- BLIDÖ CHANSLÖSA


FÖRSTA VINSTEN I UPPLANDSCUPEN - CHECK

Kom precis innanför dörren
, stelfrusen som en jä*** pingvin efter att ha sett BKV spelat skiten av Blidö. Ursäkta ni som supportar dom men det var inte mycket att komma med om man ska se till det fotbollsmässiga ;)
Nu slutade matchen i och för sig 7-4 men då hade motståndarna FEM (!) straffar, som dom fick lägga precis när dom ville i matchen. Sjuka regler egentligen, det blir så överdrivet stressat liksom. Nåja, dom tryckte in fyra av dom men annars tror jag bara att dom hade ett enda anfall, då kanske ni förstår åt vilket håll spelet gick.

Personligen tyckte jag att det var mest kul att se juniorerna spela och ingen av dom behöver skämmas för sina insatser, absolut inte. Utan man står upp mycket bra och visar upp både teknik och vilja på bred front. Skoj! Kvällens mål var ju så klart Luddes ;).... ok Bellas "förspel" med dribbling klack och tunnel (på en kille som säkert fortfarande står kvar och inte fattar att matchen är slut) var väl kanske det som gjorde det. Men det var ju ändå Ludde som sen satte den... med en klackspark. (ja jag är ju lite ironisk/partisk också haha)

BRA JOBBAT BKV, skönt att se er ge järnet hela matchen igenom. Inget snack om vilka som var bäst idag!
Anton H, Sebbe B, Oskar K, Daniel W, Andreas B, Johan W, Axel M, Johannes S, Daniel S, Kim A, Tobias H, Ludde L, Herman C, Robin J.

(Kortare matchreferat här.)


ps. Sa jag att Gnaget spöade Linköping borta ikväll.... nähä, ok då säger jag det nu då. GNAGET spöade Linköping borta ikväll ;) ;)

Kommentarer
Postat av: En som stöder Roslagen

Konstigt att man inte kan vinna med värdighet. Men det kanske är viktigt att göra sig lustig på motståndares bekostnad.

Men det är väl det vi andra i kommunen brukar kalla klassisk BKV anda.

2011-03-09 @ 12:19:27
Postat av: lovisa

Hej är allt bra?:)

Just nu har jag en tävling där du kan vinna en sjukt snygg plånbok från brandsinfashion.com, för att kika hur den ser ut och kanske t.o.m delta, klicka här:

http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/march/vinn-snygg-planbok.html#comment

2011-03-09 @ 12:37:56
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: L

Men hallå sur-putte... var du på matchen?

2011-03-09 @ 15:37:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0