- POJKALLSVENSKAN STARTAR



IMORGON SMÄLLER DET - POJKALLSVENSKAN DRAR IGÅNG

Imorgon kommer IFK Västerås på besök
till Norrtälje för premiär i PojkAllsvenskan, och givetvis kommer alla som läser detta att komma upp och kolla in matchen. All support behövs nu för att det ska gå bra för killarna. Som för övrigt redan nästa helg drar på långresa för att spela mot Brage och Falun, så nu börjar allvaret. Kul!!
Lycka till grabbar och coacher!

För egen del så känns det dock lite svalt i och med att Ludde-boy fortfarande går med ond rygg och inte ens diskuteras i laguppställningarna. Och nu har den f** halsfluss och penicllin-kur också, ska det aldrig ta slut? Dom nya fotbolls-dojjorna står och väntar i hallen så det är lite depp depp... men men, "vad är väl en bal på slottet".

Vad händer annars då?
- Juniorernas match mot Väddö idag blev visst inställd, igen. Vad händer?
- Djurgården förlorade hockey-final två. Ops!
- Göteborgsklacken sjunger...."Sluta tjonga..."
- Tranmere vann och kanske kanske kan rädda kontraktet i League One ;)
- Jag tvättade fönster idag, och nu ösregnar det... f***
- Ålands-ångest, ville ju åka men glad ändå. Värsta stormen juh.

ps. Bilden är från nov -09 när BKV P94 mötte just IFK Västerås och det var en riktig rysare som slutade 3-4 efter det att Västerås "målade" i matchens sista minut. Minns just 1-0 som vi gjorde, så sjukt snyggt med Niklas inkast till Ludde som nickskarvar på tom yta och Kvarnlöfs iskalla avslut. Där trodde man på seger ett tag ;)
Sen fick Kvarnlöf mag-haveri i tioende minuten, två man skadades och bänken var tom. Då höll jag, som coachade, tummarna för att inte siffrorna skulle dra iväg. Det var en riktig kämpa-insats... vill se det imorgon också... och vinst ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0