- SÖNDAGSBILDER



SNABBCOLLAGE DEL II - LÖRDAGENS HÄNDELSER I BILD

Ok, sista "delen" av bildpubliceringen från Jönköping. Inte många kvar att visa men några få blev det i alla fall, och åter igen så anklagar man sig själv för att inte ha fokus nog att fotografera en massa. Man blir ju så sjukt involverad i matcherna och då har man liksom inte tid att sitta och glo i en kamera, funderar på att hyra en person till nästa match ;)

     
Här får först Råsunda stryk i semifinalen med 3-2, som BKV spelade 0-0 mot i gruppspelet. Semin blev brutalt jämn och det var nog inte många som trodde på vinst då det stod 1-2 med 4-5 minuter kvar att spela. Det här var FOTBOLL!!
De välklädda Husie-coacherna var imponerade och Råsunda smet tyst iväg hemåt efter den tunga förlusten. Jönköping S:a i finalen och en ny vinst för BKV, 1-0 denna gång och åter igen en grymt bra insats.

     
Jönköping tar emot sina silver-medaljer medan BKV-killarna ivrigt inväntar sin tur. Och efter det blev det gruppfotografering och segervrålande, allt under tiden cup-arrangörerna ropade ut att Norrtälje hade den längsta vägen och den bästa publiken. Segerpokalen vandrade runt en stund för att slutligen hamna lite för sig själv en stund.

     
Bilderna säger allt, fina priser kräver lite smärta. Men det är det alltid värt, eller hur grabbar? ;) ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0