- PRESENTATION AV HÖSTSPARKEN


NU LIGGER HEMSIDAN UPPE - TYVÄRR INTE HELT UPPDATERAD ÄN, MEN DET KOMMER


Nu är
www.höstcupen.se officiell och ligger alltså ute på nätet, så där kan ni sen surfa in och kolla resultat och annan fakta kring de matcher som kommer att spelas. Och för er som inte vet vad Höstsparken är så kan man enkelt sammanfatta det med att är åtta lag som spelar en "rak serie" där alla möter alla under hela hösten. Och lagen som är med är BKV Norrtälje, Djurgårdens IF, FC Järfälla, Huddinge IF, IK Sirius FK, Täby IS, Vasalunds IF och Västerås IK. Riktigt bra klubbar allihopa alltså. Så det kan nog bli en hel del tuffa matcher framöver. Täby och Vasalund spelar t.o.m snart kvartsfinaler i Sanktan.

Hacke har gjort ett jättejobb med detta och Niclas P är den som har jobbat ihop websidan, själv försöker jag bara vara "spindeln i nätet" eller vad man nu kallar det. Kul i alla fall att BKV kan stå bakom det hela och nu får vi verkligen hoppas att allting kommer igång och att alla är på tårna med matchbokningar osv.
BKV:s matcher kommer att se ut på följande vis, dock kan ordningen komma att ändras då en del matcher kommer att flyttas pga av Sanktans slutspel, div cuper och vårat PA-kval.

Huddinge IF - BKV
Västerås IK - BKV
Täby IS- BKV
BKV - Sirius
FC Järfälla - BKV
BKV - Djurgården
BKV - Vasalund



(Djurgårdens IF)


(FC Järfälla)


(Täby IS)


Kommentarer
Postat av: Perre

Oj vad jag är imponerad! Vilken snygg hemsida! Allt ser proffsigt och genomarbetat ut! Önskar att vi hade kunnat göra likadant! Starkt jobbat allihop!

2009-10-06 @ 08:37:07
Postat av: Perre

Morsning igen!



Sållet som ligger längst fram på djurgårdens bild känner jag! Han är kass! haha han platsar inte ens i vårt skollag ju!

2009-10-06 @ 13:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0