- STRAFFET, INGEN PUBLIK



SVFF:S DISCIPLINÄMND GER DIF 200.000 I BÖTER - OCH EN MATCH INFÖR TOMMA LÄKTARE

Larvigt straff, säger jag.
Tvåhundra tusen är inga pengar, här hade man chansen att en gång för alla visa vad som gäller framöver, men nej. Det här innebär att det kommer att hända nästa säsong igen, jag kan sätta pengar på det. Visserligen är ju en match inför tomma stolar kännbart, både ekonomiskt och publikstödsmässigt, men det kunde ha varit en eller två matcher till. Hade förbundet visat att det kostar föreningen en miljon, och man får tre matcher utan publik (minst) om supportrarna rusar ut på plan och slår ner motståndarna. Ja då kanske man kommer till en lösning, det måste till fasta regler/straff inte att det är som idag.
Läs domen i sin helhet här. Inkastade föremål, myntkastning mot avbytarbänken, bengaler, invasion och nedslagna motståndarspelare. 200.000?? haha

Om hundra man i FB/DFG/KGB etc betalar tvåtusen kronor var, och ger pengarna till klubben efter utdelade böter. Så kan dom med andra ord kuta ut på planen och spöa skiten ur motståndarspelarna (!), kasta prylar hej vilt och elda på läktarna. Det finns många som lätt betalar den summan för att ha "kul" på sitt vis. Sätter man inte högra straff på dessa tilltag så där snart fotbollen, vem fan törs spela längre?
Extra lustigt också att höra att Djurgården direkt ska överklaga, man skyller på att EN person står bakom det hela och förbundet straffar 10.000 bara för dennes skull. Och kallar det hela för "Ett stort jävla självmål". Hallå!? Ta straffet och gå vidare med att lösa problemen istället, eller vill man komma undan gratis? Vad händer då med svensk fotboll?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0