- THIS IS IT, BYE BYE


BKV PÅ VÄG FRAMÅT - JAG STÄNGER NU NER DENNA BLOGG OCH GÅR VIDARE

För er trogna läsare så presenterar jag nu den nya bloggen,
något skabbig och lite skamfilad men det kommer att bli bättre, jag lovar. Den här gamla "stackarn" kommer att ligga kvar och pysa lite men målet är att den nya bloggen ska ta över det hela. Så välkomna att titta in till det "NYA BKV", bloggen som kommer att ha örn-koll på lagen, motståndarna och domarna. Slå på volymen och lyssna på den underbara låten en sista gång och klicka sen in på denna länk.... http://bkvblogg.blogspot.com/

TACK ALLA BLOGG-LÄSARE... men bli aktiva, ALLA ÄR VARGAR, ALLA ÄR BKV!!!


- POJKALLSVENSKAN OMG 1


POJKALLSVENSKAN FÖRSTA OMGÅNGEN - ENKEL SAMMANFATTNING

Tabellen ser ju inte så där himla bra ut just nu,
efter raset senast mot Boo. Men det återstår ju en hel del matcher och jag vet ju att grabbarna brukar vara lite "slow-starters". På söndag väntar bortamatch mot Enskede IK som spelade oavgjort borta mot gotländska FC Gute, tre poäng där och BKV är med i striden igen. Så upp på tårna nu grabbar!! Jag går ut stenhårt och tippar redan nu... 3-1 till BKV ;)

I övrigt så noterade jag att, det verkade ha varit små-stökigt mellan Syrianska och Assyriska igår, åtta varningar och två utvisningar. Vet inte om det är mycket men om man räknar ihop samtliga matcher så blev det 21 gula och 3 röda i första rundan. Lite skumt också att det bara blev totalt 8 hemma-mål mot 14 gjorda av bortalagen. Men som de flesta vet... det brukar jämna ut sig i längden.



- SAY NO TO DIVING



BKV.BLOGG HÄNGER UT NÄSTA "DIVER" - DANI ALVES, BARCELONA

Om ni såg det senaste El Filmico
så lär ni ju inte ha missat Alves dykning efter Pepes attack. Klockren dykning igen. Och det är ju såååå trist att det är så mångas förebilder i de högsta ligorna med monster-löner som håller på att förstöra sporten. Min och DIN sport.... FOTBOLL!

Att sen Peppes dobbningsförsök misslyckades är ju en annan sak, så domarens viftande med det röda kortet var kanske inte helt fel i alla fall. Men där tycker alla olika beroende på klubbtillhörighet osv, så även jag i vissa matcher hehe. Men ibland är det faktiskt befogat med rött kort trots "miss" av "anfallaren"
Men filmningen.... argh!! VÅGA VÄGRA DYKA!!





Träffar han Alves eller inte?


- TORSDAG 12/5


SÅ VAR DET KLART - PEKING KOMMER DEN 12/5

Boka in torsdagen den 12:e maj kl 19.30 på en gång,
inga ursäkter godtas ;) Personligen kommer jag att ta två dagars semester för detta, allt för att få se en spännande match som ju kan betyda hur mycket som helst för föreningen. Styrelsen kanske rent av kan locka med något om det går som alla vill, att Vargarna vinner ;)

Allvarligt, hur kul är inte detta,
ni får bara inte missa det. Och jag är övertygad om att BKV inte lider av ett dugg respekt, och att man kommer att kämpa tills man spottar blod. Nu får ni kliva fram grabbar, gör detta till ert livs match... so far! Allt eller inget... nu eller aldrig... ALL IN!!!
Och om det nu skulle "råka" bli 0-1 ja då kanske min kina-puff åker fram, men dock kastad från peking-sektionen så klart ;) Fatta ironin nu, ok!!!

Tre flyktiga minnen från bkv.blogg.se:
- 1982, bortamatch i Norrköping, Dala hänger två och AIK vinner med 3-2, hela stan sjöng.
- 90 eller 91? AIK vs IFK Norrköping.... 1-4, 1-3. Tungt år.
- Svenska cupen 1999, Ola Andersson... och Kleber, Sveriges första filmare ;)



ps. V.I.P läktaren bokad av en exalterad hobby-fotograf med snålvatten i mungiporna,

- IFK NORRKÖPING




LOTTNINGEN KLAR I SVENSKA CUPEN - BKV MÖTER "PEKING" I 3:E OMGÅNGEN

Som ni säkert redan vet om så blev det alltså IFK Norrköping
som lottades mot BKV Norrtälje i tredje rundan av Svenska Cupen. Och speldatum är satt till antingen 11:e eller 12:e maj i Norrtälje. Extra skoj att "peking" leder Allsvenskan, i alla fall just nu ;) Jag bara MÅSTE se till att vara hemma till dess, men inte kan det väl gå vägen igen... eller? Förresten, det är väl en som är nöjd med lottningen just nu, eller hur Bergh hehe.

Hela lottningen:
Älmhults IF/Östers IF - BK Häcken
GIF Sundsvall - GAIS
Karlslunds IF HFK/Åtvidabergs FF - AIK
Vasalund IF - Mjällby AIF
FC Trollhättan - Trelleborgs FF
Sirius - Kalmar FF
IF Brommapojkarna - Gefle IF FF
IFK Värnamo- IF Elfsborg
IFK Luleå - Djurgården
Falkenbergs FF - Syrianska FC
Ljungskile SK - Örebro
Jönköpings Södra IF - Malmö FF
IF Limhamn Bunkeflo - IFK Göteborg
Landskrona BoIS - Helsingborg
BKV Norrtälje - IFK Norrköping FK
Karlstad BK - Halmstads BK


Tre matcher från Div 2 Norra idag....
Rotebro - Sollentuna  2-0 (!)
Enköping - Kvarnsveden  2-1
Strömsberg - Sandviken  1-1


För att tala om något helt annat än fotboll, så var jag alldeles nyss ute i mörkret med bilen och "jagade" vargar. Ludde kom hemspringandes med stirrig blick och andan i halsen.... VARG... två... där ute... nere vid sjön... JOOOOO... sant.... Så vi var ju bara tvunga att ut och varg-spana runt byn, och jag förstår att han blev lite skakis, för här uppe är dom både större och starkare än där hemma. Men vid vinst över Norrköping så vet det f** om det stämmer längre. Om vi såg några, nej men skenande rådjur och en skäggig tysk som stod där i regnet och mörkret och svammlade om "zwei hunten, zwei wolfen". Vi vevade upp och drog till stugan, ska bli skönt att åka hemåt imorgon igen... för jag tror inte Orup vet vad det verkligen innebär hehe




- PREMIÄRFÖRLUST



STORSTRYK I PREMIÄREN - POJKALLSVENSKAN BÖRJADE INTE BRA

Trodde inte riktigt mina ögon
när jag läste att BKV U17 förlorat med 1-5 hemma mot Boo FF, och det efter 0-1 i halvlek. Undrar vad som hände egentligen, jag är ju liksom 100 mil bort, men ni som var där får gärna berätta senare. Tråkigt att premiären gick så galet, men ska man ska ha någon chans att vara med och slåss om topp-placeringarna i serien så måste full fokus plockas fram nu. Hoppas verkligen att det tände till i många skallar nu, och att killarna redan nu sitter hemma med knutna nävar och längtar till Enskede nästa söndag. Uppryckning a´la fett då...

Herr Ordförande såg i alla fall matchen och hade skrivit ihop några rader på "laget", det kan ni läsa HÄR. (Boo skrev sparsamt HÄR.) Sen att man fick höra att motståndarna lät käften gå och snattrade på som vissa dryga stockholmare brukar göra, det är sånt får man tåla... eller så smäller man på som jag gjorde ;) Käka ett sista påskägg nu och glöm det här eländet, det finns dom som har det värre. Kolla bara på djurgården och IFK tex, huvva!!

Övriga resultat:
Huddinge - Lidingö  3-3


- GLAD PÅSK



BKV-BLOGG.SE ÖNSKAR GLAD PÅSK - Å SKÅL

Satt och filosoferade lite
 så här på långfredagen efter en grillkväll i norrland, och kom då att tänka på ett par saker som jag bara måste få säga innan jag drar ner till bya-krogen med risk för att uppleva "Jägarna" live.

1. GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA!!
2. Lycka till imorgon BKV U17, spöa Boo!!
3. Termometern visar just nu nollgradigt
4. Grattis till hela Göteborg idag också, Glenn har ju namnsdag och så heter ju alla där.

Vi ses snart igen, vare sig ni vill eller inte ;)



- TUNG FÖRLUST



SPÅRET VÄNDE OCH VANN - DET ÄR BARA ATT SLICKA SÅREN

Sitter mitt uppe i de norrländska skogarna
med ett bredband som är lika uselt som IFK Göteborgs startelva. Men jag har tack vare mobiler och olika nätleverantörer lyckats följa både BKV och AIK, om än med ständiga buffringar. Usch!! Och ännu ett "usch" för dagens förlust mot Spårvägen, trots att "Armen" gör så att BKV tar ledningen i 36:e minuten. Men Spåret gör två snabba inom ett par minuter i andra och verkar ha tagit över matchen. Jag sitter här och bankar näven i bordet, sliter mitt hår *host*, och skriker ut mot den mörka skogen... "VARFÖÖÖR!!" Och då hör jag i bakgrunden att det även blir 3-1 på övertid....

Men jag är förnuftig (ibland) och insåg ju att detta skulle bli svårt, Spårvägen är bra. Men det känns ju lite surt när man leder matchen i över sextio minuter, plus att motståndarna får en man utvisad. Men det är bara att bita ihop och komma igen. Tagga upp som f** nu gubbar, tänk igenom och tillbaka, och ge Västerås en riktigt batalj i nästa runda. Välkomna hem... vi tycker om er i alla fall ;)

- Bella, synd på din ribb-träff
- Tobbe, sätt dom nu!!
- Bullen, ryggskott? ;)
- Lennart, kanonjobb med live!

Det som räddade min dag var ännu en missad match, den för mig "årets match", varje år.... AIK 2 - IFK Göteborg 0. Nisse på skallen och I Bangura från 30 meter, gör att Gnaget är med där uppe i topp just nu.
Kan dom kan vi!!!

ps. Ja bilden är långsökt haha

- SNART KANSKE



NY BLOGGSIDA INOM KORT - VI KAN VÄL PROVA I ALLA FALL

Har försökt göra en ny blogg nu
under en tid, men jag blir INTE nöjd med det hela. Funderar på att köpa en domän istället och göra en hemsida, men det blir väl nästa projekt... till "ettan" kanske ;) Nåja, vi provar så får vi se om det fungerar som det ska, men jag vore grymt tacksam om ni säger till på stört om det är något som inte verkar fungera, eller om det är felskrivet/saknas. Och självfallet så tar jag mer än gärna emot tips och råd om sidans framtid... vad kan tas bort,, vad kan läggas till, vad vill ni ha och inte ha osv. Fungerar det inte som det ska så byter jag tillbaka bara... "Ingenting e omöjligt"....

Jag vill ju att den ska bli klockren.

Håll koll i påskhelgen (tror jag)... och på tal om det, GLAD PÅSK PÅ ER!!






PS. Nu är det i tidningarna också, men bkv-bloggen var först hehe... filmaren


- A DIVER



JAVIER "CHICHARITO" HERNANDEZ - MANCHESTER UNITED

Jag vet inte om ni såg kvällens Premier League Match
mellan Newcastle och Manchester United. Men om ni gjorde det så lär ni inte ha missat årets filmning...ar. Två rå-feta sådana av samma kille, jag orkar inte ens nämna hans namn en gång till. Han provar en gång när domaren står fem meter bort men slipper kort för filmning, hur är det möjligt?? Men andra gången han "svanhoppar" så åker han dit, någon slags kompensation antar jag. Men han borde alltså ha blivit utvisad... för att ha försökt fuskat till sig två straffar (!)
Ja jag vet, ALLA filmar hit och dit, det "tillhör" ju sporten säger en del. Men jag är nog i så fall en av de få "Old School" som får sura uppstötningar när jag ser sånt... det är ju inte ens "snygga" filmningar haha.

"Den Moderna Fotbollen" är inte alltid så där himla kul tycker jag. And God bless a good tackle!


- FUNDERSAMT



GRYMT RÖRANDE - NICK VUJICIC

Pratade idag med en arbetskollega
om min halvbrutna tumme och hur jobbigt det var att hålla i ratten, öppna en flaska osv. ja ni vet lite smågnälligt så där. Och av en ren slump så ramlade jag på det här klippet nu på kvällen. Och efter att ha sett det så kommer jag aldrig mer att klaga på en öm tumme. Vilken kille!!

Ja det var inte så mycket BKV, men det finns andra saker här i livet också liksom. Men ok då, här kommer tabellen för div 2 Norra Svealand, för visst ser det lite trevlig ut så här efter första omgången ;) Det blir ju betydligt tuffare nu, två bortamatcher i rad och det mot Spårvägen och Västerås... huvva!!

ps. kvällens match Västerås IK - Enköpings SK slutade 0-1... och 525 åskådare pröjsade 80 spänn att komma in. Snacka om rånade på 42.000! Men jag personligen tycker ju inte att resultatet var helt oväntat direkt.



- NYA BILDER



DAGENS MATCH UR ANDRAS ÖGON - VEM GILLAR INTE ATT SE BKV

Jag kan bara buga och bocka, tack Sofia för bilderna
. Det är det här som gör BKV så starka, lagbyggnad, samhörighet och glädje... vare sig det gäller spelarna på planen eller dom som jobbar i tysthet runt omkring. Och jag tror banne mig att vi alla börjar känna det, eller hur ;) Vad vore Limpan utan Bullen, och vad vore Bullen utan Limpan? Humor!

Tack SofiA!!

PS. GLÖM INTE....
att läsa div2.se, och deras omröstning om vilka som vinner serien. Jag har dock en liiite annan känsla men jag ligger lite lågt med den i ett par omgångar... men är inte Sandviken och Enköping lite underskattade av röstarna? BKV tvåa... ja det skulle "smaka fågel" det hehe. Har vi råd att gå upp ;)

















- VINST I PREMIÄREN

BKV VANN I PREMIÄREN - FALUN FICK LÅNG RESA HEM

En HÄRLIG vinst så här i match ett
, och det mot Falu FK som ju ändå är rankade topp-fem av många.
3-1 låter mycket med tanke på rapporterna om matchen, som tydligen inte var BKV:s bästa i år. Men åter igen så segrar lagmaskinen BKV Norrtälje, det tyder på styrka och känsla. Martin i högfrom gör ju ingenting heller liksom, två baljor idag varav den ena på straff. Och Lill-Bella smällde visst in en också... Perre räddade dagen ;)

Några övriga matcher idag:
Gusk - Strömsbergs IF  1-1
Sandvikens IF - Spårvägens FF  2-1

Här kommer några bilder.... Stort tack till Perre för dom ;)
















- JUNIORERNA VANN



TRÄNINGSMATCH MOT IFK TÄBY - OCH UDDAMÅLSVINST

Har fått färsk rapport
om att BKV tvålade dit IFK Täby i dagens träningsmatch med 2-1. Och att grabbarna gjorde det bra. Trodde väl inte heller att Täby skulle ha någon chans, men man vet ju aldrig liksom. Jag återkommer med mera senare, har noll koll tyvärr....



Gissa vem som coachade Täby.... svar imorgon ;)

- SERIEPREMIÄR



NI SOM KAN - GÅ DIT

Missa inte morgondagens seriepremiär
mot gänget från Falun, för är ni hemma och lediga så kräver jag att ni som läser detta står där och hejar fram BKV. Nu ska BKV Norrtälje vinna ALLA hemmamatcher, eller åtminstone inte förlora någon av dom, ska vi sätta det som säsongens mål? Grabbar och Bullen, kämpa nu... KRIGA!!

Missa inte heller juniorernas träningsmatch mot IFK Täby kl 12.00. Men tyvärr så saknas några pjäser på planen av diverse orsaker, som vanligt. Ludde fy skäms haha

Lycka till alla, jag håller tummarna stenhårt för BKV NORRTÄLJE!!!!

ps. Foton någon? Jag är ju i Skåne... ;)

- MÅLVAKTSMÅL



BULLEN - SE OCH LÄR

Så här kan man ju också göra mål
, men ok, lite flyt har han ju haha

På tal om något hel annat, jag har precis sett det senaste programet av "Nollåtta Fotboll" på Fantv där man kort diskuterade matchen mellan BKV och Hammarby. Ledsen grabbar men ni är ett gäng som bara kutar framåt tre gånger i en match, om det går bra hehehe.... Bajen-killen John sågar alla som vanligt, och hyllar bajen (som aldrig vinner). HÄR kan ni kolla, men det är ett långt program och väldigt lite BKV. Orkar ni inte kolla så kan man väl enkelt sammanfatta det hela med att Hammarby äger BKV och blabla... märkligt då att dom åkte hem med 0-1 ;)

På tal om andra lag än BKV... AIK. Två matcher nu och inte ett insläppt mål (nu kommer det väl att rassla som f**), och ja ni vet ju att jag bara älskar vattentäta försvarlinjer. Att hålla nollan betyder MINST en poäng och ej förlust, och jag personligen skiter i sambafotboll och klacksparkar. Jag kan ju le med hela ansiktet även vid en 0-0 match, men det var länge sedan jag log så mycket som i söndags efter 3-0 mot Mjällby. Får se om man ler efter matchen mot Ellos i helgen hmmm

- DAMERNA VANN



BKV BESEGRADE HÄVERÖDAL - SLUTRESULTAT 4-2

Tjejerna spelade träningsmatch mot en utav seriemotståndarna idag, nämligen Häverödal. Och om man läser coachens referat här nedan så låter det ju som det var en helt ok matchinsats. Bra jobbat brrudar!! Själv satt jag på Råsunda och njöt i solen medan AIK spöade skiten ur Mjällby AIF, det var också helt ok faktiskt ;)
Puss till Lena för bilderna..

ps. Fick precis veta att BKV U17 vann borta mot FC Djursholm... Snyggt jobbat grabbar. Och tack till er som körde och stöttade killarna denna sena söndagskväll. Minus till deras tränare som inte kunde acceptera en förlust och skaka hand, trist!

(saxat från damernas sida som finns här)
Dags så för en träningsmatch mot Häverödals SK, med en hel del prestige inblandat, särskilt för coach Sojja som spelat i HSK i flera år. Och före matchen erkände coach att hon var ganska nervös också... Vi pratade om att ta tag i matchen direkt, gå in tufft i närkamperna och verkligen visa "var skåpet ska stå". Men redan på uppvärmningen kliver vår lagkapten av banan och "tackar för sig" med ont i hälen, och de första 5-10 minuterna av matchen får vi knappt låna bollen av HSK. Hur ska detta sluta egentligen..? De skapar dock inga heta målchanser, och vi spelar upp oss allt efter att minuterna går och matchen jämnar ut sig. I 24:e minuten får vi en frispark från ca. 20-25 m, och jag plockar upp dosan till klockan/poängtavlan och säger: "-Nu gör Runken mål, lika bra jag är beredd med dosan..!" Och Runken lobbar in bollen i mål, målisen är visserligen på bollen men kan inte hålla den. Minuten senare får vi ett gult kort för att en spelare svurit ( så att domaren hörde och såg vem det var...). Ytterligare några minuter senare får HSK en hörna, och i mina ögon är hörnan dålig, låg och kort, Mille gör en benparad(?), bollen studsar hit och dit och på något sätt letar den sig in målet... Men vi deppar inte ihop utan jobbar på som vi har gjort hittills, och jag tycker att vi för matchen och har mer boll än HSK. Och vårt slit lönar sig, i 40:e kommer Jessica runt på vänsterkanten, framspelad av Sara, och avslutar mellan målvakten och första stolpen. 2-1 till BKV i halvtid!

Andra halvlek börjar som den första, HSK har mycket boll och trycker på, och vi får mest slå ifrån oss. De har också flyttat upp mittbacken på mittfältet, förmodligen för att försöka vinna mer bollar på mittfältet? Men precis som i första kommer vi igen när den första anstormningen lagt sig och vi börjar spela vårt spel och skapa lite lägen. i den 62:a minuten slår Sara en boll i djupled mellan HSK:s backar, och Andrea snappar upp den och kommer i princip fri med HSK-målisen, väntar ut henne och avslutar iskallt vid målisens högra stolpe. Vi hade ett precis likadant läge några minuter tidigare, men då var HSK-försvaret aningen snabbare än oss. Men säg den lycka som vara för evigt, 1 minut senare reducerar HSK till 3-2. Vi hade förmodligen inte firat färdigt Andreas mål, för det gick alldeles för lätt för HSK att komma igenom och göra mål. Men vi är fortfarande det bättre laget, och vi fortsätter att SPELA fotboll. Och bara några minuter senare får Jessica bollen på högerkanten ( en misslyckad rensning efter en BKV-hörna..?) och drar till, MED VÄNSTERN, och bollen seglar i en vid båge över alla utespelare och målisen och ramlar ner i det bortre krysset. HSK gör ett sista försök att trycka på för reducering ( och ev. kvittering ) mot slutet, men vi håller ihop laget och spelar ett bra försvarsspel och kan rida ut den stormen också.

Det enda jag tycker HSK gör bättre än oss idag, är att de ligger närmare oss och är "på oss" mycket snabbare när vi har bollen. När de har bollen så ligger vi allt som oftast lite längre ifrån motståndaren, och ger dem på så sätt lite extra tid att behandla bollen. Men även där blev vi bättre och bättre ju längre matchen led. Jag tycker att vi vinner för att vi inte fegar ur och viker ner oss mot ett lag som spelar tufft, och fortsätter att spela vårt spel, även om vi då och då är tvungna att bara slå ifrån oss... En riktig kämpainsats av hela laget. Eller, precis som vi sa före matchen: Vi visade var skåpet ska stå! Och jag kan meddela att det var en mycket lättad coach efter matchen..! =D

Dagens citat: "-Men jag kommer inte så långt!!!"
Vi ville att Runken skulle slå ut bollen till Julia på vänsterkanten, men Runk sa att hon inte kommer så långt, och slår sen iväg bollen dubbelt så långt istället... ( Eeeh, va? Vad sa du alldeles nyss..? )




















- MISSBILDADE VARGAR



BKV.BLOGG.SE AVSLÖJAR - MEN VÄLJER ATT "MÖRKA"

Fem missbildade vargar i dagens a-trupp
, skottskadade och utan pung-kulor springer dom omkring där ute på planen. Ni undrar säkert vilka dom är men för sammanhållningens skull så tiger jag med sanningen. Men om ni kollar in Henkes vattenflaska med den där överkorsade masken på så, ja jag säger inget mera.... Dock verkar det som Tobbes kulor fungerar i alla fall hehe..... Ja jag vet, riktig b-humor ;)

- RIALA UTKLASSADE BKV



BKV VÄGDE FÖR LÄTT I CUPEN - RIALA TOPPAR TABELLEN

Jag går inte in på några matchreferat
eller analyser utan låter laget.se sköta det, vet inte riktigt vad jag ska säga. Jo Riala var bra, stora starka och tunga, samt att man ju hade sina tre handikapp-straffar. Lägger man sedan till dom där tre sjukt solklara offsiderna så kan man ju snabbt räkna ut att det skulle bli lite väl svårt att vinna det hela. Men tio mål bakåt känns ju inte så där jättekul direkt. Nä det här måste ni glömma fort... gör som bajen-fansen, dom låtsas som om att cupen aldrig fanns, och nu ska man vinna serien skitenkelt.

TRE SNABBA PLUS
- Riala, topplag i årets div 5
- En bra genomkörare för många av juniorerna
- Eeeeeh... det regnade i alla fall inte




Herr ordförande med silvertejp i näven, orkanen hade slitit sönder sekretariat-båset


Herman flyger förbi


Skönt att se Axel tillbaka, men vad var det där på skallen?


Riala Volleybollklubb


Simon i full speed


Glada miner, det stod ju 3-1 på tavlan.... men det var Riala som hade hemmaplan ;)


Vet inte vad som hände, men det såg ju inte så bra ut. Krya på dig grabben.


Svecke blir rånad vid hörnflaggan


Tänk er själva, 200kg i 50 km/tim... rätt in i en junior. AJ!


Niklas hade köpt den nya ryggsäcken "Riala"


Anton är borta nu, men Jonas tillbaka från AIK... lite trist debut bara


En inhoppande Ludde som ser ut att längta efter nästa match... usch

- BKV 1, VÄRMDÖ 3



JÄMNT OCH TÄTT - NÄR BKV MÖTTE VÄRMDÖ IF

Här kommer det några färska bilder
från dagens träningsmatch mellan BKV Norrtälje och Värmdö IF. Sitter dock här fortfarande och grämer mig lite över att det inte stod 2-0 vid halvtid, för då hade slutresultatet blivit helt annorlund (konstigt haha). Men sen får dom där billiga straffen och vips så står det 0-1. Värmdö blir tyngre och BKV får inte riktigt riktigt till det, och med den där sjukt starka blåsten är det inte heller helt lätt att spela. Jag är inte orolig inför premiären för jag tycker det ser riktigt bra ut. BKV har fått till en lagmaskin och med rätt del på plats så ser det ur som grabbarna inte behöver oroa sig för något motstånd. Bra jobbat idag gubbs!!

TRE SNABBA PLUS:
- Bullens ersättare Sebbe gör det bra
- Hautas ersättare Janne gör det bra
- Domarna var bra



Stilstudie på Kim


Linus har bråttom bråttom


Tobbe helt förstörd efter att sumpat 1-0 målet


Henke får ett gult som vanligt ;)... "dom dras som en magnet mot mig"


Linus på linjen


En Värmdö-spelare... och?


Skoog gör A-lags premiär


Va f** händer här?


Kolla in dojan på Värmdö-spelaren, coolt!


Fladder-Kalle


Och så fick Tobbe sin revansch till slut


Kim krigar och krigar, bra match idag


Henke på hög nivå

- DUBBLA TORSKAR



TVÅ TORSKAR FÖR BKV - DET VAR EN TUNG DAG IDAG

Kom precis hem efter en dag på Sportcentrum i den SVINKALLA blåsten, avgå våren. Och vad fick man se då... jo Riala - BKV *host* 10-2 *host*, och sen BKV - Värmdö 1-3. Första matchen var det inget att snacka om, Riala var överlägset BKV:s juniorer och med sina tre straffar, och tre solklara offsidemål så var den matchen omöjlig att vinna. Herrarna däremot hade 0-0 efter första halvlek och två missade frilägen, men i andra lyckades Värmdö göra tre mål (1 straff) och BKV bara ett. Ett lite slitet BKV som dock inte behöver skämmas över förlusten, Värmdö var bra och många av de våra hade bajen-bataljen i benen från i onsdags. Lägg därtill att A och D Bellander, Bernström vilades.

Nä nu ska jag värma händerna i ugnen en halvtimme och sen äta lite, så kommer jag med några färska bilder om någon timme. Ha en

- LOTTNING




NÄSTA MATCH I SVENSKA CUPEN - VAD HÄNDER

Jo efter lite snokande och förfrågande
så ser det ut som det kan bli vad som helst, och inte bara en regional lottning. Utan efter omgång tre så är det nämligen "fri lottning" som gäller så var beredd på att det kan bli allt från Åtvidaberg till IFK Göteborg... snälla ge mig IFK!! F** det här har ju blivit riktigt spännande, eller hur.

Och för er matchansvariga så vill jag redan nu släppa en personlig önskning, om ni vill ha bra BKV-bilder så vore en mindre ställning på den sidan där spelarbåsen står en PERFEKT lösning. Solen i ryggen är ett måste, men jag antar att det är IP som gäller nästa gång... tänk er en kvälls-sol, grön gräsmatta och 3000 betalande, najs. Nåja, bkv.blogg.se kommer i alla fall att putta bort varenda AB-fotograf som står i vägen hehe.

Ha en underbar fredagskväll allihopa ;)




ps. "Alla heter Glenn i Göteborg...", men IFK-klacken har inte riktigt fattat att det är en hån-ramsa än haha


- TOBBE




LÄSVÄRD LITEN INTERVJU - SPORTCHEFEN TOBBE LINDSTRÖM

Nu kan ni läsa en liten kortare intervju med alla vår Tobbe, som svarar på några frågor från div2.se. Och för ovanlighetens skulle så verkar han ju väldigt ödmjuk och charmig, man har ju hört sportchefen på planen liksom, då låter det annorlunda hehe. Förresten, han har ju blivit stolt pappa (igen) för er som inte visste om det, ett stort grattis och lycka till med damfotbollen osv. Vi ses imorgon, och då vill jag inte höra något om goda motståndare och trevliga domare ;)

ps. Perre, jag behöver en tjej som kan fota några bilder på dammatchen, och maila... AIK och Råsunda kallar!


- HELGENS MATCHER



SNART HELG IGEN - OCH NYA FRISKA MATCHER

På lördag kommer
Värmdö IF till Norrtälje för träningsmatchande, så det blir alltså åter igen en tuff match. Värmdö som senast vände upp 0-2 till 4-2 mot Råsunda IS och som stundtals visar upp en bra fotboll. Har dock hört att man pratar om gårdagens BKV-bragd och jag kan nästan sätta pengar på att dom kommer att testa den redan duktiga defensiven ännu mer på lördag... men jag har haft fel förr (ngn gång ;). 2-0 trots det kanske?

Men innan dess så spelar Juniorerna match i Upplandscupen mot Riala, en tuff tillställning tror jag. Och det tack vare en massa värdelösa straffar igen, usch!! Och att tippa är därför omöjligt... 4-5, 6-3, 7-7 haha?

Lördag
Upplandscupen, BKV Norrtälje Jun - Riala GOIF, 12.00 på SC
Träningsmatch, BKV Norrtälje Herr - Värmdö IF, 14.15 på SC

Söndag
Träningsmatch, BKV Norrtälje dam - Häverödak, 16.00 på SC
Träningsmatch, Djursholms FC - BKV Norrtälje U17, 19.00 Djursholm

- BILDER, BKV BAJEN



NÅGRA FÅ BILDER FRÅN GÅRDAGEN - OCH BAJEN-CITAT FRÅN DERAS FORUM

Som sagt, jag var ju inte hemma
och kunde därför fota matchen, och tyvärr så hade min vikarie lite dålig snurr på kameran, men några få bilder blev det i alla fall. Det får bli desto fler i nästa match, jag lovar. Förresten, det finns väl redan en massa på alla bajen-krönikor, hemsidor osv. Jag letade lite grann men efter en förlust så är det väl kanske inte lika roligt att publicera en massa... jo synpunkter på forumet fanns det i massor. Läs och garva ;)

"-Har mått skit hela dagen. Kommer att må skit till måndag. En dag jag kommer att tillbringa på muggen fram till matchstart. Sen kommer jag tugga sönder först naglarna, sedan fingrarna. Vid förlust käkar jag upp mig själv och försvinner. Det sista ni kommer att höra ifrån mig är ett: phuitt."

"-Att vi inte gör mål mot Kalle Anka IF är illa, ja. Men det som är ännu mer oroande är att vi inte ens kan hålla tätt mot Kalle Anka IF."
"-katastrofuselt!!!!!! katastrofen är ett faktum. det största svenska idrottsfiaskot sedan Japan 1936 är ett faktum"

"-Kan vi helt enkelt inte byta lag med BKV? Dessa div 2 spelare är ju tydligen bättre än de vi har i vårt A-lag."

"-Var på matchen och Bajen var uddlösa. BKV spela smart och var supereffektiva när de fick chansen. Var fan närmare 2-0 en kvittering för Bajen. BKV måste ha värvat bra inför sitt intåg i tvåan. Har nu slagit ut två div 1 lag och Bajen i cupen.

"-Som jag misstänkte så var Castro tydligen totalt värdelös i denna match. Polarn ringde för 1 min sedan och var fullständigt rasande!"

"-Finns inga bortförklaringar. BKV är ett lag som HTFF:s reserver enkelt ska slå...

"-ETT JÄVLA PAJAS LAG FRÅN DIV 3 !!"

"-BK Vargarna, sicket namn..."

"-Vad är det som händer? Norrtälje??"

"-Norrtälje tsss. Vad står BKV för? by the way"

"-Att sedan gamle Bajen-liraren Peter Hautalahti tränar BKV Norrtälje gör ju inte saken roligare...."

"-Uselt att åka ut mot ett skitgäng"

"-Fy fan va uselt att åka mot ett pissgäng som Norrtälje"


Avd. Pissgäng:
Kom på en sak när jag läste alla syrliga inlägg om vilket skit-lag BKV Norrtälje är, tänk OM.... bajen åker ur och vi går upp, då möts vi kanske i samma serie 2012, ops.




Lindström (den snabbare) mitt i ett anfall


Martin Ekström gör som vanligt en bra match


Den moderna fotbollen, elva man inblandade vid en frispark


Bellander Brothers, bra jobbat grabbar!!


"Vi är öööverallt...."


Skrällen är ett faktum, bajen torskar mot BKV!


Skönt segerjubel efter slutsignalen


Och motståndar"klacken" stökar och är allmänt irriterade


Men innan matchen var det sång och flaggor

- VAD HÄNDE



VAKNADE MED ETT LEENDE - VILKEN UNDERBAR DAG

För er som inte begriper varför så kolla HÄR.
Första laget av 32 som vandrar vidare i cupen, och ni ser ju själva vilka motståndare det kan bli i nästa runda. Och då ska vi inte glömma bort de Allsvenska lagen som kliver in i det hela., tänk om det blir IFK Göteborg tex hehe. Vilka det än blir så kommer det att bli det otroligt tufft, men åter igen....
INGENTING är omöjligt!!

Kolla in depp-intervjun här från Sportcentrums katakomber... snacka om att vara fundersamma.


- JAAAAAAAAAAAAA

(bild borttagen pga AB)

BYE BYE BAJEN - BKV VIDARE I SVENSKA CUPEN - STORT

Klockan är nu 01.15
och jag har precis checkat in på hotell i Jönköping efter en resa från Tyskland, var på väg ända hem men orkade inte sitta i bilen fyra-fem timmar till. Så om ni undrar varför bloggen inte är uppdaterad förrän nu så vet ni varför. Men hela vägen hem så har det ringt Gnagare och gratulerat till avancemanget i Svenska Cupen som BKV lyckades åstadkomma... och det mot självaste superettan-favoriten Hammarby. Och om grabbarna i laget är glada över segern, så är jag ännu gladare, har suttit i bilen och nynnat "Hammarby kan inte vinna" i över 50 mil i alla fall. Men det var väl själva f** att man inte kunde få se bragden, och sett dom där tjuriga fansen efter slutsignalen. Känner säkert igen några av dom också hahaha....

Nä jag ska inte "kasta skit" på bajen, dom kommer säkert igen (sa han ödmjukt). Men vad jag hörde i telefonen så var det ingen tur att BKV vann utan man gör det bra, och det roligaste av allt var ju att målvakts-striden vanns av en suverän "Bullen". Synd att det inte var 15-millars-målisen-Rami vs Jag-pröjsar-bara-jag-få-lira-Bullen. Nä trots Paulinho, Castro, Furuseth, Monterio, Dahl osv, så lyckas dom alltså inte göra ett enda mål på ett div 2 lag, minns också att dom låg under mot Värmdö senaste med 0-2, är det nerv-spöket tro?
"De satte en högre press än vad vi trodde på förhand och det blev ett annat spel än vad vi hade väntat oss", sa Petter Furuseth efter matchen. "Lysande Hauta", säger jag. Fan vad ni gör mig STOLT BKV.... sov gott på er.... efter seger-ölen som jag hörde någon nämna ;) ;)

Några länkar om matchen, men det finns betydligt flera. Underbar läsning och jag hoppas det inte slutar här, för nu vet ni grabbar, INGENTING är omöjligt efter detta. "BKV på framåt..."

Aftonbladet (svagt att inte presentera BKV:s laguppställning också)
BKV slog ut Hammarby... från NT
Fotbollskanalen
Bajens direktreferat... med risk för garv!!!
Vi faller in i deras tempo



ps. Bilden lånad från Aftonbladet, bkv.bloggs egna vikarierande fotograd sover sött just nu. Det kommer mera imorgonkväll ;)


- BKV, KÄKA TAGGTRÅD



KROSSA BAJEN IMORGON NU- GÖR SOM LUDDE, KÄKA TAGGTRÅD

Sitter här på ett sketet hotellrum i Malmö
och känner mig skitnervös inför morgondagen, även om jag som många andra kanske inte direkt trot på vinst. Men jag VET ju, att bara man ger järnet och verkligen vill, så finns ALLTID chansen... och ha INGEN respekt!! Först in, först ut, då gör det inte ens ont ;) Ge mig en vinst gubbar!!!

Missade ju även gårdagens derby där hemma, men det var bara att bitta ihop och leta upp närmaste O´Learys. Jag har ju sett minst 50 förut liksom hehe. 0-0 kändes väl så där ok, men jag är fortfarande sur på att man lade ett derby i premiären. Dubbel-nervöst för alla, och spelarna led nog mest såg det ut som. Derby-adrenalin blandat med premiär-frossa, det blir ju rena tomteblosset i skallen... avgå SVFF!

ps. Bilden visar upp en snubbe som käkade taggtråd bokstavligen för några år sedan... dock av misstag hehe

- DIVISION TVÅ NORRA

BKV VERKAR LÄSKIGA - HÖGT TIPPADE I DIV 2 NORRA

Så här tippar tipparna/experterna
hur det ska sluta i årets div 2 norra just nu, där BKV spelar. Lite märkligt att BKV är så pass högt men jag tror dom är smått oroade över hur det har refererats från olika hemsidor. Tungt, hårt och en lagmaskin... sånt får folk att reagera. Hoppas nu bara att det håller i sig framöver, och varför ska det inte det. Vi är ju rospiggar... envisa, sammanbitna, osociala och hatade. KRIGA BKV!!

1. Sollentuna
2. Västerås IK
3. Enköping
4. Falu IK
5. BKV Norrtälje
6. Strömsberg
7. gusk
8. Sandviken
9. Spårvägen
10. Rotebro
11. Kvarnsveden
12. Skiljebo

Helgen matcher:
Sandvikens IF - Kvarnsvedens IK  1.... inte oväntat resultat, men Kvarnsveden ska inte underskattas.
gusk - ÖSK ungdom  2.... ops, lite snopet tror jag.
Enköping - Franke (div 3) X... Enköping är som vanligt favoriter och diviga, Men inte ens lillebror Raja kommer ju förbi Ludde, hallå!

ps. Jag tippar BKV 6:a ;)


- BKV VIDARE I DM

BKV U17 VANN ÖVER UPSALA IF - NY BORTAMATCH VÄNTAR

Fick precis reda på att BKV
besegrade Upsala IF med 1-0 och därmed får möta.... trumvirvel.... GUSK..... ny trumvirvel..... BORTA. Snacka om otippat va, BKV måste gå ända till final för att få hemmaplan, men den spelas väl på "neutral plan"...... trumvirvel..... i UPPSALA. Jag säger inget mera, för då blir det bara skitsnack om förbund och en del pajaser där hehe.

Glömde ju tippa Allsvenskan som ju startar idag med Halmstad - Kalmar, som ju är ett gjutet "kryss". En gardering kan ju vara på sin plats men då får nog hjärtat avgöra. Helgardering om man fegar.
Imorgon Norrköping - GAIS X, Mjällby - Helsingborg X2, Syrianska - Gefle 1, Trelleborg - Malmö FF 2.




Tillägg efter några timmar:

Snackade med Hacke och han var riktigt nöjd med grabbarnas insats, och då i synnerhet med försvaret och målvaktspelet. Stabilt och svår-tuggat. Och som jag alltid tjatar om, det är A och O att det fungerar för att laget ska vinna matcherna. Kul att höra. Sean, Christian, Ludde... bra jobbat!
Upsala var också bättre än väntat, men dom har väl bytt spelare mellan lagen där i stan, guskare, siriusianer och livetsordare far omkring som höstlöv känns det som. Men jag har haft fel förut så jag lämnar det åt sidan ;)

- BKV herrarna förlorade med 0-4 idag mot Smedby.... på tal om försvarsspel, och målvakt, Bullen??
- Halmstad - Kalmar klockrent 0-0 och ett fett kryss, till 2,45 ggr insatsen. Tack Svenska spel ;)
- Derbyt närmar sig, tur man inte är hemma. Sjukt nervös inför premiären.... skadad!!
- Saknar bilder när jag själv inte kan fota. Maila mig och jag blir skit-glad!
- Ludde har lirat 6 matcher mot Upsala, 6 vinster och 17-4 i målskillnad... känns tryggt!

- JA DEN VAR DÅLIG

RUNSTRÖM ÄR ETT SKÄMT - ALLTSÅ APRIL-SKÄMT

Lika bra att skriva det här
, för annars är det väl risk för att folk tror det, i synnerhet alla bajjare ;)

Sitter och häckar i Helsingborg just nu, solen skiner och uteserverningarna är proppfulla. Det är vår här nu!! Var precis nyss över till Helsingör en sväng och bunkrade upp lite vin och käkade smörrebrö, och man mindes med nostalgi den där sommaren vi var här nere och spelade cup. Vi hade det ju skit-mysigt då och grabbarna kom långt långt i cupen, femma av över sextio lag, och jag glömmer aldrig matchen mot dryga Landskrona. Men jag längtade hem nyss, U17-gänget har ju DM-match mot Upsala IF idag och man hade mer än gärna kollat in dom spela. Förresten, hur gick det för herrarna i Nyköping idag tro, det var visst träningsmatch mot Smedby eller vad dom nu hette. Jag får goggla runt lite.

Ha en trevlig helg allihopa!


- RUNSTRÖM TILL BKV



DET VÅRAS FÖR BKV - LYRISKA TONGÅNGAR PÅ KANSLIET

Kom ihåg var ni läste det först
, för jag har nämligen hört via säkra källor att Björn Runström i Hammarby kommer att flytta till Norrtälje i början av april pga personliga skäl. Övergången till Bajen blev inte alls vad det var sagt och Björn kommer att bryta kontraktet enligt gällande klausuler. En bra värvning för BKV kommer alltså inom kort.... hoppas inte styrelsen blir vansinniga på mig nu bara.

Ska man ropa HALLELULJA eller ;) ;)

ps. Fast ser det inte ut lite som att killen på bilden kan gå av på mitten när som helst?

RSS 2.0