- REFERAT FRÅN BKV-FCD

SAXAT REFERAT FRÅN BKV:S HEMSIDA - DJURSHOLM LIGGER DOCK LÅGT

Här kan ni läsa vad BKV anser
om lördagens JA-träningsmatch mot FC Djursholm, som man så snyggt vände och vann. Letade på Djusholms sida också men där var stendött.

"En match som vi inleder positivt, vi skapar en del riktigt bra lägen men lyckas inte riktigt i avslutsfasen. Ledningen i matchen tar Djursholm på en snabb omställning. Vi lyckas kvittera på en av många hörnor i minut 32. Djursholm tar ledningen igen på en i mitt tycke solklar offside. Resultatet står sig halvleken ut. Vi beslutar oss i halvtid för att lägga ner ett större arbete i vårt försvarsspel, och bli noggrannare i vårt passningsspel.

Vi tar till stor del över spelet i den andra halvleken, men ändå lyckas Djursholm göra sitt tredje mål. efter målet tycker jag vi börjar kriga mer och visar att även om inte spelet fungerar riktigt bra, visar vi en härlig inställning och lyckas med hårt jobb vända matchen och vinna med 4-3.

Summerar vi matchen, försvarsspelet ser lite spretigt ut, där har vi en del att jobba med. Anfallsspelet, många felbeslut i passningsspelet, avsluten, många lägen vi inte förvaltar på ett bra sätt, men det kommer.
Positiva bitar, vi skapar många hörnor, plus många målchanser. Inställningen i andra halvlek. De negativa bitarna nöter vi på med i träning, vi förstärker även de positiva bitarna i träning.

Spelarbetyg, plus till hela laget för inställningen och viljan att vinna i andra halvlek. Extra plus till Kim och Sebbe från A truppen för deras sätt att ta tag i matchen, och visa vägen för övriga spelare. Beröm till Pelle H, som på kort varsel fick göra debut i JA. Luddes inhopp som forward i den andra halvleken.
Målskyttar: Robin, Sebbe, Herman, Tobbe"  //PJ