- BAJJEN VANN



STORFRÄMMANDE PÅ SPORTCENTRUM - HAMMARBY vs GEFLE

En sjukt vacker dag med strålande sol,
men satan va kallt det blev efter tre-fyra timmar. Hörde att det var minus 29 grader ute i Svanberga imorse, och en annan väljer att gå och titta på fotboll, två matcher!! Är man skadad eller? Men jag ångrar ingenting, för att få se BKV vinna och sen en mindre folkfest var värt lite kalla fingrar och tår. Lova dock att inte säga något till mina närmaste vänner att jag valde Hammarby före AIK (som vann med 2-0 på skytteholm idag, Bangura ggr två). Men jag gjorde det för er skull, för bloggen, för BKV ;)

Matchen då, ur mina ögon sett.... ett fruktansvärt tråkigt Gefle som i första halvlek verkar träna defensiv, något som ju redan är specialister på. Borde dom inte öva attack attack attack istället? Nä fy vad tråkiga dom var, inte ens Lantto fick till något, ovanligt blek. Mitt plus går till deras långa halvtröga mittback, Mård. Han stoppade ett par mål idag, medan resten såg på. Bajjen fick leka lite som dom ville men GUD va trist med deras rullande i backlinjen *gäsp*, om det inte hade varit för det så hade dom fått en hel tumme upp. Men som sagt, dom var det bättre laget idag, Hammarby blandade bra fotboll med snabba fötter och tack vare Furuseths bredd och djupa inlägg så kom man till farligheter flera gånger. Bajjen 3 vargar, Gefle 1 varg.... GRATTIS Bajjen till 1-0 segern

Kul i all fall med en bra dag, en hel del folk trots det kalla vädret. Och glöm inte bort våra underbara grabbar som jobbade hela matchen, riktiga hjältar tycker jag. APPLÅD!! F** jag känner mig riktigt überpositiv idag.... tack publiken, tack BKV, tack Gefle och Hammarby, tack P94-P95, tack styrelsen ;)

Lite andra resultat från dagens allsvenska träningsmatcher:
Landskrona - IFK  2-0
Trelleborg - Halmstad  3-0
AIK - Assyriska  2-0
Helsingborg - Odense  3-1
BP - Djurgården  2-2


(Äkta supporter, med en något noppig jacka)



(Får jag också stå där när BKV lirar ;)



(Paulinho is back)



(Högerbacken i Gefle, gjorde en helt ok match)



(Bajen prickar ribban)



("Pauli" bortsnurrad)



(Herr ordförande kollar om han vunnit en bajjen-tröja)



(Bajen, bärs och stora täckjackor)



(Jonas Lantto, Erik Nivas look-a-like)



(Castro bråkar hej vilt utanför spelet. men avgjorde matchen)



(Några av dagens stora hjältar)



(Sjunger...."Hem till Stockholm igen, det har vart roligt, helt otroligt")

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0