- TAGGAT BKV SLOG GUSK



FULL FOKUS FRÅN BÖRJAN - OCH BKV KRIGAR NER GUSK

Först en helrakning
på Luddovich sedan en stor skål taggtråd, två snabba örfilar och en dansk skalle.
Det verkade som om det gjorde susen för det blev VERKLIGEN kämpa där uppe på Sportfältet ... men också en del stryk tillbaka (smaskiga bilder kommer imorgon). Vissa i gusk spelade på gränsen tycker jag, ful-smällar och dobbarna före flera gånger om. Ok om man höll sig till det eviga gnällandet men att fysiskt försöka skada motståndarna är INTE vackert, Nu sket dom dock en lök då vissa i BKV stod upp och inte gav sig i närkamperna utan tvärtom, det blev liksom lite jobbigt då.

Jag är stolt över BKV-laget idag, och det ska tränarna också vara, hoppas killarna fick beröm efter matchen. Den här vinsten kändes på något vis extra skön efter deras utspel de senaste matcherna på sina hemmaplaner, ni vet jag menar. Det var vår tur nu! Åttondelsfinalen vanns nämligen med 3-1 och BKV möter nu Håbo i "kvarten", och fortsätter ni så här så.... ;)  Men backlinjen fick dock lite för mycket att göra, varför vet jag inte men det verkar som om att det blir lite väl tunnt framåt ibland och idag var det ju kanske trettio kilos skillnad på vissa där ute, så det är kanske inte så väldigt konstigt.
Skit samma, en skön seger blev det. Tack ska ni ha för en riktig kanon-match, en kämpainsats som alla ska ta åt sig. Nu har ni spöat "laget som inte kan förlora" och sen gusk, sug på karamellen och njut en stund. Och ta sen med er den här matchen till "serie"premiären mot Valsta.
BRA JOBBAT GRABBAR!!!!

(1-0 Hellgren, 2-0 Shivan, 3-0 Niklas.... gula kort: Niklas, Ludde, Theo)


FEM SNABBA
- Snubben som stod och tok-stretchade en meter från Seans stolpe i andra halvlek (??) haha
- Skön publik idag, tack för att ni kom upp och hejade fram killarna
- Konstgräset såg jäv*** frestande ut en bit bort
- Lotta och kaffet saknades verkligen
- En hemmamatch i DM, wow!
(Det fanns ett par "kandidater" till, skägget Anders, "filmaren", "Fabriken" och Hellgrens nick)

ps. det kommer lite bilder imorgon ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0