- ÄNTLIGEN ALLSVENSKAN


PÅ SÖNDAG SMÄLLER DET - I ÅR DÅ JÄ***


ÖRLUND IS BACK... EN LITEN ÅTERBLICK PÅ 2008 OCH DE STORA PROFILERNA. NJUUUUT ;)




GLÖM INTE ATT KOLLA IN DEN HÄR NYA KLUBBEN HIFDIF ;)

- JUNIORMATCH



BKV-JUNIORERNA VANN ÖVER ROSLAGSBRO MED 3-2 - MED TVÅ "VALPAR" PÅ PLANEN

Niklas var med
i första halvlek, men det blev dock inte så värst länge. Domaren skickade upp ett rött kort och därmed var det slutspelat för hans del, kortet var hårt och ingen förstod riktigt varför. En armbåge förklarade domaren efteråt.
Ludde klev på direkt i andra som balansspelare och gjorde det helt ok med tanke på den ovana positionen. Kul att se att han även "smällde på" när det behövdes, ingen större respekt med andra ord. Bra jobbat killar ;)

Bra match i övrigt där BKV hade det mesta spelet och verkligen krigade där ute, kan inte alla namnen men några gjorde det riktigt bra. Roslagsbro fick jaga mycket men spelade inte alls dåligt, man orkade dock inte stå emot BKV och förlorar också matchen med uddamålet 3-2.


- INSTÄLLD TRÄN. MATCH



TRÄNINGSMATCHEN BORTA MOT BAJEN INSTÄLLD - SPELARKRIS

Idag hade undertecknad den stora äran att få coacha killarna mot Hammary bajen men sitter nu här och surar då matchen blev inställd, och han som såååå gärna vill slå just bajen. Spelarbortfallet blev lite väl kraftigt på grund av camper, skador, sena sjukdomar och diverse andra orsaker som jag inte ens nämner här (9st). Skit samma, när jag ringde deras coach, den gamle norrtälje-killen Hasse Lindqvist (sha-boom hehe) så berättade han att Västberga IP var plaskblött och att han var ytterst tveksam till spel där. Och alldeles nyss fick jag ett mess från en god vän som passerade planen och den var helt snötäckt fortfarande. Så med facit i handen var det kanske tur att vi inte åkte trots allt, jobbigt att få vända hem igen utan att ha fått rört en boll liksom.
Synd dock med premiären så nära, det behövs slipas på lite detaljer, och vi har det knapert framöver också.

Glöm inte onsdagens föräldramöte på Sportcentrum nu, kanske dagens debakel kan vara något att diskutera. Spelartrupp, motivation, spelglädje och matchfilosofier. Men vad vet jag? ;)

Undrar hur Hacke har det i soliga Portugal nu förresten, ap-rak dansande på ett bord på en uteservering med töntig vikinga-tyg-hjälm på skallen och ansiktsmålning haha. Vi andra får nöja oss med att se landskampen på tv, mitt tips är 2-0 till portugiserna.

GLÖM INTE MÅLTIPSET.... åtta tippare hitills, och vem som helst får vara med. Även föräldrar och Lundinare ;)

- NY ALLSVENSK KLUBB



Skoj att stockholmsklubbarna Hammarby och Djurgården går ihop och nu ska försöka slå AIK tillsammans i den nya klubben HIFDIF. 32 manna-truppen blir ju dock kanske lite väl stor men man lär säkert passa på att göra sig av med några av "dussinlirarna", fast vilka blir kvar då tro? ;)

Årets träningsmatcher, det är nästan så man når upp i Gnagar-nivå faktiskt:
AIK --- 9 -- 6-3-0 16-6  21p
HIFDIF --- 12 -- 3-7-2 14-17  16p

(Hammarby --- 6 -- 2-3-1 5-9  9p
Djurgården --- 6 -- 1-4-1 9-8  7p)

- DEMENTI

ÄNTLIGEN - MAILET ALLA HAR VÄNTAT PÅ HAR KOMMIT

Här har ni svar på tal, och det var alltså som jag misstänkte, en "gårdar-attack".... hoppas bara att personen bakom fällan har tänkt på att det är hemska Gnagare han leker med. Ni vet, dom där huliganerna ;)
Men nu kan jag i alla fall äntligen få sova igen, det var jobbiga dygn. Tack Hacke!

Dementi

Som jag hoppas att ni alla förstår finns det inget i världen som skulle få mig att frivilligt ställa upp på en bild som den där! Som svar på din fråga Limpan, är denna bild resultatet av en utstuderad välplanerad fotofälla.


Förklaringen är enkel: Under vårt träningsläger på Bosön skulle alla spelare hämta sina väskor i bagage-rummet. Dock blev denna väska inte hämtad, och som den snälla människa jag är, tog jag då hand om väskan, så att den äldre, knäopererade fadern vars namn börjar på L och slutar på ennart, inte skulle behöva gå så långt.


Föga anade jag att fadern, vars efternamn börjar på L och slutar på undin, tvingat sin son att använda en ***-väska och nu strategiskt smög omkring med en kamera för att få mig på bild med denna väska. Detta illdåd planerades alltså redan före avfärden från Norrtälje och han drog sig inte ens för att utnyttja sin intet ont anande son!


Det, mina vänner, är förklaringen.


//Hacke


- LÄSKIGA RYKTEN



NYA "VARGBLADET" PUBLICERAR PÅ BKV.SE - ETT SCOOP MED HACKE

Jag KRÄVER en omedelbar dementi av Herr Luther om det här läskiga ryktet med gårdar-väskan. Vi vet alla att det inte råder några som helst tvivel om Hackes klubbtillhörighet, eller? Jag personligen tror inte att den här killen någonsin kommer att ställa sig vid sidan av en BKV-plan iförd en annan klubbs jacka (som vissa andra).

Det finns bara en i föreningen som man kan koppla ihop med LL och Djurgården, OCH NEJ det är absolut inte Limpan eller Ludde Lindbergh ;).... Fotomontage, foto-fälla eller ren utpressning? Hacke skicka mig två rader snabbt och dementera detta via bloggen, jag kommer inte att kunna sova innan jag verkligen vet.

GLÖM INTE MÅL-TÄVLINGEN!!

- MÅLTÄVLING

   

GISSA ANTAL MÅL DENNA SÄSONG - VINN NÅGOT GOTT


Bloggen firar lite
inofficiellt 6000 besökare och gör det genom att anordna en liten tävling som går ut på att gissa antalet gjorda mål i serierna denna säsong. Vi kör ju två serier P15 Div 3 kvalserie, och P15 Div 4A, vilket betyder att man tippar antal gjorda mål i båda serierna. När seriespelet är slut räknar jag ihop det totala antalet mål som gjorts och den som kommer närmast totalt vinner ett litet men gott pris som bkv.blogg.se betalar.

Skriv så här:
Div 3 = 100 mål
Div 4 = 100 mål
(Namn)
Antingen här direkt i bloggen eller maila till mig på [email protected]... elr irl ;)

ALLA får tippa och är man under 18 blir priset, ETT KILO GODIS OCH EN 2-LITERS COLA. Är man över 18 så blir det TVÅ STORA STARK på valfri pub, vill ni ha sällskap så ingår det hehe
Lycka till och må nätet rassla massor av gånger! VÅGA TIPPA NU!!!

- MANNEN MED MENISKEN

VILLE BARA SKICKA EN KORT HÄLSNING - TILL EN STACKARE PÅ KRYCKOR

I måndags var jag nere på Grinds grusplan, klockan närmade sig åtta och snöslasket blåste som småsten i ansiktet där man stod på det leriga och blöta underlaget. Då urskiljer jag en nedåtböjd man med en stor säck på ryggen, men man kan inte se vem det är trots att jag försöker kisa ut det matta motljuset skenet och stormbyarna, Han närmar sig sakta sakta och det ser nästan lite kusligt ut då han har en haltande, lite släpande gång fast med en väldigt bestämd riktning. Det ser ut lite som ringaren i Notre Dame, fast värre, då fattar ni.

Han kommer rakt emot oss och jag ställer mig snett bakom Hacke (lä och ja, lite gömd), men när jag hör en bekant röst säga "menisken, det kändes precis som förra gången, menisken" så inser jag att den där groteska figuren inte var någon annan en Christer Lundin. Den stackarn hade "gått sönder" där ute i skiten när han tränat sina killar, och inte nog med det, han var tydligen tvungen att bära bollsäcken också. Det finns tränare som verkligen jobbar ska ni veta, och det kan bara sägas med ett ord, RESPEKT! (och jo det gäller självklart Hacke och Tommy också).
"Gubbarna" som står där i skiten vecka efter vecka på en tid då vi andra zappar mellan Bollibompa och Pimp my ride, i sina BKV-jackor som det enda skydd mot vädrets makter.

Träffade sen på samma hjälte uppe på Sportcentrum igår med kryckor, och fick då veta att operation väntar om någon vecka. Så skälet till allt detta svammel är bara att jag vill önska lycka till och hoppas du snart dansar fram igen ;)
Säg bara till om du behöver något, utom pengar och träningsjobb.

  Lika som bär? 

- SLUT PÅ SNÖBOLLEN?



BROMMAPOJKARNA BESEGRADE BKV - SNÖBOLLEN SLUT, SKÖNT

Åter igen en match i snö och regn, fast det var skönt att slippa minusgraderna för en gångs skull. Och i och med att den inställda matchen mot Boo verkar bli ospelad så är nu Snöbollen Cup därmed avslutad. Och man kan ju snabbt sammanfatta hela cupen med att det varit ömsom vin/ömsom vatten, alltså både bra och dåligt.
Men jag och säkert en del med mig (både ledare, föräldrar och spelare) har nog insett att med rätt lag, rätt dag och rätt inställning, så matchar vi lätt de bästa i Stockholm.

Tyvärr så var det dock "fel dag" idag och förlustsiffrorna mot BP skrevs till 1-4. En dålig första-kvart med bara en back följs med upp en bra, och i halvtid stod det 1-2 efter det att Niklas nickat in en reducering på en frispark. Men i andra så blir det alldeles för tamt och många sprang inte så mycket som krävs och det gav BP tomma ytor att komma fram på. Resultatet var rättvist och jag tror att våra killar snabbt måste glömma en sån här "skitmatch" och se till att fokusera på nästa. Vi får väl hjälpa till ;)

Något som INTE var vackert var "någons" agerande, man ska absolut inte skälla ut sina medspelare med fula ord medan man går av planen mitt under match. Sånt tar man efteråt och det fick resten av laget sedan lida för då det också utdelades ett rött kort för det av "Sollentuna-domaren-som-kallade-undertecknad-för-jävel" i en match i vintras. Förresten, haha.... en parantes var att en BP-kille gapade "FAAAN" efter ett domslut så det ekade över hela förorten men tror ni han fick ett gult? Nolltolerans, NOT!!! Det är skillnad på folk och folk ;)

Det blev inga bilder idag, för kameran vägrade funka... men det gjorde inte så mycket idag, eller hur ;)
Nu taggar vi upp inför kommande träningsmatch mot Huddinge nästa helg och kom nu för f** ihåg att komma till samlingen om ni är uttagna till matchen. Ring åtminstone återbud "Snälllaaaa snällaaa" som fröken Uggla sjunger. Idag stod vi där och väntade vid Sportcentrum och fick sen åka till match med endast 12 spelare. Taskigt mot lagkamraterna!

Ha en skön kväll nu och glo inte ihjäl på er schlager-schitet, och jag kan redan nu vid låt-sammanfattningen avslöja att Malena Emman vinner. Klart bäst, respekt ! Om inte så säger jag som förra året.... jag ska ALDRIG mer se skiten ;)

Vad var det jag sa..... Malena ÄGER!! Lyssna på högsta volym, GÅÅÅÅSHUUUD!

- CRILLE MORFAS


CHRISTOFFER AKA "THE MANASSA MAULER" - KNOCK-KUNGEN

Crille förvandlas
här till legenden Jack Dempsey, boxaren som vann 50 av 60 matcher på knock av sin fruktansvårda vänster, och då oftast bara några sekunder in i första ronden. Jack var enligt många experter den perfekta boxaren, större än Ali därför att han hanterade alla moment. "The Manessa Mauler" kom från staden Manessa i Colorado och fick smeknamnet för att han oftast misshandlade (mauler) sina motståndare.

Crille, ta inte efter honom nu bara  ;)

ps. Är det inte liiiiiiite likt Åke (Pappa Karla)


- VIKTOR H MORFAS


GÅRDAREN HELLGREN - LITE FINARE, LITE BÄTTRE

Henry av Storbritannien (Henry Charles Albert David; Prince Henry of Wales) och Viktor Hellgren, kan det bli bättre tänker man där hemma. Kanske en blivande konung av Storbrittanien.... men kanske kanske även en snubbe som skjuter sig själv i foten. Vem minns inte London-partyt där Henry festade runt i nazist-uniform och gjorde Sieg Heil?
VARNING VARNING!!

Nä tacka vet jag små oskyldiga gnagare ;)


- FLÅT ALLA BAJENFANS



TRÄNINGSLÄGER PÅ BOSÖN  - OCH EN SKÖN VINST ÖVER HAMMARBY

Vad gör man en lördagkväll? Segar i soffan framför schlager-tv, umgås med trevliga vänner över en god middag, snickrar på kåken.... eller gör en resa i mörkret på totalt femton mil för att se Hammarby - BKV? Valet var självklart för undertecknad, vem vill inte sjunga den gamla nid-ramsan "Bajen kan inte vinna..." på hemresan?
(ber direkt om ursäkt till alla er bajen-supportrar om detta inlägg kan var lite väl "enögt", men är det något lag jag vill se förlora mot våra grabbar, så ;)

Kom fram till Bosön en timme innan matchstart och hann då få höra att grabbarna var ganska slitna efter träningspassen under fredag och lördag. Men när man såg första halvlek mot ett piggt Hammarby så kunde man inte tro det, dom stod upp riktigt bra och borde ha haft ledningen innan pausvilan. Shivan smällde in 1-0 men bajen kvitterade på en boll som egentligen inte borde ha fått komma dit den kom, men BKV ägde halvleken.
Ska jag vara riktigt taskig så tycker jag det bästa var när en av "de våra" skulle slå en frispark och en grönvit kille knallar fram och ställer sig en meter framför. WHY? Boom och killen får ett gult kort för att frisparksläggaren skjuter på honom.
Vaket, säger Pappa ;)

Andra halvlek och bajen byter ut 8-9 killar och får igång ett helt annat spel, ja man har fullt spring i benen och BKV börjar se ut att längta hem. Vi tillresta fans sitter mest och tittar mot ett håll då bollen knappt passerar mittlinjen, och ja, det är spel mot vårat mål. Men hur grym är inte fotbollen? Vi får två anfall med avslut, och två mål! (Icko på hörna och ett iskallt avslut av Shivan) och det är ridå ner för Hammarby. Det blir lite väl grinigt efter detta och det smällde rejält i vissa närkamper, och jag antar att det sved lite när man märkte att man skulle få stryk av ett gäng "från landet". Men värst var nog när deras åtta man (!) starka tränarstab skällde ut Hacke vid något tillfälle, VM eller? (kan inte jag få vara ass.tränare nästa gång? ;)

Välkommen hem till kudden boys, men jag antar att många somnade redan på vägen hem. Nu slappar ni som f** imorgon och hämtar nya krafter inför kommande vecka. Det är ni verkligen värda! Tack för en skön lördagskväll... å bajen åker ur i år ;) ;)

- KARLA MORFAS


KARLA KALASHNIKOV - AKA JOSEF STALIN

Den här killen var INTE att leka med, och jag hoppas mamma å pappa inte halshugger mig nu ;) Men erkänn att med en jätte-musche på Erik så skulle i alla fall inte jag våga sova i samma hus.

Josef Stalin regerade i Sovjetunionen från 1924 till sin död 1953 och anses under den tiden ha över 45 miljoners liv på sitt samvete och han är därmed historiens värsta bödel. Hans riktiga namn var Iosif Vissarionovitj Dzjugavsjvili, och han kallades för Koba. Stalin stod för "Mannen av Stål" (Karla dir), och studerade till präst innan han började organisera bankrån för kommunismens räkning.

ps. Morfen hade en gullig bild på Shirley McClain som alternativ två, så det finns en god sida också ;) Snacka om "dag och natt" liksom...


- INGENTING E OMÖJLIGT



Torsdag 05 mar 2009, Superligan         
 
Makalös AIK-vändning i innebandyderbyt
                                        
I mitten av andra perioden ledde Täby derbyt mot AIK med 5-0. Då vaknade AIK. Rejält.
Gnaget vände och vann med 8-5 (?!!) efter fyra mål av Niklas Jihde.

Kriga Alltid!!

ps. Lycka till på Bosön nu killar, och se till att spöa bajen på lördag. Jag morfar mig dit då ;)

- THEO MORFAS


THEO AND ANGUS - NOT TREO IN MY ANUS

Dagens morf förvandlar Theo till Angus Young "The Screwed One", två coola killar. Den ene kung av Australien den andra av Fågelsången.
Meet AC/DC!! Ett av världens bästa rockband ever, lyssna här tex, RESPEKT!

- NIKLAS MORFAS


VECKANS COOLASTE MORF - NIKLAS GOES FREDDIE

Visst är han klockren, Niklas med musche och vips, en Freddie Mercury. För er som inte vet så var han en superstar inom musiken i många många år.... och gay ;) Tyvärr så dog han i Aids 19991, men han har satt "fotspår i rocken genom sitt band "The Queen". Idag säkert mest hågkommen för "We are the Champions", men om man vill höra riktig musik med honom så lyssna tex på "Killer Queen", WOW!!
ps. Mer perfekt musiker får man leta efter, och detsamma med Niklas eller hur... vilka lirare ;)

- NYA SERIERNA



SERIESTARTEN 2009 - VI SMYGÖPPNAR RIDÅN

Om ni inte redan visste om det så finns nu de nya serierna upplagda på Upplands fotbollsförbund. Ni kan se dom genom att klicka här på P15 Div 3 kvalserie eller P15 Div 4A, eller så surfar ni in på laget.se så ser ni att de nya tabellerna nu finns där.

Lite trist med en "enkel-serie" i kvalserien, dvs att man endast möter varje lag en gång. En annan sak som är lätt komitragisk låter jag vara osagt, ni får fundera själva. Tredje maj drar det i all fall igång, så än hinner ni bygga på er en massa kondis och muskler. "Ta i nu" grabbar ;)

Lag-analys kommer innan seriestart.

- SEAN MORFAS


DAGENS MORFNING - SEAN BLIR PRESIDENTFRU

Sean förvandlas magiskt till en "First Lady", dvs landets första dam. Som man alltså benämner presidentens fru/maka i USA, i detta fall fd presidentens George W Bush fru Laura.... Sean goes Laura ;)

RSS 2.0