- BKV VANN I PA

BKV FICK REVANSCH PÅ IFK ÖSTERSUND - SÄKER SEGER I POJKALLSVENSKAN

BKV vann säkert med 3-0 idag
över gästande IFK Östersund i Pojkallsvenskan. Tyckte första halvlek var bättre än andra, där det stundtals blev lite av gå-fotboll. Men Östersund hade ingen chans idag så det blev en ganska enkel match för BKV. Jag ger mina extra-plus till Simon som gör två baljor (igen!) och till backlinjen som gör det stabilt idag.

Herrarna bärgade hem en poäng efter 1-1 mot IFK Uppsala, efter det att A Bellander gjort 0-1 i 89:e (!) minuten. Men hemmalaget Uppsala lyckades alltså kvittera på överid... suuurt! Men hur f** hann målskytten Toni Arapovic bli utvisad också? Här har ni UNT:s syn på matchen. Nu börjar det bli liiiite nervöst tycker jag, bara tre omgångar kvar och tre poäng ner till serie-tvåan.... KÄMPA BKV!