- POJKALLSVENSKAN SLUT



SISTA MATCH SPELAD I PA - OCH DET MED EN SKÖN VÄSTERÅS-VINST

Säsongens sista match i Pojkallsvenskan
spelades idag mot Västerås IK och vanns med 3-2 efter en härlig kämpainsats. Tyvärr så var det ju svinkallt ute i blåsten så det kändes att den långa säsongen nu gick mot sitt slut, om några veckor lirar dom väl bandy på andra sidan vägen liksom. Västerås hade chansen att kliva upp på en kval-plats men BKV vägrade förlora och vann efter en både rolig, lite konstig och ganska hård match. Axel fick lunka av efter två gula kort och det var inget snack om att det var rätt, det brann till helt enkelt hehe. Och åter igen så får Simon göra två pytsar och säkrar därmed sin andraplats i skytteligan, riktigt strongt gjort för att vara mittfältare.

Jag passar på att tacka er killar för en skön säsong, det har varit skit-skoj att hänga med i allt erat matchande, i både med och motgång. Och tack till Tomas som nu kliver av tåget för att hinna med sitt eget liv, och givetvis till de andra ledarna också som jobbat med laget, Marcello, Anders, Ove och ni andra som gör sitt för att det hela har fungerat.

Nu väntar kvalspel till Juniorallsvenskan nästa vecka med start på lördag den 2/10 för vissa av killarna, och det pågår sedan under ett par veckor. Ni hittar spelprogram osv här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0