- HALMSTAD OCH "UTELIV"



ÄTA UTE I HALMSTAD - KAN DET VARA NÅGOT

Var uppe på träningen idag och kikade lite på grabbarna och testa nya kameran, skönt att se dom igen förresten.
Men anledningen till detta inlägg beror på att vissa föräldrar började resonera lite om Halmstad och "gå ut och äta". Så varför inte kolla upp det lite tänkte jag, så därför kommer här ett par tips. Kan vara svårt att hitta det ultimata stället med kanon-priser och mat för alla, sen beror det ju på om grabbarna i laget ska med, mindre barn, tid på kvällen osv. Men det lär väl visa sig när vi väl är där ;)
 
Lilla Helfwetet, krogen med den FAN-TASTISKA maten, och den grymma Diablo-Burgaren. En klassiker i stan. Stället kanske ligger lite högt i priser men om ni vill käka gott i skön miljö så tveka inte ;)


(Diablo-Burgare på Lilla Helfwetet)

Men som ni kanske förstår så är ju Halmstad en riktig sommarstad, men en uppsjö av ställen att besöka. Titta på den här listan tex, gå in på den här länken och klicka på "sök mat och nöje" mitt på sidan. Etthundratjugo träffar i stan med omgivning, så det finns lite att välja på:

BOND
Halmstads nattklubb för vuxna. Elegant och sober, varm och välkomnande - Bond är nattklubben med stil! Under 1600-tals valven kan du dansa till nya och gamla hits. På Bond har vi en bred musiksmak! Ta en drink i vår långa och välfyllda bar eller sjunk ner med en flaska champagne i våra generösa soffor. På Bond ser vi till att du alltid roar dig med glädje. Nattklubb för mogen publik, åldersgräns 23-28 år. På lördagar har vi nattklubb.

ESCOBAR - SPORTSBAR
Bar med grekisk meny. Billiga priser på både mat & dryck. Här kan man se all fotboll och ishockey. Escobar anser sig vara stans bästa fotbollspub.

FRIDOLFS KROG
Matkrog i två plan med bred meny och gedigen vinlista.

LA COCARACHA
Välkommen till La Cocaracha, restaurangen med stans hetaste meny. Här finns mat från 59 kr. På menyn finns bl.a. fisk och skaldjur, husmanskost, medikanskt, spanskt och vegetariskt. Dans till DJ, casino och Jack Vegas.

SMAKFULLT HALMSTAD
Verkar vara ett "säkert kort", med en fet buffé och precis i trakterna vid Scandic.hotellet. Bra och sund mat för ett överkommligt pris, 179 kr, barn 10 kr per år upp till 12 år. "Kvällens kycklingfilé med potatisgratäng, kassler med potatis- och äppelsallad, rökt kalkon med Mimosasallad, kryddstekta och marinerade kycklingspett, prinskorv, pannkakor, grönsaksbiffar, varma majskolvar, pastasallad med fetaost, chopskasallad, bönsallad m.m."

Osv Osv Osv.....

Ett tips är annars att gå in på Hitta.se och skriva in, restaurang och Halmstad så får ni upp 171 ställen att välja och vraka bland.
Lena hittade först Lena´s Kebab och sedan Mäster Mats AB, så just nu pågår förhandlingar om det blir kebab eller det dom nu serverar på MM AB haha. Det kanske är friterad ål med kokt potatis och ett glas vatten eller nåt, bäst att välja kebaben....
Och för er som tvekar, lite som på semestern i Ukraina när man inte kan läsa menyn, ja då finns ju ALLTID McDonalds och Max.

//Limpan (2008-07-17)



Kommentarer
Postat av: Sofie

ja lycka till med både uteliv och med matcher. På´rom bara!!! Hoppas ni slipper regn på diagonalen i år :-)

2008-07-23 @ 12:40:01
Postat av: Therese

Intressant sida! Det märks att du gillar att blogga!

2012-03-18 @ 15:14:21
URL: http://hemförsäkringidag.se
Postat av: Bkv-blogg

jo det är kul, iaf om man brinner för ngt speciellt liksom. Har dock bytt sida nu och fokuserat mer på "A-laget"...



http://bkvblogg.blogspot.se/

2012-03-19 @ 01:03:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0