- MARTIN EKSTRÖM



"BOMBEN" ÄR SLÄPPT - MARTIN EKSTRÖM TILL BKV

BKV.blogg kan bara hälsa Martin välkommen
till BKV och hoppas på en riktigt grym säsong 2011. Jättekul att BKV förstärker truppen, tror det skapar en trygghet bland spelarna att få dit ett "namn", det visar på att BKV har som mål att hålla sig kvar och inte bara vara nöjda med det som är/varit. Grattis BKV... på väg framåt!! 

VÄLKOMMEN MARTIN.....
och här kommer det saxade från BKV:s hemsida. Där ni givetvis håller er uppdaterade ;)

Norrtelje Tidning

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"BKV bygger för att ta nästa steg. Idag presenteras mittfältaren Martin Ekström, med drygt 150 matcher i Superettan och Allsvenskan på meritlistan, som ny BKV-spelare. Efter två säsonger i division 1 och Valsta Syrianska väljer Martin att skriva på ett 1 års kontrakt med nykomlingen BKV Norrtälje.


Hur kommer det sig att Du väljer BKV Norrtälje?
- Jag går på magkänslan, det kändes rätt från början! Att sedan Peter Johansson (Martins tränare i Valsta Syrianska, tillika mångårig BKV tränare). Alltid pratat varmt om klubben, gjorde inte saken sämre.
Jag fick ett gott intryck av tränaren Peter Hautalahti & Tobias Lindström, föreningens Sportchef. BKV Norrtälje känns som en härlig förening som jag mer än gärna vill hjälpa att nå framgångar på planen. Jag är här för att vinna matcher men samtidigt bidra med min rutin och mina erfarenheter. Det här ska bli roligt!


BKV Norrtäljes ”Sportchef” Tobias Lindström
- Det är roligt för BKV Norrtälje att Martin valt oss trots anbud från andra håll. Martin är en spelare som kan lyfta laget till en högre nivå. Det är en etablerad spelare som vet vad som krävs. Han har rätt karaktär och är den pådrivare som laget så väl behöver. Min förhoppning och tro är att Martin kommer att sprida glädje, fotbollskunnande och vara den


BKV´s tränare Peter Hautalahti:
- I Martin får BKV en välmeriterad spelare med stor erfarenhet från spel på en hög nivå. Han har en bra karaktär och en hög lägstanivå och kommer att kunna vara med och lyfta det här laget en nivå till. Martin är spelskicklig och energisk och ger alltid sitt yttersta.


Fakta, Martin Ekström
Position: Mittfältare
Född: 1980-03-05
Längd/Vikt: 180 cm/74 kg
Matcher/mål i Allsvenskan: 57/7
Matcher/Mål i Superettan: 108/12
Matcher/Mål i Division 1 Norra 2009/2010 43/9
Övriga meriter: 7 matcher i UEFA-cupen och kval till Champions League (med Halmstads BK 2001)
Tidigare klubbar: IF Leikin (-96), Halmstads BK (1997-2002), IF Brommapojkarna (2003-2007), IK Sirius (2008), Valsta Syrianska (2009-2010).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0