- MARKIM CHANSLÖSA



SUVERÄN AVSLUTNING - SKUMPA EFTER VINSTEN MOT MARKIM - SERIESEGER

(filmen är så skön med ett LAG som pressar ihop sig som små fågelungar och galen pappa som sprayar skumpa som om det vore på Spy-bar. Im lovin it)

Dagens bortamatch mot Markim/Orkesta slutade med klar 5-1 vinst för BKV, och det kunde ha blivit mera. 1-0 speedar Shivan in och han sätter även dit 2-0, nästan retfullt enkelt. Tyvärr så missar sedan BKV två frilägen som gott kunde ha resulterat i åtminstone ett mål, kom igen Iko ;)
"Trean" rullar in Hellgren välförtjänt in, Viktor gör en braaa match idag och jag vill se mer vänsterskott därifrån. På tal om vänstern. Ludde får förmånen att gå upp på topp efter halvtidsvilan och bryter ganska snabbt igenom och sätter 4-1 stolpe in... med vänstern! Stolt pappa poängterar på "läktaren" att "ska man komma någonvart så MÅSTE man våga använda båda fötterna" hehe. Tro det eller inte men han sätter även dit 5-1 på ren vilja, personligen trodde jag inte det skulle gå, men han ville mer.
Över lag så gör väl BKV en helt godkänd insats, men jag har sett betydligt bättre matcher av samma killar. En orsak kanske var att det hela var över, serien var ju redan vunnen och Hacke kunde spela ut lite på positionerna.

Det är bara att gratulera tränargänget, Anna Lena och ALLA NI GRABBAR I LAGEN, vilken säsong!!!! Slår man ihop era två serier så ser det ut så här, 28 matcher 25-2-1, 163-27 +136 mål och 77 poäng. Det är RESPEKT!!!!!
Jag hoppas BKV har koll på er och att man åtminstone skickar ett grattis till er, vore ju t.o.m skoj att se ett litet litet inlägg på deras hemsida om er insats under året. Det är ni f** värda.
Hacke, Tommy och i viss mån Mille är också värda en eloge för det gånga året, ni har satsat fritid, resor och himla massa samtal med föräldrar andra tränare och BKV-folk. Krigat för laget och stått upp, så de rosor ni fick idag är egentligen på tok för lite. Önskar vi kunde ge er en vecka på Mallis och blomstergrupper som knappt går in genom ytterdörren!! TACK ALLA för er insats under hela säsongen....
(Hacke, jag hoppas att du inte tog illa upp när jag nämnde att presentkortet gällde även på Donken, vem gillar inte en Big Mac)

Anna Lena, du är värd en extra liten rad ;) Jag ryser vid tanken av att vi inte hade haft dig och ditt angemang. Ditt obetalda slit med kaffkokning, mailutskickande, planerande och uppstyrning av städningar och tvättningar är lika viktigt som att våra forwards gör det dom ska. TACK TACK TACK!!!

Nu kan ni njuta någon vecka och var stolta, det är ni värda. Men kom ihåg att snart ge järnet igen, för nu kör den tunga tunga hösten igång. Och ni ska bli BÄTTRE, STARKARE och SNABBARE! Ställ upp på träningarna och utveckla er själva, om ni vill gå vidare så MÅSTE ni "pumpa" vidare och inte gnälla, hänga med huvudena och fuska med tränandet.
Jag längtar redan efter säsongen 2009 och ert fotbollsspelande, hoppas ni också gör det.

TACK FÖR I ÅR GRABBAR!!!

     
(Läbbigt omklädningsrum - Glad avbytarbänk efter rå-kapning - Luftduell)

     
(Theo har rökt på - Ludde har "målat" - Anna Lena har dukat upp - Törstiga vargar)

     
(PARTYPARTY - "VI ÄR HACKES HUNGRIGA VARGAR....)

-------------------------------------------------------------------------------------

"DAGENS SLITVARGAR"
- Hellgren, Gurra, Kvarnlöf, Kevin, Theo
"DAGENS RÄVAR"
- Karla, Iko, Matte, Crille, Niklas, Sean, Festim, William
"DAGENS HUGGORMAR"
- Shivan, Ludde
"DAGENS ROSOR"
- Tränarna, Anna Lena, Läktargänget, Markims servering





FEM SNABBA:
- Carina, trodde du drack Moet oftare
- Lotta, snacka om snäll. Taxi till Hysingsvik, puss
- Anders, dina idéer. Holy shit hehe
- Pappa Pärni, visst var det värt besväret/strulet ;)
- "Bajen kan inte vinna..."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0