- NORRTELJE TIDNING



ÄNTLIGEN - NU KAN NI LÄSA OM ER SJÄLVA I TIDNINGEN - AFTONBLADET NÄSTA

Norrtelje Tidning har precis lagt upp en artikel, med bilder på sin nya nät-tidning. Om ni klickar HÄR så kommer ni direkt till artikeln. Såg att även BKV har skickat ett grattis på sin hemsida ;)
Tack till vår insider-kontakt Niclas som efter min "mailbombning" fixade till texterna och länkarna.

ps. Jonas, trött eller?

- MARKIM CHANSLÖSA



SUVERÄN AVSLUTNING - SKUMPA EFTER VINSTEN MOT MARKIM - SERIESEGER

(filmen är så skön med ett LAG som pressar ihop sig som små fågelungar och galen pappa som sprayar skumpa som om det vore på Spy-bar. Im lovin it)

Dagens bortamatch mot Markim/Orkesta slutade med klar 5-1 vinst för BKV, och det kunde ha blivit mera. 1-0 speedar Shivan in och han sätter även dit 2-0, nästan retfullt enkelt. Tyvärr så missar sedan BKV två frilägen som gott kunde ha resulterat i åtminstone ett mål, kom igen Iko ;)
"Trean" rullar in Hellgren välförtjänt in, Viktor gör en braaa match idag och jag vill se mer vänsterskott därifrån. På tal om vänstern. Ludde får förmånen att gå upp på topp efter halvtidsvilan och bryter ganska snabbt igenom och sätter 4-1 stolpe in... med vänstern! Stolt pappa poängterar på "läktaren" att "ska man komma någonvart så MÅSTE man våga använda båda fötterna" hehe. Tro det eller inte men han sätter även dit 5-1 på ren vilja, personligen trodde jag inte det skulle gå, men han ville mer.
Över lag så gör väl BKV en helt godkänd insats, men jag har sett betydligt bättre matcher av samma killar. En orsak kanske var att det hela var över, serien var ju redan vunnen och Hacke kunde spela ut lite på positionerna.

Det är bara att gratulera tränargänget, Anna Lena och ALLA NI GRABBAR I LAGEN, vilken säsong!!!! Slår man ihop era två serier så ser det ut så här, 28 matcher 25-2-1, 163-27 +136 mål och 77 poäng. Det är RESPEKT!!!!!
Jag hoppas BKV har koll på er och att man åtminstone skickar ett grattis till er, vore ju t.o.m skoj att se ett litet litet inlägg på deras hemsida om er insats under året. Det är ni f** värda.
Hacke, Tommy och i viss mån Mille är också värda en eloge för det gånga året, ni har satsat fritid, resor och himla massa samtal med föräldrar andra tränare och BKV-folk. Krigat för laget och stått upp, så de rosor ni fick idag är egentligen på tok för lite. Önskar vi kunde ge er en vecka på Mallis och blomstergrupper som knappt går in genom ytterdörren!! TACK ALLA för er insats under hela säsongen....
(Hacke, jag hoppas att du inte tog illa upp när jag nämnde att presentkortet gällde även på Donken, vem gillar inte en Big Mac)

Anna Lena, du är värd en extra liten rad ;) Jag ryser vid tanken av att vi inte hade haft dig och ditt angemang. Ditt obetalda slit med kaffkokning, mailutskickande, planerande och uppstyrning av städningar och tvättningar är lika viktigt som att våra forwards gör det dom ska. TACK TACK TACK!!!

Nu kan ni njuta någon vecka och var stolta, det är ni värda. Men kom ihåg att snart ge järnet igen, för nu kör den tunga tunga hösten igång. Och ni ska bli BÄTTRE, STARKARE och SNABBARE! Ställ upp på träningarna och utveckla er själva, om ni vill gå vidare så MÅSTE ni "pumpa" vidare och inte gnälla, hänga med huvudena och fuska med tränandet.
Jag längtar redan efter säsongen 2009 och ert fotbollsspelande, hoppas ni också gör det.

TACK FÖR I ÅR GRABBAR!!!

     
(Läbbigt omklädningsrum - Glad avbytarbänk efter rå-kapning - Luftduell)

     
(Theo har rökt på - Ludde har "målat" - Anna Lena har dukat upp - Törstiga vargar)

     
(PARTYPARTY - "VI ÄR HACKES HUNGRIGA VARGAR....)

-------------------------------------------------------------------------------------

"DAGENS SLITVARGAR"
- Hellgren, Gurra, Kvarnlöf, Kevin, Theo
"DAGENS RÄVAR"
- Karla, Iko, Matte, Crille, Niklas, Sean, Festim, William
"DAGENS HUGGORMAR"
- Shivan, Ludde
"DAGENS ROSOR"
- Tränarna, Anna Lena, Läktargänget, Markims servering





FEM SNABBA:
- Carina, trodde du drack Moet oftare
- Lotta, snacka om snäll. Taxi till Hysingsvik, puss
- Anders, dina idéer. Holy shit hehe
- Pappa Pärni, visst var det värt besväret/strulet ;)
- "Bajen kan inte vinna..."

- ÄNDRAD PLANERING



SENT INLÄMNAD W.O ORSAKAR LITE FÖRÄNDRINGAR I HELGEN

Den planerade segerfesten på söndag kan komma att flyttas pga av att Vaksala lämnade w.o, vilket ju innebär att säsongens sista match kommer att spelar imorgon lördag mot Markim. Anna Lena återkommer senare idag/kväll med mera information om detta, så håll koll på er mail.

"Vi kan kanske kan plocka ihop några nittiosexor och komma och spela, men hur kul är det att få storstryk av ett så bra lag som ert"
(Vaksala-coach)

Nu är det bara att gå in på laget.se eller Upplands fotbollsförbunds hemsida och njuta av tabellen. GRATTIS GRABBAR! 14 matcher, 13 vinster, 1 oavgjord och 0 förluster... 80-14 i målskillnad och 40 av 42 möjliga poäng (!!!)
Makalöst bra och ni är alla värda lika mycket cred för er insats, imponerande tycker jag, WOW!
Men lev inte på det för länge nu, det blir en tung höst och vinter. Bygg på er och bli ännu bättre, skapa en målsättning inför nästa år och kör så det ryker..... vi ses då ;)

- MARIEHAMN UPPKÄKADE


BKV VANN ÄVEN DIV 1 - SERIETVÅAN BLEV EN MUNSBIT - RAAAAP

Det blev en ruggig första halvlek upp på gropiga Sportfältet, BKV öste på redan från avspark och efter bara några minuter gör Ludde en klockren glidtackling, fångar upp bollen och lägger den perfekt på Kvarnlöfs/Shivans (osäker på vem) fot och BOOOM.... 1-0. Och efter 10 minuter satt "tvåan" och man såg tydligt hur ålänningarnas huvuden slokade ner och hur man började längta efter hemresa och alla spelmaskinerna på båten. Tyvärr så orsakar sedan Ludde en straff (självklart säger jag tveksam, då killen söker den när han inte hade en chans på bollen som rann iväg för honom). Några föräldrar brevid tyckte dock att det var korrekt, fast jag morrade i alla fall om "dessa #¤%%#"#&/¤ domare". Mariehamn gör 3-1 tack vare detta och kunde kanske ha haft en chans om man taggat upp efter detta, men får ganska omedelbart en straff emot sig tack vare hands.... BOOOM 4-1 av Shivan, rätt upp i krysset. När domaren blåser för halvtidsvila är det hela 6-1 (?!) Mot serietvåan (?!) Efter 35 minuter (?!)

Inte mycket att skriva om när det gäller halvlek nummer två, spelet dog ut lite då Mariehamn försökte hålla siffrorna nere och BKV kände att det hela redan var klart. Fast det var full kämpa på bägge lagen hela tiden trots detta, och som vanligt (hehe) fick Theo syna det gula kortet. Och Niklas hade tur som slapp se det röda efter att utdelat en rejäl smäll vid en hörnsituation på deras nummer sex. Ok att killen var lite jobbig, men inte så pass att ha förtjänat en smocka. Fuling ;)

Whatever, BKV har gjort sitt, en match kvar och seriesegern redan sol-klar! Och efter att ha sett er idag, och hört om spelet borta mot Brottby senast så förtjänar ni verkligen att vinna rubbet. 78-12 nu målskillnad och sex pinnar ner till Syrianerna, det är värt en STOR applåd. Se nu till att avsluta det hela med att smiska upp Markim borta nästa helg.

Fick precis höra att vårat andra gäng vann borta över Upsala IF med 4-3, KANON GRABBAR!!!
Har tyvärr inga fakta alls om själva matchen men om det dyker upp något senare så slänger jag upp det här så klart. Underbart att se förlustnollan fortfarande är intakt i div 2C, också här är målskillnaden äckligt bra, 77-14!!!


"DAGENS SLITVARG"
- Hela mittfältet - (som kämpade heroiskt och ordnade snabba spelvändningar)
"DAGENS RÄV"
- Hela backlinjen - (som stoppade ALLT och lyfte laget gång på gång)
"DAGENS HUGGORM"
- Hela anfallet - (som högg som kobror på allt och smällde in det mesta)
"DAGENS ROS"
- Hela kioskgänget (som offrade tid på att jobba ihop slantar till laget)

PS. Lyssna på det jag hörde när jag tjuvlyssnade utanför Vargarnas omklädningsrum efter matchen, det lär eka i skallarna på ålänningarna hela vägen hem.....

     
(Crille snurrar upp - Fabriken ger order - Hellgren direktskarvar - Niklas i närbild)

     
("Busen" in action - Ludde, en dag på jobbet - Tack till Mariehamn - Spionagebild efter matchen)

- SERIESEGER I DIV 2C



MED TVÅ MATCHER KVAR ATT SPELA - SERIESEGERN REDAN KLAR - GRATTIS BKV

Dagens vinst över Östhammar med fina 5-0 betyder att BKV redan har vunnit serien i div 2C, då tvåan gusk har sju poäng upp men bara två matcher kvar att spela. Så jag kan bara lyfta på hatten och säga GRATTIS GRABBAR!!
Ska inte skriva ner säsongs-sammanfattningen redan nu, men visst blir man lite sugen. Och vi som sett er spela matcherna måste få säga att vi är djupt imponerade. Men kör de två sista nu, mot Upsala och Vaksala, så firar vi segern med lite skumpa senare ;)

Dagens vinst var det inte heller mycket att säga om, Östhammar var körda redan efter tio minuter då det stod på 2-0 på resultattavlan (precis som om det skulle finnas vid Sportscentrums kassa planer). Spelet var väl kanske inte det allra bästa idag, men är man duktiga så har man råd med en sån här match lite då och då. Och betänk då att Östhammar ändå krigar om en andraplats. Shivan hänger ett hat-trick, om än med lite mycket flyt på sista målet, och Sam smeker dit en långboll samt att Niklas snyggt sätter en balja. Fem mål och åter igen en NOLLA bakåt... IMPONERANDE!!!
Förresten, Jonas var skit-snygg i nya stället. Svart och orange, det är världsklass på det Jonas ;)



Dagens kommentar får väl Ludde stå för när han efter ett kapningsförsök av deras "elva" säger: "Du är ju så dålig att du inte ens kan kapa folk bakifrån". Och det kan jag bara hålla med om då killen verkade mer intresserad av att skada våra killar än att fokusera på att spela fotboll och vinna. Fast han är ju inte den första stora, långa killen att bli frustrerad på våra BKV-killar, hade kanske blivit det själv om jag spelat med lag som just Östhammar haha

Dagens tabell ser ut så här:

BKV Norrtälje 2
12 11 1 0 73 11 62
34
GUSK
12 8 3 1 45 17 28
27
Jomala IK
14 8 1 5 54 39 15
25
Östhammar/Harg
12 8 0 4 54 22 32
24
Upsala IF
12 6 1 5 29 18 11
19
Vaksala
11 2 3 6 24 24 0
9
Lohärad/Roslagsbro14 2 0 12  7 92 -85
6
Storvreta IK
13 0 1 12  8 71 -63
1



Dagens fem snabba:
- Anna Lenas kaffe så klart, du är bäst ;)
- Hackes spydigt höga kommentar som hördes över hela planen efter ytterligare ett kapningsförsök
("SE UPP KILLAR, vi har ANDRA viktiga matcher kvar att spela")
- Skoj att se icke spelande grabbar och deras föräldrar komma och titta, RESPEKT!
- Planen.... Suck och stön!
- "SERIESEGER SHA NA NA NA NA NA...."

     
(Robin ger järnet - Festim punktmarkerar - Ludde full fart framåt - Mål igen)

     
(Kiosken - Hörna - Hörna igen - Avtackning)

- BROTTBY - BKV, 0-10!!!



10 ÄR DET NÄST MINSTA TALET SOM ÄR SUMMAN AV TVÅ OLIKA
positiva kvadrater: 10 = 12 + 32

Jag var tyvärr inte på plats när BKV fullkomligen krossade Brottby med 10-0 på bortaplan. Men jag fick fortlöpande resultat-rapporter från Anders via mess och samtal, och det blev faktiskt lite tjatigt efter 5-0.... pip..... 6-0.... pip.... skulle messa svar men.... pip..... 7-0..... pip..... 8-0..... ringer upp..... pip.... 9-0.... "Fan, jag har aldrig sett dom spela så här bra, oj oj oj nu sitter den igen, NEJ".... på med luren och pip.... 10-0 slut.
Puh, mina bordskamrater suckade "äntligen" i kör, och jag satt och flinade som en stolt pappa ska göra efter en utklassning. Stora siffror, bra spel och nästan nästan en klar serieseger, saknas bara någon ynka poäng för att bucklan ska hamna i Norrtälje nu.

Hade det inte varit för Valstas strul med sina matcher så kunde man nästan ha slappnat av nu, men ni som har varit obeservanta har kanske sett att Mariehamn-Valsta 5-3 har försvunnit från fotbollsförbundets hemsida, och så även ur den aktuella tabellen. Tydligen klev man av planen och lämnade Mariehamn innan domaren hade blåst av för full tid, och även använt onödigt våld mot domaren (likt knytnäven mot Jonis för några veckor sedan). Vad håller dom på med??
Tycker det är riktigt tragiskt att det får fortgå så här, och förstår inte alls varför Upplands Fotbollsförbund inte statuerar exempel. Skit samma, man ska ju inte fokusera på andra, men det är synd om alla andra lag som inte kan få göra det som det hela går ut på.... SPELA FOTBOLL!!

Så här ser tabellen ut, och under den kan ni se de kvarvarande matcherna. Om ni räknar lite hit och dit så kan ni se att det ser väldigt väldigt spännande ut, eller hur ;) En poäng, eller en vinst till och det hela ska kunna gå vägen. Men åter igen, det kan hända mycket än. Ta tex om Knivsta lämnar w.o en gång till, då stryks dom ur serien. Och om Valsta bestraffas och kanske utesluts osv osv osv..... så vi avvaktar en vecka till va?

BKV Norrtälje 1
121011721062
31
IFK Mariehamn
11713591544
22
Valsta Syrianska IK
10712481137
22
Brottby SK
1262455469
20
Markim Orkesta IK
125163461-27
16
Väddö IF
112272135-14
8
Rimbo IF
111461443-29
7
Knivsta IK
1110101496-82
3

2008-09-14Knivsta IK - Väddö IF
2008-09-18Rimbo IF - Valsta Syrianska IK
2008-09-20BKV Norrtälje 1 - IFK Mariehamn
2008-09-20Valsta Syrianska IK - Knivsta IK
2008-09-20Rimbo IF - Markim Orkesta IK
2008-09-20Väddö IF - Brottby SK
2008-09-28IFK Mariehamn - Väddö IF
2008-09-28Markim Orkesta IK - BKV Norrtälje 1
2008-09-28Brottby SK - Valsta Syrianska IK
2008-09-28Knivsta IK - Rimbo IF

(IFK Mariehamn - Valsta Syrianska) ????


FEM SNABBA:
- Väddö - Mariehamn  1-0, ajajaj
- Theo skadar tre egna idag, Shivan, Niklas, Hellgren, ajajaj
- Lilla Matte sänker stora Brottby-killen ajajaj
- Dags att byta ut bildtexterna på Brottbys hemsida  ajajaj
- Inga foton ajajaj

- HALMSTAD ÄR STENDÖTT


(Minns ni att det var smock-fullt här? INTE nu hehe)

TVÅ MÅNADER EFTERÅT-  STAN ÄR DÖD

Sitter här på ett hotellrum och stirrar ut över en å (?) som rinner strax nedanför, jag tror utsikten är densamma som vissa av er hade i somras när ni var nere i Halmstad för att följa grabbarna i Laxa-cupen. Nämligen från ett fönster på Scandia Hallandia eller vad det nu heter hehe. MEN.....
Då: Stekhett.... tusentals människor.... fullsatta krogar..... bilköer.....
Nu: Regn.... 50 pers..... öde pubar..... grönt ljus genom hela stan....

Det får mig osökt att minnas ett år när stan blev full med svartgult "folk" på typ trekvart, men efter 90 minuter plus tillägg så blev det poliseskort ut ur stan och sop-tomt på gatorna.

Ska bli skönt att komma hem, längtar efter Lena ;) Och du farsan, om du läser detta. Krya på dig, tänker på dig massor just nu. Det du har gjort är stort, häng med oss länge länge till ;) ;)

ps. Hinner INTE till mötet tyvärr, men hade velat vara med och ta ett par punkter. Får väl ringa Hacke istället ;)


(Flyttfåglarna drar söderut över Halmstad, om än lite vingligt ;)


(Höst i Halmstad, var är ni? Saknar alla BKV-are juh)


(Scandic Halmstad, någon som känner igen sig? Förutom Hellgrens förstås hehe. Patrikhills hälsar ;)

- SÄSONGEN SNART SLUT



BLIR DET NÅGON AVSLUTNINGSMIDDAG I ÅR? - FINNS DET EN FESTKOMMITÉ?


Jag röstar på Marina hehe... nä skoja lite bara (fast hon kanske vill ;)
Allvarligt, borde vi inte se till att någonting kanske blir av, det behöver ju inte vara en bankett a´la 600 spänn kuvertet. En pizza och lite dricka är inte heller hel fel. Oavsett serieseger eller inte så kan en avrundning efter en lång säsong var uppskattad av både spelare och föräldrar, och kanske ledare också? Vad tycker ni?

Förresten, ett spännande resultat ramlade in under eftermiddagen, Mariehamn - Valsta Syrianska  5-3 ;)
Fast nu närmar sig ålänningarna rejält, och har ju två matcher mindre spelade. Kul!

BKV Norrtälje 1
11911611051
28
Brottby SK
10622542628
20
IFK Mariehamn
9612501535
19
Valsta Syrianska IK
10613401525
19
Markim Orkesta IK
105143245-13
16
Rimbo IF
101361443-29
6
Väddö IF
91172035-15
4
Knivsta IK
1110101496-82
3

ps. Albanien - Sverige 0-0, 79:e min.... byt ut er själva. In med BKV P14 ;)

- BKV TYNGST I DERBYT



BKV vs LOHÄRAD - OCH KLASSKOMPISARNA LUDDE vs GIRMAI

Det var fredagskväll och upplagt för lite fet mat och en öl i soffan, nej visst nä, det var visst fotbollsmatch ute i Lohärad.
BKV kom - sågs - och segrade på en underbar liten anläggning med grön skön gräsmatta, belysning och sittbänkar. Åter igen, tänk om vi hade något liknande i Norrtälje till skillnad mot sorkgroparna på gamla flygfältet.
Tyvärr så hade dom inte serveringen öppen, vilket ju är en katastrof för en koffeinmissbrukare, men alla vår Lotta styrde upp detta snabbt tack vare kontakter i motståndarlägret. Och kaffe serverades... TACK ;)

Själva matchen då? Ja, jag anser att första halvlek var trög, seg och med en massa felpassningar. Kanske kanske var man lite för "snälla", lite för stor empati mot en del klasskompisar, och att det var småkillar och t.o.m en tjej som stod på andra sidan mittlinjen. Joar och Jonis blev i alla fall målskyttar i första halvlek och spelet var väl vad man kan säga, enkelriktat. Och som jag skrev på laget.se så bara måste man ge Lohärad en eloge för att man ställer upp trots spelarbrist, och inte lämnar in W.O som Knivsta gjorde i den andra serien. Det stavas RESPEKT!

Andra halvlek blev mer spel, mer mål, mer mörker (höst) och mer kaffe.
Målen kom med jämna mellanrum, och i protokollet kunde man anteckna, Crille, Jonis, Hellgren, Sam, Ludde, Joar. Och notera att ytterligare en nolla kunde hållas, och det med Festim mellan stolparna (!) Jonas på hockeyläger och Sean sjuk och nerbäddad (krya på dig). Fast om man ska vara helt ärlig så var det en ganska lugn kväll, och själv garvade jag mest åt ett utkast som mer liknade inkast hehe. Tack för att du ställde upp Festim, och gjorde det bra ;)
Blev dock lite oroad en gång då Ludde haltade av efter att fått målvaktens dobbar intryckta strax över knät, det ser inte snyggt ut kväll kan jag säga, ajajaj imorgon.

Tabellen då? Jo, nu är det hela sju poäng ner till jagande Östhammar och nio till Jomala (som har en mer spelad). Så det ser onekligen ruggigt bra ut inför de tre sista matcherna, men slappna nu inte av. Ingenting är över "until the fat lady sings". Målskillnaden ser ju också "hyfsad" ut med tanke på 68-11 på 11 matcher, alltså 57 plusmål. Nice ;)
ÖS PÅ, SLAPPNA ALDRIG AV!!!



FEM SNABBA:
- Myggjäv***
- Lotta och kaffet (igen)
- Lugnaste hörnorna ever, svårförklarat men INGEN rörde sig "där inne", nej inte ens motståndarna
- Domaren. Lite lustig, lite gammal, lite glasögon, lite hörapparat, lite ja.... lite domare. TACK (skrivs med respekt)
- Läktarstämningen var lite hmmm

NYHET
I varje match hädanefter kommer nu tre individuella prestationer att utses, och det enbart ur personlig synvinkel och med glimten i ögat. Tror och hoppas att det inte blir samma spelare på samma plats, utan att ni krigar om att slå er in på "listan". Och tråkigt nog så väljer jag att utgå från djuren värld hehe
"DAGENS SLITVARG"
- Victor Hellgren (slet på vänsterkanten och gav aldrig upp)
"DAGENS RÄV"
- Hacke (listigt coach-drag som fick fart på målproduktionen)
"DAGENS HUGGORM"
- Jonis (slingrade sig igenom och högg in ett par mål)


   
(Chaufförer och föräldrar -- The CoffeeQueen -- BKV uppvärmning)

   
(Idyll -- Festim tv-räddar på beställning -- Höstmörkret kommer)

- SÖDERSTADION



BAJEN TRÄNADE - BKV INBJUDNA


Rykten går på nätet om den här lilla intervjun på Svenska Fans, så det är väl lika bra att lägga upp den här också. Men visst ser det ut som Ludde bara längtar bort från allt, tyckte synd om honom när jag såg filmen. Jag menar, det är ju på Söderstadion och allt....

Tack Mille ;)

http://www.svenskafans.com/fantv/clip.asp?id=6396

(ps. Bilden tagen 0400 ;)


RSS 2.0