- BKV SPONSOR

 

MCDONALDS I VÅTT OCH TORRT - STOLT SPONSOR AV BKV

Jag hoppas att ni liksom jag
har passerat "Donkens" drive thru på sistone. Om inte så kan jag berätta att en stor fet skylt står däruppe och lyser i mörkret så att ALLA som både sitter inne eller väntar i bilarna kan ta del av BKV:s serieseger i div 3. Nästan så man blev lite rörd där ;) Bra jobbat Svecke!!

Förresten, på tal om något helt annat.... och långt ifrån fotboll. Har ni hört den här förut?

Enligt dagens lagstiftare och byråkrater borde de av oss, som var barn på 60-talet inte ha överlevt.

Våra barnsängar var målade med blybaserad färg. Vi hade inga barnsäkra medicinflaskor, dörrar eller skåp, och när vi cyklade bar ingen av oss hjälm. Vi drack vatten från trädgårdsslangen och inte ur flaskor. Vi åt bröd med smör, drack läsk med socker i, men blev aldrig överviktiga, därför att vi alltid var ute och lekte. Vi delade gärna en läsk med andra och drack ur samma flaska, utan att någon rent faktiskt dog av det. Vi använde timmar på att bygga lådbilar av gamla skrotade saker, och körde i full fart ned för backen, bara för att lite senare komma på att vi hade glömt att sätta på bromsar. Efter några turer i diket lärde vi oss att lösa problemet. Vi gick ut tidigt om morgonen för att leka ute hela dagen, och kom hem först när gatubelysningen blev tänd. Vi lirade hockey och fotboll i alla väder och med det vi fick tag i, och ingen kunde få fatt i oss på hela dagen - ingen mobiltelefon.

Vi hade inget Playstation, Nintendo eller X-boxar - i det hela taget inga TV-spel, inte 99 TV-kanaler, inget surround-sound, inga mobiltelefoner, hemdatorer eller chatrooms på internet. Vi hade vänner! Vi gick ut och fann dem! Vi ramlade ned från träd, skar oss, bröt armar och ben, slog ut tänder, men ingen blev stämd efter dessa olyckor. Det var olyckor. Inga andra kunde få skulden - bara vi själva. Kommer du ihåg olyckorna? Vi slogs, blev gula och blå och lärde oss att komma över det..... Och vissa elever var inte så kvicka som andra i skolan, så de föll igenom och var tvungna att gå om ett år.

PS. Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och slampan Snövit levde ihop med 7 män, Pippi jagades av socialen och Emil söp sig full i unga år. Och på tv visade man "Vilse i pannkakan". Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit hahaha

Kommentarer
Postat av: Perre

Ja hur fan överlevde vi? Du glömde dock mellanölen och att man fick köpa snus och röka i unga år!

2010-10-01 @ 21:49:46
Postat av: L

Sant, men "sånt" skriver man inte om på en sport-blogg ;) Skål och... mmmmmarlboro.

2010-10-02 @ 01:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0