- VINTERSÄSONGEN



INTE EN FOTBOLLSPLAN SÅ LÅNGT ÖGAT KAN SE - HUR KAN MAN BO HÄR

Jag var bara tvungen att visa ett par bilder jag tog idag
, sjukt vackert här kan jag ju säga. Står liksom här i svinkall blåst och fotar ett fjäll bakom Funäsdalen, vad gjorde ni andra på jobbet idag ;)
Fast hur jag än letar så ser jag inga fotbollsplaner, hade varit skoj att se en match mellan typ Tännäs och Långå eller nåt. Men det klart, med tanke på att det faktiskt snöade lite nyss så kan jag ju på en gång säga att jag har INTE rätt kläder med mig hit upp. Det får bli Enköping - BKV i helgen istället kanske, eller hmmm Ellos - AIK... undrar om jag ska lura Lena att jag måste "jobba över" här uppe i helgen och ta omvägen via Borås hem ;)


(Hoppas man inte kör fast där uppe imorgon utan mobiltäckning. Tänk "The Shining")

- BKV I NORRTELJE TIDNING



NU VET HELA NORRTÄLJE HUR BRA NI ÄR - PASSA PÅ OCH NJUT

Dagens sport-nyhet i Norrtelje Tidning finns nu upplagd på nätet. Grattis Grabbar!!

- UFF OCH CAMP 4



MAN KAN JU BÖRJA UNDRA - I ALLA FALL LITE GRANN

Såg kallelsen till camp 4 för upplandslaget idag (p16?), fyrtiofem tappra killar från hela Uppland... och AIK... och Vasalund....som får åka till Enköping för att vidareutvecklas. Inget jag ska lägga mig i men jag bara undrar, Enköping? Har dom nästan ett helt lag som är bättre än de övriga grabbarna i BKV, nja, men dom är i alla fall dubbelt så många. Och lika många från Rosersberg som från BKV... och Storvreta (som utgick)?? Fast det klart, det beror väl på vem som bestämmer? Inte är det folk från Norrtälje i alla fall, Enköping antar jag hehe
TJUGOFEM seriematcher utan förlust och ÅTTA killar med i kvalet till PojkAllsvenskan... säger väl lite om BKV.

Men som sagt jag ska inte fördjupa mig i detta, för då kan man ju framstå som bitter och det vill man ju inte. Härligt att vi fick med våra fyra stjärnor ändå, kör så det ryker killar!!
Och lycka till UFF, det kan ni behöva ;)

Ni andra.... håll koll i Norrtelje Tidning imorgon, kanske UPPLANDS BÄSTA LAG dyker upp, vem vet ;)

- ETT LAG PÅ PLANEN



EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD - OCH JAG KOMMER ATT SOVA SÅÅÅÅ GOTT

Det var derby ikväll och jag var där.... och jag är HES!


- JUNIORMATCH MED P93:ORNA



BKV VANN SERIEMATCHEN I "JUN DIV1" MOT VAKSALA - MED
 94:OR I LAGET

Jag var och kollade in skön vinst ikväll när BKV vann över Vaksala med hela 5-2, ett Vaksala som vid vinst hade gått upp som serie-tvåa. Men det ville sig inte, trots att jag hörde att deras laguppställning innehöll nio 91:or och resten 92:or och det mot ett BKV som "luftade" av sex stycken från "våra grabbar". Jag saxade nedanstående text (i kursiv stil) från juniorernas hemsida och jag kan ju utan att överdriva säga att "våra" skötte sig jä**** bra. Skoj att se!

Startelva: Robin - Johannes, Ludwig, Daniel H, Axel - Herman, Robin - Simon A, Viktor K, Shivan - Niklas Å
Avbytare: Sean, Festim, Gustav Viita-Adamsson, Daniel S, Alexander S


"I dagens genrep inför PA-kvalet, stod Vaksala för motståndet, matchen slutade med tre poäng, men än viktigare en riktigt bra prestation av grabbarna. Vi spelar stundtals en mycket bra och fartfylld anfallsfotboll med många aktiva spelare. Jag tycker att det var extra roligt att se hur vi spelar oss ur svåra situationer med ett finurligt passningsspel. Samtliga spelare stod upp väl mot ett fysiskt starkt Vaksala. Niklas Å och Robin J blev båda tvåmålsskyttar, även Shivan nätade.
Slutresultat: 5-2"


- TIPSTÄVLINGEN



ANGÅENDE FUSKANKLAGELSER MOT TÄVLINGSLEDNINGEN - UTREDNING PÅGÅR

I förra inlägget så skrev jag att vinnaren hette Limpan, och det stämmer faktiskt. Sen att jag "råkar slinta" på tangenterna ibland är ju beklagligt, men det var ju kul att det satte lite fart på en del hehe

Allvarligt, den här tävlingen sket sig rejält kan man säga, en serie som helt plötsligt blev "rak", lag som utgick, w.o matcher osv. Så nu har Upplands Fotbollsförbund beslutat sig för att granska ärendet. Men jag kan reda nu säga att nästa säsong kommer Rikard att få hålla i detta, han har koll på ALLT!! ;)
(ps Ludde har i alla fall redan glufsat i sig allt)

Bjuder till slut på en SKÖN film-snutt som rör måndagens Stockholms-derby mellan AIK och DIF.....


- SERIESÄSONGEN SLUT



POMMAC-DUSCH EFTER SERIESEGER NUMMER TVÅ - BKV P15 OUTSTANDING

13 matcher och 13 vinster i div 3 P15, totalt 27 matcher utan en enda jä*** förlust. Det är GRYMT BRA!!
Målskillnaden hamnar på 54-10 och är helt klart godkänt, speciellt imponerande att man släpper in så få mål tycker jag. I den andra serien blir det som ni redan har läst 75-16, så för er som var med och tippade innan serierna började så kan jag nu avslöja att VINNAREN HETER...... *trumvirvel*...... LIMPAN!!!
Nääääää det är inte fusk, jag lovar. Killarna gör alltså 129 mål (sex w.o mål inräknade) och jag hade tippat 132 så nu ska det bli gott med en kall seger-öl... *psscccchhhh*

Noterbart är ju att om inte Hellström hade gjort sitt andra mål i slutminuten i dagens match så hade Theo vunnit på sina 125. Så jag kan ju inte annat än tacka LUDDE som klev av i förbannelse och lät Hellström kliva in hahaha, eller var det en ren coach-seger ;) Faktum är att det var Hacke som gjorde bytet, så jag är oskyldig även där, puh! Theo, kom förbi så bjuder jag på en cola och lite godis, det är du värd. För resten av tipparna var helt galet ute, Festim och Kevins 165 tex. Eller Jonas 103, Rikards 108.... ljusår ifrån ;)

Dagens match var ju lite seeeg fram och tillbaka men grabbarna vinner lik förbannat med hela 5-0, vilket ju säger en hel del om vilken hög lägsta-nivå man har. Och tänk också på att det var väldigt många ovana positioner på vissa killar under andra halvlek. Sen att domaren blåste nio frisparkar i rad under tjugo minuter för Fanna fick mig faktiskt lite smått irriterad som ass.coach idag. Hans ill-stirrande rakt in i mina ögon efter ett litet påpekande kändes bara larvigt, jag såg ju att han visste att han hade fel. Inget domar-gnäll men jag tycker inte om när det blir så uppenbart, alla domare är värda en eloge men döm gärna på samma nivå hela matchen och lika för båda lagen. Enkelt!

NU STÄLLER JAG MIG UPP OCH APPLÅDERAR ER GRABBAR, VILKEN SÄSONG NI HAR GJORT... *klapp-klapp*
Eller vad säger ni om en enda förlust (Värnamo 0-2) på TRETTIONIO raka matcher sedan mars i år, är det sant Hacke?? JAA!!! Endast fyra förluster 2009 på FEMTIOTRE matcher, man tror f** inte sina ögon ;)

ps. Några bilder kommer senare ikväll.

- ÄNNU EN DERBYVINST



VARGARNA JAGAR DUBBLA SERIESEGRAR - VINST ÖVER VÄDDÖ I ROSLAGSDERBYT OCH EN SERIE KLAR


I bitande kyla en sen torsdagskväll vann killarna sin sista seriematch i div 4A över lokalkonkurenterna och serietvåan Väddö IF med 3-2. Segern satt dock onödigt hårt åt tycker jag personligen då grabbarna aldrig kom upp i den nivå man brukar ligga på, men det märkliga är att det räckte som vanligt. Dom bara "tuggar" på liksom.
Och motståndarna kommer inte fram och igenom hur gärna man än vill, lagmaskinen BKV P15 är lite som gamla CCCP... om man bortser lite från att bollen kanske inte går som på ett snöre. Men det kommer det också ;)

Någon matchanalys skriver jag inte då jag tror de flesta intresserade och bloggläsare var där och tittade själva men en sak som syntes tydligt var att mittfältet kom släpandes hem efter varje anfall och det kostade åtminstone ett mål. Det måste vara större speed där och full fokus, är man pigg framåt så hör "hem-springet" liksom till. Fast det klart några körde en slitig träning direkt innan matchen så lite sega ben var det ju på några. Gurra var dagens "slit-varg" och täckte upp för många, och han gör en riktigt bra match i skymundan, men det är såna spelare jag bara älskar. Inga diva-fasoner där inte ;)

Det som jag stod och var lite nervös för var att det inte fick bli någon förlust, för jag tycker killarnas förlust-nolla är GRYMT imponerande, även om motståndet i serien kanske inte har varit det allra bästa. KANON, KILLAR!! Och inte nog med det, det är andra året i rad som det inträffar, och skulle nu lördagens match inte sluta med en förlust så händer samma sak i den serien. Och det vore ju riktigt skoj känner jag ;)

Tyvärr så blev det inga bra bilder då jag ännu inte har kommit på hur f** man ställer in kameran där uppe i mörkret och belysningen, plus att jag frös.

ps. Grattis F94 ;) ;)


- ÖNSKAS HYRA, GARAGE



VÄLBETALANDE HYRESGÄST SÖKER LEDIGT GARAGE - ALLTSÅ EN KOMPIS

Jag åkte in en snabbis till Stockholm tidigt i morse för några små ärenden, ja som ni vet så har jag mitt kontor på söder, inte så långt från Västberga. Och där träffade jag på några goda vänner idag som jobbade med något "tak-jobb". Och i och med att min bil krånglade lite så flö... eh liftade jag med dom ut ur stan en bit, ja bort till Täby-trakten, Arninge ni vet. Där hade jag nämligen min privata bil ståendes sedan igår kväll då jag skjutsade hem en kollega från Norrtälje flyg-klubb. Nåja, nu frågade i alla fall min gode vän om jag visste om något ledigt garage ett par veckor, han skulle bara lägga några saker på is eller nåt. Så om ni vill tjäna en slant så kan ni väl höra av er ;)

Hola.... una cerveza por favor!

- VECKANS ARTIKLAR



DET BÖRJAR SÅ SAKTA ATT DRA IHOP SIG - SJU OMGÅNGAR KVAR I ALLSVENSKAN


Så jag tänkte slänga in ett par artiklar som jag läst de senaste dagarna, och som jag tycker är lite smått läs-värda om man gillar svart/gult i Allsvenskan. Annars är det nog ingen idé att ni klickar på länkarna. Men tänk på att jag är en ödmjuk kille innerst inne så ta inte allt för illa upp. Ibland måste man fatta ironin när "murvlarna" skriver, tex som gårdagens Laul-utspel om AIK:s regelvidriga agerande. Det är humor, men minst lika dålig som min om man läser nedanstående länkar... eller hur Perre ;)

- Bajen Fans ställer in alla arrangerade bortaresor
(stor kiss och bajshumor)

- Bottenlagen vill ha AIK:s hjälp, DIF och HIF hejar på Gnaget
(Detta måste svida riktigt)

- Hjärnsläpp, sa Andreas Dahl
(Fullständigt onödig utvisning)



Bonus
- Femton miljoner i sjön
(tragiskt men sant)

- FINNS ALSIKE?



TIDIGARE IDAG SKREV JAG OM FYRIS AVHOPP - VÄLKOMMEN I KLUBBEN ALSIKE


Läste nyss på mailen att Alsike har lämnat W.O till kommande match mot oss i veckan. Det MÅSTE alltså innebära att laget därmed utgår ur serien efter två inställda matcher, i alla fall enligt regelboken (§14). Vilken soppa det här börjar bli, FEM lag har utgått ur två serier nu. Och hur fan kan man göra det med en match kvar.... är man FEGA?? Flera av dessa lag ligger/låg sist respektive näst sist, och sen ska man åka till Norrtälje och möta ett lag som är obesegrat. Alltså lägger man ner och låter laget/klubben skämma ut sig genom att utgå ur serien, bedrövligt! Alsike har sjutton spelare i truppen, fyra tränare och två lagledare. Vad gör dom?

Nä, ska våra killar forsätta att utvecklas så är det bara Sanktan som gäller framöver, för i Stockholm verkar föreningarna agera mer seriöst och proffsigt. Jag rotade runt lite och där har bara åtta lag i sexton serier utgått och då har jag hört att ungefär hälften av dessa har gjort större omorganiseringar, bland annat i AIK och BP. Och vem blir egentligen bättre av att vinna serier obesegrade och med sju-åtta noll, eller att inte ens få motståndare som inte vågar ställa upp pga av rädsla för att förlora? Och till råga på det så får man spela en fullständigt bedrövlig serie, en "rak" sådan som inte gällde någonting eftersom förbundet ändrade på förutsättningarna innan seriestart.

Men men, vi får väl vända "skiten" till det där positiva, att BKV P15 ÄGER i Uppland och att INGEN slår oss. Och att om vi nu vill få stryk så får vi bjuda hit lag utifrån, och jag kan ju säga att vi kanske kanske får en lite små-spännande höst med många svåra matcher.
Nu håller vi tummarna för att Fanna vågar sig hit i helgen så vi kan avsluta den här serie-soppan ;)
Och jag ber om ursäkt på en gång för en del hårda ord, sorry!


- IK FYRIS "HOPPAR AV"



SÅ HAR DÅ HÄNT IGEN - YTTERLIGARE ETT LAG UTGÅR UR SERIEN

Jaha ja, så har det då hänt igen.... ytterligare ett lag som kliver av P15 Div 3. Först Tierp, sen Storvreta, och nu alltså IK Fyris, vad är  det som händer. Liiite sjukt också att man hoppar av serien när det bara återstår 1-2 omgångar liksom och återigen ifrågasätter i alla fall jag hur och varför? Det här liknar ju rena kaoset och man borde på förbundsnivå börja se över regler angående serieanmälningar och att vissa lag lag verkligen hamnar i "rätt" serie.

Om inte annat så kan man ju som jag redan skrivit om, alltid ändra reglerna kring detta när ett lag utgår lag och att man
då får stå för de kostnader som uppstått gentemot gästandes lags matcher. Transportkostnader är väl det minsta man kan
begära. Nä jag tycker det är dålig stil att kliva av serierna pga av spelarbrist eller vad det nu är, självklart finns det väl
undantag men det är ju konstigt att det bara är lag i bottenskiktet som hoppar av.
För åter igen pekar jag på att alla andra lag, spelare, tränare och föräldrar med bekanta blir "rånade" varje gång detta
inträffar mitt under pågående serie. Seriösa lag gör inte så här.

Återstår att se om Fanna kommer på lördag, men bli inte förvånade om det blir w.o även där ;)
Och kolla in tabellen här under, där BKV egentligen skulle ha haft.... 12 - 12 0 0  49-10  +39  36p
Kul att se att Gusk nu har gjort mer mål än BKV fast dom inte har gjort det, vem fan sa att en tabell
aldrig ljuger??


- BKV ÅNGAR PÅ

BKV BESEGRAR ROSLAGSBRO MED 5-1 - OCH VINNER SERIE NUMMER TVÅ

Så där ja grabbar, nu kan ni för andra året i rad titulera er som dubbla seriesegrare, det är STORT!! Är det några som klarat av det tidigare tro? Och som ni själva ser så är förlust-nollan fortfarande intakt, och nu verkar det som att ni "får" vinsterna gratis då motståndarna inte ens vågar ställa upp (jaja, det kanske är spelarbrist/skador/handbollsmatcher vad vet jag). Men det klart man borde kunna få ihop ett lag om man nu har anmält sig till serien. Fyris lämnar alltså w.o och BKV vinner morgondagens match med 3-0 redan idag.
Totalt hitills alltså 22-2-0 och 118-23 i de bägge serierna.... LYSANDE KILLAR!!!!

Dagens match var en ren coach-seger..... Nä jag skoja bara ;)
En ganska seg första halvlek följs upp av betydligt bättre andra och det var extra skoj att få se några "udda" målskyttar jubla idag. Tycker ju dock att Festim borde ha hjulat efter att äntligen ha fått "näta", men han tyckte efter matchen att det borde ha varit, typ snyggare (?) Fast när jag sa "kom igen nu" så kom leendet i alla fall. Övriga målskyttar idag var Sam som gör hela två baljor, snyggt! Och sen Ludde som verkligen fick kriga in bollen med stoplträff, retur och dundra upp den i nät-taket. Och så har vi ju Niklas som notorisk målgörare, som alltså gör ett även idag. Smolket i bägaren är ju förstås att domaren godkänner ett SOL-KLART offside-mål, man kan inte missa två meter, men det klart står man i mittcirkeln så....

Lite skoj att höra deras coach skrika att BKV spelar bara långa bollar på Niklas, och det är precis det dom gör själva på deras "tia". Själv tycker jag vi lät bollen rulla runt ganska bra på gräset och Gurras framspelningar var rena genomskärarna (lång-bollar?). Nu tycker jag dock att motståndarna spelar riktigt bra idag och att man har blivit mer stabila sen senast, killarna kämpade verkligen med både hemjobb, närkamper och man gav aldrig upp. Sånt imponerar verkligen på mig och jag hoppas att Ros/Loh kommer igen nästa år. Kämpa på!
Något som inte imponerade var vår "dress-code" idag, röda strumpor, blå byxor och gula tröjor med svart och vitt i... och vissa hade gröna skor till det. Vissa skrek visst Heja Sverige/Rumänien från läktarplats. Det var INTE vackert!


HIGH-FIVE
- F94-gänget som kom för att supporta oss idag
- Roslagsbro som lånade ut sitt gula bortaställ
- Filles världsklass-räddning, vilken reflex
- Sommarhetta mitt i september
- Tack för idag grabbar, det var en ära ;)










- HÄRLIGT TJEJER



VILKEN SKÖN REVANSCH-VINST FÖR TJEJERNA - ENKÖPING ÖVERKÖRDA IKVÄLL

Det var nästan ett MÅSTE att gå och kolla på när tjejerna mötte Enköping ikväll, med tanke på förra mötet med den brunög... ehhh enögda domaren och alla utvisningarna osv. Jag tänker inte gå in på detaljerna kring den matchen utan hänvisar till deras egen matchrapport. Men jag njöt verkligen av att se att tjejerna var så taggade och verkligen tog vara på chanserna idag. Härligt!! Och att det var just mot Enköping gör ju liksom ingenting heller. Stundtals var det ju riktigt bra spel inom laget också trots att motståndarna pressade hårt och direkt. Min lilla guldstjärna går till mittbacken med "tofs" (jag och namn)... och ja, jag gillar duktiga backar mest av allt ;)

Förra gången blev det 1-8 och nu 5-1, och jag tycker BKV var klart bättre. Så Perre kan inte ha haft fel i sin domar-analys, och jag hörde ju efteråt att han var "typ" pojkvän till någon i laget... är det sant, är det skandal!!
GRATTIS TJEJER DET GJORDE NI BRA!! Och ni också Perre å Kekke ;)

Ps. Imorgon är det BKV P94 - Roslagsbro/Lohärad, välkomna alla! Och de ryktas om en inhyrd grym coach i den matchen? Förresten, Marina, vill du ha 0 mål eller?


(Stilstudie på Matilda... tror jag det är)


(Elina firar fett efter mål... ser ni "The Fist of Revenge" ;)


(Yeeeeez, där satt den hehe)


(Enköpingstjej helt vilse, och utan lagkamrater)


(Så här ser det ut om man köper kamera för 10.000 och inte har läst manualen. Flummigt va... haha)

- HAR VI VUNNIT ELLER



BKV-FOKUS - VA FAN SATTE JAG DEN INTE FÖR

I brist på annat så lägger jag upp en liten bild som jag ser som en av de bästa jag tagit under säsongen, en mittback med upp-skrubbat blodigt knä och krampkänningar efter vätskebrist. En sann BKV-krigare som dock verkar "smått" missnöjd efter en 7-0 vinst. Kan det bero på det friläge som dök upp och som han missade. Bit ihop Festim, laget går först. Vem som gör målen är egentligen oväsentligt bara ni i backlinjen håller nollan.
Thats football!!

Shit va jag längtar till nästa match, men gör inte för många mål nu. Med tanke på tävlingen ;) Fast det ser ut som någon över 150 vinner, Sean eller Viktor kanske. 110 mål just nu betyder att Jonas, Rikard och Marina redan är körda.... 26 till räcker killar hehe

Festim -- 165
Kevin -- 165
Robin Å -- 162
Viktor HG -- 155
Sean -- 151
Mini -- 142
Christer L -- 142
Lena -- 141
Niklas -- 140
Limpan -- 136
Tho -- 125
Ludde -- 111
-----------------
Marina -- 110
Rikard -- 108
Jonas -- 103


- SERIEVINST IGEN


OM JAG INTE RÄKNAT HELT FEL - BKV HAR REDAN VUNNIT SERIEN

Efter helgens 7-0 vinst över Rosersbergs IK så kan jag bara gratulera er grabbar. För det ser faktiskt ut som att ni redan nu har vunnit serien med två matcher kvar att spela. Oom man kollar in tabellen på förbundets hemsida så är den som vanligt inte uppdaterad, men om man kollar på vår egen sida så ser det ut som här ovan. Och då ser ni att GUSK har spelat klart och att de övriga lagen bakom inte kan passera de oslagbara (just nu) hur gärna dom än vill. Men skit i det och se till att vinna dom här två sista matcherna, det vore grymt bra om ni vinner serierna med elva raka vinster, eller hur ;)

Förresten, här är några bilder från lördagen. Från matchen samt i pausen i A-lagets match då killarna fick kliva fram och mottaga applåder från publiken. Och sedan lovade Åke att alla tre lagen skulle få biljtter till cup-finalen på Råsunda i november. AIK är redan klara (så klart) och det andra laget avgörs i mötet mellan IFK och Helsinborg.

Nä nu ska jag sova... undrar varför jag känner mig så trött och sliten idag hmmmm


(Shivan attackerar i full speed)


(Fille ser nästan ut att gäspa, och rosersbergs-killen sover redan eller?)


(Ja vad ska man säga... kändes nästan lite komiskt på något vis)


(Spott spott spott.... )


(Utvisad... och utburen)


(Kung-Fu sparkar i muren, och en en som försöker stoppa skottet med ett finger)


(Coola killar får ta emot gratulationer och cup-final-biljetter till AIK-IFK/HIF)




(F94 fick givetvis applåder för sin DM-final också)


(Bloggläsande Åke glad som vanligt, en skön kille rakt igenom ;)


- PARTY PARTY



FULLT ÖS NÄR BKV HADE KRÄFTSKIVA - EN RIKTIG KANON-KVÄLL

Jag tror de flesta håller med mig när jag säger att det var en riktig riktigt rolig kväll igår, och att alla var på strålande humör. Massor av goda kräftor, ädla drycker, lekar, sånger och dans gjorde att kvällen tog slut alldeles för fort. Jag hade i alla fall skit-skoj ;) Och killen på bilden ser ju faktiskt ganska skoj ut han med hahaha... Förresten han tillhörde vinnar-laget också, ni vet dom där som vann kvällens höjdar-pris, en bag-in-box ;)
Hoppas verkligen det blir fest snart igen, vad säger ni om en julfest. Och ett STORT TACK till alla som kom, och självklart ett extra till er som fixade iordning allting, ni är BÄST!!

Här har ni några bilder från gårdagskvällen.


(Dukat och klart i festlokalen)


(Petra och Arne körde tipstävlingen)


(En bild säger mer än tusen ord)


(Fula Bettan-sången fick de flesta att släppa hämningen direkt, och snygga blev vi också)


(Vad håller Lena på med? Ballong-dansen)


(Ballongstafett, kolla in Anders. Snacka om punktering på den haha)


(Kexätartvälingen, Åke ser ut att svälja dom hela, eller)


(Senare på natten när borden var bortplockade... disco-drottningar)


(zzzzzzzzzzzzzzzzz)


- SJUTUSEN SPÄNN

BKV-BLOGGEN BÖRJAR BLI LÖNSAM - KOMMENTERA MERA OCH DELA PÅ SLANTARNA


Värdet stiger sakta på bloggen
och om nu "skiten" säljs någon gång så lovar jag att alla slantar kommer att gå till en fet resa för BKV P94. Vem vet? ;)... om nu Ludde fortfarande platsar alltså. Allvarligt, kul att ni fortsätter besöka och läsa bloggen, över 13.000 besökare överstiger i alla fall mina förväntningar när jag tänker tillbaka på den dagen då jag började skriva om laget. Och ni vet väl att varje kommentar ökar bloggvärdet, och gör er resa längre ;)

Imorgon är det PARTY-PARTY, för oss "päron" och det ska bli skit-skoj. Extra roligt att så många är SÅ engagerade och att det är fullsatt, vilken jäv** sammanhållning. Hoppas verkligen att ni kommer att fortsätta känna så och kanske till och med få den att växa ytterligare. Är vi starka är laget starkt!! Och om det sen dyker upp små "gropar i vägen" så skottar vi snabbt igen dom, lagmoral slår hybris. Alla för en - En för alla!
(låter kryptiskt men jag kanske avslöjar allt den dagen bloggen dör)
Personligen är jag ju så skit-tråkig att jag föredrar en engelsk league-one fotbollsmatch framför Barcas tivoli-divor, och där finns ju ingen som kysser klubbmärket efter en match i tv. Dom har det i blodet, inte på banken!

Det ryktas
.... att lärarna och en viss Marina kommer på matcherna
.... att Mille inte längre bär bajen-overall. Tabell-läget?
.... att Sofia har värsta snapsvisan på G
.... att Lotta har jobbat hårt med kvällens fest
.... att det väntar tunga matcher i höst


- VISSTE DU ATT....




.... NI är obesegrade i seriespelet och att ni inte har förlorat en seriematch sedan 11 maj 2008 (!)

.... NI bara har totalt en förlust på de senaste 32 matcherna och 139-32 i målskillnad.
Totalt i år 45 matcher - 33-7-5 och 164-66 i målskillnad

.... DET räcker med en vinst till i P15 Div 3, så har ni säkrat årets serieseger.... IGEN!! Ja det kanske räcker med bara en poäng faktiskt, men då blir det målskillnad som avgör och den ser ju inte heller helt fel ut
Kvar är Rosersberg, Fyris och Fanna

.... DET räcker med sex poäng till för att även vinna P15 Div 4A, alltså endast två vinster av de fyra sista matcherna
Kvar är Alsike, Rimbo, Roslagsbro och Väddö.

.... NI snart får en gästspelande målvakt

.... JAG/VI är grymt imponerad av det lag ni spelar i ;) ;) ;)

- SIRIUS CHANSLÖSA


UPPVISNING AV BKV - YTTERLIGARE TRE HÄRLIGA POÄNG TILL NORRTÄLJE


Dagens bortamatch mot Sirius
slutade med en ny BKV-vinst och tre sköna poäng. Och allting gjordes under de första tjugo minuterna då killarna gör 3-0. Motståndarnas backlinje var väldigt vilse efter tränar-direktiv om att lyfta laget extremt högt hela tiden. En coach-miss med andra ord. Dom tar dock time-out och sedan försöker man spela som brukligt men Sirius har svårt att ta sig ens över halva planen, och då bara med långbollar på "tjugoetten" (på bilden, som jag strax återkommer till). Nämnas bör också att Kvarnlöfs 1-0 mål var en helt underbar chip som retsamt enkelt singlar över en utrusande målvakt. De andra målen två gjordes av Shivan och Niklas.

I andra halvlek spelar motståndarna väldigt fysiskt men får själva spelare skadade tack vare det, men till slut lyckas, ja just det nummer tjugoett att sänka Ludde med en snygg armbåge i bakhuvudet. Jag räknade till 5-6 avsiktliga armbågar från den här killen och jag är glad att inte fler gjorde illa sig. En hjärnskakning räcker bra liksom. Trots ett gult kort (vid en annan situation) så fortsätter han. Men domaren tillåter det gång på gång, och det kanske inte är så konstigt med tanke på det samtal han hade innan matchen med motståndarnas föräldrar, jag hörde ;) 

Det spelar ingen roll, dom gör det inte utan BKV vinner för att man spelar RIKTIG FOTBOLL och på att man fokuserar på varandra som lag. Vissa har en lång väg dit, och andra kommer aldrig ens att komma i närheten. Speciellt om man som, ja just det, tjugoettan, efter matchen också börjar mucka verbalt mot föräldrar och blir bortsliten av "sina egna". Riktigt riktigt pinsamt agerande och jag lider faktiskt med de andra i Sirius som måste stå ut med detta varje dag....

Tjing Tjong - Blåsvart Långkalsong!

ps. Dagens höjdare måste annars ha varit det som pågick i den röda Polon på parkeringen innan match. Nä inget snusk, snarare en sång-övning i den högre skolan.... ni som ska på kräftskivan kommer snart att förstå vad jag menar hahaha


- MUSIK-VAL



HALLÅ ALLA "PÄRON" - VAD LYSSNAR NI PÅ

Stort party kommande helg och det är dags att ladda hem och bränna ner lite skön musik. Men som den ödmjuke person jag är så vill jag ju så gärna höra era åsikter i musik-valet. Vad lyssnar ni på? Vad vill ni höra? Vilken typ av musik brukar har ni på era fester? Risken är STOOOR annars att det blir tung, hög hårdrock om undertecknad får bestämma. Eller typ min gamle barndoms-idol Alice Cooper... haha

Så passa på nu att komma med förslag om ni till exempel förderar Thorliefs eller andra dansband, kan dock på en gång säga att gamla fotbollsspelare INTE får önska låtar. Då blir det ju bara Dire Straits, Brucan och annat "crap" ;)
Kanske Carina vill ha karaokee? ;)

Eller ska vi köra den här hela kvällen?



Kom på en sak, vi kanske ska köra "klack-ramsor", jag kan många bra ;) Ops nu kom Lena och då blev förslagen lite "snällare"

"VI ÄR HACKES HUNGRIGA PÄRON..."
"ÅÅÅÅÅÅ VI E BKV - VI E BKV - B K V..."
"ALLA HETER VIKTOR I BKV...."
"TACK SKA NI HA - DET GJORDE NI BRA"

- BKV RÅNADE!



SÅ HAR DET HÄNT IGEN - LAG KLIVER AV OCH BKV FÅR LIDA

Ni har säkert redan läst det på Laget.se men jag tar det en gång till, lite mer "off-record".
Först hoppar Tierp av serien och vår härliga bortaresa och 5-0 vinst blir helt plötsligt till 0-0 och NOLL poäng, och som inte det vore nog så ödade vi bensin till sex bilar i 26 mil. Det betyder drygt 300 spänn per bil och alltså strax över 2000 kronor, men det är smällar man får ta. Men nu händer det IGEN, Storvreta tackar för sig och vår bortaresa dit och 4-0 blir till o-o och NOLL poäng. 14 mil på sex bilar, runt 180 kronor per fordon och totalt över 1000 kronor totalt.

Fattar ni vad jag menar med "RÅNADE". Vi åker över 40 mil, vinner två matcher och har 9-0 i målskillnad och betalar runt 3000 kronor, alla är nöjda och glada och våra grabbar är värda varenda spänn. Men va fan händer? Vi blir rånade på allt, medan vissa andra lag inte ens har mött dessa två motståndare och alltså knaprar in på oss i tabellen och inte förlorar en enda krona!! Medan vi totalt har betalat minst 3000 kronor, åkt 40 mil och tappat 9-0 och 6 poäng.... mycket siffror, men läs en gång så kanske ni inser vad vi missar.

Jag kommer personligen att skriva en överklagan till förbundet på detta men tror inte ett dugg på något som helst gensvar. Men nog måste vi markera att det här är på gränsen till larvigt. Vilka hoppar av nästa omgång osv osv. Varför anmäla sig till en svår serie för att sedan upptäcka att det är hel-kört och sen bara säga "tack å hej", förbundet får tänka till här. För jag ser ett system i detta för vissa lag, till ingen kostnad alls....

SHIT HAPPENS!

RSS 2.0