Spelarmärke brons: Daniel Bellander 232p, Andre Nilsson 222p, Andreas Bellander 213p., Louise Petterson 200p.
Årets Varg: Henrik Holmström - Mathilda Rundqvist
Årets Skyttekung/Drottning: Andreas Bellander - Jessica Karlsson
Årets genombrott: Linus Bladlund - Linda-Maria Geirdotter
Årets ungdomsledare: Nettan Magnusson och Perre Hallström, flickor-94
Årets ungdomslag: BKV Pojkar-00
Gala priset: Ungdomslag som hade flest anmälda delades mellan P94 och P95

Matchreferat från BKV:s hemsida

3-0 seger i säsongspremiären! Enskede IK besökte Norrtälje sportfält under lördagsförmiddagen. Ett Enskede som av många tippas tillhöra yttersta toppskicktet i division 2 Östra Svealand. BKV Norrtälje öppnade friskt och kunde ta ledningen redan i den 9:e matchminuten genom Nyförvärvet Martin Ekström som för dagen fick spela forward tillsammans med Andreas Bellander. Ledningen höll sig halvleken ut, ett stabilt försvarsspel och ett imponerande passningsspel gjorde att Enskede hade svårt att skapa några farligheter.

2:a halvlek fortsatte likt den första, BKV Norrtälje rullade boll och Enskede jagade densamma. 2-0 kom i den 70:e matchminuten efter en kantfrispark slagen av L.Bladlund. Andreas Bellander höll sig framme och kunde snyggt nicka in bollen från nära håll. Enskede lyfte upp sitt spel under slutkvarten och skapade ett par farligheter som Bullen kunde avvärja. I den 89:e matchminuten fastställdes slutresultatet till 3-0 genom dagens andra debutant Johan "Wesslan" Westlin.

På det hela taget, en mycket bra premiärmatch. Då vi visade prov på tålamod, vilja & glädje.
Helt klart något positivt att bygga vidare på.