- BKV BÄTTRE ÄN ESK

ENKÖPINGS NOLLA SPRÄCKT - BKV VAR DET KLART BÄTTRE LAGET

Dagens match i kvalet till Juniorallsvenskan
slutade 1-1, vilket innebar att Enköping vinner serien och därmed är klara för JA. På den något suddiga bilden ser ni hur deras svit av nollor spräcks. MEN... dom hade tur!
BKV pressar tillbaka dom rejält sista tjugo minutrarna och ESK bara rensar bort bollen när dom väl får tag i den. Lägg därtill att domaren var otroligt "grönögd" och kunde gott och väl blåst straff vid minst ett tillfälle. Synd att inte Shivan sätter dit den också med fem minuter kvar och nästan öppet mål, men den går över. En MYCKET bra insats av BKV som var värda en seger och serievinst, men det gick tyvärr inte.

Ska dock säga att ESK var grymt diciplinerade och var lite av en lagmaskin i mina ögon sett, om man bortser från ett par spelare. Men deras tidigare siffror är klart överskattade, tänk på att deras motståndare har gett upp efter ett par snabba baklängesmål och ESK har fått ösa på med "gratismål". Nej det var synd att BKV inte fick den här vinsten, men sån är fotbollen!

Fem snabba:
-
Kul med så mycket publik och ibland även en livlig sådan
- Till matchens lirare utser jag nog Oskar, och ESK:s nummer två. Ludde har en tuff konkurent i Oskar ;)
- Måste också säga att Niklas rörde till det direkt när han kom in, gult kort nästan direkt och sen mål på det
- Uff:s Jukka var där och snokade också såg jag, och samlade ihop vissa av våra grabbar efter matchen
- AIK vann en "ödes-match idag. Så nu blir det seger-öl

Ha en trevlig lördagskväll alla!!..... visst ja, tack till Perre och Nettan för kaffet mmmmmm

ps. Kollade nyss in Enköpings hemsida, och där "mörkar" man verkligen hur matchen egentligen såg ut på tre korta meningar. Snyggt ;)