- FIASKO-VARNING



BRISTANDE KUNSKAPER INOM HTML ÄR INTE KUL


Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att EM-omröstningen fortfarande synd klart och tydligt i marginalen, men jag får inte bort "skiten" haha. Så jag får helt enkelt hoppas på hjälp framöver av någon specialist inom HTML.
Jag "råkade" liksom ändra om i själva grundmallen och vips så sitter man där med grejor som man egentligen inte vill ha. Det syns även högst upp på sidan, en skum text med  "-26 Dagar kvar till nästa match, Östhammar - BKV"... skumt!
Ja ja, det är som sagt var inget att göra åt just nu, jag och ni får helt enkelt stå ut med eländet. Ska försöka att inte slänga in så mycket tingel-tangel, man förstör mer än förnöjer.... sorry alla!


(känner mig lika "ägd" av blogg.se, som när jag låg det militära som attackdykare)

Nä nu ska jag ha semester och det ska bli skönt efter drygt 2000 mil på svenska vägarna sedan mars månad, lite trött på att nöta runt i smålands-skogarna där jag mestadels har varit. Var faktiskt i Emils hem-by för någon vecka sedan, ni vet, Lönneberga hehe. Nu får Chryslern stå parkerad fram till vi alla ska ut på E4:an igen och ner mot Halmstad och för vår del även till "Dejlige Dänemark". Måste ju passa på att bunkra lite också ;) 


(EEEEEEMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLL.......... )

Tar en hel del "udda" bilder när jag far omkring på jobb, ska kanske lägga upp några till lite senare, jag återkommer.
Ha en skön semester ni som har det alltså, ni andra.... OWNED!!!! ;)

(Limpan 2008-07-09)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0