- BKV TYNGST I DERBYT



BKV vs LOHÄRAD - OCH KLASSKOMPISARNA LUDDE vs GIRMAI

Det var fredagskväll och upplagt för lite fet mat och en öl i soffan, nej visst nä, det var visst fotbollsmatch ute i Lohärad.
BKV kom - sågs - och segrade på en underbar liten anläggning med grön skön gräsmatta, belysning och sittbänkar. Åter igen, tänk om vi hade något liknande i Norrtälje till skillnad mot sorkgroparna på gamla flygfältet.
Tyvärr så hade dom inte serveringen öppen, vilket ju är en katastrof för en koffeinmissbrukare, men alla vår Lotta styrde upp detta snabbt tack vare kontakter i motståndarlägret. Och kaffe serverades... TACK ;)

Själva matchen då? Ja, jag anser att första halvlek var trög, seg och med en massa felpassningar. Kanske kanske var man lite för "snälla", lite för stor empati mot en del klasskompisar, och att det var småkillar och t.o.m en tjej som stod på andra sidan mittlinjen. Joar och Jonis blev i alla fall målskyttar i första halvlek och spelet var väl vad man kan säga, enkelriktat. Och som jag skrev på laget.se så bara måste man ge Lohärad en eloge för att man ställer upp trots spelarbrist, och inte lämnar in W.O som Knivsta gjorde i den andra serien. Det stavas RESPEKT!

Andra halvlek blev mer spel, mer mål, mer mörker (höst) och mer kaffe.
Målen kom med jämna mellanrum, och i protokollet kunde man anteckna, Crille, Jonis, Hellgren, Sam, Ludde, Joar. Och notera att ytterligare en nolla kunde hållas, och det med Festim mellan stolparna (!) Jonas på hockeyläger och Sean sjuk och nerbäddad (krya på dig). Fast om man ska vara helt ärlig så var det en ganska lugn kväll, och själv garvade jag mest åt ett utkast som mer liknade inkast hehe. Tack för att du ställde upp Festim, och gjorde det bra ;)
Blev dock lite oroad en gång då Ludde haltade av efter att fått målvaktens dobbar intryckta strax över knät, det ser inte snyggt ut kväll kan jag säga, ajajaj imorgon.

Tabellen då? Jo, nu är det hela sju poäng ner till jagande Östhammar och nio till Jomala (som har en mer spelad). Så det ser onekligen ruggigt bra ut inför de tre sista matcherna, men slappna nu inte av. Ingenting är över "until the fat lady sings". Målskillnaden ser ju också "hyfsad" ut med tanke på 68-11 på 11 matcher, alltså 57 plusmål. Nice ;)
ÖS PÅ, SLAPPNA ALDRIG AV!!!



FEM SNABBA:
- Myggjäv***
- Lotta och kaffet (igen)
- Lugnaste hörnorna ever, svårförklarat men INGEN rörde sig "där inne", nej inte ens motståndarna
- Domaren. Lite lustig, lite gammal, lite glasögon, lite hörapparat, lite ja.... lite domare. TACK (skrivs med respekt)
- Läktarstämningen var lite hmmm

NYHET
I varje match hädanefter kommer nu tre individuella prestationer att utses, och det enbart ur personlig synvinkel och med glimten i ögat. Tror och hoppas att det inte blir samma spelare på samma plats, utan att ni krigar om att slå er in på "listan". Och tråkigt nog så väljer jag att utgå från djuren värld hehe
"DAGENS SLITVARG"
- Victor Hellgren (slet på vänsterkanten och gav aldrig upp)
"DAGENS RÄV"
- Hacke (listigt coach-drag som fick fart på målproduktionen)
"DAGENS HUGGORM"
- Jonis (slingrade sig igenom och högg in ett par mål)


   
(Chaufförer och föräldrar -- The CoffeeQueen -- BKV uppvärmning)

   
(Idyll -- Festim tv-räddar på beställning -- Höstmörkret kommer)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Synd att jag inte var där o fick kasta paraply.... Två gånger hade ju vart kul juh....

Stolt morsa :-))

2008-09-08 @ 09:16:34
Postat av: Limpan

Ja du brukar ju kunna skicka iväg riktiga "projektiler" ibland hahaha

2008-09-14 @ 19:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0