- BKV RÅNADE!



SÅ HAR DET HÄNT IGEN - LAG KLIVER AV OCH BKV FÅR LIDA

Ni har säkert redan läst det på Laget.se men jag tar det en gång till, lite mer "off-record".
Först hoppar Tierp av serien och vår härliga bortaresa och 5-0 vinst blir helt plötsligt till 0-0 och NOLL poäng, och som inte det vore nog så ödade vi bensin till sex bilar i 26 mil. Det betyder drygt 300 spänn per bil och alltså strax över 2000 kronor, men det är smällar man får ta. Men nu händer det IGEN, Storvreta tackar för sig och vår bortaresa dit och 4-0 blir till o-o och NOLL poäng. 14 mil på sex bilar, runt 180 kronor per fordon och totalt över 1000 kronor totalt.

Fattar ni vad jag menar med "RÅNADE". Vi åker över 40 mil, vinner två matcher och har 9-0 i målskillnad och betalar runt 3000 kronor, alla är nöjda och glada och våra grabbar är värda varenda spänn. Men va fan händer? Vi blir rånade på allt, medan vissa andra lag inte ens har mött dessa två motståndare och alltså knaprar in på oss i tabellen och inte förlorar en enda krona!! Medan vi totalt har betalat minst 3000 kronor, åkt 40 mil och tappat 9-0 och 6 poäng.... mycket siffror, men läs en gång så kanske ni inser vad vi missar.

Jag kommer personligen att skriva en överklagan till förbundet på detta men tror inte ett dugg på något som helst gensvar. Men nog måste vi markera att det här är på gränsen till larvigt. Vilka hoppar av nästa omgång osv osv. Varför anmäla sig till en svår serie för att sedan upptäcka att det är hel-kört och sen bara säga "tack å hej", förbundet får tänka till här. För jag ser ett system i detta för vissa lag, till ingen kostnad alls....

SHIT HAPPENS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0