- "ÅRETS"



VAD HÄNDE 2009 - KOMMER NI IHÅG

Jag satte mig ner ett par timmar och funderade lite över årets som gick
, 2009 års fotbollssäsong. Årets alla matcher och de inlägg som jag har skrivit här på bloggen under hela året, spelarna, resorna osv osv, det finns massor. Så det var inte helt lätt kan jag säga, och jag kan mycket väl ha missat en hel del, men ni får väl påminna mig i så fall. Här kommer i alla fall några av "årets minnen"

ÅRETS MATCH 1: DM-finalen i Börje mot Enköping, och den osannolika vändningen upp till 8-4 vinst. Allting stämde, alla lagdelarna fungerade, alla byten var klockrena och publiken gjorde ALLT för att ”peppa på”. Faktum är att jag torkade bort en tår när jag fotade vid prisutdelningen och seger-bucklan sträcktes upp mot skyn. Stolt, glad och BKV-engagerad ut i fingerspetsarna.


ÅRETS MATCH 2:
Den ur mina ögon sett bästa matchen någonsin av våra krigare, matchen mot Landskrona i Eskilscupen. Och detta trots att vi tappade 0-2 till 2-2 och att deras målvakt fick rött kort. Men på något vis så var det där killarna mognade i spelet, där dom insåg att dom kan matcha sig mot de bästa lagen i sin årskull, där dom aldrig gav upp trots att domaren ”rånade” BKV på segern. Stort, starkt och skoninglöst, det var här killarna förtjänade ordet RESPEKT fullt ut. Wow!


ÅRETS MATCH 3:
Cup-finalen mot Jönköping Södra i början på januari då vi spelade Lilla Landslagets Cup. Den glädjen var verkligen otroligt läcker att se, och det var inte bara efter slutsignalen. Dessa tre dagar var lite extra, alla var på topp-humör och arrangörerna hade gjort det hela perfekt. Det var en cup som BKV var sjukt revanschsugna på efter 2008 års fiasko. Och dom gjorde det, skit-skoj sa alla!

ÅRETS RESA: Till Åland, i spöregn, med smörgåsbord, finsk öl och en 10-0 vinst mot stackars Jomala med oss hem. Lag-anda när den är som bäst med spelare som inte spelade, massor av föräldrar och skön stämning hela tiden trots det usla vädret.

ÅRETS BKV:
Den ”nya” parollen med ”BKV – På väg framåt”, jag gillar verkligen det. Hoppas 2010 visar sig vara ett ännu bättre år, och att BKV finns med i alla sammanhang.

ÅRETS FRISYRER:
Spelarna i Torstorp från Finspång, åtta Joey Tempest frissor med pannband, tydligen högsta mode i Östergötland i somras (Årets frispark… Mattes kanon i krysset hehe)

ÅRETS STORM-I-ETT- VATTENGLAS:
Djurgårdens rabalder i Höstsparken trots att man förlorat stort så kunde man inte ta förlusten. Skrattretande med alla kommentarer och fula ord efter matchen.

ÅRETS SUCCÉ:
Höstsparken som fick topp-lagen att vilja möta BKV i vår egna tränings-serie, och som gav ”eko” över halva Sverige. Hoppas Vårkicken ger samma resultat och lika bra motstånd.

ÅRETS PAPARZZI:
Hacke som fastnade på bild med både Stahre och Jeglertz. Synd dock att jag inte fick tag i bilden med honom och Lagrell, det hade liksom varit ”kronan på verket”. 2010 tillsammans med Lennart Johansson?

ÅRETS LÄNGSTA:
Västmanlands anfallare i matchen mot Uppland, när Ludde för en gång skull fick chansen. Killen var nästan två meter lång, otroligt! Men några mål lyckades han inte göra.

ÅRETS RYSARE:
Straffläggningen mot norska Flint i Eskilscupen. Hundratals folk runt omkring och värsta föräldrarna som hetsade, och BKV satte samtliga. Och jag som hela tiden trodde att Ludde missat sin straff, för att jag fotade just då ;)

ÅRETS ”PÄRLOR”:
Den suveräna tränar-duon Hacke och Tommy, Anna-Lena, alla som har kört på bortamatcherna (även om vissa körde fel både dit och hem hehe). Kiosk-jobbarna, pås-packarna, all publik och givetvis killarna själva.

ÅRETS PARTY:
Föräldrarnas kräftskiva som var en riktig höjdare. Att klockan kunde gå så fort hade jag ingen aning om. Tack till alla, och jag ser verkligen fram emot nästa fest. Alla till Fotbollsgalan 13/2 ;)

Här har ni bilder på årets kategorier hehe.... KLICKA PÅ BILDEN så blir den större.
     
(ÅRETS FRISSA, ÅREST RESA, ÅRETS LÄNGSTA, ÅRETS TJAFS)
    
(ÅRETS SUCCÉ, ÅRETS BKV, ÅRETS PARTY, ÅRETS PÄRLA)

 
(ÅRETS RYSARE, ÅRETS PAPARAZZI)


ÅRETS MATCHER:
Totalt 27 seriematcher som slutade med 25 segrar och 2 oavgjorda, samt otroliga 129-26 i målskillnad (Alla matcher, 59 st med 43 vinster 8 oavjorda och 8 förluster.) GRYMT BRA!!!

Lilla Landslaget Cup:
Råsunda – BKV 0-0, IF VP Upsala – BKV 0-0, Kvarnby – BKV 2-1, Gerdskenen – BKV 3-0, Jönköping Södra – BKV 1-2, Råsunda – BKV 2-3, Jönköping Södra – BKV 0-1Snöbollen: Reymersholm – BKV 3-1, Boo – BKV 0-0, BP – BKV 7-0, Spårvägen – BKV 3-3, BP – BKV 4-1
Träningsmatcher: AIK – BKV 3-0, Hammarby – BKV 1-3, Vasalund – BKV 0-3, Roslagsbro – BKV 0-9, BKV – Vasalund 3-1
DM: BKV – Gusk 3-1, BKV – Håbo 4-2, BKV – Sirius 5-2, Enköping – BKV 4-8
EskilsCupen: Åserum – BKV 0-2, Landskrona – BKV 2-2, Vetlanda – BKV 0-1, Torstorp – BKV 0-3, Flint (nor) – BKV 5-6, Värnamo – BKV 2-0
Höstsparken: Huddinge – BKV 3-1, Täby – BKV 1-3, BKV – Sirius 2-1, Västerås IK – BKV 4-3, BKV – Djurgården 6-2, Järfälla – BKV 4-4, BKV – Vasalund 1-2
Seriematcher: Valsta Syrianska – BKV 0-3, Alsike – BKV 0-6, BKV – IF VP 8-3, Vaksala – BKV 1-4, BKV – Knivsta 7-0, Brottby – BKV 1-5, BKV – Håbo 3-1, Tierp – BKV 0-5, Rimbo – BKV 2-2, Roslagsbro – BKV 0-7, BKV – Jomala 5-1, BKV – Gusk 3-3, Väddö – BKV 3-3, Storvreta – BKV 0-4, Jomala – BKV 0-10, Bälinge – BKV 1-2, BKV – Brottby 5-0, BKV – Enköping 3-2, Knivsta – BKV 4-6, Sirius – BKV 1-3, BKV – Rimbo 8-2, BKV – Rosersberg 5-1, Fyris – BKV 0-3 (wo), BKV – Alsike 3-0 (wo), BKV – Väddö 3-2, BKV – Fanna 5-0

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AVSLUTAR ÅRET MED EN LITEN "EGO-LISTA"

Jag väljer att inte ranka personliga prestationer, det bär mig emot då jag anser att det är LAGET som sådant som ska äras, inte spelarna. Men givetvis gör jag ett undantag då ju faktiskt orsaken till hela denna blogg grundar sig på att jag följer laget pga av Ludde ;) Hoppas verkligen att ni kan ha lite överseende med det. Så här kommer en liten topp-tre-lista på det bästa ur mina ögon på nummer 14.

ÅRETS BOMB:
Kanonen från 30 meter mot Sirius, en fruktansvärd träff som nog var en av de hårdaste träffar Ludde haft i en BKV-tröja. Och jag lovar att jag visste att det skulle sitta när det small. Ni vet "den där känslan".

ÅRETS FÖRNEDRING:
De två brutalt vackra och stenhårda glidtacklingarna på P16-landslagsmannen Joel Rajalakso i PA-matchen mot Enköping. Killen for som en vante ett par gånger och klev sedan av mitt under pågående match, och det mot en liten 94:a som inte ens platsar bland Upplands 40 bästa. Ops! 

ÅRETS SVETTIGASTE:
Trodde nästan inte att han skulle klara av de sex matcherna på åtta dagar under hösten. Ett gott bevis för mig att psyket sitter där det ska, och att tränarna har gjort sitt. Fast det är nog någon match för mycket, helst ingen upprepning 2010 tror jag.

   
(BOMBEN - FÖRNEDRINGEN och PSYKET)


- RESAN SOM SKET SIG



NYÅRSFIRANDET I JÄMTLAND UTEBLEV - DET BLEV VERKSTADEN OCH MELLANDAGSREA

På annandagen skulle vi tidigt på morgonen
ge oss iväg upp till Jämtland och fira in 2010, men det sket sig ordentligt. "El-centrals-relä-glapp-kortslutning" gjorde att jag hade disco i bilen, samtliga lampor blinkade och alla varningssignaler pep oavbrutet. CD-växlaren spottade ut skivor så man fick ducka för att slippa få halsen avskuren, och så fort man slog av motorn så fick man använda startkablar för att få igång åbäket igen. Och allting tack vare Höglunds Motor som dagen innan julafton hade bytt batteri i kärran (!)
Ja, alltså man byter inte batteri själv på en Chrysler har jag lärt mig hehe, då man först måste plocka av vänster hjul och sedan montera ner innerskärmen osv osv. Det är liksom inte så himla enkelt med en verktygslåda innehållade en skruvmejsel och silvertejp (snacka om bortförklaringar va?)

Så igår drog jag igång "liket" och körde rakt in på verkstaden med en bredsladd, gormandes om att "Nu jäv*** lagar ni pronto, och det GRATIS". Och tro det eller inte men en timme senare rullade jag visslande ut med en helt perfekt el-trimmad och isfri bil, men när vi sedan fick höra om norrlands-vädret och det i kombination med att vi nu bara kunde tillbringa tre dagar "där uppe". Gjorde att vi beslöt oss för att fira nyår hemma.
TRETTIOTVÅ grader kallt och tre decimeter snö varje dag är ju helt sjuuukt ;)
Tyvärr så fick jag åka till Barkaby idag istället på mellandagsrean... shit.

Så skål på er, vi ses på stan!

ps. Ikväll ska jag försöka mig på en "Års-krönika"... få se om det blir något eller inte ;)

- DM-FINALER TILL NORRTÄLJE



DISTRIKTSMÄSTERSKAPS-FINALERNA TILL NORRTÄLJE - KANSKE INTE HELT OMÖJLIGT

Snappade precis nyss upp en pinfärsk nyhet
på Upplands fotbollsförbunds hemsida, och det väckte direkt en väldigt intressant tanke. Där vill dom nämligen ha in intresseanmälningar till att arrangera DM-dagen den 14:e augusti 2010. Vore inte det här en perfekt idé för BKV Norrtälje att ta tag i... klubben "På väg framåt". Ser framför mig hur BKV profilerar det hela och skapar en perfekt dag med enbart toppmatcher och rekordpublik.
För visst ska vi väl ha ett par lag i finalspelet även nästa år? Och det vore ju fantastiskt att få återuppleva det hela på hemmaplan inför massor av folk. Eller är jag ute på tunn is nu?



(Minns ni en av årets höjdare, DM-finalen i Börje och 8-4 vinsten över Enköpings SK- Vilken dag!!)

- GOD JUL ALLA



BKV.BLOGG.SE ÖNSKAR ALLA LÄSARE - EN RIKTIGT RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR

Jag passar på att här och nu, skicka en liten julhälsning till er alla blogg-läsare. Fotbollssäsongen ligger ju som bekant på is just nu så det blir inte mycket till BKV-fotboll liksom. Men håll lite koll ändå för en och annan bild eller åsikt lär säkert dyka upp här i alla fall. Det som ligger först i tiden blir väl att träningarna ska dra igång igen, och glöm inte att anmäla er till BKV-partyt den 13:e februari. Ett måste ;)

Jo förresten, DM-lottningen är klar och vi får tydligen möta vinnarna i matchen Upsala - Gusk, vilket med största sannolikhet innebär Gusk. Enköping ser ut att få "räkmackan" som vanligt hehe, Storvreta eller Danmark. Fast det är lååångt dit, 18/4 2010 ;)

Sköt om er och mys i jul...


- ÖREBROHÄLSNINGAR



DET HÄR SKYFFET KÄNNER NI IGEN - OM NI VAR MED PÅ ÖREBROCUPEN EN GÅNG I TIDEN

Det här blir sista borta-natten det här året
, en natt i ööööörebroooo. För imorgon blir det hemresa och jul-ledigt med familjen. Det ska bli grymt skönt efter en skit-jobbig höst med massor av jobb. Hoppas ni också snart får uppleva det jag ska göra.... pepparkakor, grandoft, ljus-slingor, julskinka, rimmande, apelsiner, glögg, levande ljus, knäck, spela poker på nätet och vakna sent ;) Fast det blir jul-firande hemma i Norrtälje i år, och det var ett bra tag sedan. Jämtland is tha shit... eller hur Åke ;)


(Örebro by night från mitt hotellfönster, och Länsförsäkringar på andra sidan gatan. Smidigt ;)

- BLOGGEN FIRAR



IGÅR KVÄLL PASSERADE BKV.BLOGG.SE 20.000 BESÖKARE - MER ÄN JAG NÅGONSIN HADE TROTT

När den här lilla skit-bloggen drog igång på allvar den 17:e juli
förra året (dryga 400 inlägg sedan 2007) så hade jag aldrig anat att det skulle bli så många läsare. Och det trots all smörja som skrivs här, AIK, privat, Ludde, skitsnack om motståndare osv osv ;) Jättekul att det alltså har varit över 20.000 besökare nu, vilket ju innebär drygt 40 träffar om dagen. Ok, kanske inte aftonbladet-siffror men ändå, vi pratar ju om "lilla BKV". Som för övrigt var en sak jag funderade på att ändra ett tag, synd om BKV att bli indragen på den här bloggen när folk gogglar vilt och bara ser inlägg härifrån. Men ALL reklam är bra reklam, tänk på det. Och sen gick det faktiskt inte att ändra blogg-namnet, vilket avgjorde saken för min del. Vem vet, bloggen kanske går i arv i framtiden, Ludde kanske slutar eller hamnar i Djurgården (huvva!)

Och jag som trodde allt skulle vara nedlagt efter några månader..... Tack till er besökare, och glöm inte att kommentera mera hehe

- BIO PÅ FREDAG



DET RYKTAS OM BIO PÅ FREDAG - OCH ATT AVATAR ÄR 2,41 TIM LÅNG

Kolla in mailen för mera info, Anna Lena "roddar" och fixar. Otrolig tjej den där AL ;)
Förresten, jag undrar om snubben på bilden är från den filmen eller inte, jag har inte en susning liksom. Sist jag var på bio var väl kanske runt 1984, när man fortfarande fick röka på salonger i Stockholm hehe

- FRAMTIDENS LANDSLAG



UPPLÄNNINGAR I BLÅGULT P15 - HAR NI MÖTT NÄSTA ZLATAN KILLAR

SvFF P15/94
(17-20 december, Landslagsläger Bosön Lidingö)
Fredrik Karlberg, Enköpings SK FK
Josef Nema, Gamla Upsala SK
John Zettergren, Gamla Upsala SK

Sextiosex grabbar uttagna till nästa landslagsläger för P15, men tyvärr ingen från Norrtälje. GRATTIS till Gusk som ju verkligen har lyckats dra "vinst-lotten" ;)


Och här kan ni se anmälda lag till DM Pojkar (12 lag), samt DM Juniorer (16 lag)

- VÄRLDENS BÄSTA DOMARE



INTE OFTA MAN BERÖMMER DOMARE ;) - MEN HÄR ÄR DET INGET SNACK OM SAKEN

Örebros Niklas Lihagen föll ihop på isen
i gårdagens bortamatch mot Bofors efter en tackling i första perioden. Det som alla först trodde var att Niklas hade svimmat av, visade sig istället vara ett akut hjärtstillestånd. Och det är här "han" kommer in i bilden, domaren Wolmer Edqvist, den stora hjälten!!
Han fattar att det är kris och kör igång med hjärtmassage, vilket alltså räddar livet på killen. Vilken super-domare! Och otroligt nog så jobbar han som ambulanssköterska så han var liksom den perfekta livräddaren, och jag tror nog Niklas tackar Gud idag för att just han dömde gårdagens hockeymatch.

Saxat från en supporter på plats.
"Jag var en av dem på läktaren som satt närmast. Det var bland det otäckaste jag sett när domaren helt plötsligt vänder på spelaren, lägger rätt huvudet för fria luftvägar och börjar pumpa hans bröst, känslan och suset som gick genom publiken då gjorde att det nästan vände sig i magen. Allt var så oväntat eftersom spelaren legat på isen någon minut innan Wolmer satte igång med HLR. Man trodde han "bara" var medvetslös eftersom han låg konstigt på magen och hade ryckningar i ena benet. Innan HLR sattes igång var det lugnt och tyst i hallen, men när publiken såg vad som hände började publiken skrika efter läkare och det sprang folk ner mot isen. Riktigt bra gjort av Wolmer"


Läskigt värre, säger jag. Att det liksom bara händer, en fullt frisk idrottare som helt plötsligt faller ihop. Det är ju värsta mardrömmen för alla. Måtte vi ALDRIG få vara med om något liknande, usch och fy.... Inte för att Niklas läser bkv.blogg.se men jag skickar i alla fall en "krya på dig hälsning" ;)

PS. Den klatschiga musiken i bakgrunden samtidigt som man läser det här inlägget känns lite galet. Sorry ;/

- DAGEN EFTER



BKV.BLOGG.SE GÖR SIG REDO FÖR JUL - OCH DÅ KOMMER SNÖN

Dagen efter det att jul-pimpningen
blev färdig på allvar på sidan, så skickar Kung Bore ner lite snö, det kunde ju liksom inte komma mer rätt än så. Ok det var ju kanske inga snödrivor direkt, eller att man kan sladda runt på mopparna, men i alla fall ;) Undrar om det blir en vit jul här i Norrtälje, vi ska ju fira jul "hemma" i år så lite vitt vill man ju ha. Men vi garderar oss och sticker till Jämtland över nyår, och där finns det snö... jag lovar!

ps. Glöm inte att ni kan "fimpa" den där jobbiga musiken haha, det är bara att klicka på de "två strecken" på I-poden så blir det tyst och skönt. Surfar man på jobbet så blir man lätt avslöjad om man har ljudet på, tänk på det ;)

- CHRISTMAS PIMPIN



BKV.BLOGG.SE GOES CHRISTMAS - VI MÅSTE JU HA LITE JUL JUL JUL

Sidan håller på att förändras en del
och det beror på at jag har hamnat i jule-stämning hehe. Musik-helv**** funkar inte som det ska men jag jobbar på det, och Lena bara undrar vad jag håller på och svär över. HTML och hemsidor är sjukt svåra ibland alltså, men håll med om det blev liiiiiiiiiiite cool med frost i gräset på sidorna av hemsidan. Fast det kostade typ två timmars arbete och en ful skarv mitt i bilderna, men lugn bara, det kommer mera ;)
Måste också säga att den här musikspelaren lever sitt eget liv, dom verkar ha strul på sin sida så om ni inte orkar hör mina jul-favoriter. Klicka i mitten och surfa snabbare.

Det ryktas.....
- Att en Vår-kick är på gång
- Att tomten funderar på nya matchställ
- Att Åke U vill tillbaka till Norrtälje
- Att många vill till BKV för att spela fotboll

ps. Bilden är från min firma-bil och tomten inhandlad på ICA Rimbo ;)


- DET NYA BAJEN



NYA TRÄNARE I HAMMARBY - MICHAEL BORGQVIST OCH JESPER BLOMQVIST TAR ÖVER

Nu har alltså Hammarby löst tränarfrågan
genom att tillsätta kickade Jesper Blomqvist från Enköping och gamle gnagaren Michael Borgqvist. Bra eller dåligt, det går jag inte ens in på. Men den första tanken som slog mig var ju....
"VI ÄR ÖVERALLT" ;)
Det andra att det ju diskuterades om att man hade STORA ekonomiska problem? Och ändå anställer man TVÅ tränare? Och det tredje att "Jeppe" kan tänka sig att spela i laget som han ska träna, Herre Gud vill man inte upp igen?
Men vad vet jag, det där kan Hammarby bra mycket bättre mig. Jag hoppas i alla fall det, för deras skull.

Kan tillägga att BKV hade ett långt och nyttigt informations/ledarmöte ikväll på Sportcentrum, med jultallrik. Verksamhetsplaneringen och framtiden byggs sakta men säkert upp, och BKV vet vi ju alla är "På väg framåt", så det blir garanterat ett spännande 2010.

ps. Tänkte länka till ramsan "Vi är överallt" men kom sen på att dagens generations AIK-are har "snott" den från Hammarby. Och jag skäms för det! Förlåt bajen ;)

- TACK



BKV.BLOGG.SE TACKAR FÖRÄLDRAGRUPPEN "PÅ G" - FÖR EN SKÖN KVÄLL


Vill bara tacka alla er som var med ikväll på restaurangen, skoj att se och höra er. Nästan så att man vill göra det varje helg faktiskt. Utan er så hade våra grabbar inte varit där dom är. Liiiite läskigt dock att vissa mammor ville förlägga nästa års träningsläger i närheten av.... kolla här!
Nä nu ska jag göra ALLT för att övertala Lena att Norrtälje är Sveriges mest attraktiva sommar-ort med Lidl, Willys, Jysk osv....Sov gott så ses vi imorgon.

- ALLSVENSKAN 2010



SPELPROGRAMMET PRELIMINÄRT KLART - BESLUT FATTAS 10 DECEMBER

Redan nu är alltså spelprogrammet klart
inför nästa säsongs Allsvenska, som startar rekordtidigt. 14 mars.

Så här ser första omgången ut:
AIK - Mjällby
GAIS - Malmö FF
Gefle - Elfsborg
Halmstad - Trelleborg
Helsingborg - Brommapojkarna
Häcken - Djurgården
Kalmar FF - IFK Göteborg
Örebro - Åtvidaberg

Och här är lagen som ska mötas i Division 3 Norra Svealand, men jag har inte koll på första matchen ännu. Någon som vet om spelprogrammet är tillgängligt någonstans?

BKV Norrtälje
Bagarmossens BK
Dalhem IF (upp fr div 4)
Heby AIF
FC Järfälla
IFK Uppsala (upp fr div 4)
Karlbergs BK
Kungsängens IF (upp fr div 4)
Råsunda IS (ner fr div 2)
Spånga IS FK (ner fr div 2)
Täby IS

- STRAFFET, INGEN PUBLIK



SVFF:S DISCIPLINÄMND GER DIF 200.000 I BÖTER - OCH EN MATCH INFÖR TOMMA LÄKTARE

Larvigt straff, säger jag.
Tvåhundra tusen är inga pengar, här hade man chansen att en gång för alla visa vad som gäller framöver, men nej. Det här innebär att det kommer att hända nästa säsong igen, jag kan sätta pengar på det. Visserligen är ju en match inför tomma stolar kännbart, både ekonomiskt och publikstödsmässigt, men det kunde ha varit en eller två matcher till. Hade förbundet visat att det kostar föreningen en miljon, och man får tre matcher utan publik (minst) om supportrarna rusar ut på plan och slår ner motståndarna. Ja då kanske man kommer till en lösning, det måste till fasta regler/straff inte att det är som idag.
Läs domen i sin helhet här. Inkastade föremål, myntkastning mot avbytarbänken, bengaler, invasion och nedslagna motståndarspelare. 200.000?? haha

Om hundra man i FB/DFG/KGB etc betalar tvåtusen kronor var, och ger pengarna till klubben efter utdelade böter. Så kan dom med andra ord kuta ut på planen och spöa skiten ur motståndarspelarna (!), kasta prylar hej vilt och elda på läktarna. Det finns många som lätt betalar den summan för att ha "kul" på sitt vis. Sätter man inte högra straff på dessa tilltag så där snart fotbollen, vem fan törs spela längre?
Extra lustigt också att höra att Djurgården direkt ska överklaga, man skyller på att EN person står bakom det hela och förbundet straffar 10.000 bara för dennes skull. Och kallar det hela för "Ett stort jävla självmål". Hallå!? Ta straffet och gå vidare med att lösa problemen istället, eller vill man komma undan gratis? Vad händer då med svensk fotboll?

- FÖRÄLDRAMÖTE



GLÖM INTE FÖRÄLDRAMÖTET IKVÄLL 18.30 - SPORTCENTRUM


Jag tycker att det är viktigt att ni kommer dit och deltager på mötet, för om det nu fattas beslut om sådant som rör ditt/mitt barn, seriesystem, grupperingar, träningstider osv, så måste tränare/ledare få ta del av era synpunkter nu och inte i efterhand. Allt för att grabbarna ska trivas i laget/klubben och vi föräldrar ska kunna få möjligheten att påverka och medverka i killarnas fotbollsframtid.
Gör som jag, gå dit och fika åtminstone ;)


RSS 2.0