- REFERAT FRÅN BKV-FCD



SAXAT REFERAT FRÅN BKV:S HEMSIDA - DJURSHOLM LIGGER DOCK LÅGT

Här kan ni läsa vad BKV anser
om lördagens JA-träningsmatch mot FC Djursholm, som man så snyggt vände och vann. Letade på Djusholms sida också men där var stendött.

"En match som vi inleder positivt, vi skapar en del riktigt bra lägen men lyckas inte riktigt i avslutsfasen. Ledningen i matchen tar Djursholm på en snabb omställning. Vi lyckas kvittera på en av många hörnor i minut 32. Djursholm tar ledningen igen på en i mitt tycke solklar offside. Resultatet står sig halvleken ut. Vi beslutar oss i halvtid för att lägga ner ett större arbete i vårt försvarsspel, och bli noggrannare i vårt passningsspel.

Vi tar till stor del över spelet i den andra halvleken, men ändå lyckas Djursholm göra sitt tredje mål. efter målet tycker jag vi börjar kriga mer och visar att även om inte spelet fungerar riktigt bra, visar vi en härlig inställning och lyckas med hårt jobb vända matchen och vinna med 4-3.

Summerar vi matchen, försvarsspelet ser lite spretigt ut, där har vi en del att jobba med. Anfallsspelet, många felbeslut i passningsspelet, avsluten, många lägen vi inte förvaltar på ett bra sätt, men det kommer.
Positiva bitar, vi skapar många hörnor, plus många målchanser. Inställningen i andra halvlek. De negativa bitarna nöter vi på med i träning, vi förstärker även de positiva bitarna i träning.

Spelarbetyg, plus till hela laget för inställningen och viljan att vinna i andra halvlek. Extra plus till Kim och Sebbe från A truppen för deras sätt att ta tag i matchen, och visa vägen för övriga spelare. Beröm till Pelle H, som på kort varsel fick göra debut i JA. Luddes inhopp som forward i den andra halvleken.
Målskyttar: Robin, Sebbe, Herman, Tobbe"  //PJ


- BKV VÄNDE OCH VANN



TRÄNINGSMATCH FÖR JA-LAGET - OCH EN SKÖN VINST

Dagens motståndare FC Djursholm
verkade tro att man vunnit matchen efter 1-3 målet men BKV trycker på rejält i andra halvlek och vänder siffrorna till 4-3 vinst. Det gladde verkligen mig att se deras krigande, och att inte bara börja hänga med huvuden. Nä man körde på i känt BKV-manér och jobbar ända in i 92:a minuten. RIKTIGT BRA KÄMPAT GRABBAR!! Sen anser jag ju personligen att FCD får två väldigt billiga mål varav det ena är solkar offside, men det spelar ju noll roll i en match som denna, så jag skiter i att klaga på domarn ;)

(matchreferat lär komma på hemsidorna, BKV, FCD, håll koll!!!)

Egentligen tänkte jag sätta betyg på samtliga spelare idag men det blir lätt missuppfattat så jag gör helt enkelt så här:
1+ Sista kvarten på Konstgräset efter tre timmar i blåsten
2+ Några små mindre bra personliga prestationer
3+ FC Djursholm
4+ Peter J, bra coachat
5+ Lagmoralen i BKV

Tack för en bra match allihopa, och det gäller givetvis FC Djursholm också.

ps. Det är ju "min" blogg ;) Så jag måste ju också passa på att säga att jag var lättad över Luddes spel idag, det såg ut som grabben är på väg tillbaka på allvar. Skadefri och frisk ser det mycket snabbt och hungrigt ut, och banne mig om det inte är dags att lämna mittbackspositionen. 2 assist som anfallare ;)





















PS 2.... Avd. Onödigt vetande. Vilken underbar GNAGET-DAG. 5-0 i fotbollen mot FC Flora (EST) och 3-1 vinst i hockeyn över Timrå borta!! Törs man nämna fiaskot i Leksands utomhusmatch också, 1-4 mot lokal-konkurenten Mora inför 17.000. OPS!!!


- LITE GRINIGT IDAG



TRÄNINGSMATCH PÅ SPORTCENTRUM - JÄMNT, TÄTT OCH LITE SMÅ-TJURIGT

BKV kan inte förlora ;)
Andreas Lindström såg till att det slutade oavgjort idag mot gästande Spårvägen, och BKV verkar vägra förlora. När var det senast, någon som minns ;) Och inte nog med det, BKV gjorde en web-sändning live idag, ett lysande initiativ tycker jag. Snart kan man slippa frysa och följa grabbarna på nätet istället hehe. Kolla in HÄR. Bra jobbat Lennart!!

Matchen då? Rejält grinigt stundtals, det smällde lite onödigt mycket ibland. Det såg lite frustrerande ut. Och Henke blev också utvisad till slut, vilket inte var helt fel. Men nog kunde gästerna ha fått en spelare borttagen också, vilda dobbsatsning två gånger. Men men, domaren vet bäst. Spelmässigt var BKV lite sämre än senast men va f** gör det en sån här match, och man kan inte prestera på topp hela tiden liksom ;)
Nä BKV får 3 vargar, och Spårvägen lika många. Så resultatet 1-1 är enligt mina ögon helt rättvist.

Och här kommer några bilder...



















Tummen upp för matchen eller helgens vintips? ;)


- BAJJEN VANN



STORFRÄMMANDE PÅ SPORTCENTRUM - HAMMARBY vs GEFLE

En sjukt vacker dag med strålande sol,
men satan va kallt det blev efter tre-fyra timmar. Hörde att det var minus 29 grader ute i Svanberga imorse, och en annan väljer att gå och titta på fotboll, två matcher!! Är man skadad eller? Men jag ångrar ingenting, för att få se BKV vinna och sen en mindre folkfest var värt lite kalla fingrar och tår. Lova dock att inte säga något till mina närmaste vänner att jag valde Hammarby före AIK (som vann med 2-0 på skytteholm idag, Bangura ggr två). Men jag gjorde det för er skull, för bloggen, för BKV ;)

Matchen då, ur mina ögon sett.... ett fruktansvärt tråkigt Gefle som i första halvlek verkar träna defensiv, något som ju redan är specialister på. Borde dom inte öva attack attack attack istället? Nä fy vad tråkiga dom var, inte ens Lantto fick till något, ovanligt blek. Mitt plus går till deras långa halvtröga mittback, Mård. Han stoppade ett par mål idag, medan resten såg på. Bajjen fick leka lite som dom ville men GUD va trist med deras rullande i backlinjen *gäsp*, om det inte hade varit för det så hade dom fått en hel tumme upp. Men som sagt, dom var det bättre laget idag, Hammarby blandade bra fotboll med snabba fötter och tack vare Furuseths bredd och djupa inlägg så kom man till farligheter flera gånger. Bajjen 3 vargar, Gefle 1 varg.... GRATTIS Bajjen till 1-0 segern

Kul i all fall med en bra dag, en hel del folk trots det kalla vädret. Och glöm inte bort våra underbara grabbar som jobbade hela matchen, riktiga hjältar tycker jag. APPLÅD!! F** jag känner mig riktigt überpositiv idag.... tack publiken, tack BKV, tack Gefle och Hammarby, tack P94-P95, tack styrelsen ;)

Lite andra resultat från dagens allsvenska träningsmatcher:
Landskrona - IFK  2-0
Trelleborg - Halmstad  3-0
AIK - Assyriska  2-0
Helsingborg - Odense  3-1
BP - Djurgården  2-2


(Äkta supporter, med en något noppig jacka)



(Får jag också stå där när BKV lirar ;)



(Paulinho is back)



(Högerbacken i Gefle, gjorde en helt ok match)



(Bajen prickar ribban)



("Pauli" bortsnurrad)



(Herr ordförande kollar om han vunnit en bajjen-tröja)



(Bajen, bärs och stora täckjackor)



(Jonas Lantto, Erik Nivas look-a-like)



(Castro bråkar hej vilt utanför spelet. men avgjorde matchen)



(Några av dagens stora hjältar)



(Sjunger...."Hem till Stockholm igen, det har vart roligt, helt otroligt")

- BKV-TÅGET ÅNGAR PÅ



STABIL SEGER FÖR BKV - DET GÅR BRA NU

Dagens träningsmatch mot gästande Bollstanäs SK
slutade med en säker 4-2 vinst, och det kunde faktiskt ha varit mer. Två stolpträffar i andra halvlek tex. Men resultaten är ju dock kanske inte det viktigaste just nu men jag tycker f** att det lyser av självförtroende om BKV, har ni tänkt på det. Och när det är på topp så kan man stå upp mot det mesta, jag tror inte att man hade gjort bort sig vare sig mot Bajen eller Gefle idag tex. Matchreferat får ni surfa in på BKV:s hemsida och läsa lite senare.
Jag vill också passa på att hälsa André varma krya-på-dig-hälsningar, som föll så oturligt att han fick ambulanstransport från Sportcentrum. Vet inte om han är hemma eller kvar på sjukan, eller vad det var som orsakade smärtan. Förhoppningsvis var det "bara" revbenen, och svin-ont i 3-4 veckor. Kom igen André, KÄMPA!!

Kollar just nu in lite bajen-bilder men det var ju massor i kameran, så jag återkommer senare med lite annat smått och gott. Och på tal om "gott och blandat" så kan ni ju läsa den LYRISKA krönikan om hur bra Hammarby var idag så länge. Ok att dom spelade hyfsat men att likna sig vid Barcelona.... mot Gefle... i Norrtälje.... *HOST-HOST*. Rena poesin i hela storyn, eller vad gillar ni "röken dovmörk mot klarblå sky", undrar om han inte har tullat på pipan lite hehe.....

Ha en trevlig lördagskväll alla ;)























- GRATTIS JOHANNA

ÅRETS UNGDOMSLEDARE I UPPLAND - BKV:S JOHANNA

Läste igår på BKV:s hemsida
att priset för 2010 års kvinnliga ungdomsledare i Uppland har tillfallit "våran egen" Johanna Johansson. Stort tycker jag och hon är väl värd priset, en kanon-tjej som lägger ner massor med tid och energi på våra duktiga fotbollsspelare, så bkv.blogg.se kan bara gratulera Johanna till nomineringen. GRATTIS!!
(Utmärkelse kommer att delas ut i samband med UFF årsmöte onsdagen den 3 mars)


Lägger även till att U17 har match på Sportcentrum imorgon efter bajjen-matchen, mot Täby. Det blir alltså tre matcher där uppe på lördag. Först A-laget (11.30), sedan HIF-GIF (14.00) och efter det U17-killarna (16.30). Svettigt för oss som gillar fotboll, och hur ska man hinna med Premier League hemma sen.... och V75? Stackars Lena säger jag ;)

- BOKA IN LÖRDAGEN

  VS 


PÅ LÖRDAG SMÄLLER DET - HAMMARBY MÖTER GEFLE

Ni har väl inte missat
att det är storfrämmande i Norrtälje på lördag, Hammarby från Superettan möter allsvenska Gefle IF uppe på Sportcentrum kl. 14.00. Så alla ni roslags-bajjare, masa er ur soffan nu och knalla upp till konstgräset och stötta er söder-bröder. Allt annat vore ju en katastrof, dom är ju här för ER skull.
Och givetvis även för er "Gefflare".

Håll koll på BKV:s hemsida under torsdag-fredag för mera fakta..... och glöm inte heller att BKV Herr möter Bollstanäs SK 11.30. Så ni som vill kan ju häcka där uppe på konstgräset hela lördagen om ni vill. Kaffe, korv och burgare kommer att finnas till försäljning för U17-killarna är där och ger er topp-service... eller ja ;)

Och här nedan kan ni se hur Bajjen kvitterade mot TPS Åbo (inte TBS som filmaren skriver ;), på en straff förra året uppe på Sportcentrum. Missa inte dramatiken 2011.....




- ONDSKAN I KATTHULT



APOROPÅ INGENTING - ABSOLUT INGENTING

Jag visste väl att det var något skumt med Emil,
har alltid tyckt att Katthult i mörka Småland är en läskig liten by. Och här kommer nu sanningen om Katthult och den lille "goe" Emil..... Visa inte era barn bara, det kan bli en lång lång natt då hehe

- DÅLIGA FÖRLORARE



MOGET GATTUSO - EN UNDERBAR FÖREBILD

Såg ni Gattusos skallning
på Tottenhamns Joe Jordan.... efter matchen?!! Fan, jag mår illa!!
Karljä*** var ju urspårad hela matchen och beter sig som den fotbollsikon han är på det absolut sämsta vis man över huvud taget kan göra. Nu spelar han ju Milan så det lär väl inte hända så mycket, för Flamini fick ju bara ett ens gult för sin benbrytning på en stackars Corluka, det är ju heliga Milan som sagt. Och efter det så hetsar han publiken. OFATTBART!! Men från bkv.blogg.se så får idioten Gattuso 8 matchers avstängning... och Flamini får 10. FY F**.... barnungar!!!! Ja just det, Milan - Tottenham 0-1, ops!

"Well, he´s a good BOY", klämde Dirty Harry ironiskt till med i en intervju om Gattuso efteråt hahahaha

ps. Och ja Djurgårn vann på straffar ikväll, men jag säger GRATTIS istället för att tjura ;)

- GRATTIS AIK



ETT FYRFALDIGT LEVE FÖR AIK - 120 ÅR JUST IDAG

För er som inte förstår varför jag ÄLSKAR fotboll...
och då gärna med AIK (BKV har lite taskiga tifon än, men det kanske kommer ;) Ni kan väl kolla in filmen och har ni rätt klubbhjärta så kommer ni liksom jag själv att känna dom där små små rysningarna. Gött!
GRATTIS GNAGET.... 120 år sedan mötet på Biblioteksgatan i Stockholm nu. "VI LEVE...."

Och vad passar väl inte bättre en ett hett hockeyderby idag i Globen mot ärkerivalerna Djurgården, kan det bli bättre? Hur det har gått i tidigare möten kan ni se i denna lilla filmsnutt, mitt tips idag blir dessvärre lite tråkigare... jag ligger nämligen lite lågt efter att ha tagit drygt 100 käftsmällar efter tidigare "utstuckna hakor". Men ska vi säga 3-1 till Gnaget då, annars hade jag sagt 7-2 ;) ;)

Och visst bara ÄLSKAR man kvällstidningarnas mumsande. Kikade alldeles nyss in på aftonbladet nätupplaga, "JUST NU - HÄR LADDAR AIK INFÖR HAT-DERBYT".... och Anrell tjatar om att han inte ska gå "DET ÄR FÖR FARLIG ARBETSMILJÖ". Det roliga är att han just nu glider omkring inne i Globen och snokar, och det enligt väldigt väldigt säkra källor. VILKA PAJASER!!! Men det klart, det är ju dom som haussar hatet för att få feta rubriker och en massa dumma läsare som renderar i miljoner. Synd bara att det AIK som står för samtliga rubriker, man nämner knappt djurgården. Fast det klart, dom är ju helylle-killar allihopa hehehe



- BKV VINNER IGEN

BKV MOT BKV I FINALEN - VIKINGACUPEN 2011 I VÄDDÖ

BKV vann Vikingacupen 2011 i Väddö idag,
och det efter finalseger över BKV. Vi kan väl snabbt konstatera att BKV dominerade cupen och att även juniorerna gjorde det bra som kom till kvartsfinal. Det hade varit roligt med vår framtid i ett finalspel. Men futsal är futsal ;) GRATTIS BKV till ytterligare en bra triumf på försäsongen, det ser f** bra ut.

Träffade ordförande idag och vi konstaterade tillsammans att "BKV verkligen är på väg framåt", bra ledare, bra spelare, bra organisation, bra ALLA.... och en kanon-blogg så klart (till skillnad mot Tobbes wannabee-sak). Jag hoppas ni känner samma sak som jag, medvind och en skön lag-anda som det nästan går att ta på. Och i leden bakom "stjärnorna" så bara väntar unga lirare på att få visa upp sig, BKV kommer inte att vara att leka med i år. Jag lovar ;)

Passar även på att berömma Väddö för hemside-jobbet i Vikingacupen, riktigt bra jobbat!! För jag älskar när det uppdateras direkt, och det på en snabbt ordnad hemsida. Här ska vi i BKV se och lära.

Avslutar med ett litet filmklipp, och det med tanke på alla gårdare i BKV. Tänk om ni hade valt rätt ifrån början, ett liv med fel halsduk kan vara ett helvete, och faktum är att man lika bra kan byta ut AIK vs DIF med BKV och Roslagsbro.... typ ;)  SPONSRA BKV!!!




- LEDSAM LÄSNING

VILA I FRID - CARL-ERIK "SPORREN" ERIKSSON

Jag vet inte om ni redan visste det,
 läs mer på BKV:s hemsida.....
En tyst minut för Carl-Erik här på bkv.blogg.se

- INSTÄLLT



BARA ESKIMÅER DÄR UTE NU - HELGENS MATCHER INSTÄLLDA

Jaha ja, så slog vintern till igen
och stoppade upp alla fotbollsmatcher i helgen. A-laget och juniorernas hemmamatcher ställs alltså in men det finns en möjlighet att kika på "gubbarna" ändå. Men då måste ni bege er ut på vägarna imorgon bitti och åka upp till Väddö och Vikinghallen där det spelas inhomhusfotboll.

Harg/Östhammar - BKV U kl 09.00
BKV U - Hallsta 10.40
Markim/Orkesta - BKV U 12.00

BKV A - Rådmansö SK 14.40
Gimonäs FC - BKV A 15.40
BKV A - Motala SK 17.20

Lycka till ni som spelar och bryt inga ben nu... gillar INTE Futsal ;)

ps. jag har ryktesvägen hört talas om att Rådmansö ska ut på "Vargjakt" imorgon


- TRÄNINGSMATCH DJURSHOLM, JA



KNAPP FÖRLUST MOT DJURSHOLM IGÅR - MEN DET VAR PÅ IS

Igår lirade Juniorerna träningsmatch
borta mot FC Djursholm det slutade med uddamåls-förlust 1-2, och här kommer ett saxat matchreferat från BKV:s hemsida....

Prov utan något riktigt värde, blev den första träningsmatchen mot Djursholms FC. Planen var väldigt isig och hal, så den mesta energin hos spelarna gick åt till att hålla sig på benen. Djursholm tar tidigt ledningen i matchen, redan efter 6 minuter. Upprinnelsen till målet är halkande bkv spelare. Vi börjar så småningom få ordning på trippandet på den halkiga planen, och efter ett fint anfall i minut 30, kan Viktor kvittera. Det skapas lite halvchanser från båda lagen, men återigen så halkades det mest. I den andra halvleken blev halkan än värre när temperaturen föll ytterligare. Domaren tog i samråd med oss ledare, beslutet att bryta matchen 30 minuter in i halvleken, då skaderisken blev för stor. Dessförinnan i matchminut 29 gör Djursholm 2-1.


Det går i en sådan här match inte att dela ut några betyg till enskilda spelare, men alla spelare som deltog får plus för sin inställning, att försöka spela fotboll trots underlaget.


Och HÄR kan ni läsa motståndarnas syn på matchen.

- VAD HÄNDE I LÖRDAGS

ALLA PRISTAGARE PÅ BKV-GALAN - MATCHREFERAT FRÅN I LÖRDAGS

Här kan ni se vilka som priser i samband med BKV-"Galan" i lördags....

Spelarmärke brons: Daniel Bellander 232p, Andre Nilsson 222p, Andreas Bellander 213p., Louise Petterson 200p.
Årets Varg: Henrik Holmström - Mathilda Rundqvist
Årets Skyttekung/Drottning: Andreas Bellander - Jessica Karlsson
Årets genombrott: Linus Bladlund - Linda-Maria Geirdotter
Årets ungdomsledare: Nettan Magnusson och Perre Hallström, flickor-94
Årets ungdomslag: BKV Pojkar-00
Gala priset: Ungdomslag som hade flest anmälda delades mellan P94 och P95


Matchreferat från BKV:s hemsida

3-0 seger i säsongspremiären! Enskede IK besökte Norrtälje sportfält under lördagsförmiddagen. Ett Enskede som av många tippas tillhöra yttersta toppskicktet i division 2 Östra Svealand. BKV Norrtälje öppnade friskt och kunde ta ledningen redan i den 9:e matchminuten genom Nyförvärvet Martin Ekström som för dagen fick spela forward tillsammans med Andreas Bellander. Ledningen höll sig halvleken ut, ett stabilt försvarsspel och ett imponerande passningsspel gjorde att Enskede hade svårt att skapa några farligheter.


2:a halvlek fortsatte likt den första, BKV Norrtälje rullade boll och Enskede jagade densamma. 2-0 kom i den 70:e matchminuten efter en kantfrispark slagen av L.Bladlund. Andreas Bellander höll sig framme och kunde snyggt nicka in bollen från nära håll. Enskede lyfte upp sitt spel under slutkvarten och skapade ett par farligheter som Bullen kunde avvärja. I den 89:e matchminuten fastställdes slutresultatet till 3-0 genom dagens andra debutant Johan "Wesslan" Westlin.


På det hela taget, en mycket bra premiärmatch. Då vi visade prov på tålamod, vilja & glädje.
Helt klart något positivt att bygga vidare på.


Laget
Bullen
André Daniel B Henke H (UT 39) Fredrik W
Kim (UT 60) Dosa (UT 45)Linus A.Lindström
Martin Andreas B
Oskar (IN 39)
Johan W (IN 45)
Daniel W (IN 60)
Staffan
Sebbe B


PS. Enskede själva verkade dock inte skriva något om matchen utan valde att kopiera BKV:s referat (?)


- FEST



BKV FESTAR LOSS - HOPPAS ALLA HADE LIKA ROLIGT SOM JAG ;)

Bra kväll, bra stämning, bra folk och bra musik
. Kan det bli bättre? Alla i festkommitén borde få pris nästa år för kvällens insats, jättebra jobbat allihopa. Tusen tack för en kanon-kväll. Kategorier, priser osv får komma senare då jag just nu är inne i en lätt "röd-tjuts-dimma" och inte vill riskera att skriva fel hehe. Tackar dock redan alla mina bordsgrannar och klubben för en kanon-kväll. "BKV PÅ VÄG FRAMÅT"

ps. Hoppas att några bilder var sevärda ;)

- KANON, BKV

BKV VISADE NOLL RESPEKT - MOT ETT GANSKA SVAGT ENSKEDE

Kom nyss hem efter att ha sett BKV
vunnit träningsmatchen mot Enskede med klara 3-0. Missade dock första halvlek men det jag sen fick se i andra var ju bara en fröjd för ögat, det var full attack framåt och flera bra målchanser. DOCK anser jag att Enskedes försvar var alldeles för tamt på både 2-0 och 3-0. Bägge frisparkar som dalade ner bakom försvaret och retfullt enkelt nickades in. Några som kan lyftas fram på en gång är Bella som såg het ut, nästan för het ett tag och nye Martin var väldigt stabil i sin roll. Men som vanligt är BKV ett LAG och det såg väldigt bra ut, snopet bra... kan man säga så?

Vi ses om några timmar.... PARTY PARTY!!!!


- IMORGON SMÄLLER DET




GALA-FEST OCH FÖRSTA TRÄNINGSMATCHEN - HÄNG MED

Jag hoppas verkligen att ni har anmält er
till BKV:s fotbollsgala imorgonkväll, för det kommer garanterat att bli kanon-kul. Jag var där redan idag och fixade lite tillsammans med fest-kommitén och disco-dunket lät bra ska ni veta. Förresten, bra jobbat alla ni som var där, Perre, Nettan, My, Lennart, Sofie, Calle, Valen och Ludde.

Sen får ni INTE glömma att det är träningsmatch för herrarna imorgon, säsongens första. Enskede IK står som motståndare och för dom är det samma premisser, alltså säsongsstart. Och för er som inte vet så kan jag tala om att laget kom tvåa i serien förra året (efter Akropolis) i div 2, och det med endast tre förluster på 22 matcher. Så det är inga "duvungar" som kommer på besök liksom. Upp och stötta laget om ni kan, i år måste alla se till att visa sitt intresse och sitt stöd för laget. Det uppskattas ALLTID!!

- Tyvärr så blev matchen för U17 mot Täby IS inställd pga av att dom inte fick ihop tillräckligt med spelare.

- Junior-gänget drar till Djursholm på söndag för sin första träningsmatch. Och det motståndet går inte hellar av för hackor, då dom i år spelar i JA Södra.

Nä nu måste jag gå och lägga mig, måste vara pigg till imorgonkväll ju. Vi ses party-folks ;)


RSS 2.0