- BKV 1 BÄLINGE 0



VINST I JA-KVALET - MEN BÄLINGE STOD UPP BRA

BKV lyckades med nöd och näppe
besegra Bälinge med uddamålet 1-0 efter en ganska dålig match från bägge lagen. BKV stod så klart för det mera tekniska liret men det var många slarviga pass och stundtals stillastående spel, ja ett väldigt lågt matchtempo helt enkelt. Bälinge hade en skön inställning fram till målet (Shivan 31:a) men deras fotboll var inte speciellt bra. Och jag var faktiskt lite orolig vid deras hörnor/fasta situationer, för med lite mer flyt där så hade dom kunnat kvitterat med sina långa tunga spelare. Men men, nu är ni bara två segrar från en plats i Juniorallsvenskan grabbar. Så tagga upp nu inför onsdagens bortamatch mot Upsala IF ;)

Tre snabba
- Enköping vann sin JA-kvalmatch mot Märsta med 3-0, och har nu sjukt bra 22-0 i målskillnad på tre matcher
- AIK snodde en poäng av HV71 hehe, och damerna vann. "Vi e överallt"
- Nya bloggen snart igång, och det vore skoj med en gästskribent från A-laget. Någon vågad?


PS. Uppsala-derbyt i JA, IFK mot IF slutade 2-2, och 5-6 efter straffar. VARFÖR? Märsta - BKV slutade ju 3-3 men där blev det ingen straffläggning, vad är det som gäller egentligen. Någon som kan informera en vilsen??

Och gärna om UFF också och deras "campande" vad är det som pågår med deras uttagningar, kalleleser och reservlistor. Jag är helt borta ;)

Kommentarer
Postat av: Facit

På länken finns tävlingsbest. för höstkvalet. Där står dett att match som slutar oavgjort genomförs en straffsparktävling för att urksilja om det skulle bli lika poäng, målskillnad osv. Vem som har huvudansvaret att detta fullföljs är väl alla dvs ledare, funktionärer, domare.... och det verkade inte funka vid vår match

Postat av: L

Ok, ja det var ju samma regler förra året om jag inte minns helt fel. Men lite märkligt att domaren i Märsta inte är med på noterna och tillämpar regeln tycker jag. Nu kanske det inte det spelar ngn roll men ändå liksom.

Fast det klart dom fick ju iaf en straff ;)

2010-10-10 @ 18:01:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0