- LUDDE "MORFAS"


DAGENS MORF - LUDDE BLEV DAVID

David Hasselhoff var stjärna i de klassiska TV-serierna Knight Rider från 1980 och Baywatch från 1989. Klicka och kolla in de grymma introna på dåtidens tv.

(Ludde drömmer säkert också om att kuta omkring på beachen med en massa brudar ;)

- VEM E VEM


VICKE - ENSAM HEMMA


Kan ju hålla med om att de inte ser ut som tvillingar direkt, men idéen med denna lilla "följeslagaren" är mer för att leka lite med ett skoj program som jag hittade på nätet. Nummer 1 blir Vicke, grattis ;)

(Macaulay Culkin, född 26 aug 1980, är den barnskådespelare som tjänat mest pengar på en film, drygt $ 1 500 000 (ca 13 950 000 kr). Han fick nämligen 0,1 procent (!) av Ensam hemmas hela inkomst)


- DEPPIGT MAIL



SPORTLOVET FÖRSTÖRT GRABBAR - STACKARS ER

"pga väderläget och "dålig plan " så ställer vi in morgondagens(tisdag) träning.   Ny träning på torsdag 19.30-21.00 i brottarlokalen (fys)"

Vilken TUR ni har ;)

- SKÄMTAR DOM?



SKRATTAR VARJE GÅNG - HUR DUMMA BÖRJAR VI BLI

Träningsmatchen mot Viksjö på söndag är inställd pga av kyla och snö, så det blir lugnt i helgen. Slänger istället upp ett klipp som jag sett ettt antal gånger nu och konstigt nog skrattar jag lika mycket varje gång jag ser det. Det måste vara fejkat eller?
Mitt i skrattet blir man ju dock lite mörkrädd om man ponerar att det INTE är det. Herre Gud, vart är vi på väg! HJÄLP!

- OAVGJORT PÅ IS



FOTBOLL ELLER HOCKEY - SKRIDSKOR ELLER SPIKSKOR

Ny helg, ny match i Snöbollen Cup, och nytt svårspelat underlag. Och åter igen så var det något Stockholmslag som stod för motståndet, ett gäng i blått. BKV dominerar första halvlek och hinner göra hela 3-1 innan halvtidsvilan, ja till och med 4-1 som domaren obegripligt dömer bort för offside?? Men sen tappar grabbarna i slutet på andra och låter "de blå" rinna igenom två gånger på bara några minuter och vips, 3-3. Lite snöpligt men det ska bara inte få hända liksom, trots att de lag man möter spelar "på gränsen", snackar skit, stämplar för att medvetet skada (7), gnäller och får domsluten med sig. Man biter ihop och ge sig f** på att "det här ska vi bara vinna".... gör det, och ler gulligt efter matchen istället. Lena tyckte jag skrev lite gnälligt, men det menar jag absolut INTE, jag vill bara "peppa" er  ;)

Vilken OTUR att Boo ansåg att planerna var för farliga att spela på och ställde in vår andra match på eftermiddagen, vi ville ju alla stå där i två timmar till. NOT! Det var ju inte helt fel att få sätta sig i varma bilen, hämta pizza och kolla in Genoa-Fiorentina. Förresten, Genoa tappade 3-0 till 3-3 om det nu kan trösta ;)

BKV vinner matchen på "poäng" och visst kände ni grabbar liksom jag att ni var det bästa laget?
+++ BKV:s första halvlek
++ Seans super-räddning
+ Vi som var där ;)

--- Nummer 7 i Vägspåren, usch!
-- Vädret och planen
- Domaren

- BKV P94, 2008



GRYMMA SIFFROR 2008 - BÄTTRE ÄN 2007

Räknade lite på förra årets siffror och kom fram till att ni killar gjorde ett kanon-år förra säsongen ;)
Under året 2008 spelades 58 matcher och det blev ett klart godkänt facit. Nämligen 42 vinster, 5 oavgjorda och bara 11 förluster. Vad det gäller målskillnaden så blev den lysande 252-81 vilket ger ett snitt på (med avrundning) 4-1 per match.

Och när vi ändå är inne på siffror så listade jag snabbt upp några matcher som sticker ut lite extra
- Årets största vinst kom borta mot Knivsta och skrevs till 17-0 efter en fullständig utspelning
- Årets största förlust kom i en träningsmatch mot Älvsjö och slutade med en 1-6 förlust
- Årets "Flipp", 10-0 borta mot Brottby (var inte där men det var lyriska ord efteråt)
- Årets "Flopp" 1-7 borta mot Sollentuna (skador, skador, skador och noll avbytare)
- Årets skönaste resa, Åland och en stenhård match som vanns med 2-1
- Årets deppigste resa, Uppsala och GUSK, 2-5 i DM

Och så ett par personliga minnen:
- Årets Ludde-flipp, kvitteringsmålet 2-2 på en skön "cykelspark" mot Rimbo
- Årets Ludde-flopp, straffen mot Mariehamn (eller snarare räddningen/arna)
- Årets Limpan, missen att låta Ludde spela dubbelmatcher dagen innan Upplandslagets uttagningar
- Årets höjdare, BKV-festen på Sportcentrum (tack Hellgrens eller ja.... ALLA)

Nu kör vi på och gör 2009 till ett ännu ett minnesvärt år, och självklart kan ni väl höra av er om ni saknar några "årets" så kan vi väl lägga till dom. Nästa år kanske till och med "årets spelare" i en massa kategorier finns med ;)
"FRAMÅT STOLTA BKV"

- KVALSERIEN 2009



ANMÄLDA LAG TILL P15 SERIERNA - VILKA MÖTER BKV?

Nu finns kommande kvalserielag upplagda på Upplands fotbollsförbund och de lag som kan komma att hamna i samma serie (Div 3 P15 Kvalserien) som BKV är följande:
Bälinge IF, Enköpings SK, Fanna BK, Gamla Upsala SK, Hagby IK, Håbo FF, IF VP Uppsala, IK Fyris, IK Sirius FK, Rosersbergs IK, Storvreta IK, Tierps IF, Vaksala SK och Valsta Syrianska.

Även lagen till Div 4 P15 är klara och där återfinner man dessa lag:
BKV Norrtälje, Alsike IF, Brottby SK, Bälinge IF, Enköpings SK, Fanna BK, Gamla Upsala SK, Harbo/Östervåla IF, IK Nordia, Jomala IK, Järlåsa IF, Knivsta IK, Lagunda AIK, Markim-Orkesta IF, Marma Mehede IF, Morgongåva SK, Rimbo IF, Roslagsbro/Lohärads IF, Skuttunge/IK Hinden, Storvreta IK, Söderfors GoIF, Upsala IF svart, Upsala IF vit, Vaksala SK och Väddö IF.

- AIK RINGDE UPP



DET VAR INTE FÖR ATT "SIGNA" LUDDE EFTER HELGEN - DET VAR EN FÖRSÄLJARE (?!)

Appropå AIK, så fick jag idag ett samtal av en man som ville sälja en bok, och att jag var unik, ops 
"Boken om 500 AIK:are", i en upplaga om endast 400 st... 528 sidor... läderinbunden... guldsnitt... och skyddskasset!!! Han "ångade" på om att bland annat så hade 26 personer skrivit sina autografer, Hamrin, Nordin, Gary, Nebbo, Rubarth osv osv, men till slut ledsnade jag på att lyssna, så jag frågade:
- Vad kostar den då?
- 4995.... du betalar elvahundra vid leverans och sen avbetalning på 350 spänn i månaden.
(Snabbt räknade jag ut att det skulle kosta mig hela årskortet plus ca 5-6 pubbesök innan match, för en damm-samlare)
- Boom-tjacka-lack, nä tack!

Är det någon som vill köpa boken så hör bara av dig till mig så ringer dom exklusivt upp dig för personligt samtal. Men FEMTUSEN SPÄNN!!! Och när jag gogglade på företaget som ringde mig såg jag att dom även helt otroligt nog säljer en bok om Skellefteå AIK också. Ni vet dom som kallar sig för AIK, och bara för den saken skull så skulle jag ALDRIG köpa något från dom. Så skoj att läsa deras hemsidor och läsa om AIK, AIK, AIK. (Vet ni varför förresten, lite humor? ;)
Men här kan ni se den gigantiska skillnaden mellan det RIKTIGA AIK och Skellefteå AIK (SAIK)
(Men jag älskar Nååårland ;)


- AIK VANN



TRÄNINGSMATCH PÅ SKYTTEHOLM - GNAGET VANN MED 3-0

Vi som var på plats denna svinkalla söndag fick se våra BKV-grabbar förlora mot ett klart bra AIK, MEN..... Hade grabbarna haft lite mer flyt på alla sina chanser och straffen första kvarten, så hade matchbilden helt klart sett annorlunda ut. Nu fick AIK "vind i seglen" och for omkring som de råttor dom är, fullt ös och massor av spring gör att man vinner matchen rättvisst. För vissa av våra killar "orkar inte/vill inte" springa och då vinner man inte, enkelt.
Men killar, ni kämpade på bra och gav aldrig upp så stor eloge till er. Jag hoppas att ni känner likdant som jag gör, att ni mycket väl kan slå de bästa bara allting stämmer. Kämpa på bara!

Dagens höjdare idag var väl annars att vår målvakt kom för sent (?!) Vilket innebar att Christoffer fick ställa sig i mål, utan handskar. Men du Crille, du höll ju i alla fall nollan, felfri med andra ord hehe
En annan sak som diskuterades var ju Luddes utvisning. Orkar inte ta upp ämnet domare, men en träningsmatch och med armarna utmed kroppen, hallå? Schysst av AIK att försöka förnedra med att låta målvakten lägga straffen också... skönt att han sköt som en kratta och missade :)
Härligt dock att se Gnaget vinna för det är man ju van vid annars också.... *host*.... man får väl trösta sig med det.

ps. Sen måste man ju bara berömma den här killen Stefan (Mattsson ni vet) som åter igen släpper familjen där hemma för att åka 14 mil och se våra grabbar spela, RESPEKT!! ;)
ps 2. AIK:s egna kamera-man, vad var det, har dom egen tv-kanal eller var det bara en galen pappa?? Löpte värre än spelarna vid sidlinjen och höll på att krocka med undertecknad ett par gånger.

     
(Grym keeper först kvarten - Försenad Jonas - Mattes dojja "skar ihop" - Solna, gott att vara ;)

RSS 2.0