- BKV ÅNGAR PÅ



HÖSTSPARKEN RULLAR VIDARE - BKV VANN ÖVER SIRIUS MED 2-1

BKV-killarna kämpade hem tre nya friska poäng i dagens hemmamatch mot gästande Sirius, och gör det bra. Shivan sätter bägge målen och Sirius är en stolpträff från kvittering men BKV äger ändå matchen totalt sett, även om Sirius är klart med. Höstsparken har bra lag så det är skoj att se BKV hålla jämna steg med de övriga lagen, kolla in tabellen på hemsidan eller på laget.se.
Till "Man of The Match" utnämner jag Fille Bull efter ett par svettiga dubbelräddningar.

Orkar inte skriva så mycket mer idag, har mitt fokus på morgondagens Allsvenska guld-final nere i Sill-City. Och det är SKIT-JOBBIGT!!! Fråga Lena ;) Har ni tur hehe så får ni se några bilder inom kort med guldfest, party-hattar, champagne och segervrål. Eller blir det bilder tagna från en regnblöt rännsten, tårar, blod, polishundar och gravöl? Den som lever får se.... sov gott alla!

Dagens bonus-bild.


På tal om AIK och matcher mot IFK Göteborg, vem minns inte den här "överkörningen" 1992. Jag var där, Erik Hamrén coachade och Kung Mjällby gjorde blåmärken på halva IFK.

- BKV - SIRIUS IMORGON



ANNONS I NORRTELJE TIDNING - DOCK LITE SKABBIG BILD HÄR, SORRY

- GÖTEBORG NÄSTA



BYE BYE BAJEN - MEN JAG HOPPAS NI ORKAR KOMMA TILLBAKA

Igår blev det alltså klart,
Bajen åker ur Allsvenskan efter 2-4 förlusten borta mot Trelleborg. Surt sa räven!!
Fullständig kaos i den klubben och resultatet blir påtagligare än någonsin, och vad kommer att hända nu? Hade jag varit bajjare så skulle jag verkligen vara oroad. Ingen styrelse, inga tränare, spelarflykt och ekonomin i botten. Tråkigt att en sån anrik förening faller "pladask" så där, för ni vet ju att vi hat-älskar er. Men nu blir det Åtvidaberg och Mjällby som gäller nästa säsong, och.... DIF el ÖIS el ASS. (suck)

Och på söndag smäller det i Göteborg, giganternas kamp ska utspela sig i säsongens sista avgörande match, och 0-0 räcker! Om man är Gnagare alltså ;) Klockan 04.00 står jag på Stockholmsvägen och inväntar vidare transport in till stan där vi samlas för avresa i några minibussar ner till Götet. Det blir en rolig resa ner kan jag lova, men den stora frågan är hur hemresan kommer att bli.... låååååång och tyst eller tvärttom?
Blir det den billiga polska gravölen eller den äkta franska champagnen som flödar, ja det vet ni på söndag runt 17-tiden.


(Det skall avgöras på planen)

Förresten! GLÖM INTE BKV - SIRIUS på Sportcentrum nu på lördag, och det klart att vi håller tummarna för en BKV-vinst igen i Höstsparken. Spelet senast mot Täby var imponerade och visst ska vi kunna rå på storebror Sirius om killarna spelar så. Förresten, på tal om nedflyttningar.... Enköping ut, Sirius ut. Vad har Uppland kvar nu? INGENTING!! Jag ska inte säga så mycket, men det hjälper ju absolut inte att man har ett förbund som verkar "icke-existerande" eller har en sämre kompetens-nivå än andra förbund. Jag har haft fel förut, och ser gärna att jag har det igen, men det känns ju onekligen lite som att Uppland är en ganska svag del av fotbolls-Sverige just nu.

- VILKEN HÄRLIG DAG



BKV BESEGRADE TÄBY - LIVERPOOL GJORDE SITT OCH GNAGET VANN DERBYT

VILKEN HÄRLIG DAG!! Man svävar på moln, älskar alla och bara njuter av höstvädret. Varför då undrar ni.
Jo, Täby - BKV  1-3, Liverpool - Man United  2-0, Hammarby - AIK  1-2
För min del kan det inte bli bättre liksom, men det finns säkert massor av folk "där ute" som deppar över precis samma resultat. Men för en gång skull, så var det MIN DAG.... och BKV:s.... och AIK:s!!
(och Luddes för all del, han gjorde ju mål ;)



- BKV.BLOGG.SE VET ALLT



BKV.BLOGG.SE AVSLÖJAR - DIF TAR HJÄLP AV SUCCÉ-TRÄNARE

Andrée Jeglertz som har lidit alla helvets kval fick idag oväntad hjälp från BKV, i form av Hacke (killen som inte vet vad förlora innebär). Nu blir ju jag personligen kanske inte så glad då jag ju sett fram emot att AIK skulle vinna guld och dif/hif åker ur ;) Jag har dock kontakter som nu har fått uppgifter om var Hacke bor, och om jag var i hans skor så skulle jag inte hjälpa "dom" mer.


- NOSTALGI



KÄNNER NI IGEN DOM HÄR KILLARNA - RENA VARGUNGARNA

Jag hittade den här bilden hemma
, och visst är den väl lite "gulllig". 2005 känns väl kanske inte så där jättelänge sedan men om man ser på grabbarna idag och tänker på att dom har vuxit ca 30-40 cm och fått basröster, benmuskler och en del skäggfjun så känns det väldigt väldigt länge sen. "BKV på väg framåt" kan man säga hehe

Imorgon är bortamatch mot Täby i Höststparken och följande killar ska INTE festa ikväll. Tidigt sänggående och en rejäl gröt-frukost med bananer, samt pasta innan avresan kl 12.15. Täby är inte att leka med så nu måste vi vara förberedda och inte tro att det är "som vanligt". Sean, Matte, Christian T, Festim, Hellgren, Gurra, Kvarnlöf, Kevin, Shivan, Ludde, Hellström, Christoffer, Karla och Dennis (nio från fotot ;)

ps. Konstigt att så få föräldrar kom till planeringsmötet angående lagets framtid.

- BOWLINGBILDER

NÅGRA BILDER FRÅN SÖNDAGENS BOWLING - MASSOR AV NITTOFYROR I HALLEN

Här kommer alltså några bilder från helgens avslutning med bowling och taco-buffé (typ). Både tjejerna och killarna samtidigt i samma bowlinghall, men man höll sig på varsinn kant. Vem som vann har jag inte en susning om, men Robin Å såg vass ut med fyra raka "strajkar" (svengelska).


(Sur-Ludde och en MASSA käglor kvar på banan, ska man inte dra ner alla på en gång?)


(Robin däremot såg väldigt nöjd ut, hörde att han slog fyra strike i följd. Vilken snubbe!)


(En massa BKV-tjejer... som kanske drog ner koncentrationen för vissa av våra grabbar ;)



(Någon har skickat iväg en snubbe på bana 3... undrar om det blev strike)


(Coola killar. Men sover Kevin eller?)




(Gurra "impar")


(Pitch-invasion? Eller har Perre kastat iväg sig själv)


(Theo och Hellgren poserar världsvant)


(Snyggingar ;)


- BKV KLARADE DET

BKV VINNER KVALSPELET OCH ÄR NU KLARA FÖR POJKALLSVENSKAN NÄSTA ÅR - GRATTIS


Dagens sista match i PA-kvalet
spelades hemma mot Märsta IK och slutade med en 4-2 vinst efter 2-0 i halvlek. Men det blev en liten "rysare", för trots att killarna kunde ha haft 5-0 vid halvtidsvilan så kvitterade Märsta och det blev darrigt för en stund. Tycker dock att det var lugnt hela vägen och att BKV är det klart bättre laget. Och även om det nu inte spelades någon topp-fotboll idag, och att man egentligen underpresterar samt att vissa inte mådde "hundra" så vinner laget i alla fall. Det är stort. (det kanske kommer lite längre matchreferat imorgon). Hörde ikväll att Sunnersta - Enköping slutade 1-1 så tabellen ser väl ut så här om man uppdaterar.
1. BKV Norrtälje  4  3-1-0  19-3  10p
2. Sunnersta AIF 4  2-1-1  12-6    7p
3. Märsta IK       4  2-0-2    6-7    6p
4. Enköping SK   3  0-2-1    1-2   2p
5. Valsta Syr.     3  0-0-3   2-22   0p
Enköping kommer bara fyra och har hitills bara gjort ett ynka mål. Och därmed missar man en plats PA... eller?

GRATTIS TILL POJKALLSVENSKAN-PLATSEN GRABBAR!
Nu får vi se vad som händer framöver, jag har ingen aning. Men jag hoppas VERKLIGEN att vi får "medverka" även 2010, och att det blir ett bra år då också.



(Tror det var Johannes som satte dit 2-0 bakom ett chanslöst Märsta-försvar)

Dagen avslutades med disco-bowling tillsammans med brudarna i F94, fullt drag i hallen med taco-buffé och skön musik. Vi från "päron-gruppen" överlämnade även en liten present till staben bakom laget, Hacke, Tommy och Anna Lena. Och det för ett otroligt bra genomfört år med våra kanon-killar. TUSEN TACK TILL ER... vad vore alla killarna utan er? "Keep up the good work".


(Saft till AL och Tommy och en platta coke till Hacke, samt ett presentkort på Team Sportia. FRÅN OSS ALLA)




(Nöjda bowlare.... och jag lägger upp lite fler bilder under från både match och bowlingen senare ;)


- DET BÖRJAR DRA IHOP SIG



AIK KÄMPADE TILL SIG TRE SUPER-VIKTIGA POÄNG TILL IDAG - IFK HÅRT PRESSADE NU

Gefle chanslösa med sina åtta backar på Råsunda idag men gör i mina ögon ändå en ritkigt bra match. Men det räcker ju inte, AIK kör till slut över dom genom ett lysande byte, även om jag anser att matchbilden hade blivit helt annorlunda med Pavey istället för Mutumba och ännu mera mål. Såg ni hur taggad karln var? Shit!!
Nu har Göteborgs-gubbarna pressen på sig i Malmö på måndag, och vinner dom inte där, ja då blir det en RYSARE ända in på mållinjen.

Och den 1/11 smäller det i Göteborg, sveriges bakisda och jag har redan en biljett liggandes i plånboken, bokad plats i bil och saft så det räcker både ner och hem.... det här kan bli RIKTIGT RIKTIGT KUL!
Om man gillar AIK alltså, värre för vissa andra stockholmslag. Och jag säger gärna det som "dom" sa för några år sedan "Vi ses på en grusplan nära dig". Ja det kanske blir BKV - Djurgården om några år eller?

ps. "Snälla Gode Gud, kan inte tjockisen Wilton få avgöra MFF-IFK. Spela dina spratt och låt oss få se komik på hög nivå"


- POJKALLSVENSKAN NÄSTA ÅR?


RYSARE PÅ SÖNDAG - EN VINST OCH BKV HAR TVÅ ÅRS "FRAMTID"


BKV:s sista match i pojkallsvenska-kvalet på söndag
visar sig bli en riktig rysare, en poäng och kvalet är "nästan" klart, om inte andra resultat går helt emot. Men om killarna vinner så är det definitivt klart, och då kan vi i hela föreningen, P94 och alla andra som följer klubben med stort intresse slappna av. Så grabbar, gör som senast. SPELA FOTBOLL, låt motståndarna snacka skit, domaren dömma fel och bollen få punka. All o-fokus är dålig fokus och ni har publiken och alla andra inblandade med er. Så kör över Märsta nu!! Ge oss kval-vinsten!

Jag går inte in på framtiden men BKV måste se över resurser. kvaliteter och engagemang. Spelare i all ära men det får inte vara någon oro bakom dem, det ska vara en klubb i harmoni... kolla AIK ;)
Att det sedan har kommit in en bajjare till i klubben behöver ju inte innebära något men visst blir man lite orolig i dagsläget. Nä, jag önskar Peter Hautalahti all lycka till och hoppas att han kommer att tillföra massor av energi till gänget i A-laget. Och med tanke på hans försvarsspels-meriter så kan man ju alltid önska att att han liksom jag själv ser att "släpper man inte in något mål, så förlorar man inte". Två stabila mittbackar och halva matchen är vunnen... långsökt eller ;)

Läs mer om bajenkillen Peter här.


- VI ÄR ÖVERALLT



BKV.BLOGG.SE ÄR SOM AIK - "VI E ÖVERALLT"


Surfade nyss förbi på BKV:s hemsida (föreningssidan) och vad får jag se... bilder från bloggen hehe. Och nej Lundin, det gör ingenting. Var så god, be my guest. Men jag blev lite snopen av att se två bilder intill varandra, och den där på Mille angående målvaktsträningen. Han har ju inte ens bollen i famnen, den ligger ju redan i mål.

Lite skönt också om man gogglar efter bilder på "Vi är överallt" så kommer buss-bilden upp som bild två av 183.000!! Och om man klickar på den en gång så kommer man..... HIT!! Bilden är nämligen tagen av mig, när vi åkte ner till Laxa-cupen (eller vad den nu hette) i Halmstad förra året.  BKV.BLOGG.SE ÄR ÖVERALLT!!!

Hoppas allt är bra där hemma annars, Örnsköldsvik är skitkallt, och tråkigt. Fick för mig att jag skulle gå på hockey ikväll, Modo - Luleå men insåg sen att jag bara skulle sitta och skrika AIK där inne och man vill ju inte vara otrevlig inför 5000 norrläningar i en is-lada. Vem vet dom kanske skulle försöka brotta ner mig. Fast jag kunde ju förstås ha tagit med mig killen jag fick en kommentar av vid hotellfrukosten i morse.
Jag råkade säga så här till en som jobbade där.
- Brömojjen där e paj.
- Eeeeeeeeeh, vvaa... svarade hon helt borta
- HAHA, fler stockholmare här hör jag, sa en kille bakom mig
Och där satt Paulo Roberto och skrockade åt att jag inte sa, "ursäkta men brödrosten fungerar inte"

När jag var klar så gav jag honom en "turnaround-back-side-flip-asskick" och smet iväg som en iller  ;)

ps. Hockeymatchen var inte ikväll så jag hade nog kunnat skrikit hur mycket som helst där inne haha


- HÖSTSPARKS-PREMIÄR OCH TORSK



BORTAMATCH I HUDDINGE OCH FÖRLUST MED 1-3 - OCH SVERIGE BORTA UR VM-KVALET?

Dagens bortamatch mot Huddinge i "Höstsparken" var inte en av de bättre matcherna som grabbarna har presterat, men jag ska inte "grotta ner" mig i en massa negativa saker. Men visst känner ni väl som jag, det här borde BKV f** ha vunnit. Så jag skippar matchreferandet helt idag, och gör som ni, taggar upp inför nästa fight ;) Och som inte vår förlust vore nog, Sverige förlorar i VM-kvalet mot ärkerivalerna Danmark också, samtidigt som Portugal vinner och passerar oss. Det här blev en tråkig lördag för oss fotbollsälskare, eller hur?

Dagens höjdare var annars det underbara vädret och Kevins "stänkare" upp i krysset. Märker ni att jag letar positiva vibbar hehe. Orsaken är inte bara fotbolls-förluster utan min virriga hjärna som glömmer mobilen hemma trots att jag har viktiga samtal att sköta, eller att jag köper en ny kepa i fel storlek fast jag höll i den "rätta" men lik förbaskat kommer hem med fel. Shit!!
Whatever, imorgon är en ny dag och jag avslutar med en liten story.

---------------------------------------------------------

Magister Perre i första klass berättade för klassen att han är bajen-supporter så han frågar om det finns fler i klassen som är det, och ber alla andra Hammarbyare att räcka upp handen. Barnen var inte riktigt säkra på vad dom var, men eftersom ingen vill gå emot sin magister så viftade snart barnen ivrigt med alla sina armar.
Det vill säga... nästan.

En liten kille, Limpan satt dock i sin bänk och rörde inte en min, så magistern frågade varför han valde att skilja sig från mängden.
- För att jag  inte är en bajjare, svarade Limpan.
- Vad är du då?
- Jag är AIK-supporter så klart.

Magister Perre blir lite förvånad och samtidigt lite smått irriterad, så han frågar Limpan varför han är ett AIK-supporter.
- Tja, min mamma och pappa är det, så då är jag också det. En AIK:are!!!
Men nu blev Perre lite små-förbannad på allvar och klämmer till med.
- Men det är väl ingen orsak! Om din mamma vore efterbliven, och din pappa var en idiot. Vad skulle du då vara?
Limpan funderar en liten liten stund, sen ler han och säger:
- Ja då skulle jag nog vara bajjare.

- 100 MB FIBER-LINA



JAG HATAR TELIA, SIEMENS OCH DELL - UPPGRADERING ÄR LIKA MED FIASKO

Här installerar man värsta linan och köper prylar för tusentals kronor och vad får man, "du kan inte nå det trådlösa nätverket" ¤%&#¤"%&%¤&/(%&#¤".... är det någon där ute som är en klippa på routerinställningar och sånt där crap med IP och WEP så välkommen hem till mig på en fika, lyxmiddag eller you name it.... vad vill du ha? Efter 3-4 timmar i samtal med olika så kallade support-företag och en upptäckt av att man kan mer än dom så är man nära att kasta ut all utrustning på gatan. Här fungerade allt innan man försökte få det ännu bättre, men näää... det var bättre förr!! Men jag hoppas BKV inte tänker så, för shit vad det finns "lösningar" att tillgå i klubben just nu. Kommunikation, lyhördhet och nya tankebanor är lösningarna. Ni löser min router-jäv** och jag tar BKV till superettan, är inte det en bra deal ;)

Nä nu blir det natti-natti och så ses vi imorgon, för då ska vi spöa Huddinge typ. Följetongen "BKV på framåt" fortsätter. Ok jag jag vet inte ett dugg om motståndarna men dom har kallat in följande trupp:
Atakan, August, Calle, Daniel , Dogge , Felix , Kevin , Panna , Gogge , Petter , Pontus , Yassine , Abbe och Klod.
Och jag tror starkt på att ni hämtar hem tre poäng imorgon.
BKV-bloggen vet mer än alla andra, tro mig här finns ALLTID massor av "kalla fakta", men ALDRIG mer än nödvändigt ;)

ps. Tack till...
- Åke för träningen igår, kanon har jag hört
- Hacke från 93:orna för att du körde halva laget
- Mig själv för att ni slipper träna fem av fem dagar nästa vecka
- Anna Lena för Coke å chips
- UFF som tar hand om EN (1??) av BKV:s spelare imorgon

- KORPFOTBOLL

BKV VANN ÅTER IGEN I PA-KVALET - DEN HÄR GÅNGEN MOT BRUNKARNA FRÅN SUNNERSTA

Ska på en gång erkänna att jag inte drar alla över samma kam, men när ett halvt lag beter sig illa på planen så blir det automatiskt hela laget man nämner. Så sorry, ni som inte känner er träffade.
Sen tordagskväll och bortamatch i höstkylan, resa till Sävja (några km från Uppsala) och ombyte i en skola samt ett par hundra meters promenad i skogen. Ja det var lite som "back to the old days". Men där låg i alla fall en kostgräsmatta i höstkylan och glittrade i strålkastarskenet och ett moståndarlag vid namn Sunnersta AIF värmde upp på ena halvan.

När matchen sen startade tog BKV-killarna det lugnt och försiktigt samtidigt som Sunnersta öste på med allt dom hade. Ett grymt tempo och rejäla fysiska närkamper blandat med ett och annat farligt anfall. Men backlinjen stoppade allt och det som rann emellan tog målvakten hand om. En halvtimme senare gör "94-killarna" ett kanonmål, Ludde till Viktor till Robin (tror jag) och inlägg på Nicklas skalle.... 1-0. Riktigt riktigt snyggt!
2-0 är en frispark som Johannes smäller upp i bortre burgaveln på en mycket välplacerad frispark, två klass-mål efter varandra, imponerande. Men sen blir det grinigt.

Dåliga förlorare finns det överallt, men när dessa avsiktligt försöker sparka benen av folk för att sedan stå och skrika fula ord så tror man ju att man står på en fängelse-plan med ett korp-lag framför sig. Och när mamman intill sidlinjen blir kallad för... censur... av en "grottmänniska" ja då är det f** korp-nivå över det hela.
Skit samma, dom var bra på fotboll men sköt sig själva i foten när man la allt krut på att försöka förstöra istället för jobba sig in i matchen igen. BKV är bättre på alla positioner och vinner matchen med klara 4-0 och får sen hurra extra högt i omklädningsrummet... nice va!
Nu återstår bara en match i kvalet och det ser bra ut, men för säkerhets skull så vore ju tre poäng där klockrent. Om en vecka avgörs det uppe på Sportcentrum, och det kan bli en rysare... be there ;)

Men shit vad jag saknar alla gamla härliga ansikten, det känns inte som det borde vara. Separations-ångest! Fast nu på lördag hoppas jag verkligen att få återse en del av er igen då det ju är premiär i "Höstsparken" mot Huddinge, ska bli kul. Och killar, glöm inte spelarmötet ikväll, vi ses där ;)


- VALSTA SYRIANSKA UTKLASSAT




PA-KVALET FORTSÄTTER - BKV VINST MED HELA 11-1 IDAG

Kvalet till PojkAllsvenskan fortsatte idag med hemmamatch mot Valsta Syrianska och det blev en enkel vinst med rena utklassnings-siffrorna 11-1. Och då tycker jag ändå inte att BKV spelade hälften så bra som mot Enköping i helgen som var. Valsta kvitterar till 1-1 men faller sen ihop som ett korthus och jag tror det stod 5-1 vid halvtidsvilan, och jag måste säga att 3-1 målet var matchens snyggaste där killarna sågar sig igenom nästan hela planen och Johannes till slut stänker in bollen. Andra halvlek innhåller massor av felpass men trots det så lyser 11-1 på resultattavlan i mörkret. Och jag bara ruskar på huvudet och undrar stilla över hur mycket det skulle ha stått där uppe om spelet varit hundra-procentigt och om några av anfallarna hade gjort mål också... 35-1?

Märsta - Enköping var inte inrapporterad sent på kvällen, så jag antar att Enköping vann, men tabellen här ovan "haltar" alltså lite. Vill ni följa resultaten så kan ni klicka "HÄR".
Redan i övermorgon väntar nästa match och då borta mot Sunnersta AIF och då krävs det nog att man fokuserar mer än idag. Fast jag skulle INTE spela på BKV-förlust om jag säger så, det ser nämligen jäv*** BRA ut just nu ;)
Tog några kort men bilderna blev rena fiaskot så jag kan tyvärr inte lägga upp några här, och nu MÅSTE jag nog läsa manualen till slut i alla fall, shit!

Vi ses på marknaden... kanske ;)


ps. Såg precis att Märsta vann över Enköping med 1-0, spännande värre, och....
- BKV i topp just nu, ser bra ut
- Enköping noll mål på två matcher
- Valsta Syrianska 1-19 i målskillnad

- PRESENTATION AV HÖSTSPARKEN


NU LIGGER HEMSIDAN UPPE - TYVÄRR INTE HELT UPPDATERAD ÄN, MEN DET KOMMER


Nu är
www.höstcupen.se officiell och ligger alltså ute på nätet, så där kan ni sen surfa in och kolla resultat och annan fakta kring de matcher som kommer att spelas. Och för er som inte vet vad Höstsparken är så kan man enkelt sammanfatta det med att är åtta lag som spelar en "rak serie" där alla möter alla under hela hösten. Och lagen som är med är BKV Norrtälje, Djurgårdens IF, FC Järfälla, Huddinge IF, IK Sirius FK, Täby IS, Vasalunds IF och Västerås IK. Riktigt bra klubbar allihopa alltså. Så det kan nog bli en hel del tuffa matcher framöver. Täby och Vasalund spelar t.o.m snart kvartsfinaler i Sanktan.

Hacke har gjort ett jättejobb med detta och Niclas P är den som har jobbat ihop websidan, själv försöker jag bara vara "spindeln i nätet" eller vad man nu kallar det. Kul i alla fall att BKV kan stå bakom det hela och nu får vi verkligen hoppas att allting kommer igång och att alla är på tårna med matchbokningar osv.
BKV:s matcher kommer att se ut på följande vis, dock kan ordningen komma att ändras då en del matcher kommer att flyttas pga av Sanktans slutspel, div cuper och vårat PA-kval.

Huddinge IF - BKV
Västerås IK - BKV
Täby IS- BKV
BKV - Sirius
FC Järfälla - BKV
BKV - Djurgården
BKV - Vasalund



(Djurgårdens IF)


(FC Järfälla)


(Täby IS)


- PA-KVAL I ENKÖPING



ENKÖPING 0 BKV 0 I KVALET TILL POJKALLSVENSKAN- MÅLLÖST MEN ÄNDÅ EN KANON-MATCH

Idag var jag i ett svinkallt och regnigt Enköping och kollade in när BKV -93 spelade en kvalmatch till pojkallsvenskan. Man har ju hört om ESK och hur bra dom ska vara, så visst var man lite nyfiken.
Och dom började väldigt bra, spelade målmedvetet och med stort självförtroende. Men ju längre matchen led så kom BKV-killarna in i det hela och jag tror dom började märka att dom faktiskt hade chans här.
I andra halvlek så äger BKV spelet och det dröjer tjugo minuter till motståndarna kommer över mittlinjen. Nicklas, Kvarnlöf och Shivan har alla varsitt kanon-läge och med lite bättre skärpa i avsluten så hade BKV vunnit matchen, en ribb-träff ifrån bara. Matchen slutade 0-0 men jag tyckte det kändes som en liten seger, och det tror jag alla i BKV gjorde. "Våra" killar gör det åter igen väldigt bra, och dom ser ut att ha det riktigt roligt på planen.

En som INTE tyckte att det var roligt var deras landslagsman / A-lagsspelare Rajalakso, som Ludde "käkade upp" med glidtackling efter glidtackling ajajaj. Faktum är att killen till slut bytte ut sig själv, han bara linkade av planen och gick och duschade, och pappa Ludde skrockar fortfarande lite ;) Och han kanske hade lördagens 0-0 match i huvudet där han inte heller lyckades sätta dit bollen i nät.

- KONSTGRÄSINVIGNINGEN



BKV VETERANERNA FÖLL TUNGT - SPONSORERNA VANN RÄTTVIST

Idag var det ju invigning av nya konstgräsplanen med kommunalrådet Kjell Jansson som band-klippare. Och på eftermiddagen var det en prestigefylld match som spelades mellan BKV ALL STARS (?) och BKV SPONSORERNA. Och självklart så var man ju tvungen att kila upp en sväng och se på "eländet", och ta några bilder så klart. Hur matchen slutade vet jag inte, för regn och blåst gjorde att jag stack hem till värmen. Men med bara några minuter kvar så ledde sponsorerna med 3-1 efter det att Niclas stänkt upp bollen i nätet förbi en chanslös Mille. HÄR har ni laguppställningarna.

Hacke var en fröjd att se.... eh, höra. Han skällde lika mycket på domaren som jag brukade göra, och skrek på offside så halspulsådrorna nästan sprack. Faktum är att benen faktiskt såg riktigt pigga ut på honom, men hemjobben efter offensiva rusningar var bedrövliga. Tänk om Ludde och grabbarna gick hem så där Hacke, vad hade du skrikit då tro? ;) Och jag ska inte ens nämna Dala-uppsparkarna hehe. Tommy var också med och skulle precis göra mål när domaren blåste för offside, fullständigt felaktigt. Skandal! Synd Tommy, det hade du varit värd tycker jag. Perre slickade linjen som en liten Rubarth-kopia och när han stod där nedhukad och flåsade efter luft med händerna på knäna så påminde dom exakt om varandra hehe. Fast min gode vän Ruben var väl kanske liiiite bättre i fötterna ;)

Lelle Lundin såg stel ut, och kom aldrig riktigt in i spelet. Precis som sina favoriter Djurgården i match efter match just nu. Men ett par bra skott fick han iväg så visst satt fotbolls-takterna kvar. På tal om DIF...
Rö-Bosse var ju med, skönt att slippa se honom näta hehe
Niclas var lysande och målet var ju hur vaket som helst.
Mille, i bajen-jacka, i en BKV-match? Hade han haft "rätt ställ" hade BKV vunnit tror jag.
Tobbe, gormade till ibland och tryckte ner en ouppmärksam Hacke en gång så det bara stänkte.
D Belander bäst på planen.
Nettan som coach hjälpte inte, men hon hördes kan jag lova.

Tack för en underhållande match, och jag hoppas att ni alla kommer upp ur sängen imorgon bitti.


(Stilstudie på mittbacks-kungen, en Hacke som skrek och gormade på allt och alla haha)


(Tommy skuggar Tobbe)


(FLÅS... FLÄMT... PUST... STÖN... men jag hade nog spytt om jag själv stått där ;)


(Lundin vill in och avgöra, men Nettan har inte ens en tanke på byte)


(Mille överspelad av Anders och 2-1 var ett faktum)


(Another one bites the dust)


("Ok, värm upp. Nu jä*** ska vi vända matchen gubbar")


(Nöjda sponsorer och Hacke flinade störst, trots att han är så van att vinna sina matcher)


(Perre tänker, domarjä***)


(Niclas låter kanonen tala och Marie applåderar i bakgrunden)


(Målet stod där det skulle, inget fuskande i BKV inte)


(Titta vad jag hittade utanför Sportcentrum... "VI ÄR ÖVERALLT")

- HÖSTSPARKEN



SNART DAGS FÖR NÅGOT SPÄNNANDE - HÅLL KOLL HÄR PÅ BLOGGEN I HELGEN

Serierna är slut, och fotbollen är död.... Nja, träningar pågår för fullt och snart blir det även mera fotboll.
BKV visar framfötterna och står som arrangörer för ett "nytt koncept", i alla fall i Uppland. Så kolla in här i helgen så får ni veta mera om vad som är på G.
"BKV NORRTÄLJE - PÅ VÄG FRAMÅT"


RSS 2.0