- FLÅT ALLA BAJENFANS

TRÄNINGSLÄGER PÅ BOSÖN  - OCH EN SKÖN VINST ÖVER HAMMARBY

Vad gör man en lördagkväll? Segar i soffan framför schlager-tv, umgås med trevliga vänner över en god middag, snickrar på kåken.... eller gör en resa i mörkret på totalt femton mil för att se Hammarby - BKV? Valet var självklart för undertecknad, vem vill inte sjunga den gamla nid-ramsan "Bajen kan inte vinna..." på hemresan?
(ber direkt om ursäkt till alla er bajen-supportrar om detta inlägg kan var lite väl "enögt", men är det något lag jag vill se förlora mot våra grabbar, så ;)

Kom fram till Bosön en timme innan matchstart och hann då få höra att grabbarna var ganska slitna efter träningspassen under fredag och lördag. Men när man såg första halvlek mot ett piggt Hammarby så kunde man inte tro det, dom stod upp riktigt bra och borde ha haft ledningen innan pausvilan. Shivan smällde in 1-0 men bajen kvitterade på en boll som egentligen inte borde ha fått komma dit den kom, men BKV ägde halvleken.
Ska jag vara riktigt taskig så tycker jag det bästa var när en av "de våra" skulle slå en frispark och en grönvit kille knallar fram och ställer sig en meter framför. WHY? Boom och killen får ett gult kort för att frisparksläggaren skjuter på honom.
Vaket, säger Pappa ;)

Andra halvlek och bajen byter ut 8-9 killar och får igång ett helt annat spel, ja man har fullt spring i benen och BKV börjar se ut att längta hem. Vi tillresta fans sitter mest och tittar mot ett håll då bollen knappt passerar mittlinjen, och ja, det är spel mot vårat mål. Men hur grym är inte fotbollen? Vi får två anfall med avslut, och två mål! (Icko på hörna och ett iskallt avslut av Shivan) och det är ridå ner för Hammarby. Det blir lite väl grinigt efter detta och det smällde rejält i vissa närkamper, och jag antar att det sved lite när man märkte att man skulle få stryk av ett gäng "från landet". Men värst var nog när deras åtta man (!) starka tränarstab skällde ut Hacke vid något tillfälle, VM eller? (kan inte jag få vara ass.tränare nästa gång? ;)

Välkommen hem till kudden boys, men jag antar att många somnade redan på vägen hem. Nu slappar ni som f** imorgon och hämtar nya krafter inför kommande vecka. Det är ni verkligen värda! Tack för en skön lördagskväll... å bajen åker ur i år ;) ;)