- JUNIORALLSVENSKAN

NI VET VÄL ATT BKV KVALAR TILL JUNIORALLSVENSKAN - MATCH I HELGEN

På söndag brakar det loss
i kvalet till Juniorallsvenskan för BKV:s del, match borta redan nu på söndag mot IFK Uppsala. Övriga lag som är med och krigar är Märsta IK, Enköpings SK, Upsala IF och Bälinge.
Bkv.blogg önskar så klart lycka till alla ni som får vara med och spela. "BKV på väg framåt...."

- MAGISK KVÄLL



SITTER HÄR PÅ O´LEARYS I ÖREBRO - OCH AIK SPÖAR SKITEN UR GÅRDARNA

Sorry Lennart och kompani,
men tre sjukt viktiga poäng i Elitseriens hockeyspel gör att jag kliver över alla, speciellt gårdare. En liten hämd efter gårdagens orättvisa Helsingborgs-seger. Eller Emin Nouris otroliga filmning mot Kalmar, eller Anrells artikel i Aftonbladet, eller Lauls utskåpning av AIK, eller radiosportens ältande om lite publik trots 9000, eller Ekwalls inhopp om oj vad dåliga dom är fast dom är bra, eller mina arbetskamrater som inte supportar någon men kastar skit på AIK, eller som .... eller som... det dräller av exempel. Såg just Canal plus snabba veckosammfattning och det var alla minus på AIK och resten på resten, inte undra på att man står i duschen och sjunger "Å ALLA HATAR OSS".... hehe  ;) Men jag säger bara två saker.....

5-2.... FEM TVÅ!!!!!... och JOHAN ANDERSSON!!!

Och som en liten extra "bkv.blogg" nyhet
så satt jag på O´Learys i Örebro ikväll under hela matchen med Johan S, målvakt i Örebro Vipers (?) och en mycket god vän med Fasth i Gnaget. Han var mäkta imponerad av Gnaget och vill så klart dit, jag erbjöd 75 lax i månaden och han nappade. Lite lustigt när Ridderwall i Djurgården lyfter 215.000!!!! Och som inte det vore nog, JS gav mig den hemliga siffran på Färjestads målis Salak, 375.000 haha....

Roligast ikväll... Anrell är så PUCKAD!!!
Vars artikel/reportage/krönika har plockats bort från aftonbladets hemsida helt plötsligt. Fegt!!



(bild från en god vän)

- PA SUMMERING


SLUTTABELLER POJKALLSVENSKAN - BKV KLART GODKÄND FYRA

Nu har alltså samtliga matcher kommit in
och då ser tabellen ut så här, Giffarna tar sin avancemangs-plats och Sirius kom starkt på slutet och har nu något typ av kval framför sig. Vi andra kan bara pusta ut och njuta av det hela är över, men visst f** hade ni haft lite roligt med alla matcher och resor? Och ni fick ju äran att lira på lite större arenor också, inte alla som har kutat ut på Norrporten Arena, Domnarsvallen eller Swedbank Arena liksom. Och själv har jag tyckt att det har varit skit-skoj att se er spela era matcher, och ni har ju varit grymt bra också. Fast jag tror ni också är lite smått irriterade över några oavgjorda resultat som egentligen borde ha vunnits, men sån är fotbollen... stundtals orättvis. Fråga AIK efter gårdagens match mot Helsingborg tex hehe

Några udda iaktagelser:
- Giffarna 0 oavgjorda matcher, vinna eller försvinna liksom
- BKV minst förlorade matcher, endast 4 av 20!!! Otroligt ;)
- Östersund vann endast EN match? Fem poäng är för dåligt.
- BKV har näst bästa målskillnaden, bara giffarna släppte in mindre mål.

När det gäller skytteligan så kan vi ju konstatera att Simon Alin sparkar sig in på andra plats, trots att Ludde har "stulit" ett mål av honom haha. Men som mittfältare bland alla anfallare så har han gjort det bäst av alla, lätt!! Niklas på en nionde plats också trots lite måltorka under höst-säsongen, också starkt. Förresten, lite lustigt att en Daniel Johansson är både för och efter Simon i skytteligan ;)
1. Daniel Johansson - IK Brage -- 18
2. Simon Alin - BKV Norrtälje -- 15
3. Daniel Johansson - Västerås IK -- 13
4. Eric Belin - IFK Västerås -- 12
5. cevin Dotson -- GIF Sundsvall -- 12


Och jag avslutar med "ful-ligan", mest kort uppifrån och ner.... totalt 21 röda och 312 gula kort delades ut.
1. IFK Västerås -- 44 (2)
2. Sunnersta AIF -- 39 (3)
3. Märsta IK -- 30 (4)
4. Bollnäs GIF -- 31 (4)
5. IK Sirius -- 33 (2)
6. BKV Norrtälje -- 33 (1)
7. Västerås IK -- 24 (1)
8. GIF Sundsvall -- 25 (0)
9. Falu BK -- 18 (2)
10. IK Brage -- 19 (1)
11. Östersund -- 18 (1)

Värstingarna var Isak och Simon från Sunnersta med varsinn utvisning och 7 (!!) gula, tätt följda av Adam i bollnäs med 2 röda (!) och 2 gula. Grattis också till Axel som smög in som fyra (tillsammans med Albin och Gillis i IFK Västerås) i den ligan med sin sista spark i söndags ;)

Oj, det blev mycket haha... hoppas ni hittade något läsvärt i all fall. Själv älskar jag ju "siffror och nummer" ;)
ps. 4 matcher är fortfarande inte redovisade ännu, hur är det möjligt? Så några få förändringar kan ju komma att ske i "mina" listor.

Länk till STORT bild-galleri kommer inom kort.....


- POJKALLSVENSKAN SLUT



SISTA MATCH SPELAD I PA - OCH DET MED EN SKÖN VÄSTERÅS-VINST

Säsongens sista match i Pojkallsvenskan
spelades idag mot Västerås IK och vanns med 3-2 efter en härlig kämpainsats. Tyvärr så var det ju svinkallt ute i blåsten så det kändes att den långa säsongen nu gick mot sitt slut, om några veckor lirar dom väl bandy på andra sidan vägen liksom. Västerås hade chansen att kliva upp på en kval-plats men BKV vägrade förlora och vann efter en både rolig, lite konstig och ganska hård match. Axel fick lunka av efter två gula kort och det var inget snack om att det var rätt, det brann till helt enkelt hehe. Och åter igen så får Simon göra två pytsar och säkrar därmed sin andraplats i skytteligan, riktigt strongt gjort för att vara mittfältare.

Jag passar på att tacka er killar för en skön säsong, det har varit skit-skoj att hänga med i allt erat matchande, i både med och motgång. Och tack till Tomas som nu kliver av tåget för att hinna med sitt eget liv, och givetvis till de andra ledarna också som jobbat med laget, Marcello, Anders, Ove och ni andra som gör sitt för att det hela har fungerat.

Nu väntar kvalspel till Juniorallsvenskan nästa vecka med start på lördag den 2/10 för vissa av killarna, och det pågår sedan under ett par veckor. Ni hittar spelprogram osv här.

- DAGEN EFTER



TACK FÖR IGÅR GRABBAR - HOPPAS NI MÅR LIKA BRA IDAG SOM IGÅR

Ville bara slänga in ett inlägg
om att ni kan se fler bilder från gårdagens seger-match mot Spånga, men jag lovade igår kväll att INTE visa bilder från seger-banketten. Och jag håller vad jag lovar ;) Om ni surfar in på herrarnas sida så finns det en länk till massor av BKV-bilder. Och tack allihopa för en underbar säsong med en massa bra matcher och sköna minnen, får man önska att 2011 blir lika trevligt. Ja serievinst kanske blir svårt men utvecklingsmässigt.... ni har mera att ge ;) Fast vila ut ett par dagar nu det är ni väl värda, och del behöver det garanterat efter nattens festande hehe


- FEST



GRATTIS BKV

- GRATTIS BKV



BKV HERRAR SPELAR NÄSTA ÅR I DIV 2 - DET HÄR VAR JU UNDERBAAAAAAART

BKV vann dagens match mot gästande Spånga
med hela 6-3, rena tennis-siffrorna. Och i och med segern så kliver BKV upp i "tvåan" nästa säsong, vilket ju är helt sjukt bra. Sjukt också att jag själv var nervös innan matchen fast det krävdes massor av elände för att det inte skulle gå hela vägen. Tur att man fick agera kaffe-kokare innan matchen så man fick annat att fokusera på. Men ett STORT GRATTIS till er grabbar!!!

Nu har jag 400 bilder att kolla igenom, så jag ber att få återkomma med flera bilder senare.... kanske imorgon t.o.m, med tanke på att det vankas seger-bankett ikväll. Det ska bli skoj. Fan va nöjd jag är hehe....
Måste ju också passa på att tacka alla som var där och hjälpte till med diverse kiosksysslor, hamburgergrillning, bollkallar, sponsorer med skyltar osv.

Dagens övriga resultat i div 3 norra Svealand:
Bagarmossen - Råsunda  5-4
IFK Uppsala - Karlberg  2-3
Täby - Järfälla  6-1
Kungsängen - Heby  0-0
Dalhem - Bollstanäs  3-0 (!)

Vi ses ikväll ;)

ps. Grattis F94 till dagens bortaseger över Iron med 4-3, och till seriesgern ;)

- BKV TILL TVÅAN?

(bild uteblir pga av "skrock")

IMORGON SMÄLLER DET - SKA BKV KLIVA UPP TILL "TVÅAN"

Imorgon lördag är det alltså dags,
säsongens sista match för herrarna i div 3 (forever?). En ynka poäng och vi lirar i "tvåan" nästa säsong, och efter en snabb-analys mellan Dobbi-doo och trav-tipsen på fyran så är jag säker på att vi är där för att stanna ;) Allvarligt, jag kopplar aldrig av innan det är helt klart, jag är AIK:are och har trampat på hundra minor förr, jag vet vad som kan hända. Så imorgon KRÄVER jag att ALLA ni som är äkta BKV:are kommer och stöttar våra krigare till en seger, för då går vi upp. Efter en sån här underbar säsong så är dom verkligen värda all stöttning som finns och jag är den första att ställa mig i hyllnings-kön. Vilken säsong!!

Sen har jag hört att det surrar lite om diverse annat skoj i samband med seger, så missa inte morgondagens match för det kan bli mycket skoj uppe på IP. Gör som jag "VÄGRA IKEA"!!

ps. Såg att BKV hade "lånat" min bild på sin hemsida, och det gläjder mig att dom väljer att visa äkta sann glädje fångat av en grym fotograf hehe. Men borde inte klubben stå för utrustningen, typ en N D90  ;)

Bild uteblir som sagt av vidskepliga skäl, men en jä***t taggad video platsar lätt.... kör den här i omklädningsrummet imorgon Bullen ;)


- BKV P94 SERIETVÅA

BKV SERIE-TVÅA TROTS FÖRLUST - ENKÖPING VÄNDE OCH VANN

Säsongens sista match för P94
mot Enköping slutade lite snöpligt med en udda-målsförlust trots ledning med 3-1. Och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad som gick fel, halvtidsledning och så missade vi ju faktiskt ett par rena frilägen också. Nu spelar det ju ingen som helst roll resultatmässigt men vi kanske borde fundera lite på varför vi tappar en match så här, och ta lärdom av det vi kommer fram till. Fast jag tycker ändå att ni spelar bra och åter igen gör en bra säsong, och att följa upp de senaste årens fantastiska resultat är ju närapå omöjligt.  Så vi som sett er spela tackar för i år och kan inte annat än att imponeras av er utveckling.
Tack grabbar!! Och självklart ett tack till ledarna Hacke och Tommy också... å Anna Lena... å alla ni härliga föräldrar.

Ett litet tack till Pelle från 95:orna också som vaktade buren idag, och som gjorde ett par riktigt svettiga räddningar ;) Förresten, sorry att det inte blev några bilder från dagens match men jag fick inte till kameran.

PS. Års-sammanfattning kommer senare  ;)


- VÄLKOMMEN ENKÖPING

SISTA SERIEMATCHEN FÖR I ÅR - BKV P94 MÖTER SERIESEGRARNA ENKÖPING

Missa inte att kolla in P94 ikväll
klockan 20.00 när dom tar sig an Enköpings SK, som tyvärr redan har vunnit serien. Men vid vinst så blir skillnaden bara en ynka poäng och det är inte "illa pinkat". Så ni som har tid över och inte ligger hemma och käkar chips, upp till Sportcentrum och heja fram killarna till de sista tre poängen för i år.

Och GLÖM INTE bort lördagens RYSARE, då BKV herrar förhoppningsvis spelar av den sista matchen i div 3 för gott ;) Vinst eller oavgjort och man är klara för div 2 nästa säsong.... ja man kan faktiskt förlora men då blir det målskillnad och grejor som jag inte ens orkar tänka på. Men som sagt, boka lördag, 12.30 på IP... BKV - Spånga.

- NU ÄR DET NÄRA



HUR ÄR DET MÖJLIGT - BKV SPÖAR KARLBERG BORTA MED.... 7-1

Vad hände på Kristinebergs IP?
Jag menar Karlberg hade ju faktiskt en teoretisk chans att passera BKV på de två sista omgångarna om BKV förlorade båda, men torskar alltså med ett - SJU.... efter ledning med 1-0. Och Andreas Bellander sen, med fyra strutar, vilken kille!!! Nu ska det väl mycket till om det inte går vägen och BKV lirar i "tvåan" nästa säsong. Jag skriver GRATTIS redan nu för ALDRIG att Bollstanäs vinner med 11-0 samtidigt som vi förlorar hemma mot Spånga.... eller? Nääääää

Sjukt bra gjort grabbar, men snälla, en match till bara. Fokus nu och en poäng till, sen kan ni festa!!! Får man haka på tro? hehe.

1-0 Webrink 25
1-1 Bladlund 34
1-2 A Bellander 44
1-3 A Bellander 53
1-4 Wessberg 57
1-5 A Bellander 75
1-6 A Bellander 76
1-7 Wahlgren 78

Korrigering efter samtal med en spelare i truppen, ett mål (1-4?) gjordes av Tobbe Torres, men bkv.blogg undansäger sig ansvaret att det stämmer till 100%. Han påstod också att det var matchens lirare ;)

- LITE RESULTAT

NÅGRA MATCHER SOM SPELADES IDAG - MED BKV INTRESSE

I P94 serien så mötte serie-ettan Enköping
bottenlaget Mariehamn och vann enkelt med hela 6-0, vilket även innebar att dom därmed vann serien. Så BKV:s match i sista omgången mot just Enköping blir betydelslös med tanke på tabellpositioner, därmed inte sagt att vi inte ska spela matchen som planerat och utvecklas. Men Enköping vinner och BKV kommer tvåa... helst bara en pinne efter, om vi vinner ;) GRATTIS ESK!

I Pojkallsvenskan så vann GIF Sundsvall över serie-tvåan Brage, vilket ju var kanon för oss. Och inte helt oväntat så besegrade tyvärr Västerås IK Östersund med 3-0. Men jag vill åter poängtera att det här med tabell-platser, analyser och resultat är helt och hållet en arbetsskada, och mitt "problem". Så ta detta med teorier, hypoteser och överväganden med en rejäl nypa salt.....

... men för AIK:s del så var det en MÅSTE-match idag, och den vanns!! Årets viktigaste seger för ett lag med baksmälla, ångest och "jag-vill-inte-ha-bollen". Skoj att se att den billigaste spelaren av alla avgjorde matchen också, varför handla svindyrt när dom finns på planen brevid liksom ;) Viktor Lundberg.
Fast vad vore han utan min favvis, #14, "Theres only one Kenny Pavey", som prick-sköt på viktors panna. Nice!!



- BKV F94 VANN IGEN



BKV F94 BARA FORTSÄTTER - NU 4-1 VINST BORTA MOT SÖDERFORS

Här kommer äntligen matchreferatet
från Perre, saxat direkt från deras hemsida... och en snodd bild från deras snodda bilder hehe (Elin som krigar). Har dock en liten liten synpunkt på avståndet till Östersund, som jag åker till VARJE måndag just nu. Ja det är drygt 30 mil halvvägs, men dom sista 30 är lääääääängre!
GRATTIS till vinsten, tjejer och coacher ;)


Vilka tjejer vi har!


Det blev seger igen! Tjejerna upphör aldrig att förvåna mig. Jag var lite rädd för den här matchen måste medges. Så starkt att prestera sådan fin fotboll när seriesegern redan är i hamn. En grymt imponerad tränare är jag. Dagens match avgjordes i gränstrakterna mellan Uppland och Gästrikland. Satan i gatan så långt det var. Knappt 15 mil enkel resa! Är det vettigt det? Vi har kört halvvägs till Östersund idag! Tack alla som ställde upp med bilar. Utan er hade det inte fungerat helt enkelt. Dags för UFF att ta sig en funderare kanske. Låt Uppsalalagen bilda en egen serie och låt oss som vill spela i serier som är geografiskt närmare. Det är min åsikt i alla fall!


Det var ett taggat Söderfors som ställde upp till match. Jag tror de var väldigt sugna på att besegra seriesuveränerna! Men ack vad de berdrog sig! Det var vår match från minut ett. Vi var det klart bättre laget även om vi inte skapade så mycket heta chanser. De kom knappt över på vår planhalva! Jag tror Mimmi rörde bollen sammanlagt 3 gånger och det var efter fasta situationer. Inte en het målchans skapade de. Vår backlinje är alla gånger seriens klart bästa med MY och PeGe som mittlås. De släpper ingen över bron så enkelt är det.


Det dröjde ändå till den 34:e minuten innan Jessica bombade in 1:an över deras målis som stod onödigt långt ute. Passningen kom från Frida som var hemma och förgyllde vår dag. Så kul att äntligen få krama om vår kapten igen. Dessvärre fick hon en stenhård boll i huvudet och fick utgå ganska så groggy.
Bollen rullade in i raskt takt där efter det att proppen gått ur. Jessica satte tvåan från ingen vinkel alls och sen kom det jag väntat på länge! Malin fick äntligen göra sitt första mål i BKV-dressen. Ett pressat skott intill stolpen efter passning från klasskompisen Sofi. Jag blev otroligt glad för hennes skull och de blev tjejerna med. Det är viktigt att visa glädje.


Den andra halvleken blev den första lik. De reducerade dock efter lite villervalla efter en frispark men Jessica satte 4:an i minut 24. En nöjd coach satte sig i bilen för 15 lååååååååååååååååååååååååånga mil hem. Ska en match behöva ta en hel dag på denna nivå? Svar nej, men vad ska man göra? Gilla läget helt enkelt. Åker hellre 15 mil efter en vinst i alla fall.


Dagens rosor går till alla men jag tyckte att Malin, Rebecka och Elin utmärkte sig!
Sen är det otroligt starkt att vinna med när vi åker med så få! Vi var 13 men efter att Frida stapplat ut så fanns bara Julia kvar på bänken och hon har legat sjuk hela veckan dessutom har hon krånglande ljumskar!
Sen vill jag tacka Frida som kom hem enbart för att spela match och gratta Mimmi som dagen till ära fyllde år! Ni är grymma brudar! Så är det bara!

- MUSIK VIDEOS




SÄMSTA VIDEON EVER - HAR NI DEN SETT DEN

Av en ren slump så råkade jag
ramla över den här videon med Zladko och Elektronik Supersonik, och det måste väl vara en av de sämsta någonsin inom musik-branschen, eller? Och då kom jag på att om ni har ni sett värre/sämre så skicka gärna länken, och var inte oroliga det kommer säkert fler. Eller ok, jag slänger in en bonus-video på en gång, vad sägs om David Hasselhoffs tolkning av en gammal Björn Skifs-klassiker. Man borde egentligen göra en topp-tio lista på detta, i brist på fotboll så är ju musik rätt gångbart, eller hur ;) Nä njut av Zlad the man nu, och sjung med när han räknar ner... five, four, three, one... haha



- INGEN FOTBOLL

EN LUGN HELG FÖR BKV - OCH EN SKÖN VINST IGÅR ÖVER VALSTA

Missade att skriva om det igår
och nu har ni har väl redan sett att BKV (Herr senior) hade match igår mot Valsta Syrianska och vann med hela 6-2. Själv orkade jag bara inte kravla mig upp till konstgräset pga av halsfluss, huvudvärk, kikhosta, feber och dödsryckningar... allvarligt, jag är sjuk *snyft*. Målskyttar blev i alla fall enligt hemsidan, Johan Björling 3, Tobbe Wallmo, Johannes Sundström och Simoa Allin (?) hehe

Annars blir det en lugn och skön BKV-helg ser det ut som, men det är några andra matcher i serierna som är värda att kolla upp om ni kan. Eller vad sägs om Heby - Dalhem eller serie-tvåan Bollstanäs mot Bagarmossen. Om Bagarmossen vinner så blir i alla fall inte jag ledsen ;) Och jag håller just nu tummarna stenhårt inför måndagens "Battle of The Battle", Karlberg vs BKV.... KRIGA!!!

Och i Pojkallsvenskan är det också två viktiga matcher imorgon, Brage - Giffarna och Västerås IK - Bollnäs. Två fighter som spelar roll för BKV:s tabell-läge, vi hejar väl på GIF och Bollnäs va ;) (bara för jag sa det så kommer det att bli tvärtom, jag är usel tippare)

Jo förresten, på söndag spelar F94 hemma mot Söderfors, så varför inte gå dit och kolla in seriesegrarna innan det hela är över. Det är dom verkligen värda!

Och tack Gode Gud för Canal+, Viasat och tv4 plus. Jag kan inte ens välja vilka matcher jag ska se, det är nästan FÖR många. Men United - Liverpool är bokad... och just nu Doncaster mot Leeds. Som för övrigt är sjukt bra trots 0-0 och halvtidsvila precis nyss. Kolla om ni kan och hinner..... This is Football ;)

pd. Avd, gulliga inlägg i BKV herr gästbok... "Grattis till Cupsegern, vi var som väntat chanslösa, men en stor dag för oss i Frösunda :) Lycka till & hoppas ni vinner serien".


- TRE POÄNG TILL BKV



BKV P94 BESEGRADE SIRIUS BORTA - SKÖNA 5-1 GAV TRE NYA POÄNG

Dagens bortamatch mot Sirius
vanns alltså med hela 5-1 av BKV, men jag ligger lågt om huruvida det var enkelt eller inte då jag själv inte var på plats. Sjukstuga och antibotika-kurer råder nämligen i det hus jag bor i *HOST*, värdelöst! Men som sagt det blev i alla fall tre poäng mot Sirius (som dagen till ära hade skrapat ihop ett lag), så nu har BKV säkrat en andraplats i serien, före Gusk ;)
Att rå på serieledaren Enköping känns dock liiiite avlägset då det ju krävs att Mariehamn (jumbon) ska spela oavgjort eller vinna över dom, innan vi möts i sista omgången. Enköpings målskillnad är ruggiga 31-9 mot Mariehamns 7-46, så då fattar ni vad jag menar.

Förresten, jag tänkte på en sak. När Sirius och Gusk spelar hemma så har dom ALLTID domare från Uppsala, liksom Enköping (förutom en match) och slipper därmed betala dyra reskostnader som vi för domare som förbundet tilldelat oss (tror jag). Bara funderar liksom, men fattar inte riktigt varför ;)

- BKV VANN UPPLANDSCUPEN

CUPEN ÄR KLAR, SERIEN ÄR KVAR - BKV KAN VINNA DUBBLISH 2010

Ikväll vann alltså BKV Norrtälje
över Frösunda på Studenternas med hela 10-4, och därmed kan man nu titulera sig som cupmästare i Uppland. KUL!! Målskyttar, Wahlgren 3, Holmström 2, A.Bellander 2, D.Bellander, Björling, Makolli.

Så nu hoppas jag verkligen att killarna ställer största möjliga fokus på de kvarvarande seriematcherna. Se cupen som en bonus, men var för Guds skulle inte nöjda med den ;) "BKV PÅ VÄG FRAMÅT".....

- SNART HOCKEY



HJÄRTAT I SVENSK HOCKEY ÄR TILLBAKA - BLACK IS BACK

Två dagar kvar nu till nedsläpp
mot Linköping (helt utan hjärta, bara stålars) på Hovet.... vi ses väl där ;)
Ja alltså, BKV har ju inget hockeylag så jag tar mig friheten att skriva om AIK istället hehe. Fast det lär ju bli många "torskar".

ps. Jag sitter just nu och "ruggar" på Storhogna Fjällhotell, så långt ifrån verkligheten man kan komma. Rena Thailand inomhus och kala fjäll på utsidan, jag ska ta några bilder så får ni se ;)

- BKV F94 VINNER SERIEN

BKV.BLOGG KAN BARA GRATULERA - GRATTIS TILL F94 SOM REDAN VUNNIT SERIEN

Jag tog mig friheten att "saxa"
direkt från deras hemsida, så här följer en snabb sammanfattning över gårdagens match borta mot Gusk.... som torskade igen (!)


Sådär nu är svampmackan uppäten och hela huset ligger och kikar på Mama Mia! Rätt bra rulle faktiskt men jag måste sitta här en stund till innan jag färdig för bingen!


Dagens match avgjordes på en väldigt hård och gropig plan. Det syntes direkt att våra tjejer inte var bekväma med den hoppande och studsande bollen. Vi har blivit bortskämda med bra planer på SPC under säsongen. Så frodiga och gröna som de är nu har de väl aldrig varit. Bra jobbat alla vaktisar och framförallt den som skötte bevattningen under högsommarvärmen. Åter till vår match igen. Vi får en riktigt drömöppning på matchen när Jessica rann igenom och sånär tåat i bollen. Som tur var högg Sofi likt en kobra på returen och bollen satt snyggt i maskorna. I den tolfte minuten hittade Elin samme Jessica som snyggt vred och vände innan hon lossade bössan utan chans för deras målis. 3:an kommer efter att Jessica spelat parallellt med mållinjen till en fristående Sofi som gjorde sitt andra mål för dagen.


I paus pratade vi om att fortsätta arbeta för varandra och vi vinner även den halvleken med 1-0 efter ett långskott från Jessica som deras målis tappade in. Efter det går vi ner oss en aning samtidigt som de gör allt för att spräcka nollan. Det var väl aldrig någon riktigt fara på taket även om de skapade en del fina lägen. Mimmi i målet skötte sig galant idag och tog de bollar som hamnade innanför målramen.


Det märks att det varit en lång och hård säsong för vi är lite småslitna i kropparna just nu. Nu får vi ladda batterierna under nästa vecka för det vankas dubbelmöte med Söderfors nästa helg. Det blir säkert två tuffa drabbningar. Men vi har vår målbild och den ger vi aldrig upp!


Ps. Grattis till seriesegern för resten. Det är redan klart med 3 omgångar kvar att spela. Grymt jobb samtliga i truppen! Grattis!

- 9/11



VAD SKA MAN SÄGA - FILMEN SÄGER ALLT

- BKV-DAGEN i BILDER



BKV VANN MED UDDAMÅLET - NU SKA VI UPP

Här kommer några snabbt uppladdade bilder
från dagens evenemang, ta det för vad det är och vill ni se något annat så hojta bara till så ska jag se om jag kan skaka fram det. Har man 500 "plåtar" i kameran så har man hehe. Själv är jag mest lyrisk över dagens vinst över Råsunda med 1-0, även om det var jäv**** nervöst. Aldrig att jag har supportat ett lag mer än AIK förrän idag, för nu SKA vi upp!!! Härlig inställning idag gubbar och jag tror faktiskt att ni hade gjort ett till om ni inte blivit för darriga i "andra". BKV PÅ VÄG FRAMÅT!!

Nä nu ska jag kolla på när Cesena spöar skiten ur Milan och Zlatan (vandringspokalen).... ha en trevlig kväll!



(Otroligt stabil domare, dock utan blås i lungorna)


(Johanna trivs mitt i smeten eller?)


(Nettan styr det hela med sin walkie-talkie.... ehhh, braständare)













BKV tre poäng, Råsunda noll.....


- OAVGJORT I PA



BKV TAPPADE MATCHEN - NÄSTJUMBON FICK OAVGJORT

Dagens match i pojkallsvenskan slutade 2-2
efter det att BKV hade 2-0 ledning i första halvlek. Sunnersta kämpade sig tillbaka i matchen efter det att BKV blev lite bekväma i ledningen, och visst såg det lite otaggat ut på planen. Jag menar absolut inget illa med det utan jag är säker på att alla gör det man förväntas göra, men att spelet inte riktigt når upp till 100%. Svårt att avgöra vad som "går fel" idag, och oavsett vad jag skriver så kommer jag bara att få kritik för det ;) Precis som om jag skulle analysera AIK:s insats mot Trelleborg (1-4!). Så jag låter helt enkelt bli. BKV är bättre än så här och det vet vi alla, och lägg därtill till att Sunnersta står upp idag och gör sin fjärde raka utan förlust trots botten-läget. Kom igen nu i sista matcherna grabbar.... "Vi kan, vi vill, vi ska".

+++ Axel
++ Anton
+ Simon/Herman/Ludde

ps. P94-serien.... Enköping slog Gusk bota med hela 4-1, vilket innebär att nu har BKV slag-läge ut i pojkallsvenskan nästa säsong. "BKV PÅ VÄG FRAMÅT"


- VARNINGAR I PA



SKYTTELIGA FÖR POJKALLSVENSKAN FINNS - MEN INTE ANTALET GULA/RÖDA

Jag skulle kika på eventuella avstängda spelare
inför kommande matcher så jag roade mig lite med att räkna ihop dom, eftersom dom inte finns registrerade på förbunds-sidorna. Sä här är en enkel sammanfattning.
Först laget, sedan antalet varningar och utvisningar, 1p för gult och 3 för rött)

1. Sunnersta, 37-3 = 46
2. IFK Västerås, 34-2 = 40
3. Märsta IK, 25-3 = 34
4. Sirius, 31-1 = 34
5. Bollnäs GIF, 27-2 = 33
6. BKV Norrtälje, 26-0 = 26
7. Västerås IK, 22-1 = 25
8. GIF Sundsvall, 22-0 = 22
9. Falu BK, 14-2 = 20
10. IK Brage, 18-0 = 18
11. IFK Östersund, 11-1 = 15

Totalt 267 varningar och 15 utvisningar....
ps. Det saknas tre icke registrerade matcher, Sirius-IFK V, Sundsvall-Östersund och Bollnäs - Östersund.

Och här ser ni vilka som "värst", och med tanke på att Sunnersta kommer på besök imorgon så se upp lite med ett par av backarna.... jag menar dom har ju faktisk tre spelare i topp-fem på varnings-listan. MEN... nu menar jag inget illa med detta, det är åter igen "bara" statistik hehe

1. Sunnersta - Isac H W Hjertström -- 6-1
2. Sunnersta - Simon Marklund Ingemansson -- 5-1
3. IFK Västerås - Albin Dalson -- 4-1
4. Sunnersta - Imanuel Getahun Belew -- 6-0
4. IFK Västerås - Gillis Westling -- 6-0
6. Bollnäs GIF - Adam Amundsson -- 2-1
6. Falu FK - David Forsell -- 2-1
6. IK Sirius - Joel Viklund -- 2-1
9. IK Sirius - Mattias Eriksson -- 5-0
9. GIF Sundsvall - Cevin Dotson -- 5-0
9. IFK Västerås - Emil Hjorth -- 5-0
9. IFK Västerås - Jimmy Jansson --5-0
9. Västerås IK - Anders Holmberg -- 5-0
19. Herman, Shivan och Axel och fem till.....

VI SES IMORGON PÅ BKV-DAGEN ;) ;) ;)



Kom på en sak,
förra året hade Aftonbladet denna bild på Kenny Pavey i AIK, som ju anses vara en buse. Och då ansåg AB att det lönade sig att spela "fult".... konstigt att han toppar i år också och AIK nästan ligger sist (?)

"Ärlighet varar längst"


- ROSLAGENS SPARBANK



SPARBANKEN STÖTTAR BKV - BESÖK DERAS HEMSIDA PÅ NÄTET

Som ni kanske såg i kommentarer
på tidigare inlägg så annonserar även Roslagens Sparbank om morgondagens BKV-dag uppe på SPC/IP. Dom är matchsponsor då BKV möter Råsunda IS nu på lördag, så besök gärna deras hemsida och läs mera där ;)


- BKV-DAGEN PÅ LÖRDAG



NU PÅ LÖRDAG 11/9 ÄR DET BKV-DAGEN - OCH DET KLART DU SKA DIT

En dag i fotbollens tecken!


09.00 BKV P 97- Lohärad/Roslagsbro (Konstgräset)
10.00 BKV P 00 – Knutby (Sportfältet)
11.00 BKV F 97 – Rasbo (Sportfältet)
11.00 Sponsorlaget – BKV All Stars (Idrottsparken)
12.00 BKV P 97 – Sunnersta (Sportfältet)
15.15 BKV J – Sunnersta (Pojkallsv., Idrottsparken)
Servering & grill

Huvudmatch
Division 3 Norra Svealand
13.00 BKV Norrtälje – Råsunda IS

Vi bjuder på fri entré!
McDonalds Norrtälje, GH Event, Kapellskärs hamnar, Flygfyren, Viking Line, Intersport, Bilmetro, Kinnarps Norrtälje, Specsavers, Sweschakt, Norrtelje Energi,
Handelsbanken, Relita, Frötuna Buss & Taxi AB, Båtfixaren i Roslagen, Roslagens Trafikskola, CM Bygg, Tebex, Rådbergs Plattsättning, Roslagens Sparbank,
Eckerö Linjen, Familjen Björling, Roslagens Kakel, Bladlunds Olje AB, Riflex AB, Inse.

- ORDNINGEN ÅTERSTÄLLD



GUSK SPRANG IN I BKV-VÄGGEN - EN HÄRLIG BORTAVINST IKVÄLL

Tyvärr så sitter man ju uppe i Norrland
(Sundsvall just nu), scoutar lite kanske ;) Så jag missade kvällens match i Uppsala mot Gusk, men jag fick rapporter och det verkar som att ni grabbar gjorde en riktigt bra match. Och då förstår jag att ni är nöjda över revanschen sen i våras när dom satt och skrek och kaxade i omklädningsrummet efteråt, det måste ha varit betydligt tystare ikväll hehe. 4-2 smakar gott att säga, så säg det ett par gånger för er själva, ni slog ju liksom DM-vinnarna, Uppsala-laget som har dubbelt så många spelare i Upplands-camperna osv. Jag tycker det visar på att en härlig styrka i BKV.... "på väg framåt"

GRATTIS GRABBAR och ett stort tack till er som körde, Hacke som fixade buss, och min "anonyma källa". Tabellen var ännu inte uppdaterad (otippat) så jag kopierade den som finns här på bloggen, menyn till höger.

P16 Div 3 Kvalserie- 2010
1 Enköping 7 6-1-0 27-8 19p
2 BKV 8 6-0-2 39-11 18p
3 Gamla USK 8 5-1-2 31-13 16p
4 IK Sirius FK 7 1-2-4 15-20 5p
5 Sigtuna IF 5 1-0-4 5-26 3p
6 Mariehamn 6 0-0-6 5-41 0p
7 Valsta Syrianska- utgick


- BKV P94 VANN IGEN



MARIEHAMN CHANSLÖSA MOT HUNGRIGA VARGAR - NIO MÅL I BAKEN OCH EN TUNG RESA HEM

BKV gav järnet från minut ett i dagens hemmamatch
mot IFK Mariehamn och det var attack på attack. Måste dock säga att ålänningarna verkligen försökte ett tag, men när 2-0 kom efter ca en kvart så såg jag många böjda huvuden. BKV körde dock på och det här kunde mycket väl ha slutat tvåsiffrigt. Personligen så stack jag efter 45 minuter då jag var tvungen att jobba (!), en enkel resa till Östersund kändes ju lagom kul, suck. Så jag har dålig koll på vad som hände i andra halvlek, fast jag hörde rykten om någon Karla-dans efter att han "målat". Någon som har det på film tro? hehe

Nu väntar Gusk på tisdag och en vinst där skulle verkligen "smaka fågel", för då passerar vi dom ;) Och några 9-0 lär det inte bli där, så sug på den karamellen i kväll så börjar ni peppa upp imorgon igen. Ska också passa på att säga att bilder från matchen ligger på kameran hemma så det blev bara två inmailade bilder idag.
"BKV PÅ VÄG FRAMÅT!"


- PA RESULTAT


DAGENS RESULTAT I POJKALLSVENSKAN - BKV VINNARE IGEN ;)

Märsta besegrar IFK Västerås
och Sunnersta vinner över Bollnäs, så gårdagens positiva resultat följs upp även idag. BKV behåller sin tredjeplats och nu har alla andra lag bara en match till godo på oss. Det börjar se bra ut tycker jag, tänk om vi lyckas knipa kvalplatsen till slut, det vore ju hur skoj som helst. Oavsett så har ni gjort en kanon-säsong grabbar ;)

Sunnersta - Bollnäs  3-1
Falun - Östersund  7-0
Västerås IK - GIF Sundsvall  4-3
IFK Västerås - Märsta  0-2

- BKV VANN I PA






BKV FICK REVANSCH PÅ IFK ÖSTERSUND - SÄKER SEGER I POJKALLSVENSKAN

BKV vann säkert med 3-0 idag
över gästande IFK Östersund i Pojkallsvenskan. Tyckte första halvlek var bättre än andra, där det stundtals blev lite av gå-fotboll. Men Östersund hade ingen chans idag så det blev en ganska enkel match för BKV. Jag ger mina extra-plus till Simon som gör två baljor (igen!) och till backlinjen som gör det stabilt idag.

Herrarna bärgade hem en poäng efter 1-1 mot IFK Uppsala, efter det att A Bellander gjort 0-1 i 89:e (!) minuten. Men hemmalaget Uppsala lyckades alltså kvittera på överid... suuurt! Men hur f** hann målskytten Toni Arapovic bli utvisad också? Här har ni UNT:s syn på matchen. Nu börjar det bli liiiite nervöst tycker jag, bara tre omgångar kvar och tre poäng ner till serie-tvåan.... KÄMPA BKV!

- TACK



TACK FÖR IGÅR - EN MYCKET TREVLIG KVÄLL

Ville bara passa på att hälsa till alla er
som var med och åt goda kräftor igår kväll/natt, visst var det skoj. På bilden här så ser ni hur damerna fiskar vilt efter öl i en femkamp. Lotta lekledare ska ha en stor kram för allt sitt jobb, tack allihopa för en trevlig kväll.

ps. Ja jag hittade mina bilnycklar till slut haha


- FULLT ÖS IKVÄLL



IKVÄLL ÄR DET DAGS FÖR ÅRETS KRÄFTSKIVA - BKV PÅ VÄG IN I DIMMAN

På bilden syns Anders B
iförd en snaps-mundering mitt under kräftskivan förra året och ikväll drar vi igång igen. Hoppas det blir lika roligt den här gången och att alla har värsta fest-humöret med sig. Jag tycker i alla fall att det ska bli riktigt skoj, och om en liten stund så ska jag ner till lokalen och ladda upp lap-topen med alla mina "spotify-listor" med värsta musiken. Vem vet, jag kanske gör som Sean Banan och skakar loss lite med era morsor ikväll hehe?





Ja, visst ja, en tv måste dit också. Det är ju Zlatan - Ungern ikväll......
För ni minns väl dom här två baljorna mot Ungern, och visst är det Zlatan som gör det mot Ungern, alltid! Är det inte med värsta flytet så är det med sjukt vackra mål, kolla in filmerna här nere så vet ni direkt vad jag pratar om. Måste dock påpeka att jag inte orkar läsa tidningarna längre, sida upp och sida ner, det är ju bara Zlatan zlatan zlatan Zzzzzzlatan (fast det klart, då glömmer dom bort att skriva skit om AIK ett tag ;)
Njut av dessa två mål nu.... och vad händer ikväll? 0-1 Zlatan i 99:e minuten.... på en bicykleta från 80 meter... med brutet ben.... sju meter upp i luften. Eller?



Vm-kvalet 2005 och 0-1 av Zlatan Ibrahimovic... i 91:a minuten!!!!!



VM-kvalet 2009 och 0-1 av Zlatan Ibrahimovic i.... 94:e minuten!!!!!!

- BKV ÄR I FINAL

SEMIFINAL-VINST I UPPLANDSCUPEN - BKV HERR VANN IDAG ÖVER GUSK

BKV vann idag över div 2 laget GUSK
i Upplandscupen med 2-1 efter att ha satt sin "handikapp-straff" efter det att gästerna kvitterat i andra halvlek. Och det var stundtals en riktigt svängning och kul match tycker jag, även om kanske inte tränarna håller med om det. Men det var gott om målchanser och faktum är att det kunde ha blivit bra mycket mer mål, stolpträff, frilägen osv. Och BKV:s 1-0 mål var ju en fröjd för ögat se, bollen som går som på ett snöre och ett resolut avslut av duktige Wessberg rätt upp i nättaket från nära håll. Vackert! Men jag ska inte ge mig på att skriva matchreferat om detta, utan det får ni leta efter på BKV:s hemsida.

Men nu är alltså BKV i final och vad jag förstod så får man möta Frösunda (div 7) om två veckor (15 sept). Så håll med om att det rullar på just nu med finaler och serieledningar för "lilla" BKV Norrtälje, och det är ju hur skoj som helst..... "BKV PÅ VÄG FRAMÅT"


RSS 2.0