- AIK VANN



TRÄNINGSMATCH PÅ SKYTTEHOLM - GNAGET VANN MED 3-0

Vi som var på plats denna svinkalla söndag fick se våra BKV-grabbar förlora mot ett klart bra AIK, MEN..... Hade grabbarna haft lite mer flyt på alla sina chanser och straffen första kvarten, så hade matchbilden helt klart sett annorlunda ut. Nu fick AIK "vind i seglen" och for omkring som de råttor dom är, fullt ös och massor av spring gör att man vinner matchen rättvisst. För vissa av våra killar "orkar inte/vill inte" springa och då vinner man inte, enkelt.
Men killar, ni kämpade på bra och gav aldrig upp så stor eloge till er. Jag hoppas att ni känner likdant som jag gör, att ni mycket väl kan slå de bästa bara allting stämmer. Kämpa på bara!

Dagens höjdare idag var väl annars att vår målvakt kom för sent (?!) Vilket innebar att Christoffer fick ställa sig i mål, utan handskar. Men du Crille, du höll ju i alla fall nollan, felfri med andra ord hehe
En annan sak som diskuterades var ju Luddes utvisning. Orkar inte ta upp ämnet domare, men en träningsmatch och med armarna utmed kroppen, hallå? Schysst av AIK att försöka förnedra med att låta målvakten lägga straffen också... skönt att han sköt som en kratta och missade :)
Härligt dock att se Gnaget vinna för det är man ju van vid annars också.... *host*.... man får väl trösta sig med det.

ps. Sen måste man ju bara berömma den här killen Stefan (Mattsson ni vet) som åter igen släpper familjen där hemma för att åka 14 mil och se våra grabbar spela, RESPEKT!! ;)
ps 2. AIK:s egna kamera-man, vad var det, har dom egen tv-kanal eller var det bara en galen pappa?? Löpte värre än spelarna vid sidlinjen och höll på att krocka med undertecknad ett par gånger.

     
(Grym keeper först kvarten - Försenad Jonas - Mattes dojja "skar ihop" - Solna, gott att vara ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahhahah ska du inte säga att det va aik p95 ni mötte!!!

2009-02-01 @ 21:49:37
Postat av: L

nää

2009-02-01 @ 23:07:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0