- UPPLAND FÖRLORADE

SÖDERMANLAND BESEGRADE UPPLAND - FYRA INSLÄPPTA I TRÄNINGSMATCH

Idag spelade Upplands P16 en träningsmatch
och jag försökte hittta matchresultatet på deras sida men se det gick inte. Märkligt att dom alltid är så ouppdaterade, eller hur. Men Södermanland hade lagt upp resultatet i all fall, och då kunde man dessvärre läsa att det blev förlust med 2-4. BKV hade ju tre killar på plats, samt målvakt så lite nyfiken är man ju, undrar hur det gick för dessa liksom. Men att släppa in fyra mål, och det mot Södermanland hmmmmm....

Nä nu ska jag kolla in lite Londonhotell, ska ta med mig Ludde till The Den och kolla in lite riktig fotboll tänkte jag. Och då pratar jag inte om överbetalda divor i Arsenal eller Chelsea (som knappt vann idag). Fast än värre var ju City, som torskade mot Wolves?? Och det med en spelare som kostar lika mycket som hela Wolverhamptons startelva. Sjukt egentligen hehe. Nä det blir förmodligen Millwall - Barnsley eller något liknande, sköna lirare allihopa.




Tänkte på en sak, att kolla Man U, Arsenal, Chelsea, Liverpool spela i Premier League kostar runt 1500-3000 skr (!!) Snacka om att bli RÅNAD på pengarna. Hur länge ska det dröja innan publiken ska fatta detta, nä just det ja, det är ju inte riktiga supportrar på läktarna längre.... tänkte inte på det. (Lena hälsar SNL)

Mot Råsunda imorgon.... AIK - Ellos. Vi ses på Turpin ;)


- I BRIST PÅ ANNAT



INGENTING BKV-RELATERAT JUST NU - SÅ JAG BJAUDER PAU LITE PRIVAT

Häckar just nu på Gotland
och ikväll är det vidrigt väder här, blåsigt, ösregn och svinkallt. Trevligt mitt i sommaren med sol och bad men nu, när fy f**. Fast på dan idag var det i alla fall lite fint, jag var ända nere vid Hoborgsgubben på södra änden och besiktade ett par fyrar. Nästan tio mil enkel resa på Gotland, ungefär som alla cykelturerna tillsammans 2007 hehe... ja ni vet, när vi var här och lirade cup. Fast nu är det som sagt helt öde, helt dött, helt off helt enkelt. Det är jag och fauren (får) liksom. Och jag kan avslöja att FC Gute INTE tränar ihjäl sig, för anläggningen ligger bra svart i skitvädret. Samt att planerna utanför stan nästan låg under vatten.

Träningsmatch med Upplandslaget i Eskilstuna om ett par dagar, sju Enköpingskillar och lika många från Gusk (?) I och för sig så var hela reserv-listan (som alltid är ett fiasko) från Gusk men ändå. Förresten, märkligt hur enformiga dessa uttagningar är tycker jag, ett gäng som alltid är givna oavsett skador, form och utveckling. Men åter igen, vad vet jag om fotboll?

Några smakprov på ett Gotland just nu....














- TRÅKIG HELG

INGA BKV-MATCHER PÅ HELA HELGEN - STENDÖTT LIV JUST NU

Ligger här i soffan och slö-tittar
på diverse matcher på tv, just nu Doncaster - Sheffield United. Som för övrigt innehåller bra mycker mer drag, både på planen och läktaren, om man jämför med Chelsea - Wolves tex. Kollade också in Norrköping - Sundsvall samtidigt med Sunderland - Aston Villa och Väsby - Syrianska.... massor av boll. Men så kom jag på att det var ganska värdelöst egentligen, det är ju BKV man vill se, eller hur ;)
Det kommer att bli en låååång och tråkig höst/vinter detta, suck.

På tal om TRÅKIGT.... har du tid i tio minuter så kolla in filmen hehe


- BKV-NOMINERINGAR



SÄSONGSAVSLUT FÖR PA - OCH DIVERSE NOMINERINGAR UTDELADES

Det var säsongsavslut idag
för grabbarna som lirat Pojkallsvenskan och diverse JA-kval matcher. Men grabbarna hade typ två A4 med kategorier och jag hängde inte med bland hälften av dem. Men jag ska försöka skaffa dom, och vinnarna, och sen slänga ut dom här så småningom. Kan dock redan nu avslöja att nomineringen "Tightast Ass" gick till.... trumvirvel.... Daniel "Balotelli" Skoooog. Frågan är dock, HUR VET DOM DET??

Ja jag vet, bajs-humor men Daniel, se och lär... du kanske kan tjäna pengar på det, alltså då menar jag.... äh kolla istället ;) Svecke vill bergis bli din manager eller nåt hehe



- PIZZA IMORGON

PA-GÄNGET AVSLUTAR SÄSONGEN - PIZZA PÅ ANTEP IMORGON

PA-truppen ska ha en liten säsongsavslutning, torsdag 21 okt kl 17.30 på ANTEP-pizzerian på Esplanaden 5 (vid polishuset). Vi äter pizza + någon lämplig dryck. Alla tar med sig 50:- och lämnar till ledare när ni kommer, resten sponsring. Ring el messa Ove och meddela om ni kommer eller inte, så vi vet hur många platser vi ska boka. Mobilnr: 0763-28 27 33 eller e-mail [email protected] Välkomna


- DAGENS SKÄMT


SKA MAN SKRATTA ELLER GRÅTA - DET BEROR NOG PÅ KLUBBTILLHÖRIGHET

Man kan ju undra hur framtiden ska se ut
efter det här beslutet, nu kan det bli jobbigt på läktarna framöver tror jag. Svagt av de ansvariga att se så lätt på så allvarliga saker, det bäddar för en hel del elände, har jag hört. Läskigt. Men det klart, det var "fel lag" som agerade, för jag är övertygad om att det hade sett helt annorlunda ut om det hade varit tvärtom.... och säg inte att jag har fel ;) Bara det att man kallar det för "läktarturbulens" är ju hur komiskt som helst. Och att t.om aftonbladet skrev om det, som ju alltid har rätt hehe

Hur svårt kan det vara? Men AIK vann på isen iaf, och det rejält!

Förresten, den här fifa-filmen visar också lite humor... den var aldrig inne! Minns ENGLAND ;)






ps. På tal om humor eller inte, jag tänkte dra en story jag fick av Bergsten idag, men av risk för jo-anmälan ligger jag lågt. Ni får helt enkelt fråga, den var bra!


- EN HÄRLIG AIK-DAG

 

SUPERVIKTIG VINST I ALLSVENSKAN - OCH AIK VINNER I SVÅRA EON-HALLEN

En underbar lördag idag om man är Gnagare
. Först smiskar man upp Gefle med sköna 2-0 på Råsunda och samtidigt åker hockeygänget upp till Sundsvall och sopar banan med Timrå och vinner med hela 4-1.
"AIK... också på väg framåt" ;)
Trist för Aftonbladet, men skitkul för oss Gnagare muhahaha


- BKV BÄTTRE ÄN ESK



ENKÖPINGS NOLLA SPRÄCKT - BKV VAR DET KLART BÄTTRE LAGET

Dagens match i kvalet till Juniorallsvenskan
slutade 1-1, vilket innebar att Enköping vinner serien och därmed är klara för JA. På den något suddiga bilden ser ni hur deras svit av nollor spräcks. MEN... dom hade tur!
BKV pressar tillbaka dom rejält sista tjugo minutrarna och ESK bara rensar bort bollen när dom väl får tag i den. Lägg därtill att domaren var otroligt "grönögd" och kunde gott och väl blåst straff vid minst ett tillfälle. Synd att inte Shivan sätter dit den också med fem minuter kvar och nästan öppet mål, men den går över. En MYCKET bra insats av BKV som var värda en seger och serievinst, men det gick tyvärr inte.

Ska dock säga att ESK var grymt diciplinerade och var lite av en lagmaskin i mina ögon sett, om man bortser från ett par spelare. Men deras tidigare siffror är klart överskattade, tänk på att deras motståndare har gett upp efter ett par snabba baklängesmål och ESK har fått ösa på med "gratismål". Nej det var synd att BKV inte fick den här vinsten, men sån är fotbollen!

Fem snabba:
-
Kul med så mycket publik och ibland även en livlig sådan
- Till matchens lirare utser jag nog Oskar, och ESK:s nummer två. Ludde har en tuff konkurent i Oskar ;)
- Måste också säga att Niklas rörde till det direkt när han kom in, gult kort nästan direkt och sen mål på det
- Uff:s Jukka var där och snokade också såg jag, och samlade ihop vissa av våra grabbar efter matchen
- AIK vann en "ödes-match idag. Så nu blir det seger-öl

Ha en trevlig lördagskväll alla!!..... visst ja, tack till Perre och Nettan för kaffet mmmmmm

ps. Kollade nyss in Enköpings hemsida, och där "mörkar" man verkligen hur matchen egentligen såg ut på tre korta meningar. Snyggt ;)






















Rajalakso pinkar in reviret


- ÄNTLIGEN HELG



ALLA TILL "KONSTGRÄSET" - ENKÖPING KOMMER PÅ BESÖK

Jag hoppas verkligen
att ni som kan kommer upp till Sportcentrum idag för att kolla in BKV vs Enköping i sista matchen i kvalet till Juniorallsvenskan. En vinst där och vi är klara (även om rykten säger att en andraplats är bra), men det blir inte enkelt. ESK har fyra raka vinster och 30-0 i mållskillnad, och verkar enligt deras hemsidor fast beslutna att inte förlora detta. Landslagskillen Joel Rajalakso har satt dit 12 av dessa och blir alltså den att "punkta", eller åtminstone irritera lite lätt ;) Det är väl bara att viska att brorsan suger i djurgårn eller nåt så går han igång, eller "vad gjorde du sist när du mötte oss". Nä, all cred till den killen, han verkar grymt bra. Fast han är lite enkel egentligen, fråga Ludde hahaha... rappa fötter och långa, tunga glidtacklingar (på boll).

Tänkte publicera en historisk bild men väljer att avvakta, jag vill ha ett ok från ordförande först. Så ni får helt enkelt avvakta ett tag till. Och nej den har ingenting med ESK eller matcher att göra. Det är bara lite magiskt!

Fem snabba:
- Grattis till p95 som tydligen vann över AIK igår. Respekt i gästboken nu bara, det är ju AIK liksom ;)
- UFF gör åter igen bort sig med sina reserv-listor i p94. Eller ställde man in "skiten"?
- Hauta ser het ut, och jag gillar hans glöd i ögonen. Vilken kille!!
- BKV måste bli "ett", och ALLA SKA bidra med det. Vi är "BKV på väg framåt"....
- Bloggen har sjukt mycket besökare, och det bara ökar. Snart ny sida, kanske

ps. Bilden visar två sekunder innan en glidtackling....

- BKV VANN IKVÄLL

NY VINST I JA-KVALET - OCH BKV SÄKRAR MINST EN ANDRA-PLATS

Jag fick precis höra att BKV vann sin JA-kval match
mot Upsala IF med 2-0, båda målen av Oskar. Och det betyder att killarna nu sämst kommer att bli tvåa i kvalet. Kanon! Men Enköping ångar på som f**, 8-0 ikväll mot IFK Uppsala och därmed totalt 30-0 i målskillnad, snacka om grymma. Men jag är helt övertygad om att, om inställningen finns på lördag så kan ni "knäppa dom" på näsan, om inte annat så spräcka deras jä*** nolla. Men då är det 110% fokus som gäller, sömn, mat, coach-peppning (bättre än någonsin) och nyputsade dojjor.... på ALLA. Fotbollsmässigt så tror jag inte dom är överlägsna, tänk enkelt bara ;)

Förresten, Sverige! Har ni slutat skrattat/gråtit? Vad f** hände igår egentligen, vad gör överskattade Safari, vad gör Hamrén, vad gör Zlatan? Det kändes som att verkligheten kom ikapp dom upphaussade, och lite skoj att läsa massmedia idag. I en vecka har man övertygat svenska folket om att vi kommer att vinna EM, och nu sågar man landslaget och individerna med "vad var det vi sa".... eh? Extra skoj att se om journalisten som rotade runt bland de engelska tidningarna efter hur elaka "drevet" var där borta, och sen bara en sida bort skrev skit om svenskarna.... haha.

- VEM VINNER IKVÄLL



IKVÄLL SMÄLLER DET - HOLLAND VS SVERIGE

Självklart så har väl ingen missat
att det är en viktig landskamp ikväll, även om det känns som det är 90% Zlatan och 10 resten. Det är Zlatan ditt, och Zlatan datt, Zlatan ska styra och ställa, Zlatan bestämmer och Zlatan tycker. Men skit i det, han är ju Jesus, sa han själv i alla fall. så då måste det ju vara sant ;)

Vad tror ni om matchen, uppställningen och förutsättningarna. Kim, Svensson, Wernblom eller Toivonen? Det klart det inte blir något diskussionsforum här men visst är det lite intressant match i och med att jag tror Sverige för en gångs skull kan han en liiiiten chans att göra något skoj ikväll. Länge sedan man såg ett svenskt landslag med en sån sta**, självförtroende och jävlar anamma. Faktum är att jag personligen aldrig har gjort det. Men att tippa vinst känns svårt, men om jag säger så här Anders Svensson borde inte få vara med... då kommer han ju så klart att göra mål, 2 stycken. Holland 1 - Sverige 2 (fast jag spelar nog på tvärtom)

En sak bara.... jag saknar ett par yngre killar i landslaget, för det finns ju några riktigt bra. Eller varför inte en äldre ....lyssna på 25.000 Råsundabesökare och ryyyys ;)



- 10-10-10, 10 I 10



IDAG 10-10-10 KL 10 I 10 DOG EN NÄRA BEKANT -

Jag hade nog inte skrivit om detta
om det inte vore för klockslaget och dagens datum, men idag ringde mina föräldrar och berättade att en väldigt väldigt nära bekant hade tagit sitt sista andetag. Och hon gjorde det efter tre veckors kämpande på intensiven i Huddinge... kl 09.50. Alltså 10 i 10 den 10/10 -10.
Vila i frid Birgit.

- LITE HUMOR

ÄR DU JOBB-SÖKANDE - OCH INTE KAN SÅ MYCKET

Här har du ett
kanon-jobb... men skynda dig, sista ansökningsdag är nämligen imorgon. No hard feeling Hauta ;) Men sök INTE!!!

Och så en liten lördags-låt, med inriktning på humor. Har ni sett dom förut eller, så sköna killar, "Flight of the Conchords". Lyssna gärna på texten, annars missar ni nog det roliga liksom hehe


- BKV 1 BÄLINGE 0



VINST I JA-KVALET - MEN BÄLINGE STOD UPP BRA

BKV lyckades med nöd och näppe
besegra Bälinge med uddamålet 1-0 efter en ganska dålig match från bägge lagen. BKV stod så klart för det mera tekniska liret men det var många slarviga pass och stundtals stillastående spel, ja ett väldigt lågt matchtempo helt enkelt. Bälinge hade en skön inställning fram till målet (Shivan 31:a) men deras fotboll var inte speciellt bra. Och jag var faktiskt lite orolig vid deras hörnor/fasta situationer, för med lite mer flyt där så hade dom kunnat kvitterat med sina långa tunga spelare. Men men, nu är ni bara två segrar från en plats i Juniorallsvenskan grabbar. Så tagga upp nu inför onsdagens bortamatch mot Upsala IF ;)

Tre snabba
- Enköping vann sin JA-kvalmatch mot Märsta med 3-0, och har nu sjukt bra 22-0 i målskillnad på tre matcher
- AIK snodde en poäng av HV71 hehe, och damerna vann. "Vi e överallt"
- Nya bloggen snart igång, och det vore skoj med en gästskribent från A-laget. Någon vågad?


PS. Uppsala-derbyt i JA, IFK mot IF slutade 2-2, och 5-6 efter straffar. VARFÖR? Märsta - BKV slutade ju 3-3 men där blev det ingen straffläggning, vad är det som gäller egentligen. Någon som kan informera en vilsen??

Och gärna om UFF också och deras "campande" vad är det som pågår med deras uttagningar, kalleleser och reservlistor. Jag är helt borta ;)

- JA MATCH LÖRDAG

KVAL TILL JUNIORALLSVENSKAN - MATCH MOT BÄLINGE IMORGON LÖRDAG 14.00

Ny match imorgon igen,
nu mot Bälinge som vann med 1-0 senast efter storstryk med 0-10 i matchen innan dess. Så om ni kan komma och titta imorgon, gör det, det kan bli spännande och självklart tror vi på vinst. Eller hur! Lite trist personligen bara när man upptäckte att Ludde inte var uttagen trots att han var en av de bästa på planen i onsdags, men sånt är livet. Man ska inte gnälla men ibland undrar man ju... ;)

Lycka till grabbar och kör så det ryker!!

Förresten, måste bara komma med en liten "detalj" angående förra inlägget, och då menar jag det där med linjedomaren som viftade felaktiga offsider hela tiden, och som dömde bort ett mål. Jag såg nu i matchinformationen att hans egen grabb/släkt spelade och även gjorde mål.... hmmmmmmm.... "surt sa räven". Är det tillåtet över huvud taget, låter konstigt?


Å så en liten fredags-låt hehe 


- 3-3 I MÄRSTA



JUNIORALLSVENSKAN RULLAR VIDARE - OAVGJORT I MÄRSTA IKVÄLL

BKV lyckades med nöd och näppe bärga med sig en poäng hem efter 3-3 borta mot Märsta IK, men killarna hade ledningen hela vägen. Nu blev det lite skumt tycker jag, alltså inget "sånt skumt" men det blev lite knepig match. Det blåste sjukt mycket, det var en linjelöpare från Märsta som viftade offside på ALLT (även det givna 1-0 målet). En straff. En totalt misslyckad utspark från stackars Sebbe, och så sjönk laget ihop i andra halvlek på deras bombande av långbollar i medvinden. Jag fick i alla fall bort deras andre-coach som gick och gapade sig hes från läktarsidan under första halvan av matchen ;) Nja vad ska man säga, det kunde ha stått 3-0 efter första men i slutänden får vi nog vara nöjda med oavgjort då dom hade både ribba och stolpe på slutet. Men nog kan grabbarna bättre än så här, det vet jag. Hoppas domarna kan det också om man noterar deras 35-9 i frisparkar.

Mest nöjd är jag dock över Luddes insats, jag brukar inte lyfta fram honom så ofta, man vill ju inte vara för partisk liksom. Men idag gör han en grymt bra första halvlek (spelade bara fyrtiofem minuter) och plockar konstant ner deras snabbe och tekniske spjutspets, hårt men ärligt. Ålders/rutinmässigt borde han lekt bort Ludde sju gånger av tio, men nu blev det en FET nolla i protokollet. Det gillar jag ;)
Målen: 1-0 Sebbe, 2-1 Sebbe, 3-2 Niklas

Kvällens övriga resultat blev att Bälinge slog IFK Uppsala med 1-0 och Enköping krossade Upsala IF med hela 9-0. Noterbart att lillbror Rajja "bara" gjorde fyra mål idag, men lite hyfsat ändå med tanke på att han nu gjort nio av nitton. Enköping har nu 19-0 i målskillnad på två matcher, i ett kval till.... juniorallsvenskan??
På lördag blir det en hemmamatch TJOHO, hur kul var det med avspark 19.30 i Märsta en onsdagskväll tror ni? Och som släckte ner belysningen fullständigt i halvtidsvilan???? Nattsvart i tio minuter. Nu blir det Bälinge kl 14.00 på sportcentrum, välkomna på lördag ;)

ps. kvällens match ej medräknad i tabellen (?)

- LITE STILTJE

LUGN OCH FIN - DET KOMMER MERA

Just nu ligger jag lite lågt med bloggen
på grund av att den håller på att omarbetas totalt och då räcker liksom inte tiden till. Men ni som fortfarande har intresse av att läsa lite "skit" här kan vara lugna, för det kommer snart mera.

Ni vet väl att kvalet till Juniorallsvenskan rullar på och att BKV har ny match i Märsta imorgon, ett Märsta som fick storstryk senast mot Upsala IF med 0-6. Och att BKV vann sitt möte mot IFK Uppsala med 5-3. Sen har ytterligare en match spelats och det var Enköping som smiskade upp Bälinge med hela 10-0 (!). Fem mål av lillebror Rajalakso där, ni vet där killen som jag brukar tjata om och som kastade skorna och gick av planen efter Luddes två grymma glidtacklingar på honom hehe

- VINST I JA

JUNIORALLSVENSKAN - BKV VANN FÖRSTA KVALMATCHEN

Hörde nyss att BKV besegrade IFK Uppsala
kvalet till Juniorallsvenskan med hela 5-3, och det tydligen efter att ha haft underläge med 1-3 i andra halvlek. Hoppas uppgifterna stämmer, och så fall, BRA JOBBAT GRABBAR!!

Förresten, såg att Uppsala IF har tre hemmamatcher och spelar två bortamatcher "hemma" i Uppsala. Alltså 0 mil. Medan BKV har tre bortamatcher i Uppsala, Uppsala och Märsta. Totalt 38 mil. Vad ska man säga??

- BKV-PÅSE?



DEN ULTIMATA BKV-PÅSEN - HELA NORRTÄJE GÖR REKLAM FÖR BKV

Fick ett mail idag från Sofia Q
som innehöll en massa sköna pås-motiv, som man givetvis aldrig ser i Sverige. Men jag kom genast att tänka på BKV och att vi borde jobba fram en egen modell och sen avtala med Flygfyren om att vi vill ha ena sidan på kassen som folk bär hem sina matvaror i ;) För varje hemmamatch kör vi ett foto på en motståndare hängandes som gåsen på bilden, med info om matchstart och vilka dom är nere i höger hörn. Vilken hit! Men sen vore det ju lite pinsamt om det går som för AIK hehe, men då är vi stora nog att hänga dit Tobbe eller Bullen på pås-jäv*** ;)

Här är några andra varianter....











- BKV SPONSOR

 

MCDONALDS I VÅTT OCH TORRT - STOLT SPONSOR AV BKV

Jag hoppas att ni liksom jag
har passerat "Donkens" drive thru på sistone. Om inte så kan jag berätta att en stor fet skylt står däruppe och lyser i mörkret så att ALLA som både sitter inne eller väntar i bilarna kan ta del av BKV:s serieseger i div 3. Nästan så man blev lite rörd där ;) Bra jobbat Svecke!!

Förresten, på tal om något helt annat.... och långt ifrån fotboll. Har ni hört den här förut?

Enligt dagens lagstiftare och byråkrater borde de av oss, som var barn på 60-talet inte ha överlevt.

Våra barnsängar var målade med blybaserad färg. Vi hade inga barnsäkra medicinflaskor, dörrar eller skåp, och när vi cyklade bar ingen av oss hjälm. Vi drack vatten från trädgårdsslangen och inte ur flaskor. Vi åt bröd med smör, drack läsk med socker i, men blev aldrig överviktiga, därför att vi alltid var ute och lekte. Vi delade gärna en läsk med andra och drack ur samma flaska, utan att någon rent faktiskt dog av det. Vi använde timmar på att bygga lådbilar av gamla skrotade saker, och körde i full fart ned för backen, bara för att lite senare komma på att vi hade glömt att sätta på bromsar. Efter några turer i diket lärde vi oss att lösa problemet. Vi gick ut tidigt om morgonen för att leka ute hela dagen, och kom hem först när gatubelysningen blev tänd. Vi lirade hockey och fotboll i alla väder och med det vi fick tag i, och ingen kunde få fatt i oss på hela dagen - ingen mobiltelefon.

Vi hade inget Playstation, Nintendo eller X-boxar - i det hela taget inga TV-spel, inte 99 TV-kanaler, inget surround-sound, inga mobiltelefoner, hemdatorer eller chatrooms på internet. Vi hade vänner! Vi gick ut och fann dem! Vi ramlade ned från träd, skar oss, bröt armar och ben, slog ut tänder, men ingen blev stämd efter dessa olyckor. Det var olyckor. Inga andra kunde få skulden - bara vi själva. Kommer du ihåg olyckorna? Vi slogs, blev gula och blå och lärde oss att komma över det..... Och vissa elever var inte så kvicka som andra i skolan, så de föll igenom och var tvungna att gå om ett år.

PS. Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och slampan Snövit levde ihop med 7 män, Pippi jagades av socialen och Emil söp sig full i unga år. Och på tv visade man "Vilse i pannkakan". Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit hahaha

RSS 2.0