- BOO KO - BKV 0-0


TVÅ MATCHER I SNÖBOLLEN CUP I DAG - OAVGJORT MOT BOO, TORSK MOT BP

(Rå-varning på dåligt you-tube-klipp, sämre går knappt att hitta haha)

Var inte på plats i Sollentuna då Ludde inte var uttagen idag, så jag har liksom "keine anung". Men jag har hört några få kommentarer om matcherna och Boo-fighten var tydligen helt ok och med tanke på deras gårdagsmatch mot BP8 och 0-0 så var BKV:s 0-0 ett väldigt bra resultat. Tyvärr händer det som hände senast vi lirade två matcher samma dag, kollaps i den andra och 0-7, och detta mot just BP8. Det där laget som alla "fruktar" men som jag anser att vi spöar om vi bara har spelare med motivation, jävlar anamma och en bra taktik.

Gnaget imorgon och självklart så står vi där på Skytteholm med en taggat gäng som inget annat vill än att spöa STORA STARKA AIK. Ludde kommer i alla fall att ge järnet, ut-sövd, gröt-äten, vitamin-fylld och ny-bajsad (samt icke-upplandsuttagen). Pappa grinar dock illa då varje Gnaget-förlust svider till i hjärtat oavsett trupper, motstånd och släktband, men imorgon skiter han i det. Tänk Bajen, Djurgårn eller Borås och kör över dom bara.... trots träningsmatch ;)


- GRATTIS TILL FAB FIVE



FEM BKV 94:OR UTTAGNA TILL CAMPEN PÅ BOSÖN - LYCKA TILL GRABBAR

Viktor Kvarnlöf, Shivan Mohammed, Niklas Åkerlund, Sean Dagerman, Jonas Olsson representerar BKV i campen på Bosön under februari. Den första av sju camper med Upplandslaget. Skoj, hoppas det går riktigt bra!!

Tyvärr är Ludde alldeles för dålig men men, "vad är väl en bal på slottet....."
Lustigt att Valsta helt plötsligt har två killar med förresten. Nä KÄMPA på nu ni andra killar, en vacker dag så kanske ni också får "chansen".

- GRATTIS JONIS



FÖRSTA SNUBBEN I LAGET SOM FYLLER "MOPPE" - GRATTIS JONIS ;)

- BKV - REYMERSHOLM 3-1



BKV:S FÖRSVAR VATTENTÄTT  - STABIL LAGINSATS GAV TRE POÄNG

Grymt nöjd åskådare
säger "Kanon grabbar"....
Reymersholms IK väntade liksom alla andra lag i snöbollens svåra cup på "bondiga" Norrtälje. Men det roliga med dessa matcher är ju att killarna chockar varje gång, man ser hur motståndare, coacher och medföljande föräldrar blir omruskade. BKV P94 är underskattade och jag anser att det är en "detalj" som man skulle kunna ta mer fördel av.

Dagens motståndare från "söders höjder" fick åka hem efter det att BKV bara kört över dom. Det var liksom inget att snacka om, det var ett lag på planen och hur än motståndaren försökte så fungerade det inte. BKV var bättre!
Personligen så njöt jag ju så klart bäst av den där brytningen i första halvlek. Minns ni England-Sverige på Wembley hehe. Försvaret var nämligen alldeles underbart idag, oigenomträngligt, taggtråd, minor och spända muskler.

Mittfältet var stabilt men kunde ha varit ännu bättre, det finns spelare som inte "går hela vägen" och som inte låter kroppen jobba som den ska, men det kommer ;) Anfallet är inte riktigt samspelt men med lite träning så kommer det att sitta klockrent. En laginsats som ger resultat, det vill vi se mera av ;)
1-0 Shivan, en underbar frispark som sitter klockrent uppe i vänster kryss
2-0 Ludde, som med full kontroll tar ner en hörna och placerar dit den med vänstern (!)
3-0 Niklas, rusch - tackling - lugn bredsida i bortre höger. Skolexempel!

Målvakt: Sean
Backar: Mattias, Ludde , Hellgren,  Karla
Mittfält: Vicke , Kvarnlöf , Theo , Shivan, William, Rikard
Forward: Niklas, Christoffer, Dennis


FEM SNABBA
- Anders som åkte till fel plan ;)
- Minus tio grader och fotboll hmmm
- Skridskohysteri i Sollentuna, 10000 bilar på parkeringen
- Vildsvin på vägen dit, fula saker hehe
- Hatar köpcentrum

ps. Hörde att Syrianska vann över Enköping i DM-finalen med 6-1

- SÖNDAGSBILDER



SNABBCOLLAGE DEL II - LÖRDAGENS HÄNDELSER I BILD

Ok, sista "delen" av bildpubliceringen från Jönköping. Inte många kvar att visa men några få blev det i alla fall, och åter igen så anklagar man sig själv för att inte ha fokus nog att fotografera en massa. Man blir ju så sjukt involverad i matcherna och då har man liksom inte tid att sitta och glo i en kamera, funderar på att hyra en person till nästa match ;)

     
Här får först Råsunda stryk i semifinalen med 3-2, som BKV spelade 0-0 mot i gruppspelet. Semin blev brutalt jämn och det var nog inte många som trodde på vinst då det stod 1-2 med 4-5 minuter kvar att spela. Det här var FOTBOLL!!
De välklädda Husie-coacherna var imponerade och Råsunda smet tyst iväg hemåt efter den tunga förlusten. Jönköping S:a i finalen och en ny vinst för BKV, 1-0 denna gång och åter igen en grymt bra insats.

     
Jönköping tar emot sina silver-medaljer medan BKV-killarna ivrigt inväntar sin tur. Och efter det blev det gruppfotografering och segervrålande, allt under tiden cup-arrangörerna ropade ut att Norrtälje hade den längsta vägen och den bästa publiken. Segerpokalen vandrade runt en stund för att slutligen hamna lite för sig själv en stund.

     
Bilderna säger allt, fina priser kräver lite smärta. Men det är det alltid värt, eller hur grabbar? ;) ;)

- LÖRDAGSBILDER



SNABBCOLLAGE DEL II - LÖRDAGENS HÄNDELSER I BILD

Ok, här kommer ytterligare några bilder från Jönköpings-helgen och det var som vanligt kaos i kameran, så ni får helt enkelt nöja er med dessa. Jag lovar att bättra på mitt fotograferande i framtiden, mera matchbilder osv ;)

     
Några halvkassa bilder tagna inne i Elmia-hallen visar bland annat på en ganska nöjd Jonis efter vinsten över Kvarnby, en backlinje som stod hööögt upp i banan, en stackars mosad Kevin och en Ludde som rör sig snabbare än blixten ;)
Kvarnby fick pisk men Gerdskenen vann en något konstig match, som dock fick killarna att tagga upp inför Jönköping S:a och där tog man dagens andra seger.

     
Och som vanligt så blir det ju en massa vilande (dö-tid) mellan matcherna när man är på cup och så här såg det för det mesta ut då. Relaxande är viktigt, och att kolla in motståndarna om tillfälle ges så klart. Vissa hade ju till och med personlig massös på plats ;)

   
På tal om vila, här slaggade Theo och Matte gott på Scandic Hotel. Hörde dock rykten om skumma odörer från vissa i den där dubbelsängen, men jag tror inte grabben i spegeln var helt oskyldig heller. Vi andra ("päron") hade ett bokat bord på en Thai-restaurang på kvällen för sjutton personer. Trevligt och gott.... men fullständiga rättigheter vad är det? Vi hade ju glömt bort att vi var i Sveriges Jerusalem. Tur att man hade pub på hotellet.

Slänger upp några söndags-bilder imorgon, så håll koll om ni vill se fler.

- NY ARTIKEL I NT



BKV NORRTÄLJE P94 ÅTER I LOKALTIDNINGEN - NÄR BLIR DET NÄSTA GÅNG


Nu finns kort reportage inlagt i NT, det klart övriga stan ska få veta när ni vinner ;)
Norrtelje Tidning

- FREDAGSBILDER



SNABBCOLLAGE DEL I - FREDAGENS HÄNDELSER I BILD

Tömde kameran
ikväll och tänkte att jag skulle slänga upp ett gäng bilder, men jag måste på en gång be om ursäkt för blandad kvalitet. Elmiahallen och 452 (ja jag räknade) taklampor i kombination med min iver över att se matcherna och fota samtidigt gjorde att jag ibland glömde bort vissa inställningar haha

Vi börjar med nedresan till Jönköping, 0-0 x 2, och en utgång ;)

     
Efter ett par timmars bilfärd hinner vi upp en buss som ser ut som BKV-gängets och mycket riktigt. När vi glider upp bredvid så ser vi en Estuna-dåre vifta med knytnäven och vi gör en snabb kick-down och blåser iväg några mil. När vi sen sitter där och fikar kommer dom, "BKV Norrtälje on Tour". I mitt eget baksäte sitter dock två helt sjuka snubbar och leker med pappa Anders (eller om det var Toms?) leksaker och synen är INTE vacker....

     
När vi sen kommer fram till Scandic så är bussen typ åtta timmar efter oss, eftersom vi körde Chrysler. Mittbacksparet var grymma och "posade" i hotellentrén som värsta filmstjärnorna. Själva drog vi snabbt ner till Elitehotellet och mötte upp fam karla/Hellgren (som vi hade parkeringsrally med varje dag).

     
Elmiahallen i Jönköping är mäktig, fast underlaget är idag lite undermåligt med tanke på dagens arenor. Fansen fanns dock på plats och vi hejade så gott vi kunde med killarna fick f** inte in bollen. Två matcher och 0-0 i bägge.
Jag fick torskfrossa och ville gå "hem" och lägga mig, men till slut så blev jag "övertalad" att gå med ut och äta (öla lite) så vi styrde bilarna ner mot stan.

     
Jönköping by night känner vi redan till och tror ni inte att vi hamnade på "stamstället" Sir Simon´s igen. Helt ok mat men tveksam bira (vete-shit), men det ordnades snabbt efter konsultation med personalen. Mycket mat som sagt och en del vevade i sig efterätt så att ögonen höll på att trilla ur. Alex är ju så skön ;)

Sen blir det inte mer foton från denna kväll, pubafton och midnatt ska inte publiceras. Imorgon kommer lördagsbilder, så håll koll ;)


- BKV VANN CUPEN


(Matte, Vicke, Hellgren, Karla, Niklas, Ludde, Kevin, Jonis, Theo, Hellström, Festim, Hacke
Tommy, Sean, Rikard, Iko, Kvarnlöf, Crille och William)

BKV LÄMNAR JÖNKÖPING SOM CUPVINNARE - MED SLANTAR OCH BUCKLA

PUH!!!!
Det blev svettigt hela vägen, och jag personligen har knappt hämtat mig än.
Ska man kortfattat sammanfatta det hela så kan man väl säga att fredagens två matcher med
0-0 och 0-0 fick en att tänka på förra årets mål-lösa cup. Trots att bägge matcherna kunde ha slutat med vinster så ville boll#¤%"# inte in mål, stön! Men så kom lördagen och killarna lyckades ÄNTLIGEN göra ett par mål. Tyvärr följdes den matchen upp med en mindre bra insats och en rejäl förlust som det inte var något att snacka om. Men efter den "plattmatchen" hände det något som fick det att "brinna till" hos grabbarna.... Jönköping Södra som ju var cup-favoriter kämpades ner med 2-1 och faktum var att dom knappt kom över halva plan sista kvarten. Kämpaglöden var på topp och alla presterade kanon! En semifinal var klar!


(Råsunda - BKV... 2-3)

Söndag och Råsunda i semin, ett Råsunda som enligt rykten spelat jämnt med BP 8 (bara så ni vet). Det blev en sjukt spännande rysare som fick ett helt underbart slut eftersom deras 2-1 ledning vändes i de sista fem minutrarna. Dom hade segervittring och slöade till lite, varpå BKV krigar på och smäller in två raka. Snopet och lite smågrinigt men rätt lag vann och vargarna ylade av glädje. Föräldrarna på läktaren var sjötokiga och jag fick tinitus typ....

Final mot Jönköping, som ju redan fått torsk mot BKV och som säkert hade lite respekt efter detta. En stenhård match som till slut vanns av ett heroiskt kämpande av våra grabbar ute på planen (Ludde ser halvdöd ut här hemma just nu).
Ett par gula kort, blodiga och sönderskrubbade ben samt några slitna knän blev facit i finalen, men vad gör väl det efter en 1-0 vinst mot stora starka Jönköping? HÄRLIGT GRABBAR!!! Och ett STORT GRATTIS till er efterlängtade cup-vinst!!


(Segerbucklan till BKV P94 i Lilla Landslaget Cup - Jönköping 2009)


(Fina priser förutom ära, buckla och medaljer - Grattis till nästa års deltagare ;)


FEM SNABBA:
- Klacken... rena "Norra Stå"!
- Svinkallt.... som vanligt i köldhålet Jönköping
- Brudar.... på hotellet, saknades av vissa
- Kaffe.... fem spänn koppen, kanonpris!
- Äntligen... cup-vinst!

Om ni vill kolla in lite bilder så kolla in under morgondagen.... En film så länge kanske ;)

- JÖNKÖPING JUST NU



BKV har ÄNTLIGEN gjort mål i Jönköping


Fre 2/1 kl 16.30 --- BKV Norrtälje - Råsunda ----- 0-0
Fre 2/1 kl 21.00 --- IF VP Uppsala - BKV Norrtälje ----- 0-0
Lör 3/1 kl 10.00 --- Kvarnby (Malmö) - BKV Norrtälje ----- 1-2 (Ludde, Niklas)
Lör 3/1 kl 16.30 --- BKV Norrtälje - Gerdskenen (Allingsås)  ----- 0-3
Lör 3/1 kl 19.30 --- Jönköping S:a - BKV Norrtälje ----- 1-2 (Kevin, Niklas)

Semifinal: Råsunda - BKV Norrtälje ---- 2-3  (Niklas, Matte, Hellström)
Final : Jönköping S:a - BKV Norrtälje ---- 0-1 (Niklas)

BKV NORRTÄLJE VINNER LILLA LANDSLAGET CUP 2009!!! GRATTIS GRABBAR!!!

RSS 2.0