- KRIGARSKADOR



KRUTRÖKEN HAR LAGT SIG - OCH KRIGARNA SLICKAR SÅREN

Gårdagens vinst över Uppsala-laget smakar fortfarande gott och jag måste än en gång berömma er för att ni inte vek ner er. Och här kommer några bilder som bevis på att "det kostar att ligga på topp". Fast såna här småskrapor känner man ju inte under en match om man har full fokus, men det blir ju alltid lite värre dagen efter liksom. 
Skit i det, om en vecka är det borta.... ge ALLTID järnet!!

     
(Lår, knä och ankel - glidtackling, dobbar och åter dobbar)

Och som om inte det vore nog, killen blev av med håret också ;)

     
(Före - mitt i - efter

Förresten, GRATTIS till A-laget idag, 4-1 vinst över Bollstanäs.
Men vilka slår inte ett lag med en Dembo i mål? hehe

TREVLIG LÖRDAGSKVÄLL ALLA

ps. vill ju inte vara värst eller så, men jag lirade en halvlek med bruten underarm ;) ;) ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dagens "BILDBONUS":

- TAGGAT BKV SLOG GUSK



FULL FOKUS FRÅN BÖRJAN - OCH BKV KRIGAR NER GUSK

Först en helrakning
på Luddovich sedan en stor skål taggtråd, två snabba örfilar och en dansk skalle.
Det verkade som om det gjorde susen för det blev VERKLIGEN kämpa där uppe på Sportfältet ... men också en del stryk tillbaka (smaskiga bilder kommer imorgon). Vissa i gusk spelade på gränsen tycker jag, ful-smällar och dobbarna före flera gånger om. Ok om man höll sig till det eviga gnällandet men att fysiskt försöka skada motståndarna är INTE vackert, Nu sket dom dock en lök då vissa i BKV stod upp och inte gav sig i närkamperna utan tvärtom, det blev liksom lite jobbigt då.

Jag är stolt över BKV-laget idag, och det ska tränarna också vara, hoppas killarna fick beröm efter matchen. Den här vinsten kändes på något vis extra skön efter deras utspel de senaste matcherna på sina hemmaplaner, ni vet jag menar. Det var vår tur nu! Åttondelsfinalen vanns nämligen med 3-1 och BKV möter nu Håbo i "kvarten", och fortsätter ni så här så.... ;)  Men backlinjen fick dock lite för mycket att göra, varför vet jag inte men det verkar som om att det blir lite väl tunnt framåt ibland och idag var det ju kanske trettio kilos skillnad på vissa där ute, så det är kanske inte så väldigt konstigt.
Skit samma, en skön seger blev det. Tack ska ni ha för en riktig kanon-match, en kämpainsats som alla ska ta åt sig. Nu har ni spöat "laget som inte kan förlora" och sen gusk, sug på karamellen och njut en stund. Och ta sen med er den här matchen till "serie"premiären mot Valsta.
BRA JOBBAT GRABBAR!!!!

(1-0 Hellgren, 2-0 Shivan, 3-0 Niklas.... gula kort: Niklas, Ludde, Theo)


FEM SNABBA
- Snubben som stod och tok-stretchade en meter från Seans stolpe i andra halvlek (??) haha
- Skön publik idag, tack för att ni kom upp och hejade fram killarna
- Konstgräset såg jäv*** frestande ut en bit bort
- Lotta och kaffet saknades verkligen
- En hemmamatch i DM, wow!
(Det fanns ett par "kandidater" till, skägget Anders, "filmaren", "Fabriken" och Hellgrens nick)

ps. det kommer lite bilder imorgon ;)

- TVÅSIFFRIGT IKVÄLL

ROSLAGSBRO/LOHÄRAD FICK SVÅRT - BKV SATTE TVÅSIFFRIGT

Vet inte ett dugg om dagens träningsmatch mer än att jag fick ett sms om att det var lätt tråkigt (?!) efter 6-0 vid halvleksvilan. Samma person visste inte heller om det blev nio eller tio mål framåt idag men visst låter det lite coolare med "tvåsiffrigt". Huvudsaken för Luddes del var nog dock inte hur många mål det blev framåt, utan att det var NOLL mål i baken. Tycker dock att man ska lufta en och annan back lite offensivt i en sån här match, i all fall en kvart. Stärker självkänslan ;)

Skickar en hälsning till ROS/LO, tack för matchen och jag tycker fortfarande att Lohärad var en av de skönare klubbarna en gång i tiden. Kämpa på där ute ;)

- GRATTIS GLENN


DAGENS NAMNSDAGSBARN ÄR GLENN - GRATTIS TILL ALLA DOM

Inte många namn som har lika stor kult-status på sin namnsdag som GLENN, det firar vi självklart med ett par sköna filmklipp. Håll ut en stund i film två för det är en samling samtal inför förra årets match mellan AIK-IFK GLENN och just GLENN kommer en bit in i filmen.

ps. Detta är INTE förnedring, det är RESPEKT! (Glenn Hysén värvad till Liverpool FC 89-92 efter VM-kvalet -88 mot England)


(Han heter Glenn....)



(118 118.... )



(Och sist men inte minst.... Alla Glenn sjunger om sig själva, humor?)

- GRÄÄÄÄÄÄÄS



VECKAN MED STOR V - ÄNTLIGEN GRÄSPLANSPREMIÄR

Träning idag ute i Roslagsbro sen match imorgon mot Roslagsbro/Lohärad och på torsdag träning igen ute i Roslagsbro. Visst börjar det kännas lite skönare nu, det är ju det här man tränar skiten ur sig för. Ni vet, under de där svinkalla kvällarna på grusplanerna med mössa och vantar på, och alla varven i det skitiga löparspåret. För att inte tala om tränarnas gapande kommentarer när man frös om allra mest:
- Fryser du?
- Jaaa, *brrrrr-hacka-hacka-skaka*
- MEN SPRING DÅ FÖR F** !!!!

På fredag så är det dags för DM-matchen mot GUSK uppe på Sportfältet kl 18.30, hoppas många kommer och hejar fram de som spelar då. En match som vi ju verkligen vill vinna, eller hur, så tagga upp er nu? Ät INTE taggtråd på riktigt (gör inte en Ludde), men tänk er att ni gör det ;)

(bilden från Vikingalunden förresten, liiite finare än SC just nu tror jag)

- KOM IGEN NU!!



FEGA INTE NU - VÅGA TIPPA ANTALET MÅL KOMMANDE SÄSONG ;)

Följande personer har hitills anmält sitt tips angående målskyttet kommande säsong (båda divisionerna). Kevin och Festim har samma antal mål så om ni vill så kan ni ändra innan helgen. Men jag tycker det är alldeles för få tippare, va f** det kostar ju inget och man kan vinna lite godis. Kom igen nu och VÅGA TIPPA!!!
Spelare, föräldrar, syskon, släktingar, Lundinare eller Marinor spelar ingen roll ;)

Jonas -- 183
Festim -- 165
Kevin -- 165
Hellgren -- 155
Sean -- 151
Limpan -- 148
Lena -- 141
Theo -- 125
Rikard -- 108

- DEERHUNTER



STACKARS BAMBI - GALEN LUDDE SKRÄMMER SKITEN UR HONOM

Kvällssolen sjunker sakta sakta ner över de jämtländska fjällen och försiktigt smyger de skygga rådjuren fram för att smaka på det dukade bordet. Snön gnistrar och man kan riktigt höra den underbara tystnaden......MEN DÅ..........

- VEMODIG DOKUMENTÄR



SE DEN KORTA DOKUMENTÄREN OM LUDWIG- NORRLANDS-JOGGAREN

Ville bara langa upp ett bevis för att Ludde verkligen körde konditionsträning under påsklovet uppe i Norrland. Så här kommer ett av tre-timmars-passen nerkortat till tre minuter, njut av den oendligt ödsliga naturen, THIS IS NÅÅÅRLAND. Ska på en gång erkänna att filmskaparen inte är jag. "Big-Brother-Production" står bakom det hela och levererar under morgondagen en annan liten "rulle" med betydligt mer action på ;)

- BÄTTRE MED EN...



GROGGY DOMHERRE FICK STARTHJÄLP AV GNAGARE - NORRLAND ÄR UNDERBART

Bättre en fågel i handen än tio i skogen är ett ordspråk som betyder att det kan vara bättre att ha litegrann som man verkligen är säker på att man har, än mycket som man bara hoppas på. Ett liknande ordspråk är Man ska inte sälja skinnet förrän björnen är skjuten. Men jag hittade inga björnar....



Ludde... ja vad han gör har jag ingen aning om.

FÖRRESTEN, GLÖM INTE MÅLTÄVLINGEN..... SNART SERIEPREMIÄRER JU.
KOLLA IN TIDIGARE INLÄGG OCH GISSA ANTAL MÅL, ALLA FÅR TIPPA!!!

ps. Filminspelning inom kort på bkv.blogg.se Håll koll ;)

- VEM ÄR ZLATAN



RÅKADE HITTA DETTA LILLA TIDNINGSREPORTAGE - HÄR PRATAR VI KLUBBKÄNSLA

Jag låg och letade lite på BKV:s hemsida om klubbkänsla, tillhörighet och "vi mot dom känsla" men råkade i samma veva hamna på en gammal favorit under mina länkar. Kommentarerna som den här lilla killen (Rasmus 4 år) klämmer ur sig är på gränsen till oslagbara, vem är Zlatan?
BKV är självklart en klubb som alla vill vara med i, men vi borde "växa", jag vill höra små-killar i klubben säga samma saker som Rasmus:
- Vad är roligast med fotboll?
- BKV


("När jag har de här får jag inte ont i benen". )


- GLAD PÅSK



HA EN RIKTIGT SKÖN PÅSKHELG ALLIHOPA - VI DRAR TILL FJÄLLEN

Ät nu inte ihjäl er på alla påskägg och alla stora påskmiddagar, utan gör som jag och Ludde, käka broccoli och på sin höjd någon liten liten liiiiiiten chockladbit. Och kanske kanske att vi delar på en Zeunertz påskmust också, för det är ju ändå helg liksom. Annars blr det nog mest löpträning i timtal, och det i meterhög blötsnö med slalompjäxorna varvat med skidåkning i 10-mila-spåret melan Hoting och Dorotea. Men som sagt ha en GLAD PÅSK på er!

- VASALUND PÅ GRUND



OSÄNKBARA VASALUND GICK PÅ GRUND - BKV VANN SÄKERT MED 3-0

Gårdagens match mot Vasalund ("laget som inte kan förlora") vanns med klara 3-0 efter en bra kämpainsats av våra röd-blå killar i BKV, även om matchen stod och vägde lite i första halvlek så kändes den efter Shivans ledningsmål ganska komfortabel. Målet kom till efter en skön framspelning av Hellström som gav ett friläge och med ett enkelt avslut gör sedan Shivan 1-0. Den lilla tillresta klacken långt uppe under läktartaket mös i kylan.
Efter det så satte Kvarnlöf in "tvåan" efter fint spel där Ludde kyligt levererar bollen upp till Viktor J som snyggt spelar snett in till VK som sätter den i nästan öppet mål, riktigt vackert mål. Och 3-0 Gör Marcus, om det nu inte blev självmål vid en mycket tilltrasslig (nästan lustig) situation vid vänstra stolpen.

Enkelt grabbar, och ni gör en bra match på samtliga positioner. Om nu vissa bara passade lite mer ibland istället för att försöka dribbla man-man så skulle målen kunna bli ännu flera tror jag.... och snacka mer med varandra. Annars som sagt, bra spel, rejäla tacklingar, skön kämpainställning och full fart. 

Jag är liiite förundrad över om snacket om Chelsea och Barcelona dock, men man vet aldrig med dagens fotboll och de ansvariga som fattar besluten. Lycka till, säger jag, det lär i alla fall behövas.
Jag är liiite förundrad över Kvarnlöfs utvisning som kom till efter ett jä*** knuffande av grinig motståndare och när han själv reagerar så visar domaren ut honom. ps. typ 22-3 i frisparkar för hemmalaget efter första halvlek ;)

Jag stack i alla fall strax innan slutsignalen då det ju var en annan viktig match på andra sidan Råsundavägen, ja just det, Allsvenska premiär för AIK mot Halmstad BK inför 21.867 på läktarna. Och det var ju en enligt gammal tradition samling på stampuben långt innan avspark. Hur matchen slutade vet ni väl redan, stabil AIK-vinst men med bara 1-0, snyggt upp i krysset av Gabbe Özkan. Hur det gick på puben är en helt annan historia...

TACK till Fredrik för skjutsen och självklart även till Hacke som körde hem några som varit på AIK-matchen. TACK!

     
Några lite lustiga matchbilder, ett BKV-försvar utan något att göra eller? Samt ett Vasalunds-försvar som verkade spela mot sig själva? Sen har vi lite punktmarkering a´la -89 samt en lagledare som vekligen hade koll på läget.... eller?

     
Och till slut några klack-bilder, vilka som är från Skytteholm respektive Råsunda får ni gissa själva.

- NY ORDFÖRANDE

BKV HAR FÅTT EN NY ORDFÖRANDE - LENNART LUNDIN TAR ÖVER

Om ni inte redan visste det så kan jag meddela att det nu har skett några förändingar i BKV:s styrelse. På årsmötet beslöts det nämligen att den som tar över som ny ordförande blir Lennart Lundin, vilket jag personligen anser vara mycket positivt. Nettan Magnusson (sekreterare) och Calle Fredriksson (ledamot ungdom) är de två andra nyinvalda, också dessa två är helt klart ett bra val.

   
(Lennart, Nettan, Calle)

Grattis till er ;)

- VIKTOR X 4



GNAGET HAR VICTOR LUNDBERG - VI HAR FYRA VIKTOR WANNABE IMORGON

Kolla in målet som AIK satte mot Vasalund, matchen som slutade 5-1. Victors strut är rena brasse-träffen och fler lär det bli. Nu har vi FYRA V-killar i söndagsmatchen så jag räknar iskallt med ett par mål från deras åtta fötter. Vasalund, BP, AIK, Bajen alla är överskattade, det vet ni! KÄKA TAGGTRÅD..... NOT!!!

- KÄKA TAGGTRÅD



NÄR PAPPA SÄGER "KÄKA TAGGTRÅD - SÅ MENAR HAN DET INTE BOKSTAVLIGEN

Fick ett samtal av Ludde idag när jag satt på kontoret, om att han blödde ner hela skogen och att han fått ansiktet upprivet av taggtråd. "Jajaja lägg ner nu, jag vet att det är första april, ring morsan om det är så mycket, tjingeling". Fem minuter senare så fattade jag att han menade allvar, och sen satt jag på akuten ett par timmar som sällskap tills Lena kom och avlöste. Shit va Norrtälje sjukhus suger, sitta och blöda ner ett  väntrum i fyra timmar för att nita dit ett par stygn, nästa gång gör jag det själv. Tur att han inte hade svalt en handgranat eller nåt....

Positivt föräldramöte ikväll och hoppas det blir som alla vill framöver, men personligen ser jag nog mest fram emot festkommiténs beslut ;)

Förresten, ni som lirar träningsmatchen på söndag mot Vasalund kommer att få helikoptertransport in på Råsunda och sen ta emot stående ovationer från Norra Stå. Lyxmiddag med spelarna och sedan varsinn limo hem..... APRIL APRIL!

ps. USK USCH

RSS 2.0