- MARIEHAMN UPPKÄKADE

BKV VANN ÄVEN DIV 1 - SERIETVÅAN BLEV EN MUNSBIT - RAAAAP

Det blev en ruggig första halvlek upp på gropiga Sportfältet, BKV öste på redan från avspark och efter bara några minuter gör Ludde en klockren glidtackling, fångar upp bollen och lägger den perfekt på Kvarnlöfs/Shivans (osäker på vem) fot och BOOOM.... 1-0. Och efter 10 minuter satt "tvåan" och man såg tydligt hur ålänningarnas huvuden slokade ner och hur man började längta efter hemresa och alla spelmaskinerna på båten. Tyvärr så orsakar sedan Ludde en straff (självklart säger jag tveksam, då killen söker den när han inte hade en chans på bollen som rann iväg för honom). Några föräldrar brevid tyckte dock att det var korrekt, fast jag morrade i alla fall om "dessa #¤%%#"#&/¤ domare". Mariehamn gör 3-1 tack vare detta och kunde kanske ha haft en chans om man taggat upp efter detta, men får ganska omedelbart en straff emot sig tack vare hands.... BOOOM 4-1 av Shivan, rätt upp i krysset. När domaren blåser för halvtidsvila är det hela 6-1 (?!) Mot serietvåan (?!) Efter 35 minuter (?!)

Inte mycket att skriva om när det gäller halvlek nummer två, spelet dog ut lite då Mariehamn försökte hålla siffrorna nere och BKV kände att det hela redan var klart. Fast det var full kämpa på bägge lagen hela tiden trots detta, och som vanligt (hehe) fick Theo syna det gula kortet. Och Niklas hade tur som slapp se det röda efter att utdelat en rejäl smäll vid en hörnsituation på deras nummer sex. Ok att killen var lite jobbig, men inte så pass att ha förtjänat en smocka. Fuling ;)

Whatever, BKV har gjort sitt, en match kvar och seriesegern redan sol-klar! Och efter att ha sett er idag, och hört om spelet borta mot Brottby senast så förtjänar ni verkligen att vinna rubbet. 78-12 nu målskillnad och sex pinnar ner till Syrianerna, det är värt en STOR applåd. Se nu till att avsluta det hela med att smiska upp Markim borta nästa helg.

Fick precis höra att vårat andra gäng vann borta över Upsala IF med 4-3, KANON GRABBAR!!!
Har tyvärr inga fakta alls om själva matchen men om det dyker upp något senare så slänger jag upp det här så klart. Underbart att se förlustnollan fortfarande är intakt i div 2C, också här är målskillnaden äckligt bra, 77-14!!!

"DAGENS SLITVARG"
- Hela mittfältet - (som kämpade heroiskt och ordnade snabba spelvändningar)
"DAGENS RÄV"
- Hela backlinjen - (som stoppade ALLT och lyfte laget gång på gång)
"DAGENS HUGGORM"
- Hela anfallet - (som högg som kobror på allt och smällde in det mesta)
"DAGENS ROS"
- Hela kioskgänget (som offrade tid på att jobba ihop slantar till laget)

PS. Lyssna på det jag hörde när jag tjuvlyssnade utanför Vargarnas omklädningsrum efter matchen, det lär eka i skallarna på ålänningarna hela vägen hem.....

(Crille snurrar upp - Fabriken ger order - Hellgren direktskarvar - Niklas i närbild)

("Busen" in action - Ludde, en dag på jobbet - Tack till Mariehamn - Spionagebild efter matchen)