- TRÄNINGSMATCH DJURSHOLM, JA

KNAPP FÖRLUST MOT DJURSHOLM IGÅR - MEN DET VAR PÅ IS

Igår lirade Juniorerna träningsmatch
borta mot FC Djursholm det slutade med uddamåls-förlust 1-2, och här kommer ett saxat matchreferat från BKV:s hemsida....

Prov utan något riktigt värde, blev den första träningsmatchen mot Djursholms FC. Planen var väldigt isig och hal, så den mesta energin hos spelarna gick åt till att hålla sig på benen. Djursholm tar tidigt ledningen i matchen, redan efter 6 minuter. Upprinnelsen till målet är halkande bkv spelare. Vi börjar så småningom få ordning på trippandet på den halkiga planen, och efter ett fint anfall i minut 30, kan Viktor kvittera. Det skapas lite halvchanser från båda lagen, men återigen så halkades det mest. I den andra halvleken blev halkan än värre när temperaturen föll ytterligare. Domaren tog i samråd med oss ledare, beslutet att bryta matchen 30 minuter in i halvleken, då skaderisken blev för stor. Dessförinnan i matchminut 29 gör Djursholm 2-1.

Det går i en sådan här match inte att dela ut några betyg till enskilda spelare, men alla spelare som deltog får plus för sin inställning, att försöka spela fotboll trots underlaget.

Och HÄR kan ni läsa motståndarnas syn på matchen.