- PA-PREMIÄREN

OAVGJORT I PREMIÄREN - BKV VAR BARA FEM MINUTER FRÅN VINST

Lite snöpligt slut på dagens match
mot gästande IFK Västerås, när BKV släpper in kvitteringen på övertid. Det kändes hårt! BKV var värda de tre poängen mot ett ur mina ögon sett ganska dåligt Västerås, och vars bästa spelare var mittbacken nr 3. Det blev 0-1 redan efter fem minuter och det höll sig halvleken ut. Men sen kvitterar BKV i andra halvlek och tar så ledningen med bara några minuter kvar av matchen. Och vi som stod och rå-frös i regnet, snön och dom starka vindarna hoppade lite extra av glädje... Men tror ni inte att Västerås rinner igenom på övertid och räddar en poäng, det var deppigt att se.

En annan sak som var deppigt idag var deras två fula attacker på BKV:s bägge målvakter. Den första situationen kunde anfallaren lätt ha valt alternativet att hoppa över målvakten men väljer istället att släpa benet och sen dra till på liggande målvakt. Fult! Och den andra är en ren attack på upphoppande målvakt, en spelare som en sekund innan bestämde sig för att sänka honom. Mycket fult!! Hoppas Robin repar sig snabbt och att det inte blev något allvarligt av det hela, Anton kunde ju i alla fall komma tillbaka och stå efter sin smäll.

Men BKV kommer bara att bli bättre och bättre framöver. Så tagga om, ladda upp och ge järnet nästa helg grabbar. Vi håller tummarna stenhårt då :)