- LÖRDAGSBILDER



SNABBCOLLAGE DEL II - LÖRDAGENS HÄNDELSER I BILD

Ok, här kommer ytterligare några bilder från Jönköpings-helgen och det var som vanligt kaos i kameran, så ni får helt enkelt nöja er med dessa. Jag lovar att bättra på mitt fotograferande i framtiden, mera matchbilder osv ;)

     
Några halvkassa bilder tagna inne i Elmia-hallen visar bland annat på en ganska nöjd Jonis efter vinsten över Kvarnby, en backlinje som stod hööögt upp i banan, en stackars mosad Kevin och en Ludde som rör sig snabbare än blixten ;)
Kvarnby fick pisk men Gerdskenen vann en något konstig match, som dock fick killarna att tagga upp inför Jönköping S:a och där tog man dagens andra seger.

     
Och som vanligt så blir det ju en massa vilande (dö-tid) mellan matcherna när man är på cup och så här såg det för det mesta ut då. Relaxande är viktigt, och att kolla in motståndarna om tillfälle ges så klart. Vissa hade ju till och med personlig massös på plats ;)

   
På tal om vila, här slaggade Theo och Matte gott på Scandic Hotel. Hörde dock rykten om skumma odörer från vissa i den där dubbelsängen, men jag tror inte grabben i spegeln var helt oskyldig heller. Vi andra ("päron") hade ett bokat bord på en Thai-restaurang på kvällen för sjutton personer. Trevligt och gott.... men fullständiga rättigheter vad är det? Vi hade ju glömt bort att vi var i Sveriges Jerusalem. Tur att man hade pub på hotellet.

Slänger upp några söndags-bilder imorgon, så håll koll om ni vill se fler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0