- HALMSTADS-BILDER



SMAKPROV PÅ UPPLAGDA BILDER - MATILDA KÄKAR FRUKOST

Massor av bilder i det här bildspelet, hoppas det funkar som det ska bara. Bilderna blev dock lite små kanske, men det går inte att få större tyvärr. Notera också att ni kan lägga till kommentarer om ni vill, kanske någon som vill att bilden ska raderas till exempel, vad vet jag hehe.... Om det är någon annan som har roliga bilder så maila dom till mig så kan jag lägga till dom här, eller göra en ny "bild-slinga", inga problem.
Hoppas ni hittar något att skratta till, eller minnas ;)

//Limpan (2008-07-28)

- HALMSTAD - KAPITEL 3



HALMSTADSDOMARE VID STADSGRÄNSEN

ÄNTLIGEN HEMMA IGEN!!
Det var en dryg resa hem från Halmstad, en stekhet bil (utan ac hade vi dött vid Värnamo) och långa montona mil. Och som grädde på moset, två (?!) bilolyckor vid Södertälje, med tremils-köer som resultat. Lagom kul efter en kväll på stan och en torsk mot Forsheda, eller hur? Jag satt mest och muttrade över alla "vägmarodörer" som absolut måste ligga i ytterfilen i 70 på motorvägarna, och kraxade till ibland om "törstig". Så Lena, Ludde och Jonas hade väl så där lagom kul kan jag tänka ;)
Men som sagt, nu är vi åter hemma och jag kände mig tvungen att lägga upp ett par rader till här i bloggen om Cupen och Halmstad. Bilderna får komma lite senare då jag inte orkar ladda upp dom just nu, och sen är jag lite besviken på mig själv då jag "glömde" ta en massa i samband med de sista matcherna. Men det kommer ett gäng, jag lovar.

Lite kortfattat över de dagar som det inte har skrivits om, kommer här.
På torsdagen så förlorade killarna mot Laholm (som gick vidare till a-slutspelet) med 1-2, på konstgräsplan mellan typ tjugo gräsplaner. Dom var inte alls bättre än BKV, och vi hade två ribbträffar och en i stolpen, det var liksom inte BKV:s match om jag säger så. En annan sak som fick matchen att spåra ur lite var att Hellström först fick ett gult kort för vilda protester. Och vi på sidan av tackade för att han inte fick ett rött. Sen knallade han av men fick komma in igen i andra halvlek, och han väl spela ett par minuter innan nästa tjafs började, och ett rött kort så klart. Lite dumt att fortsätta spela kanske när man ser att killen inte var i "fas", och sen låta de andra i laget lida i hettan med en man mindre och underläge. Och domaren blev sedan märkbart irriterad över det som hänt och blåste allt emot oss, och dömde även bort ett solklart mål för offside. Stackars grabbar säger jag!!

På fredagen var det match mot Eskilsminne, och den slutade med 1-1 efter en tät tillställning. Och även här fick BKV en man utvisad efter två gula kort. Den här gången var det Gurras tur att deppad få gå av planen efter ett par frisparks-situationer som domaren ansåg vara värda gula kort, lite hårt att döma ut en spelare för det var inte speciellt fula tacklingar. Men jag tror att redan här hade man på domarhåll att prata ihop sig lite om "busarna från Stockholm", för dom lär väl tro att Norrtälje är en förort. I och med resultaten hamnade BKV i b-slutspelet, och det var väl kanske inte det man tyckte kändes helt ok.

Behöver jag nämna att vi gick ut på kvällen och hade skitskoj igen, nä jag trodde väl det. Det finns mycket att skriva om den kvällen, och även en del bilder. Men med hänsyn till både mig själv och andra så tar vi det en annan gång.
Vi hamnade i alla fall till slut på en kinesrestaurang, och fick uppleva sjuka saker, som på bio faktiskt. Räkan som försvann, en kines som inte var kines, slut på ölglas, folk som gick och faxade, och en del annat smått och gott. Jag tror alla ni som var med förstår vad jag menar, hoppas ni hade lika skoj som jag.
Grabbarna drev omkring på stan och kollade tjejerna (tror jag), och väntade på att klockan skulle bli tio så man fick komma tillbaka till skolan igen. Coacherna var ute på eget håll och dom fick ju inte vara ensamma i lokalen.

Tidigt på lördagen, redan klockan åtta, sjukt tidigt för att spela fotbollsmatch liksom, men ok, det var ju i all fall lite svalare. Moståndet hette något så charmigt som Stövelstorp Salami (?), och dom blev cupens lättaste skalp, 3-0 och full koll. Killarna jublade lite extra efteråt, för visst ville man snabbt glömma gårdagen. Skönt att se! En eloge till domaren sen, som ju till och med blåste för en klockren straff på Niklas, som han själv så klart smällde in.
Men sen kommer parodin jag nog aldrig kommer att glömma hahaha


(BKV har har käkat salami, och jublar över säkra 3-0)

Match mot IFK Falköping och trots det som hände vinner man matchen med 2-1 och gör det MYCKET MYCKET bra!
BKV får sitt tredje röda kort på fyra matcher, snacka om att skriva lag-historia. Och den här gången var det Ludde som fick smaka på hur det är att försöka prata med en domare. Det hela började med att domaren inte blåste för straff och gult kort på deras stora nummer tre, som kapar Niklas så armar och ben for omkring i huller och buller, till och med motståndarföräldrarna blev snopna när domaren gjorde tecken för inspark. Helt otroligt!!
Sen säger Ludde som lagkapten till domaren när Niklas åter igen blir kapad:
- Det var tredje gången dom kapar honom bakifrån.
Domaren bara vänder sig om och visar det gula kortet, utan ett ord, utan att förklara, men..... visar sedan upp det röda.
Han får det för att domaren säger att det var det andra gula kortet på honom i matchen, vilket det inte var. Och visar därför ut honom från planen. Ludde berättade efteråt att när han försökte förklara att det inte alls var det andra, så stod Falköpingsspelarna och sa att, det var det visst. Sportsligt så det förslår, schysst även av deras tränare att inte träda in och kanske påpeka detta. Grattis Falköping till er nya generation... och för det som hände sen.

Deras nummer tre får till slut sitt andra gula och knallar bort ut mot sidolinjen redan innan "pajasen" tar upp sitt röda kort. Men det kommer aldrig upp, han åker inte ut, det krävs TRE gula för att åka ut mot BKV i Laxacupen tydligen. Vi glömde nog att läsa det finstilta i spelreglerna.
Ok, man kanske inte ska spekulera så mycket kring detta, men åter igen, det är händelser som får mig att stumna. Att det kan hända en gång, nja ok, men två feta fel.. eller tre om man räknar in den givna straffen så kan man inte låta bli.
Jag är hundra på att han redan från början hade bestämt sig för att BKV skulle förlora, att dom var "busar", och att han pratat med sina kollegor om hur fult BKV spelade. Så korkad kan man inte vara annars, för då har Sverige större domarproblem än Fröjdfeldt att ta tag i. Nu knäppte dock killarna både honom och dom osportsliga på näsan med att vinna matchen, och det var stort jubel vill jag lova. UNDERBAR seger där grabbar, tack ;)


(Turneringens skönaste seger, BKV - Domaren 2-1)

På kvällen bar det ut på stan igen, den här gången ner till ån och "Trottobar", grillspett, Falkenbergslax och biffar, och en hel del kall go dryck. Stora gänget igen och en massa räknande på en nota a´la åtta tusen någonting. Efter det en sväng runt kvarteren och slutligen in på Scandic för att softa lite i deras bar. Självklart hade vi skoj som vanligt och de flesta var med hela tiden. Classe lurade sen iväg mig och Fredrik lite senare när man skulle bryta upp för natten, men det är en annan historia. Sent i säng och zzzzzzzz

Söndag morgon och varmt, folk som skriker i korridoren, Elfsborg som dammsuger sina rum, en snubbe som knackar på och säger att brandlarmet indikerar att det brinner. "Vad ser det ut som" frågade jag och bad honom kolla när vi stuckit. Lena bråkade om att det inte gick att spola på muggen, och jag försökte sluta lyssna å en karl som stod och pratade i sin mobil hundra meter bort. Han kunde lika bra ha skriket hela vägen hem, mobiltelefoner är överskattade hos vissa. Jo jag låter kanske lite gnällig, och det var jag hehe. Men som man bäddar får man ligga säger dom ju.
Match mot Forsheda och åter igen på konstgräset, och åter igen med förlustresultat, 0-1, Men killarna ska absolut inte skämmas, man krigar och sliter trots b-slutspel och ca 40-45 grader i gassande sol. Strongt med tanke på att en annan satt och flämtade i skuggan. 



Ni behöver INTE skämmas över resultaten ett dugg, uddamålsförluster, dummare... flåt domare, spelövertag och bara sex insläppta mål på fem matcher (tyvärr bara sju framåt dock). Men över lag så är ni faktiskt i mina något partiska ögon bättre än alla lag ni mötte, ta med er det. Och jag hoppas ni hade lite skoj på cupen (kanske inte över 0-0 på Örjans vall ;) men resten då. Själv tycker jag det har varit jätteroliga dagar tillsammans med alla er och era föräldrar, ett järngäng!
Och en stor fet puss till Hacke och Lillis som "roddade" det hela på plats ;) Förresten, nio ord på vägen hem fick både mina och Lenas ögon att tåras.... Det var när Ludde sa, "Fan va jag är sugen på att spela fotboll". Så innebörden visar ju att killen älskar FOTBOLL, och att han har haft det väldigt roligt!!

Tack till alla inblandade, nu måste jag krama kudden en stund.... vi ses snart, och förresten, håll koll här.
Bilder kommer ;)



FEM SNABBA:

- BKV och konstgräs, är lika med torskfrossa
- Skånskan är svår, en liten knubbi sak kliver fram till mig och säger: "vau daugau kjock nue" typ och jag svarar lite irriterat "Eller HUR?"  Sen säger Lena "men Limpan, han frågade ju bara vad klockan var"
- På tal om konstiga språk, Danmarks-cup 2009?
- Sofia får sköta bordsbokning då, eller hur Classe? Classe 8 platser, Sofia Q 20.... på samma ställe, inom en minut ;)
- Nu ska jag fakturera Mille och Bajen för Luddes svindyra Hästen-säng. Som blev kvar pga vår sköna keeper Jonas.



(Limpan 2008-07-28)

ps. varning för stavfel.....

- HALMSTAD KAPITEL 2



LAXACUPEN HAR STARTAT - 1-0 MOT HOVSHAGA I FÖRSTA GRUPPSPELSMATCHEN

BKV startade cupen på bästa tänkbara sätt, men en stabil vinst över Hovshaga från fotbollsmetropolen Växjö med 1-0. Nu var faktiskt siffrorna i underkant då man öste på med chans på chans, och med säkert fem sex misslyckad hörnor på rad. Mera fokus, mer koncentration och med mer ren "jäv*** annama" så slår man "ner" motståndarna snabbare och avgör matcherna innan oron kommer. Krille sätter dit segermålet efter en underbar framspelning av Kvarnlöf.  Niklas hade dock ett par tre bra löpningar med fina inspel snett bakåt som tyvärr resulterade i ingenting, då ingen fanns på plats. Men som sagt, domaren blåsta av det hela med en BKV-vinst som facit. Nu väntar två matcher imorgon, och vinster i dessa är väl inte helt omöjliga. Det blir till att kämpa i alla fall.

Efter segern så drog hela gänget ner till stranden för att sola och bada, och vliket kanonväder. Det var nog bara jag som var lite besviken, som efter en kvart med risk för solsting smet upp till kiosken och slickade i mig en strut på 23 sek, typ.
Fick en underbar hjälp av Niklas som stack ut på det långgrunda för att hämta hem en badgalen Ludde, till en pappa som satt i en bil med AC:n på full styrka. Tack gode Gud för den uppfinningen!
Och på tal om vår Herre ovan där, så kan jag nu avslöja att jag redan på morgonen uppsökte Halmstad kyrka och när jag stod där tungt betagen av tystnaden, tyngden och makten. Bad fem tysta ord och sakta backade ut.
"Låt BKV Vinna Cupen, AMEN"
Jag kommer ALDRIG att skylla på honom om det inte fungerar, men kanske på akustiken i lokalen. Och i så fall så får jag väl gapa högre nästa gång.

På kvällen satt vi på Värdshusets utservering och "lyssnade" på en standard-trubadur och käkade god mat. Glada föräldrar var det i alla fall gott om kan jag säga, och lite extra jubel blev det när en av -92:orna föräldrar hängde upp en BKV-flagga på väggen. Hoppas bara att killarna hade det bra där ute vid skolan också, för visst tänker man på dom.
Nu har vi kommit hem igen, och klockan är sent sent. Förresten, vi har fått nya grannar, Elfsborg.
OM dom nu skulle gå vidare och bli motståndare till BKV i någon form, så kan jag agera "natt-vakt", dvs hålla dom vakna på ett eller annat sätt dagen innan match. ALLT är tillåtet om man vill vinna hehe

Sov gott alla, det ska jag ;)

(Limpan 2008-07-24)

- HALMSTAD KAPITEL 1



HALMSTAD KAPITEL ETT - VI ÄR ÖVERALLT

Klockan halv åtta, strax utanför Nyköping såg jag på långt håll den underbara svart/gula spelarbussen. Skrek på Ludde som halvsovande fick fram kameran och vilken underbar bild jag fick, vilket omen... "Vi är ÖVERALLT"
Jag tutade diskret (?) och flashade lite och blinkade lite glatt till Bosse-chaffis, och sen sjöng vi i bilen några mil, tills Lena mumlade något om tinitus och immiga rutor.
Klockan sex på morgonen hade vi lämnat ett öde Norrtälje för resa söderut mot Danmark och de hägrande "böfarna" och den kalla Tuborgen. Vi hade alla gnuggat sömnen ur ögonen och peppat varandra om Halmstad, cupvinst och shoppa, så resan kändes inte helt fel efter ett par monotona mil i den lilla hyrda Mercan (med den extrem bensinsnåla skitmotorn).
Nu följer Luddes resa genom Sverige på ett gäng "klickbilder".


(Rå-pigg vid Sille.. någonting)


(Mindre pigg efter Norrköping)


(Vaken vid Brahehus)


(Vidrigt pigg efter Gränna)


(Tupplur efter Värnamo)


(På hugget i Helsingör)
OBS bilden är arrangerad hehe


(Natti Natti)

Dagen efter vaknade vi alla upp i ett dejligt Danmark med sina smörrebröd....

forts. kommer ;)

- HALMSTAD OCH "UTELIV"



ÄTA UTE I HALMSTAD - KAN DET VARA NÅGOT

Var uppe på träningen idag och kikade lite på grabbarna och testa nya kameran, skönt att se dom igen förresten.
Men anledningen till detta inlägg beror på att vissa föräldrar började resonera lite om Halmstad och "gå ut och äta". Så varför inte kolla upp det lite tänkte jag, så därför kommer här ett par tips. Kan vara svårt att hitta det ultimata stället med kanon-priser och mat för alla, sen beror det ju på om grabbarna i laget ska med, mindre barn, tid på kvällen osv. Men det lär väl visa sig när vi väl är där ;)
 
Lilla Helfwetet, krogen med den FAN-TASTISKA maten, och den grymma Diablo-Burgaren. En klassiker i stan. Stället kanske ligger lite högt i priser men om ni vill käka gott i skön miljö så tveka inte ;)


(Diablo-Burgare på Lilla Helfwetet)

Men som ni kanske förstår så är ju Halmstad en riktig sommarstad, men en uppsjö av ställen att besöka. Titta på den här listan tex, gå in på den här länken och klicka på "sök mat och nöje" mitt på sidan. Etthundratjugo träffar i stan med omgivning, så det finns lite att välja på:

BOND
Halmstads nattklubb för vuxna. Elegant och sober, varm och välkomnande - Bond är nattklubben med stil! Under 1600-tals valven kan du dansa till nya och gamla hits. På Bond har vi en bred musiksmak! Ta en drink i vår långa och välfyllda bar eller sjunk ner med en flaska champagne i våra generösa soffor. På Bond ser vi till att du alltid roar dig med glädje. Nattklubb för mogen publik, åldersgräns 23-28 år. På lördagar har vi nattklubb.

ESCOBAR - SPORTSBAR
Bar med grekisk meny. Billiga priser på både mat & dryck. Här kan man se all fotboll och ishockey. Escobar anser sig vara stans bästa fotbollspub.

FRIDOLFS KROG
Matkrog i två plan med bred meny och gedigen vinlista.

LA COCARACHA
Välkommen till La Cocaracha, restaurangen med stans hetaste meny. Här finns mat från 59 kr. På menyn finns bl.a. fisk och skaldjur, husmanskost, medikanskt, spanskt och vegetariskt. Dans till DJ, casino och Jack Vegas.

SMAKFULLT HALMSTAD
Verkar vara ett "säkert kort", med en fet buffé och precis i trakterna vid Scandic.hotellet. Bra och sund mat för ett överkommligt pris, 179 kr, barn 10 kr per år upp till 12 år. "Kvällens kycklingfilé med potatisgratäng, kassler med potatis- och äppelsallad, rökt kalkon med Mimosasallad, kryddstekta och marinerade kycklingspett, prinskorv, pannkakor, grönsaksbiffar, varma majskolvar, pastasallad med fetaost, chopskasallad, bönsallad m.m."

Osv Osv Osv.....

Ett tips är annars att gå in på Hitta.se och skriva in, restaurang och Halmstad så får ni upp 171 ställen att välja och vraka bland.
Lena hittade först Lena´s Kebab och sedan Mäster Mats AB, så just nu pågår förhandlingar om det blir kebab eller det dom nu serverar på MM AB haha. Det kanske är friterad ål med kokt potatis och ett glas vatten eller nåt, bäst att välja kebaben....
Och för er som tvekar, lite som på semestern i Ukraina när man inte kan läsa menyn, ja då finns ju ALLTID McDonalds och Max.

//Limpan (2008-07-17)



- FOTBOLLSGOLF, NOT



FOBOLLSGOLF VID NIFSTA GÅRD (ej på bilden)

Idag åkte jag ut med Ludde och Theo till något som heter Nifsta Gård, en ny anläggning med fotbollsgolf och driving-range osv osv. Man åker ut till Gottröra och där svänger man av till vänster mot Skepptuna precis efter Statoil, om man kommer från Norrtälje det vill säga. Men ha inte för stora förhoppningar, för efter en kilometer ser man själva golfbanan två meter från vägen. Och det var ingen vacker syn. Gräsklipparen hade tydligen strejkat, och där fanns inte en enda spelare ute bland alla "hålen", totalt öde.
- Va? Är det det här, sa Ludde.
Theo fnissade och jag frågade om dom ville spela, varpå killarna snabbt svarade med ett nääää....
Så vi vände vid deras "gård" med parkering för fem bilar och siktade tillbaka mot Norrtälje igen.

I bilen på vägen hem kom grabbarna överens om att ta ett parti minigolf istället, så vi stack upp till Granparken och löste ut varsin klibbig klubba och hackade oss igenom banorna. Hur det gick? Ludde slog sju på sista banan och kom därför sist, 73 slag. Theo gick runt på 69 och gick ner på knä och sträckte armarna mot skyn (lätt överdrivet ;)
Jag själv? 47, är väl inte mitt bästa någonsin kanske, men helt klart liiiiite bättre än min sons i alla fall hehe

Förresten, glömde att säga att Nifsta hade en liten skön mix av "evenemang" där ute, eller vad sägs om följande:
Hund-dagis, motorträffar, drive-in-loppis, bröllop och Sveriges billigaste golfbana, femtio spänn för nio hål. Ja ni hör, det är bara att välja och vraka.

Ni som inte orkar ut och spela, kan ju alltid gå en runda här och försöka slå mig. Lycka till ;)
Skriv in ert resultat i kommentarer om ni lyckas slå mig.....


- HALMSTAD LAXACUP



BOENDEFÖRDELNING KLART I HALMSTAD

Så var det då klart hur boeendet ska bli i Laxacupen, och det klart bloggen är först med dom nyheterna. Det blir som nästan alla andra lag, sova i Sannarpsgymnasiet, (destination anges till Kristinehedsv 2, denna adress är den närmaste sökadressen, ca 200 m från slutmålet).
Och om man ser till var planerna ligger så gör det ju ingenting. Bara några hundra meter bort ligger närmsta gräsmatta, inte ens uppvärmningsavstånd med andra ord. Tyvärr så har ni -92:orna i samma skola, men dom är ju i alla fall inte bättre än er i fotboll. Påpeka gärna det, ni spöade ju också Bajen, men till skillnad mot dom så lirade ni oavgjort mot STORA Gnaget ;)

Om ni klickar på länken här ovan så ser ni var grabbarna sover och om ni zoomar ut kanske ni hittar erat eget hotell, så får ni lite koll på avstånden. Halmstad är ju inte så där jättestort, men om man är van vid Norrtälje så är det några gator till om jag säger så. Men ni som sover tex vid Scandic och och de andra centrala hotellen har ju bara bron och typ en "halvmil" att gå... undrar om dom hyr ut cyklar i stan hehe. Här kan ni se samtliga hotell i stan.

Förresten, Tompa kan ju börja goggla på pilsner, STORA pilsner, så får vi se var vi hamnar när det är dags för oss vuxna att fylla på vätska hehe.
Och ni som är nyfikna på att spana in Örjans Vall (ett begrepp inom svensk fotboll, enligt HBK själva hehe), om ni ska kolla in Halmstads BK - Trelleborgs FF på lördagen så kan jag ju informera om följande fakta:
- Halmstads BK fick 1-1 mot serieledande Kalmar FF på bortaplan, men blev bestulna på vinsten av en pajas till domare... i 90:e minuten!!!
- Trelleborgs FF däremot fick 1-1 i 93:e mot Djurgården. Självklart så var väl det rättvist, eller hur?!
- Heja på TFF, Kristian Haynes, Fylle-Thylle och Norrtälje-bekantingen Bjurström.
- Och avslutningsvis, två små filmsnuttar här nedan, kolla och "njut" ;)

 
(Fin-besök på Örjans Vall, Gnaget hälsar på. En läsk till den som hittar mig på läktaren)


 
(Och en fin liten visa om Halmstads-fans... men dom finns ju INTE ;)

//Limpan (2008-07-12)

- FIASKO-VARNING



BRISTANDE KUNSKAPER INOM HTML ÄR INTE KUL


Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att EM-omröstningen fortfarande synd klart och tydligt i marginalen, men jag får inte bort "skiten" haha. Så jag får helt enkelt hoppas på hjälp framöver av någon specialist inom HTML.
Jag "råkade" liksom ändra om i själva grundmallen och vips så sitter man där med grejor som man egentligen inte vill ha. Det syns även högst upp på sidan, en skum text med  "-26 Dagar kvar till nästa match, Östhammar - BKV"... skumt!
Ja ja, det är som sagt var inget att göra åt just nu, jag och ni får helt enkelt stå ut med eländet. Ska försöka att inte slänga in så mycket tingel-tangel, man förstör mer än förnöjer.... sorry alla!


(känner mig lika "ägd" av blogg.se, som när jag låg det militära som attackdykare)

Nä nu ska jag ha semester och det ska bli skönt efter drygt 2000 mil på svenska vägarna sedan mars månad, lite trött på att nöta runt i smålands-skogarna där jag mestadels har varit. Var faktiskt i Emils hem-by för någon vecka sedan, ni vet, Lönneberga hehe. Nu får Chryslern stå parkerad fram till vi alla ska ut på E4:an igen och ner mot Halmstad och för vår del även till "Dejlige Dänemark". Måste ju passa på att bunkra lite också ;) 


(EEEEEEMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLL.......... )

Tar en hel del "udda" bilder när jag far omkring på jobb, ska kanske lägga upp några till lite senare, jag återkommer.
Ha en skön semester ni som har det alltså, ni andra.... OWNED!!!! ;)

(Limpan 2008-07-09)


- HALMSTADS LAXA CUP



LOTTNING - ANALYS - OCH EN ENKLARE KARTLÄGGNING AV MOTSTÅNDARNA

Så är då äntligen lottningen av Laxa-cupen upplagd till allmän beskådning, klicka här så kommer ni direkt till deras hemsida där alla lagen/grupperna och en massa annan fakta finns.
BKV hamnade i samma grupp som Eskilsminne IF 1 från Helsingborg, Hovshaga AIF från Växjö och Laholms FK. Tydligen så finns där en ledig plats till i gruppen, vilket ju kan innebära att ytterligare ett lag kan tillkomma. Men just nu är det alltså fyra lag och dessa har jag kollat runt lite på, deras hemsidor, tabellpositioner och matcher osv.




Vi börjar med gul/blåa Eskilsminne IF som grundades 1929, som alltså kommer från Helsingborg, "Henkeland". Och här finns lite lite mer fakta om just stadsdelen Eskilsminne.
Här är lite mer Information om klubben, och här nedan har ni en liten bild som jag hittade på deras hemsida.


(Eskilsminnes spelartrupp innan/efter träningspass i januari)

Man kör med två lag i två serier (precis som vi) och så här ser de respektive tabellerna ut i dagsläget. I den ena ligger man sjua med bara sex poäng och är därmed 9 poäng bakom serieledarne Ramlösa Södra FF, och i den andra femma med elva poäng, åtta pinnar bakom Ekets GoIF 

P14 NORDVÄSTRA GR.A - (P14 NvA)
1Ramlösa Södra FF 1 650114-3
15
 
2IK Wormo 741220-9
13
 
3Häljarps IF 641115-13
13
 
4Gantofta IF/Vallåkra 73139-24
10
 
5Förslöv/Grevie 73048-12
9
 
6Ödåkra IF 621311-14
7
 
7Eskilsminne IF 1 520316-9
6
 
8Mörarps IF 60068-17
0
 

Eskilsminne - Gantofta IF/Vallåkra  8-0
Eskilsminne - Häljarparp IF  5-1
Ramlösa Södra FF - Eskilsminne  3-1
IK Wormo - Eskilsminne  3-1
Förslöv/Grevie - Eskilsminne  2-1

P14 NORDVÄSTRA GR.C - (P14 NvC)
1Ekets GoIF 761020-4
19
 
2Salamis/Strövelstorp 751125-4
16
 
3Ramlösa Södra FF 2 741216-12
13
 
4Vejbyslätts IF 732218-13
11
 
5Eskilsminne IF 2 732211-10
11
 
6Svedberg/Väsby 721415-15
7
 
7Råå IF 71069-38
3
 
8Hyllinge GIF 70076-24
0
 

Svedberg/Väsby - Eskilsminne IF  1-2
Eskilsminne IF - Salamis/Stöveltorp  0-2
Ekets GoIF - Eskilsminne IF  3-0
Hyllinge GIF - Eskilsminne IF  1-3
Eskilsminne IF - Ramlösa Södra FF  1-1
Väjbyslätts IF - Eskilsminne IF  1-1
Eskilsminne IF - Råå IF  4-1





HOVSHAGA AIF

Blå-klädda Hovshaga, eller HAIF som man kallar sig själva, grundades så sent som 1986 och kommer från smålandsmetropolen Växjö. Kanske mest kända för att vara Niklas Jihdes moderklubb, ni vet han innebandyspelaren i Gnaget ;)
Tyvärr så år deras hemsida under uppfräschning, men dom finns på Laget.se så där kan ni läsa mer om dom. Eller om ni vill kolla om och var Hovshaga ligger så kan ni klicka här.
Laget ligger på en femteplats i tabellen med fyra segrar och lika många förluster, 11 poäng efter serieledande Alvesta GIF.

P 94 - S 1

Alvesta GIF 1
972036630
23
Sandsbro AIK 1
761029425
19
Hovmantorps GOIF
961224186
19
Ljungby IF 1
941419136
13
Hovshaga AIF
84041920-1
12
Tingsryd/Väckelsång
83141418-4
10
Ryssby IF
830517170
9
Furuby IF
83052529-4
9
Östers IF 2
81071138-27
3
HiTS United
81071243-31
3

Hovshaga AIF - Sandsbro AIK  1-6
Östers IF 2 - Hovshaga AIF  2-4
Hovmantorps GoIF - Hovshaga AIF  2-1
Hovshaga AIF - HiTs United  5-0
Furuby IF - Hovshaga AIF  3-4
Hovshaga AIF - Alvesta GIF  0-3
Tingsryd/Väckelsesång - Hovshaga AIF  2-3
Hovshaga AIF - Ljungby IF  1-2




Slutligen vit/svarta Laholms FK från Halland, som grundades 1957 och har en sann supporter i Björn Hellberg ("På Spåret"). Läs mer om staden Laholm här.
Information om p 94 är svårfunnet på nätet, laget-sidan verkar död och på deras hemsida är det nästan lika tomt och tyst, hittade dock en liten bild som ni kan se här nedan.




Halmstads BK 11191131-526
28
              
BK Astrio 11081147-2423
25
              
Vinbergs IF971131-922
22
              
Snöstorp Nyhem FF 11252524-240
17
              
Stafsinge IF 1041523-25-2
13
              
Falkenbergs FF 1933328-1810
12
              
Onsala BK 1932417-134
11
              
VGLT 1022624-43-19
8
              
Skrea IF 1 1122714-33-19
8
              
Laholms FK 1022622-51-29
8
              
Åsa IF1121819-35-16
7
              

Laholms FK - Snöstorp Nyhem FF  1-4
Skrea IF - Laholms FK  1-3
Åsa IF - Laholms FK  5-3
Laholms FK - Falkenbergs FF  1-13
BK Astrio - Laholms FK  5-5
Laholms FK - VGLT  5-5
Halmstads BK - Laholms FK  6-0
Laholms FK - Vinbergs IF  2-9
Stafsinge IF - Laholms FK  0-1
Snötorp Nyhem FF - Laholms FK  3-1

RSS 2.0