- KORPFOTBOLL

BKV VANN ÅTER IGEN I PA-KVALET - DEN HÄR GÅNGEN MOT BRUNKARNA FRÅN SUNNERSTA

Ska på en gång erkänna att jag inte drar alla över samma kam, men när ett halvt lag beter sig illa på planen så blir det automatiskt hela laget man nämner. Så sorry, ni som inte känner er träffade.
Sen tordagskväll och bortamatch i höstkylan, resa till Sävja (några km från Uppsala) och ombyte i en skola samt ett par hundra meters promenad i skogen. Ja det var lite som "back to the old days". Men där låg i alla fall en kostgräsmatta i höstkylan och glittrade i strålkastarskenet och ett moståndarlag vid namn Sunnersta AIF värmde upp på ena halvan.

När matchen sen startade tog BKV-killarna det lugnt och försiktigt samtidigt som Sunnersta öste på med allt dom hade. Ett grymt tempo och rejäla fysiska närkamper blandat med ett och annat farligt anfall. Men backlinjen stoppade allt och det som rann emellan tog målvakten hand om. En halvtimme senare gör "94-killarna" ett kanonmål, Ludde till Viktor till Robin (tror jag) och inlägg på Nicklas skalle.... 1-0. Riktigt riktigt snyggt!
2-0 är en frispark som Johannes smäller upp i bortre burgaveln på en mycket välplacerad frispark, två klass-mål efter varandra, imponerande. Men sen blir det grinigt.

Dåliga förlorare finns det överallt, men när dessa avsiktligt försöker sparka benen av folk för att sedan stå och skrika fula ord så tror man ju att man står på en fängelse-plan med ett korp-lag framför sig. Och när mamman intill sidlinjen blir kallad för... censur... av en "grottmänniska" ja då är det f** korp-nivå över det hela.
Skit samma, dom var bra på fotboll men sköt sig själva i foten när man la allt krut på att försöka förstöra istället för jobba sig in i matchen igen. BKV är bättre på alla positioner och vinner matchen med klara 4-0 och får sen hurra extra högt i omklädningsrummet... nice va!
Nu återstår bara en match i kvalet och det ser bra ut, men för säkerhets skull så vore ju tre poäng där klockrent. Om en vecka avgörs det uppe på Sportcentrum, och det kan bli en rysare... be there ;)

Men shit vad jag saknar alla gamla härliga ansikten, det känns inte som det borde vara. Separations-ångest! Fast nu på lördag hoppas jag verkligen att få återse en del av er igen då det ju är premiär i "Höstsparken" mot Huddinge, ska bli kul. Och killar, glöm inte spelarmötet ikväll, vi ses där ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0