- BKV JA, KÖR SÅ DET RYKER

JUNIORERNA ÖVERTYGAR - VINST ÖVER EDSBRO IDAG

Saxar detta "referat" från BKV:s hemsida
, klockren analys och mycket bra sammanfattat tycker jag. Skitkul att tränarna/lagledarna får ihop några rader efter matcherna. Vi är ju alla nyfikna på hur matchen var osv, fortsätt så, det uppskattas! Tack!
(synd bara att INGEN kunde ta en ynka bild, tröttmössor)

BKV 2 - Edsbro 0

Vi inleder matchen positivt och skapar omgående några fina lägen, men en mycket duktig Edsbro målvakt avstyr dessa chanser. De lägen vi skapar är framförallt när vi hittar fina kombinationer ute på våra kanter, ofta efter bollerövringar centralt. Vi tar ledningen i den 14 matchminuten, just genom ett fint anfall på vår vänstersida, målskytt Skoog. Vi fortsätter att ha ett stort bollinnehav men Edsbro försvarar sig bra. Resultatet 1-0 står sig halvleken ut.

I halvtid pratar vi om att försöka vara lite mer tålmodiga i anfallsspelet, men även vara lite snabbare i våra spelvändningar för att dra isär Edsbros försvarsspel än mer.
Vi lyckas stundtals riktig bra i den andra halvleken, vi kommer runt bra i vårt kantspel och skapar många fina lägen, men en bra Edsbro målvakt och ibland lite för snäva inspel, resulterar i uteblivna mål. Intrycket från sidan är att vi stänger matchen i den andra halvleken på ett positivt sätt, och avgörandet kommer definitivt i minut 89, återigen efter ett mycket fint anfall där vi kommer runt på vår vänster kant genom Sepulveda, målskytt Svecke.

Sammanfattningsvis var den här matchen en av våra bästa så här långt under försäsongen. Vi börjar hitta linjer i både försvarsspel, liksom anfallsspelet. Speliden börjar sitta mer och mer bland spelarna. Plus i denna match går till kollektivet, extra plus till Sebbe som klok mittback, Sepulveda för fina lösningar i sitt kantspel, centrala mittfältet med Herman och Viktor, för sitt kreativa spel.
Nu ser vi fram mot en positiv träningsvecka, men även U-cup matchen på torsdag mot Väddö och lördagsmatchen borta mot Märstas JA lag.