- BKV VÄNDE OCH VANN

MISSADE NI DAGENS MATCH - DÅ MISSADE NI ATT FÅ SE EN LAGMASKIN

När gästande Strömsberg fick en något billig straff
och gjorde 2-0 i första halvlek så trodde jag att det skulle bli en tung dag för oss BKV-are. Men jag har ju tjatat om det förut så helt kört kändes det ändå inte tycker jag. Och mycket riktigt, åter igen så visar laget upp en grym moral och en underbar inställning ute på planen, man gnager ner motståndarna mer och mer för varje minut, och man viker inte ner sig en tum. Killarna krigar verkligen, och som åskådare njuter man verkligen av skådespelet. Tack, och BRA JOBBAT BKV!!
Och efter den här 4-2 vinsten har i alla fall jag nu insett att man klarar av att stanna kvar i division 2 den här säsongen, och det känns ju skönt ;)

FEM SNABBA
- LAGET
- Peter H, för en mycket bra coachning
- Bullen var också i toppform, vilket ju ger hela laget en trygghet.
- Martin för sin rutin, och ett underbart vackert mål
- Strömsberg, som var riktigt bra i första. Tungt anfall!

(saxat matchreferat från BKV:s hemsida)
Moral, glöd och passion får samanfatta dagens träningsmatch mot seriekollegan Strömsbergs IF. Det började bra men utdelningen kom liksom åt fel håll. Efter en fin individuell prestation av Strömsbergs ytterfältare kunde målmaskinen Björn Berglund rulla in bollen bakom en chanslös Bullen. Eländet fortsatte i den 10:e minuten tilldöms gästerna en straffspark, som åtmindståne från mitt håll såg en aning billig ut?! Berglund mot Bullen, Berglund segrade och 0-2 var ett faktum. BKV fortsatte och äga boll, Strömsberg fortsatte att hota, gärna med bollar som hittade in i ytan mellan vårat centrala mittfält och backlinjen. Reduceringen skulle komma efter knappa 30 minuter då Martin elegant lobbar in bollen bakom en chanslös bortakeeper. Kvitteringen kom också den innan halvtidsvilan. Martin hittar ut till vänsterkanten där Andreas L med en utmärkt första touch tar sig förbi sin försvarare och på sedvanlig manér krutar in bollen mellan benen på målvakten.
En jämn första halvlek sluter precis lika jämt 2-2.

Ett taggat hemmalag kommer ut som ett nytt lag och visar stundtals upp ett fint och vägvinnande passningsspel.
Spelövertaget blir markant, det är tydligt att BKV gärna vill vinna matchen och råda bot på Strömsbergsspöket som gäckat oss under några säsonger. 3-2 skulle komma. Efte väggspel av bröderna Lindström hittar Lindström JR (den snabbare) in till en fristående A Bellander som behärskat stöter in bollen i mål. Hemmalaget nöjde sig inte med det. 4-2 återigen ett vackert mål A Bellander avancerar på högerkanten och slår en vacker passning till T Lindström som behärskat trycker upp bollen i nättaket bakom en uppgiven och chanslös borta målvakt.

Nertränad, luftning av trupp, skadedrabbat eller icke.
BKV Norrtälje gör idag en bra match och visar att man på allvar vill etablera sig i division 2.