoppar av nu och inte mitt i serierna som man ibland väljer att göra.

Här har ni helgens BKV-matcher, två DM-fighter på lördag och båda två hemma, så upp och heja på killarna. På söndag är det tre matcher som spelas på konstgräset Sportcentrum, och där bara måste nu komma och kämpa fram PA-gänget i den viktiga matchen mot serieledande Sirius. Resterande matcher ser ni här nedan (med reservation för ev ändringar).

Lördag kl 11.00 - P96 DM-match hemma, Upsala IF
Lördag kl 13.00 - P97 DM-match hemma, Funbo IF

Söndag kl 14.00 - Herrar seriematch borta, Råsunda IS
Söndag kl 14.00 - Pojkallsvenskan hemma, IK Sirius FK
Söndag kl 14.00 - P95 seriematch borta, IF Vindhemspojkarna
Söndag kl 15.00 - P94 träningsmatch borta, Håbo FF
Söndag kl 16.00 - P97 Seriematch hemma, Vaksala SK
Söndag kl 18.00 - Damer seriematch hemma, Upplands-Ekeby
Söndag kl 19.10 - P96 seriematch borta, IK Sirius FK

"SUPPORTA DIN LOKALA KLUBB - BKV I ALLA VÄDER "

- HÄR SOVER JAG INATT

dsc00666 (MMS)

Här sover jag inatt. Testar att mobilblogga, syns det så syns det...


- NY TRÄNARE I AIK



STAHRE DROG TILL GREKLAND - HACKE, MJÄLLBY ELLER BAXTER

BKV.BLOGG kan redan nu avslöja
att nästa tränare i AIK blir någon av ovannämnda, men vi garderar oss dock direkt för om Hacke har tid och lust. De andra två är däremot heta kandidater till posten som tränare för AIK, kom ihåg var ni läste det först. MEN... det finns en liten reservation för ryktena och det är att en av mina "källor" ringde från en grillfest i Thailand och var lite väl över-lyrisk. Men BKV.BLOGG är garanterat mer välinformerad än kvällstidningarna och så fort jag får höra vad som gäller så delger jag det här.

En annan sak som är värt att nämas tycker jag att P94 DM är, vilken parodi. totalt.
Valsta - Hagby och w.o vinst för Valsta, Valsta - Håbo i nästa omgång och vinst för Håbo på w.o. Vad är det som händer? Och Sirius vinner över Bälinge på w.o för att i nästa omgång förlora på w.o mot Fanna... osv osv.
Lägg ner DM om inte bättre intresse finns eller "kasta tärning", det här påminner mig lite om Anna Anka och jag känner redan nu att vinnarna av DM är helt ointressant. Det är bara för tamt, tyvärr.
Jag ska inte "spåna" vidare men visst är det lite tragiskt?


- FÄRSKA BILDER




HÄR KAN NI SE LITE BILDER FRÅN HELGENS MATCHER I POJKALLSVENSKAN


Lite bilder från helgens två matcher i pojkallsvenskan och jag inleder med vinsten över Falu BK idag söndag. BKV vann fullt rättvist matchen med klara 4-0 över motståndarna, som för övrigt vann sin lördagsmatch mot Västerås IK med 4-2.

Klicka på bilderna om ni vill se en större version ;)
Min favvis är nog huvudbilden, man undrar ju lite om Axel har fått en spark i arlset hehe


     

     

     

     


Och här ett gäng bilder från lördagsmatchen mot IK Brage och den lite snöpliga förlusten med 2-5. Ett Brage som tidigare hade en förlust i serien, och då mot Bollnäs GIF och 1-2.

     

     

     

Bra jobbat alla som har varit inblandade i denna resa, ledare och spelare...BRA JOBBAT! Nästa söndag slipper ni ju i alla fall en bortaresa, för då kommer serieledarna Sirius till Norrtälje för match. Det blir en rysare tror jag. Så sköt om er under kommande vecka så ni blir riktigt taggade till dess.

Förresten, bilderna ligger även inlagda på juniorernas egna hemsida, som finns HÄR.


- PA-VINST ÖVER FALU BK

BKV VANN BORTA ÖVER FALU BK - EN SKÖN TREPOÄNGARE

Hörde just att BKV Norrtälje vann över Falu BK
i pojkallsvenskan med hela 4-0, och ett hat-trick av Niklas. Skönt att dom vann den här matchen, det kändes viktigt. Och att man nu höll nollan efter att ha släppt in en del bollar. BKV upp på tredje-plats helt plötsligt, men många där bakom med mindre spelade matcher.
BRA JOBBAT GRABBAR... och välkomna hem ;)

(Bilder kommer imorgon, Ludde hade typ 800 i kameran haha)

HÄR har ni resultat och tabell.

- TACK TV4



TV 4 BOJKOTTAR SVENSKA MÄSTARNA - TÄNKER INTE VISA AIK:S MATCHER

Och som AIK:are känns det faktiskt riktigt skönt
att slippa se och höra Lund, Ekwall och resten av dom där skvaller-journalisterna (som är mer i bild än intervju-offret). TV 4 får färre tittare, och AIK får mera publik, kan det bli bättre? Tack TV 4. Och med lite tur så följer Aftonbladet efter, men det lär ju bli ett svårt beslut då man ju säljer MASSOR av tidningar så fort dom skriver om Sveriges största klubb. AIK berör!

Kategori: Sandlådenivå

- VINST I HEMMAPREMIÄREN



HÄRLIG DAG PÅ NORRTÄLJE IP - BKV-VINST OCH MASSOR AV FOLK

Det blev en riktig kanon-dag uppe på IP idag
, massor av folk och ett en stundtals riktigt varm och skön dag. Kul! Extra skoj också att BKV (herrar) vänder 0-1 och en halmedioker förstahalvlek, till 3-1 och ett mycket piggare och aggresivare spel. Fortsätter man spela som just i andra halvlek så kommer det att bli fler vinster framöver. Förresten, det blev ett lyckat byte när Fredrik Wessberg byttes in, två mål är helt klart godkänt kan man säga ;)

Måste säga att alla inblandade har gjort ett riktigt häst-jobb med att styra upp dagens match. Tobbe, Nettan, Calle, Lundin, Sophie och många många fler. Även Anna Lena ska så klart ha en "ros" för sitt jobb. Själv hade jag släpat upp en påse till loppisen men fick gå hem med allting igen. Och det värsta var att ingen köpte en bok av Simon Bank som jag verkligen ville bli av med, tål ju inte karln. FEM SPÄNN?! Så nu ligger han i en byrålåda igen, för i bokhyllan får han inte stå.

En "ganska säker källa" ringde nyss och PA-gänget låg under med 3-2 i halvtid, och när jag bad om en snabb analys av halvleken så sa han. "BKV verkar vara kvar på hotellet... men det ser lite bättre ut nu."
(Samtal två kom nyss, torsk med 2-5. Inte bra)

Några bilder från dagen....


Fullt ös vid entrén och tjejerna jobbar ju så bra, ni är suveräna tycker jag ;)


Välkända BKV-ansikten i vimlet på IP.



Lennart och Johanna "skyltar upp".



Karoliner lovade ett kanon-år för BKV... tyvärr så raderade jag filmsnutten med BOOMEN. Shit!!



Femhundra personer, tänk om vi kunde ha det så här på varje match.



Tobbe och Nettan passar på medan Perre tittar bort ;)



Vargen... eller Matte?


Seriens mest kobente eller?



V.I.P läktaren.


Nära men ändå så långt borta.


Sveckes käkar korv.


Snacka om kö till kiosken, lysande affärer i solskenet.


BKV joggar hem efter att ha gjort 3-1... TACK SKA NI HA, DET GJORDE NI BRA ;)


- SERIEPREMIÄR FÖR F94



BKV-TJEJERNA HADE SERIEPRÄMIÄR IGÅR - OAVGJORT MOT DANMARK

TEXTEN LÅNAD FRÅN MATCHREFERAT


Seriepremiären är nu avklarad!

Vilken match! Det var stundtals som att se Barca på planen. Det fanns bara ett lag på planen redan från minut 1. Vi anföll konstant men det dröjde till nästan mitten av halvleken innan Sofi tryckte in en retur med sträckt vrist. Det var ett fint inlägg av Linnea som Karin var där och högg på. Vi rullade på och mitt i pressen stack Danmark upp i ett av fåtal anfall och kunde lite turligt rulla in kvitteringen. Så snöpligt det kändes! Vi fortsatte rulla på och skapade massor. Till slut kunde Matilda bomba in 2:an. Ribba in utan chans för deras målis. Hon gjorde nog sin bästa match någonsin.


Den andra halvleken var om möjligt ännu mer ojämn sett till bollinnnehav. Därför kändes deras kvittering som en pungspark. Så onödigt men det är sånt som händer. efter det radade vi upp chanser. Fanny hade en handfull, Karin hade ett gäng och nästan hela laget hade någon kändes det som. Men matchen slutade lite snöpligt med delad pott.


Tränarens spontana reflektion så här direkt lyder:
- Fanny var i mitt tycke bäst på planen
- Rebecka gjorde en kanonmatch som högerback. Så kul att se!
- Kort och gott en jättebra första match!


Nu gnuggar vi på med träning för att bli ännu bättre!
Bra jobbat allihop!

- LYCKA TILL




BKV.BLOGG ÖNSKAR LYCKA TILL - ALLVARLIGT... "GE JÄRNET, KROSSA DALARNA"

Ville bara skicka en snabb och (tyst) tanke
till PA-gänget som drar på Dala-turné imorgon. Vi håller tummarna stenhårt och självklart så kommer ni att ge ALLT ni har i de två matcher ni ska spela. Låt det smaka lite blod i munnen, det går över, låt mjölksyran pumpa lite, det går över.... men spela fotboll, enkel jäv** fotboll.

Förresten, borde vi inte spela denna låt vid varje hemma-match, jag har kontakten (och mp3:an ;) Lyssna på den här låten killar, typ fem gånger i rad och sjung med. Känslan av Norrtälje, hemma... och BKV!!

- DU ÄR VÄLKOMMEN



VÄLKOMMEN IMORGON LÖRDAGEN KL.12.00 - 15.00 - HEMMAPREMIÄR FÖR A-LAGET


BKV Norrtälje A-lag spelar då sin hemmapremiär mot Karlberg kl 13:00 och vi hade tänkt att göra detta till en folkfest. Med hjälp av DIG så ser vi till att publikrekordet ryker och dagen går till historieböckerna... och DU var där ;) Ta med dig familjen, släkten, vännerna flick och pojkvänner ja alla du känner. Och som du ser på väderrapportena här till höger så väntar vi oss lite sol och runt tio grader, med andra ord en härlig dag för fotboll!!
Kan jag vara där trots en underbar dag på Råsunda när AIK utklassar Häcken, så kan DU. Vi ses imorgon!

- Fri entré
- Underhållning
- Prylbytardag
- Lotterier
- Sponsorträff
- Grill & kiosk

BKV PÅ VÄG FRAMÅT...


Saxat från herrarnas hemsida:
På lördag klockan 13.00 möter vi karlberg hemma på naturgräset. Ett spelskicklig lag som tog 3 poäng i premiären och det kommer att krävas ett väldigt hårt arbete på planen om vi ska gå segrande ur striden. Veckans träningar har sett väldigt bra ut och jag kan lova att det är ett otroligt taggad lag som springer ut på planen på lördag.

Truppen till matchen är följande
A Östlund
A Bernström
A Bellander
D Bellander
M Swahn
K Askebris
A Makolli
J Björling
T Wallmo
S Fjäll
A Nilsson
H Holmström
D Wahlgren
L Bladlund
M Douhan
F Wessberg
A Lindström

Vi hoppas på storpublik och en bra match

- SIRIUS ÅNGAR PÅ

UPPSALA-DERBY IGÅR OCH NY SIRIUSVINST - TRE RAKA NU I POJKALLSVENSKAN


Såg att Sirius vann gårdagens match mot Sunnersta
med 2-0 i pojkallsvenskan och att man nu leder tabellen obesegrade med målskillnaden 13-1. Fast det klart, man "fick" ju 9-0 mot IFK Östersund, så det kanske inte är så farligt som det låter. Undrar vad som hände i den matchen?

OBS OBS OBS GLÖM INTE BKV-DAGEN PÅ LÖRDAG OBS OBS OBS



PA-Matcher i helgen:
Västerås IK - Falu FK
IK Brage - BKV Norrtälje
Märsta IK - IFK Östersund
IFK Västerås - Sunnersta
Falu FK - BKV Norrtälje
Sirius - Bollnäs

IK Sirius FK 3 3 0 0 13-1 12 9 2 2 0 0 11-0 11 6 1 1 0 0 2-1 1 3
GIF Sundsvall 1 1 0 0 3-1 2 3 0 0 0 0 0-0 0 0 1 1 0 0 3-1 2 3
Bollnäs GIF FF 1 1 0 0 2-1 1 3 1 1 0 0 2-1 1 3 0 0 0 0 0-0 0 0
Västerås IK 1 1 0 0 1-0 1 3 0 0 0 0 0-0 0 0 1 1 0 0 1-0 1 3
Sunnersta AIF 3 1 0 2 5-6 -1 3 2 1 0 1 5-4 1 3 1 0 0 1 0-2 -2 0
IFK Västerås FK 1 0 1 0 2-2 0 1 0 0 0 0 0-0 0 0 1 0 1 0 2-2 0 1
BKV Norrtälje 1 0 1 0 2-2 0 1 1 0 1 0 2-2 0 1 0 0 0 0 0-0 0 0
Falu FK 0 0 0 0 0-0 0 0 0 0 0 0 0-0 0 0 0 0 0 0 0-0 0 0
IK Brage 1 0 0 1 1-2 -1 0 0 0 0 0 0-0 0 0 1 0 0 1 1-2 -1 0
Märsta IK 1 0 0 1 1-3 -2 0 1 0 0 1 1-3 -2 0 0 0 0 0 0-0 0 0
IFK Östersund 3 0 0 3 4-16 -12 0


- HOTBREV




- PÅ TAL OM HÅKKI



ETT AV ÅRETS BÄSTA SCOOP - OM DET NU VERKLIGEN ÄR SANT

Tobias Hysén hejar fram Djurgården
, undrar om han hade blåvitt-halsduken på sig hehe. Ni kan läsa vidare HÄR om ni vill. Och håll med om att det är lite humor över det hela... synd att det inte fanns någon bild.

Hörde att juniorna vann DM-matchen över Roslagsbro ikväll, och det var ju helt klart positivt. Hade jag tippat resultatet innan så hade jag sagt 4-0, nu blev det 3-0, och det är bra. Bara att gratulera grabbarna som spelade till segern, bra jobbat!!

Hoppas verkligen att PA-gänget som drar norrut i helgen är taggade som F**, och kommer hem med sex poäng. Gör ni det så står det bergis en stor välkomst-kommité och väntar på er, blåsorkester, kommunalråd och massor av BKV-flaggor tillsammans med en gråtande släktningar/flickvänner/pojkvänner...
Vi kommer i alla fall att hålla tummarna för er och ge järnet nu i matcherna så fixar ni det. Och ni kan ju alltid använda Ludde som någon maskot typ, hörde att han skulle med trots icke-spelande. Jag bjuder på det ;)

Snöiga hälsningar från Västerås....

ps. Bjussar på en kort humor-film med Staffan Lindeborg.


- NÄR KOMMER LARAQUE



DET RYKTAS I AIK - DET KAN BLI EN KUL HOCKEY-SÄSONG FÖR GNAGET

AIK Hockey blev förra söndagen klart för elitserien
och redan dagen efter segerfesten startade sportchef Anders Gozzi arbetet med att få ihop ett slagkraftigt lag. Han har enligt aftonbladet en lista med spelarnamn som han vill se i laget och listan innehåller namn som Andreas Jämtin, Yared Hagos med flera. Men hittills har det gått trögt för Gozzi att få klart med spelare, säger ab.

Mina egna källor säger precis tvärtom, och jag tror det kan komma att bli svårt att tacka ja till alla spelare framåt sommaren. En som verkligen gör ALLT för att få komma till Stockholm är Georges Laracque som definitvit skulle få en del små-tjafsare i Elitserien att tagga ner med sina pekfingrar i ögonen osv. Personligen tycker jag hockey är en smått fjollig sport med sina larvigt tillåtna småslagsmål, en publik-magnet som jag inte kan begripa. Och de senaste åren har det ju bara spårat ur med klubbslag bakifrån i huvuden... en feg-sport?

Men det klart, nu har vi ju Eddie Gustafsson. Och den dåren blev inte ens utvisad??? Han ska vara avstängd lika länge som Eddie blir borta, minst, men det finns väl som vanligt ingen kurage i fotbollsförbunden. Tragiska spelare ska inte spela! (se klippet någon annanstans, jag mår illa)


Hårdingen Blomdahl klar för Gnaget, trots aftonbladet, Dif och Linköping. 245 elitseriematcher och 509 minuter i utvisningsbåset.

ps. Aftonbladet säger...."Många är rädda att AIK ska få ihop ett svagt lag och att comeback-säsongen blir arbetsam för AIK." Och jag och kontrar med att.... "ab är inte sportjournalistik, det är en doku-såpa"


- NU TJUGOFEMTUSEN




OFATTBARA TJUGOFEM TUSEN BLOGGLÄSARE - DET TRODDE JAG ALDRIG

Idag passerade antalet bloggbesökare 25.000
sedan det hela började på den här nya blogg-portalen. Det känns ju lite skoj med så många läsare, trots att jag inte öser in inläggen längre. Men att hålla igång det hela kräver ju som ni säkert förstår både tid och fantastilust så ibland är det inte helt enkelt kan jag säga. Det kanske finns någon där ute som vill vara "gästskribent"... hmmm kanske skulle starta en handbolls-sektion, en damfotbolls-sektion eller något annat i framtiden.

ps. kommentera mera ;)


- PA-PREMIÄREN



OAVGJORT I PREMIÄREN - BKV VAR BARA FEM MINUTER FRÅN VINST

Lite snöpligt slut på dagens match
mot gästande IFK Västerås, när BKV släpper in kvitteringen på övertid. Det kändes hårt! BKV var värda de tre poängen mot ett ur mina ögon sett ganska dåligt Västerås, och vars bästa spelare var mittbacken nr 3. Det blev 0-1 redan efter fem minuter och det höll sig halvleken ut. Men sen kvitterar BKV i andra halvlek och tar så ledningen med bara några minuter kvar av matchen. Och vi som stod och rå-frös i regnet, snön och dom starka vindarna hoppade lite extra av glädje... Men tror ni inte att Västerås rinner igenom på övertid och räddar en poäng, det var deppigt att se.

En annan sak som var deppigt idag var deras två fula attacker på BKV:s bägge målvakter. Den första situationen kunde anfallaren lätt ha valt alternativet att hoppa över målvakten men väljer istället att släpa benet och sen dra till på liggande målvakt. Fult! Och den andra är en ren attack på upphoppande målvakt, en spelare som en sekund innan bestämde sig för att sänka honom. Mycket fult!! Hoppas Robin repar sig snabbt och att det inte blev något allvarligt av det hela, Anton kunde ju i alla fall komma tillbaka och stå efter sin smäll.

Men BKV kommer bara att bli bättre och bättre framöver. Så tagga om, ladda upp och ge järnet nästa helg grabbar. Vi håller tummarna stenhårt då :)
 
Övriga resultat i PA:
Sirius - IFK Östersund  9-0 (!!)
Sunnersta - IFK Östersund  5-3
Märsta - GIF Sundsvall  1-3
Bollnäs - Brage  2-1
IFK Östersund - Sirius  1-2
Sunnersta - Västerås IK  0-1

Här kan ni klicka er in till gällande tabell... Pojkallsvenskan Norra Svealand.

- POJKALLSVENSKAN STARTAR



IMORGON SMÄLLER DET - POJKALLSVENSKAN DRAR IGÅNG

Imorgon kommer IFK Västerås på besök
till Norrtälje för premiär i PojkAllsvenskan, och givetvis kommer alla som läser detta att komma upp och kolla in matchen. All support behövs nu för att det ska gå bra för killarna. Som för övrigt redan nästa helg drar på långresa för att spela mot Brage och Falun, så nu börjar allvaret. Kul!!
Lycka till grabbar och coacher!

För egen del så känns det dock lite svalt i och med att Ludde-boy fortfarande går med ond rygg och inte ens diskuteras i laguppställningarna. Och nu har den f** halsfluss och penicllin-kur också, ska det aldrig ta slut? Dom nya fotbolls-dojjorna står och väntar i hallen så det är lite depp depp... men men, "vad är väl en bal på slottet".

Vad händer annars då?
- Juniorernas match mot Väddö idag blev visst inställd, igen. Vad händer?
- Djurgården förlorade hockey-final två. Ops!
- Göteborgsklacken sjunger...."Sluta tjonga..."
- Tranmere vann och kanske kanske kan rädda kontraktet i League One ;)
- Jag tvättade fönster idag, och nu ösregnar det... f***
- Ålands-ångest, ville ju åka men glad ändå. Värsta stormen juh.

ps. Bilden är från nov -09 när BKV P94 mötte just IFK Västerås och det var en riktig rysare som slutade 3-4 efter det att Västerås "målade" i matchens sista minut. Minns just 1-0 som vi gjorde, så sjukt snyggt med Niklas inkast till Ludde som nickskarvar på tom yta och Kvarnlöfs iskalla avslut. Där trodde man på seger ett tag ;)
Sen fick Kvarnlöf mag-haveri i tioende minuten, två man skadades och bänken var tom. Då höll jag, som coachade, tummarna för att inte siffrorna skulle dra iväg. Det var en riktig kämpa-insats... vill se det imorgon också... och vinst ;)

- TUNGT



DET GÅR TRÖGT FÖR GNAGET - MEN BAJEN FICK NOG VÄRSTA KALLDUSCHEN

I brist på framgångar
så får man ta ju till medlidande/skadeglädje, vad är det som händer i Stockholm och fotbollen, och Uppland ska vi ju inte ens prata om då man sett visa camper och uttagningar. Nu vann förvisso Djurgården senast men enligt "säkra källor" så berodde det mer på ett ur-uselt motstånd, och AIK spelar den sämsta fotbollen som finns just nu. Och så förlorar Hammarby trots ledning ett par gånger om. Läskigt.
Hockey JA, fotboll NEJ.... om man nu inte är bajjare ;)

ps. Spara in på schampo? Skojar dom eller?

- VI ÄR TILLBAKA



VILKEN UNDERBAR DAG - AIK GJORDE DET, ELITSERIEN NÄSTA





AIK ÄR TILLBAKA I ELITSERIEN
, efter 2-0 mot Växjö och historiens kanske mest dramatiska kvalserie. Sorry Leksand. Sorry Rögle. Sorry Almtuna och alla andra små-klubbar. Men stora starka Gnaget är tillbaka i finrummen igen. Nu blir det drag i den där sömniga Elitserien nästa säsong, lite på det ;) Det här var nästa lika skönt som resan ner och vinsten mot Göteborg i höstas, cupguldet på Råsunda eller som SM-Guldet i hockey -84 mot Djurgården när Åslin satt i båset.

AIK gjorde det mesta i två perioder – utom just mål
. Inte ens när AIK fick spela fem mot tre i 84 sekunder lyckades de få in pucken. Christian Sandberg hade en av matchen bästa chans när han fick nästan helt öppet mål, men Viktor Fast i Växjö-målet slängde sig och räddade. Fast spikade igen totalt. Fram till den 14.22 in på den tredje perioden. Då kom Växjö-målvaktens första misstag när Lucas Lawson sköt 1-0 till AIK mellan benskydden på Fast.
– Det kändes så jävla bra. Det här var det värsta jag gjort, säger Henrik Eriksson.


Växjö tog ut ut målvakten med två och en halv minut kvar
och tryckte på. Men dryga minuten senare fick Daniel Bång pucken och kunde lägga in den i tom bur.
– Det går inte att beskriva. Vi gjorde mål i slutet av matchen och nu spelar vi i elitserien nästa år. Det är det bästa målet jag har gjort, säger Bång till Viasat hockey.
8097 personer på Hovet exploderade när elitserieavancemanget var ett faktum. Och många invaderade planen efter slutsignalen.
– Fan, vad skönt! Det är så jävla underbart. Det är krampaktigt och krig där ute men vi vinner, det är underbart, säger Richard Gynge.

ps. Lyckliga Hacke var där, alla mina polare var där, morsan var där.... men jag fick coacha mot gusk. "Men men, vad är väl en bal på slottet" ;)
Men jag var ju där redan 1984 hahaha... Been there, done that!!


- SURT, SA VARGEN

BKV ORKADE INTE RIKTIGT - GUSK VANN DM-MATCHEN


Dagens match mot gusk orkar jag knappt skriva om
, det finns egentligen massor att säga, tycka och klaga på, och då menar jag inte på spelarna. Men jag gör inte det, jag kan bara sammanfatta att det var länge sen jag hörde så mycket gnäll (djurgården). BKV förlorar dock nog dagens fight på grund av lite för lite ork/vilja/motivation bland vissa, och motståndarna vinner tack vare att dom tog matchen för en VM-final. Det är bara att gratulera, trots att det känns lite sjukt med så stora siffror då matchen var jämn. 2-5.

En sak bara måste jag kommentera, att deras 10:a ibland är sorglig att se med sina filmningar, och dykningen i straffområdet var dessutom oerhört uselt gjord. Usch, jag tål inte när spelare gör så där, och kan man inte göra det "snyggt" sen.... suck. 21:an är däremot en spelare att ta efter, hård men ärlig. Filmning där, NEJ TACK!

Kan dock redan nu utlova revansch i kommande seriematch, någon som sätter emot?

Dagens plus på Erik, som gjorde det mycket bra mot en spelare med landslagsmeriter. Och Gurra för kanon-vilja och full fokus på matchen. Härligt att se!
Dagens minus på gusk sura extra-coach (!) som för övrigt hittade två enkronor framför familjeläktaren, och tog hem dom ;)


- BKV BESEGRADE BOO



TUMMEN UPP FÖR BKV - VINST ÖVER BOO IF I DAGENS TRÄNINGSMATCH

BKV-PA hade träningsmatch mot Boo IF idag
, även dom aktuella för Pojkallsvenskan. Och efter 1-0 i halvtid så vann BKV till slut matchen med hela 4-1, imponerande tycker jag som bara han se första halvlek, men jag fick se ganska bra fotboll stundtals. Kul! En del riktigt bra anfall som resulterade i farligheter och aggressivt mitt och backlinje, så ska det se ut. Ska jag gnälla på något så är det väl kanske på att vissa krånglar till det i enkla spelsekvenser, istället för att spela "ut" bollen till medspelare vänder man "in" i planen och möter motståndare. Fotboll är egentligen mycket enklare än man tror ;)

Boo då, jo dom var hyfsade och hade nog kunnat satt någon boll till, men det ville sig inte. Och jag tycker det var lite förvånanade se så många långbollar från gästerna. Kändes lite gammelmodigt med alla chansbollar liksom. Fast det klart, har man Andreas Bild som tränare så har man (ps lite ironiskt). Fjorton säsonger mellan 91-04 i Öster, Hammarby och BP pekar ju på en lång spelarkarriär, men jag kommer mest ihåg att han kallades för "Stillbild" på Råsunda hehe...

BRA JOBBAT ALLA!!

Och på tal om bra, jag får väl gratulera Rimbo HK till Allsvenskt spel nästa säsong efter bortavinsten mot Eskil idag (30-36). Stort! Hoppas det inte går lika illa som för damerna bara ;) GRATTIS!!

OBS. GLÖM INTE ATT STÖTTA BKV IMORGON, DM-MATCH MOT GUSK!!!


(Bekymmrad "Bild")








(Stor Boo:are i muren va? Och värsta skamgreppet på Dennis ;)

- DAGS FÖR DM



MISSA INTE - DM-DAGS PÅ SÖNDAG - GUSK GÄSTAR SPORTCENTRUM

Söndag kl 16.00 är det avspark
mellan BKV - GUSK i årets första icke-träningsmatch. DM-spelet drar nämligen igång och får vi hoppas på en repris från förra året då det slutade 3-1 till BKV. En bra match kan nog utlovas redan nu och visst kommer ni väl dit och tittar på. Vi håller tummarna för ännu en seger mot GUSK ;)

Glöm inte heller Juniorerna som har en träningsmatch på lördag mot Boo FF, matchstart klockan 14.00. Kom dit och heja fram grabbarna. Vill ni ses A-laget spela så får ni däremot bege er ut på långresa på lördag, för dom spelar nämligen träningsmatch mot Vagnhärad då.

- DET FINNS BARA TVÅ LÄGEN



FIRAR MAN PÅSK I FJÄLLEN SÅ ÄR DET RYGGLÄGE - ELLER FULLT ÖS

Ville bara ladda upp ett par bilder från Jämtland
för er som inte längre har någon snö kvar. Fast jag hörde någon säga att det kommit lite idag, men det lär väl knappast vara skoter-före? Skönt dock att åka hemåt om någon dag, för lappsjukan börjar så sakteliga komma krypandes in under skinnet på oss... huvva!
Förresten, hörde trevliga siffror igår, Sirius - BKV i PA-träningsmatch och 2-4, snyggt jobbat där alla ;)


(Skoter-ställning nummer två. Fullständigt avslappnad kille, förutom tungan då hehe)

- JAG LÄNGTAR HEM



SJUKT MYCKET SNÖ OCH KALLT - VARFÖR LÄMNADE JAG VÅREN HEMMA

Står just nu och skyfflar ner tonvis med snö
från ett hustak i Jämtland, och alldeles nyss började det snöa IGEN! Och för bara några dagar sedan såg man vårblommor i rabatten där hemma. Det är stora kontraster kan jag säga. Förresten, jag behöver väl knappast tillägga att Sirius-inlägget var ett "första april skämt" ;)

GLAD PÅSK!

- HOPSLAGNING



BKV OCH SIRIUS GÅR IHOP - DET BLIR ETT SPÄNNANDE ÅR

Har just fått höra att klubbarna BKV och Sirius
kommer att ingå ett samarbete för att i slutändan bli en och samma klubb klubb. Satt här uppe i Norrlands öde landskap och zippade på en Zeunerts och lyssnade på en pärlugga i den kolsvarta skogen, när jag fick ett samtal på min mobil. Redan 2011 ska A-lagen ha förenats i en trupp och under hösten kommer ungdomsverksamheten att övergå till en gemensam utveckling. Dock kommer verksamheten att fortgå i Roslagen men undantag av att vissa spelare kommer att få tillbringa en hel del tid i Uppsala, där Sirius står för kost och logi under den tid uppehället blir. Självklart så kommer BKV att erhålla en rejäl ersättning för det hela och det kommer fömodligen att innebära fem nya konstgräsplaner, upprustning av IP och heltidsanställda tränare, samt spelarlöner från -97 och uppåt.


RSS 2.0