- HALMSTAD LAXACUP



BOENDEFÖRDELNING KLART I HALMSTAD

Så var det då klart hur boeendet ska bli i Laxacupen, och det klart bloggen är först med dom nyheterna. Det blir som nästan alla andra lag, sova i Sannarpsgymnasiet, (destination anges till Kristinehedsv 2, denna adress är den närmaste sökadressen, ca 200 m från slutmålet).
Och om man ser till var planerna ligger så gör det ju ingenting. Bara några hundra meter bort ligger närmsta gräsmatta, inte ens uppvärmningsavstånd med andra ord. Tyvärr så har ni -92:orna i samma skola, men dom är ju i alla fall inte bättre än er i fotboll. Påpeka gärna det, ni spöade ju också Bajen, men till skillnad mot dom så lirade ni oavgjort mot STORA Gnaget ;)

Om ni klickar på länken här ovan så ser ni var grabbarna sover och om ni zoomar ut kanske ni hittar erat eget hotell, så får ni lite koll på avstånden. Halmstad är ju inte så där jättestort, men om man är van vid Norrtälje så är det några gator till om jag säger så. Men ni som sover tex vid Scandic och och de andra centrala hotellen har ju bara bron och typ en "halvmil" att gå... undrar om dom hyr ut cyklar i stan hehe. Här kan ni se samtliga hotell i stan.

Förresten, Tompa kan ju börja goggla på pilsner, STORA pilsner, så får vi se var vi hamnar när det är dags för oss vuxna att fylla på vätska hehe.
Och ni som är nyfikna på att spana in Örjans Vall (ett begrepp inom svensk fotboll, enligt HBK själva hehe), om ni ska kolla in Halmstads BK - Trelleborgs FF på lördagen så kan jag ju informera om följande fakta:
- Halmstads BK fick 1-1 mot serieledande Kalmar FF på bortaplan, men blev bestulna på vinsten av en pajas till domare... i 90:e minuten!!!
- Trelleborgs FF däremot fick 1-1 i 93:e mot Djurgården. Självklart så var väl det rättvist, eller hur?!
- Heja på TFF, Kristian Haynes, Fylle-Thylle och Norrtälje-bekantingen Bjurström.
- Och avslutningsvis, två små filmsnuttar här nedan, kolla och "njut" ;)

 
(Fin-besök på Örjans Vall, Gnaget hälsar på. En läsk till den som hittar mig på läktaren)


 
(Och en fin liten visa om Halmstads-fans... men dom finns ju INTE ;)

//Limpan (2008-07-12)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0