- POJKALLSVENSKAN NÄSTA ÅR?


RYSARE PÅ SÖNDAG - EN VINST OCH BKV HAR TVÅ ÅRS "FRAMTID"


BKV:s sista match i pojkallsvenska-kvalet på söndag
visar sig bli en riktig rysare, en poäng och kvalet är "nästan" klart, om inte andra resultat går helt emot. Men om killarna vinner så är det definitivt klart, och då kan vi i hela föreningen, P94 och alla andra som följer klubben med stort intresse slappna av. Så grabbar, gör som senast. SPELA FOTBOLL, låt motståndarna snacka skit, domaren dömma fel och bollen få punka. All o-fokus är dålig fokus och ni har publiken och alla andra inblandade med er. Så kör över Märsta nu!! Ge oss kval-vinsten!

Jag går inte in på framtiden men BKV måste se över resurser. kvaliteter och engagemang. Spelare i all ära men det får inte vara någon oro bakom dem, det ska vara en klubb i harmoni... kolla AIK ;)
Att det sedan har kommit in en bajjare till i klubben behöver ju inte innebära något men visst blir man lite orolig i dagsläget. Nä, jag önskar Peter Hautalahti all lycka till och hoppas att han kommer att tillföra massor av energi till gänget i A-laget. Och med tanke på hans försvarsspels-meriter så kan man ju alltid önska att att han liksom jag själv ser att "släpper man inte in något mål, så förlorar man inte". Två stabila mittbackar och halva matchen är vunnen... långsökt eller ;)

Läs mer om bajenkillen Peter här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0