- GRYMMA LEDARE





STIPENDIUM UNGDOMSLEDARE 2010 - GRATTIS PERRE OCH NETTAN

Så, nu är det äntligen officiellt,
Perre och Nettan får liiite lön för mödan och det är dom verkligen värda. Tänk om vi hade flera såna här drivkrafter i föreningen, man blir nästan lite rörd när man ser dom där uppe på KG en tidig söndagsmorgon fast det är P94 som spelar. Ni är ovärderliga mina vänner, keep up the good work. Och hade det inte varit för Svecke så hade jag skrivit "Im lovin it" men då blir han bara för mallig osv.
GRATTIS till er från BKV.BLOGG ;)

Nomineringen saxat från BKV:s hemsida

"BKV Norrtälje har tilldelats ungdomsledarstipendium 2010 av Roslagens Sparbanks Stiftelser. och det är med stor glädje vi kan konstatera att det kom in många ansökningar till oss på Roslagens Sparbanks Stiftelse avseende stipendium till ungdomsledare.

I år utdelas tre stycken stipendier på 10.000 kronor vardera varav ett delas mellan 2 ledare från samma förening. Stipendiet infördes av Roslagens Sparbank 1984 och sedan starten har nu delats ut 150 stipendier till ungdomsledare på totalt 660.000 kronor.
Nedanstående inbjuds till utdelning av stipendier den 9 december 2010.

Stipendier på 5.000 kronor vardera
Nettan Magnusson och
Per Hallström BKV Norrtälje"


BKV styrelse motivering till ansökan:
Förutom ett mångårigt arbete med sitt lag, BKV flickor 94 har även Nettan och Perre engagerat sig i föreningen BKV Norrtälje. Det har inneburit många timmar med i bil till och från träning, match och möten/träffar samt olika evenemang och aktiviteter som arrangeras av föreningen. Det har Nettan och Perre gjort med ett leende på läpparna. De båda har även engagerat sig i föreningen utveckling bl.a. genom vara delaktiga att utveckla föreningens röda tråd…BKV på väg framåt och dess verksamhetsplan. Nettan är även invald i BKV styrelse och varit engagerad/drivande i projekt Roslagens akademi där flickor från hela Roslagen samlas och för att få träna extra.

BKV styrelse önskar Nettan och Perre ett stort GRATTIS!

ps. När får bloggen typ 100 lax för utvecklande av skribenten?

Kommentarer
Postat av: Perre

Tack för de värmande orden kompis! Men trodde inte din dyra kamera kunde ta så dåliga bilder :)Byt för fan snabbt!

2010-12-03 @ 22:44:19
Postat av: L

Tycker ni var söta :)

2010-12-04 @ 11:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0