- VASALUND PÅ GRUND



OSÄNKBARA VASALUND GICK PÅ GRUND - BKV VANN SÄKERT MED 3-0

Gårdagens match mot Vasalund ("laget som inte kan förlora") vanns med klara 3-0 efter en bra kämpainsats av våra röd-blå killar i BKV, även om matchen stod och vägde lite i första halvlek så kändes den efter Shivans ledningsmål ganska komfortabel. Målet kom till efter en skön framspelning av Hellström som gav ett friläge och med ett enkelt avslut gör sedan Shivan 1-0. Den lilla tillresta klacken långt uppe under läktartaket mös i kylan.
Efter det så satte Kvarnlöf in "tvåan" efter fint spel där Ludde kyligt levererar bollen upp till Viktor J som snyggt spelar snett in till VK som sätter den i nästan öppet mål, riktigt vackert mål. Och 3-0 Gör Marcus, om det nu inte blev självmål vid en mycket tilltrasslig (nästan lustig) situation vid vänstra stolpen.

Enkelt grabbar, och ni gör en bra match på samtliga positioner. Om nu vissa bara passade lite mer ibland istället för att försöka dribbla man-man så skulle målen kunna bli ännu flera tror jag.... och snacka mer med varandra. Annars som sagt, bra spel, rejäla tacklingar, skön kämpainställning och full fart. 

Jag är liiite förundrad över om snacket om Chelsea och Barcelona dock, men man vet aldrig med dagens fotboll och de ansvariga som fattar besluten. Lycka till, säger jag, det lär i alla fall behövas.
Jag är liiite förundrad över Kvarnlöfs utvisning som kom till efter ett jä*** knuffande av grinig motståndare och när han själv reagerar så visar domaren ut honom. ps. typ 22-3 i frisparkar för hemmalaget efter första halvlek ;)

Jag stack i alla fall strax innan slutsignalen då det ju var en annan viktig match på andra sidan Råsundavägen, ja just det, Allsvenska premiär för AIK mot Halmstad BK inför 21.867 på läktarna. Och det var ju en enligt gammal tradition samling på stampuben långt innan avspark. Hur matchen slutade vet ni väl redan, stabil AIK-vinst men med bara 1-0, snyggt upp i krysset av Gabbe Özkan. Hur det gick på puben är en helt annan historia...

TACK till Fredrik för skjutsen och självklart även till Hacke som körde hem några som varit på AIK-matchen. TACK!

     
Några lite lustiga matchbilder, ett BKV-försvar utan något att göra eller? Samt ett Vasalunds-försvar som verkade spela mot sig själva? Sen har vi lite punktmarkering a´la -89 samt en lagledare som vekligen hade koll på läget.... eller?

     
Och till slut några klack-bilder, vilka som är från Skytteholm respektive Råsunda får ni gissa själva.

Kommentarer
Postat av: awe

HAHA ofta dom ska provspela för barca! haha xD

2009-04-07 @ 15:04:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0